MaGeLaNoS Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 συγνωμη αν έχει απαντηθει προηγουμένως αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι με την αναζήτηση!! Σε πολλα review βλέπω πως όταν κάνουν clear τη ram αφενός μέναι πάντα ένα κομμάτι δεσμευμένο (200 κατι, λόγω λειτουργικού φαντάζομαι) , αφετέρου αντι το μέγιστο να είναι 1 Gb είναι στα 837 Mb.. Γιατί συμβαίνει αυτο?? Μερικα mb απο το 1G ειναι δεσμευμενα γιαυτο βλεπεις μονο 837MB.Φυσιολογικο ειναι μην ανησυχεις. Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία διαπίστωσα ένα πρόβλημα στη camera του SGS2 και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση. Έχει τύχει να βγάλω κάποιες φωτογραφίες νωρίς το πρωί σε εξωτερικούς χώρους είτε σε τοπία (δάση, βουνά κτλ) είτε σε αγάλματα, πλατείες κτλ. Το "νωρίς το πρωί" έχει σημασία διότι πλέον το φυσικό φως δεν είναι τόσο δυνατό όσο πριν κανένα μήνα και όσο χειμωνιάζει γίνεται λιγότερο. Έτσι και αλλιώς οι φακοί των ψηφιακών μηχανών λαμβάνουν λιγότερη φωτεινότητα από ότι το μάτι μας και έτσι στα τοπία που βρισκόμουν στη πραγματικότητα έβλεπα καλύτερα, από ότι μέσα από την οθόνη της φωτ. μηχανής ή της camera του κινητού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα δεν είναι μεταξύ του ματιού και της φωτογραφίας αλλά μεταξύ της προεπισκόπισης και της τελικής φωτο. Ενώ λοιπόν στο SGS2 στη προεπισκόπιση η εικόνα είναι τουλάχιστον ικανοποιητικά φωτεινή, κατά τη λήψη και το σώσιμο η φωτογραφία βγαίνει πολύ σκοτεινή. Δεν υπάρχει σοβαρή βελτίωση είτε με τη χρήση φλάς είτε με χρήση της επιλογής "Ορατότητα εξωτερικού χώρου" . Άσε τα χρώματα που τα πράσινα φύλλα βγαίνουν μαυρα. Ούτε βέβαια με επιλογές τοπίου, ή προσώπου ή οτιδήποτε άλλο. Γιατί συμβαίνει αυτό? Υπάρχει καμιά ρύθμιση που τουλάχιστον να έχουμε φώτο εφάμιλλες με τη προεπισκόπιση? ΤΝΧ baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Καλησπερα, ανοιγω αυτο το θεμα για γρηγορες απαντησεις εαν συμφωνειτε πιστευω θα βολεψει πολυ. Αρχιζω: - Πως κανω τα volume keys να τραβανε φωτο αντι να κανουν ζουμ στο photo app; - Πως κανω τα volume keys να αλλαζουν τραγουδι στην lockscreen πχ στο poweramp; - πως να ψαχνω τοποθεσια στο maps και να την στελνω στο navigon; (navigate from maps για οποιον ειχε iphone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Σήμερα αναβάθμισα μέσω Kies σε 2.3.4 ("Ελληνικό" s2) και παρατήρησα δύο πράγματα. 1. Το widget 'mini paper' δεν λειτουργεί 2. Οι εφαρμογές αλλάζουν θέση "απλώνονται" δημιουργώντας νέες καρτέλες μετά από επανεκκίνηση (σημ. το τηλέφωνο δεν είναι root) Κατά τα άλλα δεν παρατήρησα κάποιο άλλο πρόβλημα Κάποια ιδέα; To (1) δεν το χρησιμοποιώ... Το (2) συμβαίνει και σε μένα,απλά δε δίνω σημασία. Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 για το 1ο βρηκα την λυση εδω δεν μου δουλεψε αλλα μπορει οποιος θελει να δοκιμασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Θα παει δικο μου ατομο στην Αμερικη ...Μπορει να μου πει καποιος τη διαφορα αυτης εδω της εκδοσης : Samsung Galaxy S2 S II T989 GSM Unlocked απο την εκδοδη του "δικου"μας galaxy S II ? Αν το παρω απο εκει θα δουλευει εδω ?&απο service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 @ baxy Δεν κάνεις καλή εστίαση νομίζω..Να αφηνεις πρώτα να γίνεται πράσινο το τετραγωνάκι και μετά να αφήνεις το κουμπί. Αυτό το παθαίνω όταν δίνω το κινητό σε άλλον να με βγάλει και δεν ξέρει και με βγάζει σε σκοτεινο-καφε πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας, έχω εγκαταστήσει το WidgetLocker Lockscreen πολύ καλή εφαρμογή και δουλεύει πολύ καλά στο sgs2, αλά όταν πατάω το κεντρικό κουμπί ξεκλειδώνεται αμέσως χωρίς να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή υπάρχει τρόπος να μην ξεκλειδώνεται με αυτόν το τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας, έχω εγκαταστήσει το WidgetLocker Lockscreen πολύ καλή εφαρμογή και δουλεύει πολύ καλά στο sgs2, αλά όταν πατάω το κεντρικό κουμπί ξεκλειδώνεται αμέσως χωρίς να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή υπάρχει τρόπος να μην ξεκλειδώνεται με αυτόν το τρόπο. Για δοκίμασε να πας Μενού- Advanced- HomeHelper και να τικαρεις την πρώτη επιλογή και μετά τις δύο τελευταίες.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Μια πολυ ενδιαφέρουσα εφαρμογη απο την SanDisk που μας δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε τον σύγχρονο τροπο αποθήκευσης αρχείων, φωτο και βίντεο στο Cloud με μια κίνηση. Με τις ταχύτητες Ίντερνετ που έχουμε πλέον, πρέπει όλοι να εκμεταλλευόμαστε αυτες τις υπηρεσίες. https://market.android.com/details?id=com.sandisk.mz&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zYW5kaXNrLm16Il0. http://tapatalk.com/mu/29826f3b-886c-60af.jpg http://tapatalk.com/mu/29826f3b-887d-d0ff.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 ευχαριστώ φίλος έπιασε το κόλπο δεν ξεκλειδώνει τώρα με το κεντρικό κουμπί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Παιδιά όσοι έχετε ευρωπαικό μοντέλο, ελέγξτε το Kies γιατί έχουν αναβάσει την επίσημη 2.3.5 ΧΧΚΙ4, που απ'οτι διαβάζω είναι αναβάθμιση των ΚΙ3 και ΚΙ8. Την πέρασα πριν λίγο, δεν έχω παρατηρήσει κάποιo πρόβλημα για την ώρα. Όλα καλά! :) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Παιδιά όσοι έχετε ευρωπαικό μοντέλο, ελέγξτε το Kies γιατί έχουν αναβάσει την επίσημη 2.3.5 ΧΧΚΙ4, που απ'οτι διαβάζω είναι αναβάθμιση των ΚΙ3 και ΚΙ8. Την πέρασα πριν λίγο, δεν έχω παρατηρήσει κάποιo πρόβλημα για την ώρα. Όλα καλά! :) Μπαα,στο δικο μου απο Αγγλια (ΧΕU) τιποτα ακομη,μολις το τσεκαρα..αναμενουμε ομως συντομα ελπιζω!:) το δικο σου φιλε μου απο που ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 (edited) Μια πολυ ενδιαφέρουσα εφαρμογη απο την SanDisk που μας δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε τον σύγχρονο τροπο αποθήκευσης αρχείων, φωτο και βίντεο στο Cloud με μια κίνηση. Με τις ταχύτητες Ίντερνετ που έχουμε πλέον, πρέπει όλοι να εκμεταλλευόμαστε αυτες τις υπηρεσίες. https://market.android.com/details?id=com.sandisk.mz&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zYW5kaXNrLm16Il0 Φιλε μου πολυ καλη η εφαρμογη αλλα δε μου λες...αγορασες gb για το dropbox και το box η μηπως ειναι απο την προσφορα για το ios? Sent from my iphone 4 Edited October 24, 2011 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Μπαα,στο δικο μου απο Αγγλια (ΧΕU) τιποτα ακομη,μολις το τσεκαρα..αναμενουμε ομως συντομα ελπιζω!:) το δικο σου φιλε μου απο που ειναι; το δικό μου, από ότι καταλαβαίνω, είναι Πολωνίας, αλλά έχω πολλαπλά csc. Δηλαδή, μέσα στον φάκελο csc βλέπω ότι η αρχική σελίδα έχει οριστεί σε google.pl, ενώ παράλληλα έχει μέσα τους εξής φακέλους: CPW DBT ITV KOR XEF XEO XEU. πάντως στην αναβάθμιση, ΧΕΟ μου έβγαλε... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Σας παρουσιαζει κανενα προβλημα το accuweather που εχει built-in η συσκευη? Οταν μπαινω απο 3G ειναι κολλημενη ενω σε wifi ανανεωνεται ταχιστα κ σωστα.Ειμαι στην 2.3.3 ακομα. Το ίδιο και σε εμένα... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 καλημερα!!!εχω την 2.3.4 XWKI4.Πως μπορω να δω αν το κινητο ειναι ευρωπαικο?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 @ baxy Δεν κάνεις καλή εστίαση νομίζω..Να αφηνεις πρώτα να γίνεται πράσινο το τετραγωνάκι και μετά να αφήνεις το κουμπί. Αυτό το παθαίνω όταν δίνω το κινητό σε άλλον να με βγάλει και δεν ξέρει και με βγάζει σε σκοτεινο-καφε πλαίσιο. Hi Konsniper και ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτό που λές δε παίζει στη συγκεκριμένη περιπτωση. Σαφώς και αφήνω το τετραγωνάκι να γίνει πράσινο. Δε τίθεται τέτοιo θέμα. Αλλωστε λάθος εστίαση θα έδινε και θαμπή φώτο. Και ούτε καφέ-μαυρο πλαίσιο παίζει. Μιλάω ότι πέφτει το brightness πολυ. Και αν το έβλεπα από τη προεπισκόπιση τότε θα μπορούσα από τις ρυθμίσεις να το φέρω στα ίσα του. Τώρα που βλέπω αλλο στη προεπισκόπιση και άλλο το τελικό αποτέλεσμα δε ξέρω τι να πρωτορυθμίσω. Εκανα και την αναβάθμιση του firmware μέσω του kies αλλά και πάλι δε βλέπω να διορθώθηκε τπτ. Πάντως αφορά μόνο το συγκεκριμένο έτσι όπως το περιέγραψα γιατί σε άλλη φάση της ημέρας με περισσότερη φωτεινώτητα δε βλέπω κάτι λάθος (ή δε πρόσεξα καλα). Αν έχει κάποιος να πεί κάτι εδώ είμαι για να ακούσω ΤΝΧ baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 (edited) παιδια εχω παρει ενα otg cable απο το ebay . Μολις βαζω ενα usb stick δεν μου το αναγνωριζει , βαζω σκληρο δισκο τα ιδια , συνδεω ενα ποντικι και δεν αναβει καθολου . Γιατι ? Πρεπει να κανω πρωτα κατι για να λειτουργησει ή μου ηρθε ελλατωματικο ? Kαι εχω την omega rom ΟΚ το εκανα να δουλεψει με usb stick αλλα με mouse δεν δουλευει . . . καμμια βοηθεια ? Edited October 24, 2011 by lambgeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Καλημερα πως το ελεγχο ολο αυτο?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Απο τοτε που μου αλαξαν οθονη εκανα αναβαθμιση στην 2.3.4 και εκανα reset και εβαλα βασικες εφαρμογες η μπαταρια πεταει Το εβγαλα απο το φορτιστη σαββατο πρωι στις 9 και τωρα η μπαταρια εινα στο 57% με λογικη ομιλια λιγι σερφαρισμα και καποα sms Φοβαμαι να το πειραξω μην γινει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Hi Konsniper και ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτό που λές δε παίζει στη συγκεκριμένη περιπτωση. Σαφώς και αφήνω το τετραγωνάκι να γίνει πράσινο. Δε τίθεται τέτοιo θέμα. Αλλωστε λάθος εστίαση θα έδινε και θαμπή φώτο. Και ούτε καφέ-μαυρο πλαίσιο παίζει. Μιλάω ότι πέφτει το brightness πολυ. Και αν το έβλεπα από τη προεπισκόπιση τότε θα μπορούσα από τις ρυθμίσεις να το φέρω στα ίσα του. Τώρα που βλέπω αλλο στη προεπισκόπιση και άλλο το τελικό αποτέλεσμα δε ξέρω τι να πρωτορυθμίσω. Εκανα και την αναβάθμιση του firmware μέσω του kies αλλά και πάλι δε βλέπω να διορθώθηκε τπτ. Πάντως αφορά μόνο το συγκεκριμένο έτσι όπως το περιέγραψα γιατί σε άλλη φάση της ημέρας με περισσότερη φωτεινώτητα δε βλέπω κάτι λάθος (ή δε πρόσεξα καλα). Αν έχει κάποιος να πεί κάτι εδώ είμαι για να ακούσω ΤΝΧ baxy κοίταξε μήπως στις επιλογές της κάμερας έχει μπει το outdoor visibility στη θέση on. Γιατί αυτό δίνει έξτρα φωτεινότητά στην οθόνη ώστε να την βλέπεις κάτω από πολυ ήλιο, και αυτό πού βγάζεις δεν είναι αυτό πού βλέπεις... Αν είναι στο on, βάλε το στο off. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Υπάρχει πουθενά μετρητής δεδομένων? Αν ναι, που? Αν όχι κυκλοφορεί καμιά αξιόπιστη εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Εφαρμογές πολλές. Μια με καλό reporting είναι το my data manager. https://market.android.com/details?id=com.mobidia.android.mdm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2JpZGlhLmFuZHJvaWQubWRtIl0. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Μετά την εγκατάσταση της 2.3.4 δεν κλείνει την οθόνη πλησιάζοντας το τηλέφωνο στο αυτί για να μιλήσω με αποτέλεσμα να πατιούνται διάφορα κουμπιά. Ρυθμίσεις-Κλήση-Ενεργοποίηση αισθητήρα εγγύτητας είναι τσεκαρισμένο. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα?:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts