ggazas Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Οκ λοιπόν! Αναριωτιέμαι πάντως από τι μπορεί να έγινε αυτο... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως! Πολύ απλό. Αλλαγή panel. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Οκ λοιπόν! Αναριωτιέμαι πάντως από τι μπορεί να έγινε αυτο... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως! Κανείς δεν μπορεί να ξέρει από τι έγινε. Ίσως να ήταν ελαττωματική η οθόνη. Το σίγουρο είναι ότι θα στο καλύψουν από την εγγύηση. Αν μπορείς σου προτείνω να το πας στην Smartec. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannana Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Ναι, μαλλον εκει θα πάω γιατι το θέλω όσο πιο γρήγορα γίνεται και εχω ακούσει καλά λόγια γι'αυτους. Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Ναι, μαλλον εκει θα πάω γιατι το θέλω όσο πιο γρήγορα γίνεται και εχω ακούσει καλά λόγια γι'αυτους. Ευχαριστώ παιδιά! Σε μια ωρα θα το παρεις με καινουργιο panel Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Σε μία ώρα δεν νομίζω ότι θα το πάρει αλλά την επόμενη μέρα είναι σχεδόν βέβαιο. Ένα SII που πήγα για αλλαγή μικροφώνου το πήρα την επόμενη μέρα. Επίσης σου δίνουν κωδικό για να βλέπεις στο site τους την πορεία του κινητού στο service ώστε να ξέρεις πότε είναι έτοιμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Η αλήθεια είναι πως και εγώ ενώ το έδωσα για αλλαγή σασι/οθόνης το πήρα μετά από 2 μέρες, ευχάριστη έκπληξη για service. Smartec Θεσ/νίκης. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Και εγω τα ιδια...θα ελεγα οτι απλα αυτες οι γραμμες ειναι πιο ασπρες απο την υπολοιπη εικονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 (edited) Απο κοστος επισκευης τι λεει; Δωστε ενδεικτικες τιμες οσοι επισκευασατε κατι στο s2. Επισης εχετε να προτεινετε που θα βρω μπαταρια γνησια και σχετικα φθηνη; Εμενα τελευταια οταν φτανει στο 20% και σερφαρω στο ιντερνετ..τοτε μπορει να σκαλωσει να μαυρισει η οθονη και να μην επαναφερετε με τιποτα παρα μονο με βγαλσιμο μπαταριας. Το κινητο ειναι 6 μηνων..αλλα λογικο να την ακουσει η μπαταρια με καθημερινη φορτιση. Edited November 12, 2012 by skoulikomirmigot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Η αλήθεια είναι πως και εγώ ενώ το έδωσα για αλλαγή σασι/οθόνης το πήρα μετά από 2 μέρες, ευχάριστη έκπληξη για service. Smartec Θεσ/νίκης. Που είναι η smartec θεσσαλονίκης? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikahakkinen Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Καλησπέρα, τι πρέπει να κάνω για να μη στέλνει τα μεγάλα μηνύματα σε 2 ή 3 κομμάτια με αποτέλεσμα να υπάρχει χρέωση στο λογαριασμό σα να πρόκειται για εντελώς διαφορετικά μηνύματα; Ο παραλήπτης το παίρνει σαν ένα μήνυμα. Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις; Χρησιμοποιώ το Go SMS Pro. Είμαι σίγουρος ότι έχει ήδη απαντηθεί η ερώτησή μου αλλά πως να ψάξω τόσες σελίδες :(:(:(:( Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis610 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Παίδες είμαι νέος στα smartphone. πήρα το samsung S2 και από ότι κατάλαβα η πλοήγηση χρεώνει.... κατέβασα τo Sygic αλλα δεν έχει αριθμοδότηση στις οδους. Αυτο είναι λόγο του trial? Αξιζει να το αγοράσω ή έχετε να προτείνετε κατι καλύτερο? [/b] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Η αλήθεια είναι πως και εγώ ενώ το έδωσα για αλλαγή σασι/οθόνης το πήρα μετά από 2 μέρες, ευχάριστη έκπληξη για service. Smartec Θεσ/νίκης. Πόσο σε χρέωσαν για αλλαγή σασί; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 (edited) Που είναι η smartec θεσσαλονίκης? Σαλαμινος 5 :-) Πόσο σε χρέωσαν για αλλαγή σασί; Δεν με χρέωσαν, μαζί με την οθόνη μου το άλλαξαν μέσα στην εγγύηση κάτι που δεν το περιμενα! Σαν να πήρα ολοκαίνουριο τηλέφωνο και έκανε και καλή δουλειά. Edited November 12, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Καλησπέρα, τι πρέπει να κάνω για να μη στέλνει τα μεγάλα μηνύματα σε 2 ή 3 κομμάτια με αποτέλεσμα να υπάρχει χρέωση στο λογαριασμό σα να πρόκειται για εντελώς διαφορετικά μηνύματα; Ο παραλήπτης το παίρνει σαν ένα μήνυμα. Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις; Χρησιμοποιώ το Go SMS Pro. Είμαι σίγουρος ότι έχει ήδη απαντηθεί η ερώτησή μου αλλά πως να ψάξω τόσες σελίδες :(:(:(:( Ευχαριστώ Handcent sms ή SMS app for 160char στο xda Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Σαλαμινος 5 :-) Δεν με χρέωσαν, μαζί με την οθόνη μου το άλλαξαν μέσα στην εγγύηση κάτι που δεν το περιμενα! Σαν να πήρα ολοκαίνουριο τηλέφωνο και έκανε και καλή δουλειά. Κανεις ενα μικρο λαθος. Λεγεται Micro-tech. Ειναι εξαιρετικο service, πολυ γρηγορη δουλεια και χειρουργικη ακριβεια, σαν να μην επενεβη ποτε κανεις πανω στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Τωρα τελευταια το κινητο χανει το σημα και χρειαζεται reboot για να το βρει... Τι μπορει να φταιει? Εχω την επισημη Αγγλικη 4.0.4 & ειμαι root χωρις αλλα "πειραγματα"... Ουτε εχει φαει καμμια "τουμπα"... Οπως προειπα, συμβαινει τις τελευταιες ημερες, δεν ειχα τετοιου ειδους προβληματα παλιοτερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Τωρα τελευταια το κινητο χανει το σημα και χρειαζεται reboot για να το βρει... Τι μπορει να φταιει? Εχω την επισημη Αγγλικη 4.0.4 & ειμαι root χωρις αλλα "πειραγματα"... Ουτε εχει φαει καμμια "τουμπα"... Οπως προειπα, συμβαινει τις τελευταιες ημερες, δεν ειχα τετοιου ειδους προβληματα παλιοτερα... Cosmote? Έχεις την κάρτα με το κανονικό tsip ή την έχεις αλλάξει πρόσφατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Cosmote? Έχεις την κάρτα με το κανονικό tsip ή την έχεις αλλάξει πρόσφατα? Cosmote, εχω την ιδια καρτουλα εδω και... ετη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Δεύτερη συσκευή με το ίδιο πρόβλημα.Κλείνει από μονη της στο 70% και δεν ανοίγει εάν δεν την βάλεις στον φορτιστη!!!Το έχει συναντήσει κάποιος? http://i142.photobucket.com/albums/r86/maximosm/screenshots2.png Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Γιατί αλλάξατε σασί; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Cosmote, εχω την ιδια καρτουλα εδω και... ετη! Πας Γερμανό και ζητάς αντικατάσταση sim. Κόστος 5 ευρώ. Κατά 99% το πρόβλημα σου θα λυθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Δεύτερη συσκευή με το ίδιο πρόβλημα.Κλείνει από μονη της στο 70% και δεν ανοίγει εάν δεν την βάλεις στον φορτιστη!!!Το έχει συναντήσει κάποιος? http://i142.photobucket.com/albums/r86/maximosm/screenshots2.png Πρόλαβες και έκανες root το τηλέφωνο? Αν ναι ποια ρομ φοράς? Γιατί αλλάξατε σασί; Δεν το ζήτησα, μου το έκαναν αυτό αλλά χάρηκα γιατί ήταν χτυπημένο σε ένα δύο σημεία. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Ξαφνικά δεν μπορώ να στείλω καθόλου μηνύματα. Δοκίμασα να κάνω clear data και στο handcent και στο messaging στα applications αλλά δεν στέλνει με τίποτα. Η Vodafone δεν έχει κανένα πρόβλημα απλά το κινητό σταμάτησε να στέλνει μηνύματα. Καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω εκτός από hard reset;;; http://i.imgur.com/MkItc.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Ρε παιδιά στα Ελληνικά έχει μόνο κεφαλαία όταν γράφεις μνμ? Τι περίεργα πράγματα είναι αυτά?? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Ρε παιδιά στα Ελληνικά έχει μόνο κεφαλαία όταν γράφεις μνμ? Τι περίεργα πράγματα είναι αυτά?? Αν θέλεις να γράφεις μηνύματα 160 χαρακτήρων, μόνο κεφαλαία. Δεν είναι θέμα κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts