Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ λοιπόν! Αναριωτιέμαι πάντως από τι μπορεί να έγινε αυτο... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως!

Πολύ απλό. Αλλαγή panel.

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οκ λοιπόν! Αναριωτιέμαι πάντως από τι μπορεί να έγινε αυτο... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως!

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει από τι έγινε. Ίσως να ήταν ελαττωματική η οθόνη. Το σίγουρο είναι ότι θα στο καλύψουν από την εγγύηση.

Αν μπορείς σου προτείνω να το πας στην Smartec.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ναι, μαλλον εκει θα πάω γιατι το θέλω όσο πιο γρήγορα γίνεται και εχω ακούσει καλά λόγια γι'αυτους. Ευχαριστώ παιδιά!

Ναι, μαλλον εκει θα πάω γιατι το θέλω όσο πιο γρήγορα γίνεται και εχω ακούσει καλά λόγια γι'αυτους. Ευχαριστώ παιδιά!

Σε μια ωρα θα το παρεις με καινουργιο panel

1+7 Pro

Σε μία ώρα δεν νομίζω ότι θα το πάρει αλλά την επόμενη μέρα είναι σχεδόν βέβαιο. Ένα SII που πήγα για αλλαγή μικροφώνου το πήρα την επόμενη μέρα.

Επίσης σου δίνουν κωδικό για να βλέπεις στο site τους την πορεία του κινητού στο service ώστε να ξέρεις πότε είναι έτοιμο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Η αλήθεια είναι πως και εγώ ενώ το έδωσα για αλλαγή σασι/οθόνης το πήρα μετά από 2 μέρες, ευχάριστη έκπληξη για service. Smartec Θεσ/νίκης.

Και εγω τα ιδια...θα ελεγα οτι απλα αυτες οι γραμμες ειναι πιο ασπρες απο την υπολοιπη εικονα.

Απο κοστος επισκευης τι λεει; Δωστε ενδεικτικες τιμες οσοι επισκευασατε κατι στο s2.

Επισης εχετε να προτεινετε που θα βρω μπαταρια γνησια και σχετικα φθηνη;

Εμενα τελευταια οταν φτανει στο 20% και σερφαρω στο ιντερνετ..τοτε μπορει να σκαλωσει να μαυρισει η οθονη και να μην επαναφερετε με τιποτα παρα μονο με βγαλσιμο μπαταριας. Το κινητο ειναι 6 μηνων..αλλα λογικο να την ακουσει η μπαταρια με καθημερινη φορτιση.

Edited by skoulikomirmigot

Η αλήθεια είναι πως και εγώ ενώ το έδωσα για αλλαγή σασι/οθόνης το πήρα μετά από 2 μέρες, ευχάριστη έκπληξη για service. Smartec Θεσ/νίκης.

Που είναι η smartec θεσσαλονίκης?

Καλησπέρα,

τι πρέπει να κάνω για να μη στέλνει τα μεγάλα μηνύματα σε 2 ή 3 κομμάτια με αποτέλεσμα να υπάρχει χρέωση στο λογαριασμό σα να πρόκειται για εντελώς διαφορετικά μηνύματα; Ο παραλήπτης το παίρνει σαν ένα μήνυμα. Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις; Χρησιμοποιώ το Go SMS Pro. Είμαι σίγουρος ότι έχει ήδη απαντηθεί η ερώτησή μου αλλά πως να ψάξω τόσες σελίδες :(:(:(:( Ευχαριστώ

Παίδες είμαι νέος στα smartphone. πήρα το samsung S2 και από ότι κατάλαβα η πλοήγηση χρεώνει.... κατέβασα τo Sygic αλλα δεν έχει αριθμοδότηση στις οδους. Αυτο είναι λόγο του trial? Αξιζει να το αγοράσω ή έχετε να προτείνετε κατι καλύτερο? [/b]

Πόσο σε χρέωσαν για αλλαγή σασί;

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Που είναι η smartec θεσσαλονίκης?

Σαλαμινος 5 :-)

Πόσο σε χρέωσαν για αλλαγή σασί;

Δεν με χρέωσαν, μαζί με την οθόνη μου το άλλαξαν μέσα στην εγγύηση κάτι που δεν το περιμενα! Σαν να πήρα ολοκαίνουριο τηλέφωνο και έκανε και καλή δουλειά.

Edited by Sofos_5

Καλησπέρα,

τι πρέπει να κάνω για να μη στέλνει τα μεγάλα μηνύματα σε 2 ή 3 κομμάτια με αποτέλεσμα να υπάρχει χρέωση στο λογαριασμό σα να πρόκειται για εντελώς διαφορετικά μηνύματα; Ο παραλήπτης το παίρνει σαν ένα μήνυμα. Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις; Χρησιμοποιώ το Go SMS Pro. Είμαι σίγουρος ότι έχει ήδη απαντηθεί η ερώτησή μου αλλά πως να ψάξω τόσες σελίδες :(:(:(:( Ευχαριστώ

Handcent sms ή SMS app for 160char στο xda

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Σαλαμινος 5 :-)

Δεν με χρέωσαν, μαζί με την οθόνη μου το άλλαξαν μέσα στην εγγύηση κάτι που δεν το περιμενα! Σαν να πήρα ολοκαίνουριο τηλέφωνο και έκανε και καλή δουλειά.

Κανεις ενα μικρο λαθος. Λεγεται Micro-tech.

Ειναι εξαιρετικο service, πολυ γρηγορη δουλεια και χειρουργικη ακριβεια, σαν να μην επενεβη ποτε κανεις πανω στο κινητο.

Τωρα τελευταια το κινητο χανει το σημα και χρειαζεται reboot για να το βρει... Τι μπορει να φταιει?

Εχω την επισημη Αγγλικη 4.0.4 & ειμαι root χωρις αλλα "πειραγματα"... Ουτε εχει φαει καμμια "τουμπα"...

Οπως προειπα, συμβαινει τις τελευταιες ημερες, δεν ειχα τετοιου ειδους προβληματα παλιοτερα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τωρα τελευταια το κινητο χανει το σημα και χρειαζεται reboot για να το βρει... Τι μπορει να φταιει?

Εχω την επισημη Αγγλικη 4.0.4 & ειμαι root χωρις αλλα "πειραγματα"... Ουτε εχει φαει καμμια "τουμπα"...

Οπως προειπα, συμβαινει τις τελευταιες ημερες, δεν ειχα τετοιου ειδους προβληματα παλιοτερα...

Cosmote? Έχεις την κάρτα με το κανονικό tsip ή την έχεις αλλάξει πρόσφατα?

Cosmote? Έχεις την κάρτα με το κανονικό tsip ή την έχεις αλλάξει πρόσφατα?

Cosmote, εχω την ιδια καρτουλα εδω και... ετη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεύτερη συσκευή με το ίδιο πρόβλημα.Κλείνει από μονη της στο 70% και δεν ανοίγει εάν δεν την βάλεις στον φορτιστη!!!Το έχει συναντήσει κάποιος? http://i142.photobucket.com/albums/r86/maximosm/screenshots2.png

Cosmote, εχω την ιδια καρτουλα εδω και... ετη!

Πας Γερμανό και ζητάς αντικατάσταση sim. Κόστος 5 ευρώ. Κατά 99% το πρόβλημα σου θα λυθεί.

Δεύτερη συσκευή με το ίδιο πρόβλημα.Κλείνει από μονη της στο 70% και δεν ανοίγει εάν δεν την βάλεις στον φορτιστη!!!Το έχει συναντήσει κάποιος? http://i142.photobucket.com/albums/r86/maximosm/screenshots2.png

Πρόλαβες και έκανες root το τηλέφωνο?

Αν ναι ποια ρομ φοράς?

Γιατί αλλάξατε σασί;

Δεν το ζήτησα, μου το έκαναν αυτό αλλά χάρηκα γιατί ήταν χτυπημένο σε ένα δύο σημεία.

Ξαφνικά δεν μπορώ να στείλω καθόλου μηνύματα. Δοκίμασα να κάνω clear data και στο handcent και στο messaging στα applications αλλά δεν στέλνει με τίποτα. Η Vodafone δεν έχει κανένα πρόβλημα απλά το κινητό σταμάτησε να στέλνει μηνύματα. Καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω εκτός από hard reset;;;

http://i.imgur.com/MkItc.png

Ρε παιδιά στα Ελληνικά έχει μόνο κεφαλαία όταν γράφεις μνμ? Τι περίεργα πράγματα είναι αυτά??
Shit Happens!!!

Ρε παιδιά στα Ελληνικά έχει μόνο κεφαλαία όταν γράφεις μνμ? Τι περίεργα πράγματα είναι αυτά??

Αν θέλεις να γράφεις μηνύματα 160 χαρακτήρων, μόνο κεφαλαία. Δεν είναι θέμα κινητού.

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)