mantzaros Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 παιδια οταν συνδεω το γαλαξια στο kies μου λεει δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση αυτης της συσκευης γιατι??? μηπως επηδη εβαλα χειροκινητα την 2.3.5 εγινε τιποτα και τωρα δεν το βλεπει?? Το kies εχει κρατησει στη registry του η-υ το παλιο sales code της συσκευης εφοσον περασες ανεπισημο για τη χωρα μας λειτουργικο δε προκειται να σου βγαλει αναβαθμιση Δεν υπαρχει κανενα προβλημα εφοσον αναγνωριζει τη συσκευη μην τρελενεσαι ετσι κι αλλιως αχρηστο ειναι για κατι αλλο εκτος απο τους drivers που κ αυτους τους βρισκεις μονους τους στο ιντερνετ Το κιες το χα στο η-υ τη πρωτη βδομαδα που πηρα το sgs 1 απο τοτε το χω πεταξει Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Πως στο καλό μπορώ να εγκαταστήσω το google earth για το SGS II ;; Δεν υπάρχει στο market και δεν μπορεί να τρέξει από το site http://m.google.com/earth , γιατί "Δυστυχώς, η εφαρμογή Google Earth δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή σας." . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Καλησπέρα, έχω το Samsung G2 αγορασμένο από Πλαίσιο, χωρίς συμβόλαιο (κάρτα). Κάποιες φορές εξαφανίζεται το σήμα της Vodafone (δείχνει ότι δεν υπάρχει δίκτυο) και όταν μιλάω διακόπτει την κλήση και εμφανίζεται το wellcome της κάρτας. Θα ήθελα να ρωτήσω: η λειτουργία δικτύου (δεν χρησιμοποιώ 3G) πρέπει να είναι που; Έχει τις επιλογές: Μόνο gsm, μόνο wcdma και auto gsm-wcdma Το είχα στο auto. Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό; ή είναι πρόβλημα κινητού (έκδοση 2.3.4); Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Πως στο καλό μπορώ να εγκαταστήσω το google earth για το SGS II ;; Δεν υπάρχει στο market και δεν μπορεί να τρέξει από το site http://m.google.com/earth , γιατί "Δυστυχώς, η εφαρμογή Google Earth δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή σας." . Εγω ειχα κανει ενα search στο google και ειχα βρει το .apk... Ετσι το περασα.... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Εγω ειχα κανει ενα search στο google και ειχα βρει το .apk... Ετσι το περασα.... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Μιας και το συζητάτε... μηπως ξέρουμε τελικά ΓΙΑΤΙ πολλές εφαρμογές όπως το earth δεν είναι διαθέσιμες;;; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 ενα δυσαρεστο πρωινο ξεμερωσε.. χτεσ το βραδυ καπως μου επεσαν κανα 2-3 σταγονες νερο πανω στην οθονη του κινητου, αφου το σκουπισα το αφησα με 98% μπαταρια. την επεσα για υπνο, σημερα το πρωι στο 32%.. μπαινω στο battery usage κενη ολη η λιστα, το γραφικο το δειχνει κανονικα, αλλα.. δειχνει επισης οτι φορτιζε ολη τη νυχτα.. :( τελος παντων να μην τα πολυλογω, το κλεινω παω να το ανοιξω και μου βγαζει ενα θερμομετρο και την μπαταρια να φορτιζει.. σε download mode δεν μπορω να μπω, μπαινει στο download αλλα δεν μου βγαζει πατηστε για να συνεχισετε να δω τον counter.. το κινητο δεν αναβει παρα μονο κρατωντας το vol up+power+home για να μπω σε recovery και να πατησω reboot device.. εκανα και ολα τα wipe και αλλαξα rom μηπως εφταιγε αυτο... τα ιδια.. το ειχα αγορασει απο πλαισιο τελος μαιου.. τι κανω τωρα? α και ανοιχτο που ειναι δειχνει οτι συνεχιζει να φορτιζει, και λεει στο πανω μερος mtp-conected.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 ενα δυσαρεστο πρωινο ξεμερωσε.. χτεσ το βραδυ καπως μου επεσαν κανα 2-3 σταγονες νερο πανω στην οθονη του κινητου, αφου το σκουπισα το αφησα με 98% μπαταρια. την επεσα για υπνο, σημερα το πρωι στο 32%.. μπαινω στο battery usage κενη ολη η λιστα, το γραφικο το δειχνει κανονικα, αλλα.. δειχνει επισης οτι φορτιζε ολη τη νυχτα.. :( τελος παντων να μην τα πολυλογω, το κλεινω παω να το ανοιξω και μου βγαζει ενα θερμομετρο και την μπαταρια να φορτιζει.. σε download mode δεν μπορω να μπω, μπαινει στο download αλλα δεν μου βγαζει πατηστε για να συνεχισετε να δω τον counter.. το κινητο δεν αναβει παρα μονο κρατωντας το vol up+power+home για να μπω σε recovery και να πατησω reboot device.. εκανα και ολα τα wipe και αλλαξα rom μηπως εφταιγε αυτο... τα ιδια.. το ειχα αγορασει απο πλαισιο τελος μαιου.. τι κανω τωρα? α και ανοιχτο που ειναι δειχνει οτι συνεχιζει να φορτιζει, και λεει στο πανω μερος mtp-conected.. Μήπως να δοκίμαζες από έναν φίλο μια άλλη μπαταρία; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Μήπως να δοκίμαζες από έναν φίλο μια άλλη μπαταρία; Ναι το σκεφτηκα.. αλλα δεν εχω αλλον με sII... γιατι γινεται να χαλασει η μπαταρια ετσι απλα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 ενα δυσαρεστο πρωινο ξεμερωσε.. χτεσ το βραδυ καπως μου επεσαν κανα 2-3 σταγονες νερο πανω στην οθονη του κινητου, αφου το σκουπισα το αφησα με 98% μπαταρια. την επεσα για υπνο, σημερα το πρωι στο 32%.. μπαινω στο battery usage κενη ολη η λιστα, το γραφικο το δειχνει κανονικα, αλλα.. δειχνει επισης οτι φορτιζε ολη τη νυχτα.. :( τελος παντων να μην τα πολυλογω, το κλεινω παω να το ανοιξω και μου βγαζει ενα θερμομετρο και την μπαταρια να φορτιζει.. σε download mode δεν μπορω να μπω, μπαινει στο download αλλα δεν μου βγαζει πατηστε για να συνεχισετε να δω τον counter.. το κινητο δεν αναβει παρα μονο κρατωντας το vol up+power+home για να μπω σε recovery και να πατησω reboot device.. εκανα και ολα τα wipe και αλλαξα rom μηπως εφταιγε αυτο... τα ιδια.. το ειχα αγορασει απο πλαισιο τελος μαιου.. τι κανω τωρα? α και ανοιχτο που ειναι δειχνει οτι συνεχιζει να φορτιζει, και λεει στο πανω μερος mtp-conected.. Οι σταγόνες πέσανε μόνο πάνω στην οθόνη ή μήπως κολύμπησε; Γιατί όπως τα λες έχει βραχυκυκλώσει η μπαταρία. Έπρεπε μετά το συμβάν να βγάλεις τη μπαταρία και να στεγνώσεις τα πάντα με σεσουάρ. Δεν χανεις και τίποτα να βγάλεις τώρα τη μπαταρία και να το στεγνώσεις. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Οι σταγόνες πέσανε μόνο πάνω στην οθόνη ή μήπως κολύμπησε; Γιατί όπως τα λες έχει βραχυκυκλώσει η μπαταρία. Έπρεπε μετά το συμβάν να βγάλεις τη μπαταρία και να στεγνώσεις τα πάντα με σεσουάρ. Δεν χανεις και τίποτα να βγάλεις τώρα τη μπαταρία και να το στεγνώσεις. μα αυτο ειναι το θεμα οτι δεν κολυμπησε.. το δοκιμασα.. τιποτα.. στην εγκυηση τι γινεται στο πλαισιο? ξερει κανεις? το στελνουν αθηνα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 μα αυτο ειναι το θεμα οτι δεν κολυμπησε.. το δοκιμασα.. τιποτα.. στην εγκυηση τι γινεται στο πλαισιο? ξερει κανεις? το στελνουν αθηνα? Πόσο καιρό το έχεις πάρει; Βασικά πήγαινε στο Πλαίσιο και κάντα που@@@@, απαίτησε τα λεφτά σου πίσω ή άλλη συσκευή. Πες τους τι κ@@@συσκευές πουλάτε, δεν θέλω να μου κάνετε επισκευή σε καινούργια συσκευή εξακοσίων ευρώ κλπ ... Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Πόσο καιρό το έχεις πάρει; Βασικά πήγαινε στο Πλαίσιο και κάντα που@@@@, απαίτησε τα λεφτά σου πίσω ή άλλη συσκευή. Πες τους τι κ@@@συσκευές πουλάτε, δεν θέλω να μου κάνετε επισκευή σε καινούργια συσκευή εξακοσίων ευρώ κλπ ... το εχω απο τελος μαιου.. θα δω τι θα γινει και θα ενημερωσω.. thanks φιλε μου ερωτηση: τι ρομ να περαω? επειδη το εχω ηδη ρουταρισμενο, ποια ειναι η official τωρα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 το εχω απο τελος μαιου.. θα δω τι θα γινει και θα ενημερωσω.. thanks φιλε μου ερωτηση: τι ρομ να περαω? επειδη το εχω ηδη ρουταρισμενο, ποια ειναι η official τωρα? γράφει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676, στο 1ο ποστ, κάτω κάτω. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 γράφει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676, στο 1ο ποστ, κάτω κάτω. ωχ unroot δεν μπορω να κανω χωρις odin ε? φοβαμαι να κανω μεσω usb την ολη διαδικασια μιας και μου το δειχνει συνεχεια συνδεδεμενο δεν ξερω τι μπορει να γινει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 ωχ unroot δεν μπορω να κανω χωρις odin ε? φοβαμαι να κανω μεσω usb την ολη διαδικασια μιας και μου το δειχνει συνεχεια συνδεδεμενο δεν ξερω τι μπορει να γινει.. Κάνε μια ερώτηση εκεί. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 καλησπερα παιδια ,,,εχ8ες πηρα και εγω το κινητο καινουργιο απο το εξωτερικο .. το γμτ ειναι δεν δουλευουν τα bluetooth ,εβαλα και καινουργιο firmware με βαση αυτα που εχετε εδω μεσα παλι δεν λειτουργουν εχετε καποια ιδεα τι μπορω να κανω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Όταν λες ότι δεν δουλεύει το bluetooth, πώς το βλέπεις, τι ακριβώς κάνεις για να το ενεργοποιήσης; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 ξεκιναει η διαδικασια ενεργοποιησεις αλλα μενει εκει,μετα απενεργοποιητε μονο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 ξεκιναει η διαδικασια ενεργοποιησεις αλλα μενει εκει,μετα απενεργοποιητε μονο του Μήπως το έχεις συνδεδεμένο με το pc; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 oxi χωρις να ειναι συνδεδεμενο πουθενα ...εβαλα και την 2.3.5 απο δω μεσα με τις διαδικασιες που δινουν τα παιδια αλλα τιποτα ..ουφφ στεναχωρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isurfer Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Αν και έχω dock (όχι original) δεν το έχω δοκιμάσει αυτο, το έχω μόνιμα σε φορτιστή :lol: Έχω περάσει το καλώδιο πίσω από το γραφείο και δεν βολεύει το βάλε-βγάλε, έχω και άλλο καλώδιο για "απ' ευθείας" σύνδεση με το PC, οπότε....... Το βράδυ στο σπίτι όμως θα το δοκιμάσω. Έβγαλα την άκρη από τον φορτιστή, την έβαλα στο PC, και το "είδε" μια χαρά το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Πως στο καλό μπορώ να εγκαταστήσω το google earth για το SGS II ;; Δεν υπάρχει στο market και δεν μπορεί να τρέξει από το site http://m.google.com/earth , γιατί "Δυστυχώς, η εφαρμογή Google Earth δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή σας." . Είναι στους χάρτες. Πας αυτές επίπεδα και επιλέγεις δορυφόρος Swyped from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Έβγαλα την άκρη από τον φορτιστή, την έβαλα στο PC, και το "είδε" μια χαρά το τηλέφωνο. Με τη συσκευή στη βάση και το usb συνδεδεμένο από το dock προς το PC, τότε δεν βλέπει το κινητό. :blink: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Από το μεσημερι εβαλα GSM only κι όλα καλά. Ειχα καλο σημα και πήρα 2-3 μηνυματα. Ωσπου το απογευμα, ενω μιλουσα στο κινητο, εκλεισε μονο του τη γραμμη κι εμφανιστηκε το "Wellcome to Vodafone" και οτι η λειτουργια πτησης ειναι ενεργοποιημενη (ενω δεν ηταν). Σημα δε καθολου!!! Τι φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Πως στο καλό μπορώ να εγκαταστήσω το google earth για το SGS II ;; Δεν υπάρχει στο market και δεν μπορεί να τρέξει από το site http://m.google.com/earth , γιατί "Δυστυχώς, η εφαρμογή Google Earth δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή σας." . Εγκατέστησε το market enabler (https://market.android.com/details?id=ch.racic.android.marketenabler&feature=search_result) πήγαινε στο Settings List, μετά επέλεξε (κατά προτίμηση) [us] T- Mobile (T-Mobile) πατώντας πάνω του παρατεταμένα και επέλεξε "fake this provider now". Μετά πήγαινε στο κανονικό Android Market και πλέον μπορείς να επιλέξεις να εγκαταστήσεις όλες τις εφαρμογές που προηγουμένως δεν σε άφηνε να εγκαταστήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts