StratosGR Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Με την εφαρμογή App2 Sd μπορούμε να μετακινήσουμε εφαρμογές από την μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα μνήμης σωστά; Αυτό πέρα από το προφανές κέρδος της ελευθερίας χώρου έχει κάποιο άλλο κέρδος; Κανένα (που να γνωρίζω ή να θυμάμαι!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Με την εφαρμογή App2 Sd μπορούμε να μετακινήσουμε εφαρμογές από την μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα μνήμης σωστά; Αυτό πέρα από το προφανές κέρδος της ελευθερίας χώρου έχει κάποιο άλλο κέρδος; Δεν νομίζω να το χρειάζεσε αύτό στο SII. Είναι εντελώς περιττό. Την ίδια δουλειά πάντως, μπορείς να την κάνεις και από την διαχείρηση εφαρμογών. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Που το εχετε παει αν επιτρεπεται..? (Smartec?) Και ποσο καιρο ειστε κατοχος της συσκευης..? Aπο Ελλαδα αγορασμενο οπως παντα..? Υπηρχε και συνδιασμος φυσικα,να μην σας ακουν και καλα,κατα την διαρκεια της κλησεως σας..? ( συνομιλίας σας). Απο την πρωτη μερα και αυτο να υποθεσουμε..? Η στην πορεια παρατηρηθηκε το φαινομενο..? Περιμενουμε και την ενημερωση σας.. Ευχαριστω πολυ! σχετικά με το gs2, δεν ξέρω που πήγε το κινητό είτε στο πρώτο σέρβις είτε τώρα στο δεύτερο (το στέλνω στην βόντα εγώ). Εμπειρικά, να σου πω ότι λύση βρίσκεις μόνο αν πάει στο κεντρικό στο Χαϊδάρι (όνομα δεν ξέρω). Στα εξουσιοδοτημένα δεν έγινε δουλειά. Έχω το gs2 ενάμιση μήνα και από την πρώτη μέρα έκανε soft reset, μου πέταγε το μήνυμα "welcome to Vodafone" και χάνει το σήμα. Τα συμπτώματά μου είναι αυτά και μόνο αυτά. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Εμένα μόλις που το ξαναέκανε μετά απο factory reset αυτό με το "welcome to vodafone" και το στιγμιαίο χάσιμο σήματος. Λέτε να το στείλω για service ή οφείλεται στην συγκεκριμένη έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Εμένα μόλις που το ξαναέκανε μετά απο factory reset αυτό με το "welcome to vodafone" και το στιγμιαίο χάσιμο σήματος. Λέτε να το στείλω για service ή οφείλεται στην συγκεκριμένη έκδοση? Έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα ρομ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiving Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) σχετικά με το gs2, δεν ξέρω που πήγε το κινητό είτε στο πρώτο σέρβις είτε τώρα στο δεύτερο (το στέλνω στην βόντα εγώ). Εμπειρικά, να σου πω ότι λύση βρίσκεις μόνο αν πάει στο κεντρικό στο Χαϊδάρι (όνομα δεν ξέρω). Στα εξουσιοδοτημένα δεν έγινε δουλειά. Έχω το gs2 ενάμιση μήνα και από την πρώτη μέρα έκανε soft reset, μου πέταγε το μήνυμα "welcome to Vodafone" και χάνει το σήμα. Τα συμπτώματά μου είναι αυτά και μόνο αυτά. Σε ευχαριστω πολυ φιλε.. Να εισαι καλα.. (Ευχομαι γρηγορη επιλυση στο προβλημα σου..:)) Αν σου ειναι ευκολο..(?) Μας ενημερωνεις μετα την επιλυση σου.. Αν τελικα σου αλλαξαν μητρικη κλπ./κλπ. και οτι τυχον αλλο μπορεσεις να μαθεις! Υ.Γ) Για το παραπανω θεμα που αναφερθηκαν οι φιλοι ( App2 Sd ). Και εγω στην προσπαθεια μου να κρατησω την συσκευη με τα απολυτος απαραιτητα.. Δεν χρησιμοποιω την εν λογω εφαρμογη,κανωντας την δουλεια αυτη απο την Διαχ.Εφαρμ. Οπως αναφερει και ο παραπανω φιλος. Σε αναλυση 1080 εχω αναπαραγει ταινιες στον γαλαξια.. Το θεωρω και αυτο,επισης περιττο..! Προτιμω την BIG Screen ΤV,για να μην χασω την λεπτομερεια :).. Αν και κατανοω,οτι για καποιους ισως θα ειναι απαραιτητο..:) Edited September 17, 2012 by skydiving Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Εχω μια απορια που ευχομαι να μην χρειαστει να το μαθω ποτε... Το S2 μου το πηρα μεταχειρισμενο(οπως σχεδον ολα μου τα κινητα) απο μαγαζι με τηλεφωνα(γνωστος μου). Οταν το πηρα φοραγε μαλλον την Γερμανικη ρομ(καπως το ειχα καταλαβει νομιζω αν και δεν θυμαμαι καλα).Ο γνωστος μου δεν ξερει και πολλα και το κινητο εχει μια αποδειξη τυπικη του μαγαζατορα. Αν χρειαστει ποτε να παει στο σερβις,πως μπορω να καταλαβω ποια ρομ να του περασω;Ακομα και την Γερμανικη που ειχε δεν ειμαι σιγουρος αν ο προηγουμενος την ειχε αλλαξει. Απο το κουτι;Υπαρχει καποιος τροπος online να βαλω καποιον αριθμο αναγνωριστικο του κινητου να μου πει απο ποια χωρα ειναι οπως γινεται και με τα iphone; Λογικα αν χρειαστω το σερβις κι εγω βαλω την Ελληνικη,θα το καταλαβουν οτι το πειραξα αν το κινητο δεν ειναι Ελληνικο.Σωστα; Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Εχω μια απορια που ευχομαι να μην χρειαστει να το μαθω ποτε... Το S2 μου το πηρα μεταχειρισμενο(οπως σχεδον ολα μου τα κινητα) απο μαγαζι με τηλεφωνα(γνωστος μου). Οταν το πηρα φοραγε μαλλον την Γερμανικη ρομ(καπως το ειχα καταλαβει νομιζω αν και δεν θυμαμαι καλα).Ο γνωστος μου δεν ξερει και πολλα και το κινητο εχει μια αποδειξη τυπικη του μαγαζατορα. Αν χρειαστει ποτε να παει στο σερβις,πως μπορω να καταλαβω ποια ρομ να του περασω;Ακομα και την Γερμανικη που ειχε δεν ειμαι σιγουρος αν ο προηγουμενος την ειχε αλλαξει. Απο το κουτι;Υπαρχει καποιος τροπος online να βαλω καποιον αριθμο αναγνωριστικο του κινητου να μου πει απο ποια χωρα ειναι οπως γινεται και με τα iphone; Λογικα αν χρειαστω το σερβις κι εγω βαλω την Ελληνικη,θα το καταλαβουν οτι το πειραξα αν το κινητο δεν ειναι Ελληνικο.Σωστα; Από το IMEI η Samsung μπορεί να σου πει για ποια χώρα προοριζόταν το κινητό, αν έχει αλλάξει η rom. Φιλική συμβουλή, για να μην έχουμε τέτοια τρεχάματα πάντα κοιτάμε ποια rom είχε πριν την αλλάξουμε... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Μα το ανεφερα,το πηρα μεταχειρισμενο.Ειχε την Γερμανικη αλλα που να ξερω εγω αν δεν την εβαλε ο προηγουμενος; Γι'αυτο ρωταω... Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλησπέρα, ξέρω ότι έχω καιρό να γράψω, αλλά ποτέ δεν είναι αργά :) Μπορείτε να μου πείτε, αν υπάρχει κάποια λύση (που δεν έχω βρει), ώστε το ρημάδι το GPS του S2, να πιάνει σήμα σε κανα λεπτό και όχι μετά το 5λεπτό? FasterFix είναι για κλάματα Ευχαριστώ Θοδωρής Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiving Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έκανα για αρχή factory reset όπως μου πρότεινε ο πρώτος φίλος και μέχρι στιγμής δεν μου το έχει κάνει , βέβαια ακόμα το δείγμα δεν είναι ικανοποιητικό :p. Έχω την official αναβάθμιση που δόθηκε (4.0.3) και δεν έχω κάνει καμία παρέμβαση στο τηλέφωνο. τα πάντα stock :p (θα έρθει κάποια στιγμή και η ώρα του πειράγματος ) . Πρέπει να άρχισε να το κάνει το πρόβλημα πάλι μετά από factory reset που του είχα κάνει αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Συγκεκριμένα έχω την 4.0.3 XWLP7 για εσένα που το gs2 χάνει το σήμα σου, είμαι στην ίδια κατάσταση από την πρώτη μέρα που άρχισα να χρησιμοποιώ το κινητό. Ήξερα ότι θα μου βγάλει πρόβλημα το samsung για αυτό δεν το πείραξα. Έχοντας λοιπόν το ίδιο πρόβλημα, έστειλα το κινητό στο σέρβις για δεύτερη φορά. Όπως ξανα είπα (εμπειρικά από samsung πάντα) το πρόβλημα λύνεται με αλλαγή πλακέτας. Δεν το πειράζω (kernel προτείνει ένας άλλο σύμμαχος σε αυτό το thread) για να είναι εντός εγγύησης. Στο πρώτο σέρβις έκαναν μόνο έναν έλεγχο :wacko: Σε μερικές εβδομάδες που θα έρθει το κινητό μου από το σερβις θα ενημερώσω σχετικά με το gs2, δεν ξέρω που πήγε το κινητό είτε στο πρώτο σέρβις είτε τώρα στο δεύτερο (το στέλνω στην βόντα εγώ). Εμπειρικά, να σου πω ότι λύση βρίσκεις μόνο αν πάει στο κεντρικό στο Χαϊδάρι (όνομα δεν ξέρω). Στα εξουσιοδοτημένα δεν έγινε δουλειά. Έχω το gs2 ενάμιση μήνα και από την πρώτη μέρα έκανε soft reset, μου πέταγε το μήνυμα "welcome to Vodafone" και χάνει το σήμα. Τα συμπτώματά μου είναι αυτά και μόνο αυτά. Εμένα μόλις που το ξαναέκανε μετά απο factory reset αυτό με το "welcome to vodafone" και το στιγμιαίο χάσιμο σήματος. Λέτε να το στείλω για service ή οφείλεται στην συγκεκριμένη έκδοση? Έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα ρομ Φιλε airtim διαβαζοντα πολυ γρηγορα τα post σου.. Εκανα ενα λαθος και θεωρησα οτι σου ειπαν απο το Service, πως ειναι προβλημα μητρικης.. Bαση αυτου του post που εγραψα πιο πισω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4290765#post4290765 πιστευω σε ενα 80% ποσοστο,οτι μπορει να φταιει η 4.0.3! Toν Κernel τον ειχα αναφερει στον φιλο sd12,που ειχε το ιδιο προβλημα με εσενα.. Και λογω παραλειψεως του,δεν μας ειχε αναφερει τιποτα για την συσκευη του.. Αλλα και τις συνηθειες του επ'αυτης.. Και για αυτο του το υπεθεσα λανθασμενα.. Αλλα τελικα μας ειπε πως ειναι "full stock" και καταλαβα πως αλλου ειναι ο < παππας >.:lol: (Αν ειναι..(?) Μιας και παιζει να κανω και λαθος..) Το τι μπορει να φταιει πανω στην μητρικη.. Ξερεις και εσυ πολυ καλα.. Οτι δυσκολα θα το μαθεις,ακομα και απο τους ειδικους.. Θα φαει το "ξηλωμα" της.. Και θα τελειωσει εκει ολη η ιστορια..:) Τωρα που εδωσα αυξημενη προσοχη στα γραφομενα σας και καταλαβα πως το μητρικη ειναι μια εικασια,που κανεις εσυ απο εμπειρια..! Θα ηθελα πολυ να σου προτεινω να βαλεις μια 4.0.4,ofifcial παντα και να παρατηρησεις το φαινομενο ξανα.. Οχι πως θα επεφερε 100%,αυτο την λυση.. Αλλα θα φευγαμε απο το 4.0.3. Tωρα επειδη καταλαβαινω οτι σου την εχει δωσει το φαινομενο και η συσκευη σου ειναι πολυ φρεσκια..! Κατανοω επισης,το οτι δεν θελεις να την πειραξεις και προτιμεις να τους την πας.. Και να βγαλουν αυτοι το πορισμα και να σου δωσουν και την λυση! Και πολυ καλα κανεις.....:!: Απλα ξερεις οτι εμεις που τις παρα πειραζουμε τις συσκευες.. Και τις παμε στο Service για πλακα,πριν βγουμε απο την εγγυση.. Ετσι για να αλλαξουμε και κανα port,να ειναι πιο φρεσκο.. Η καμια μητρικη,για να μηδενισουμε το κοντερ,που λεει ο λογος! (Ως κατι απλοϊκο,σαν μεταβαση της συσκευης μας στο Service..!) Η προταση του να αλλαξεις Rom,μας βγαινει παρα πολυ ευκολα απο το στομα μας.. Mιας και χωρις καποιον ουσιστικο και μεγαλο κινδυνο (ταπεινη μου αποψη..),μπορεις να επανερθεις στα εντος εγγυησης πλαισια.. Χωρις να το παρει και κανεις μας χαμπαρι..! Ειτε για τις official.. Ειται για τις customs.. Mαλλον η Rom πρεπει να φταιει τελικα.. Και η 4.0.3 στην συσκευη μας,εχει κακοχαρακτηρισθει απο μεγαλο ποσοστο "Users" να ξερεις! Eσυ φυσικα,πολυ καλα κανεις και τους το στελνεις! Μιας και μετα,σκοπευεις να του βγαλεις τα ματια..:) To ιδιο θα ελεγα και στον φιλο sd12 που εχει το ιδιο προβλημα! Edited September 17, 2012 by skydiving Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thriller Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Αγαπητοί συν-φορμιτες θα ήθελα τη βοήθειά σας, Εχω αγοράσει τον γαλαχία i9100 και έχω κάνει και την αναβάθμιση σε Android 4.0. Πως μπορώ να βρω με ποια bluetooth συνεργάζεται ομαλα (Bluetooth v3.0+HS) Αρχικά θα με βόλευε κάποιο απο τη σειρά i-tech. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 @skydiving ναι, και εγώ άλλαζα τακτικά roms σε περασμένες μου συσκευές android. Δεν πείραξα το gs2 γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα βγάλει πρόβλημα. Ωστόσο, πριν το στείλω στο σέρβις για πρώτη φορά του πέρασα μια άλλη stock rom και υπήρξε πολύ μικρή βελτίωση, σχεδόν ανεπαίσθητη. Εφόσον, λοιπόν, έχω το κινητό ούτε μήνα και είναι εντελώς stock τους το έστειλα για να λύσουν το πρόβλημα μόνοι τους. Το "ROMing" είναι ωραίο χόμπι :D Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Παίδες.Τί γίνεται τελικά με την official 4.0.4;Κατα πότε θα έρθει βόλτα στην Ελλαδάρα μας ξέρουμε; Edited September 17, 2012 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Παίδες.Τί γίνεται τελικά με την official 4.0.4;Κατα πότε θα έρθει βόλτα στην Ελλαδάρα μας ξέρουμε; ίσως να μην έρθει ποτέ και να πάμε κατευθείαν σε jb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 ίσως να μην έρθει ποτέ και να πάμε κατευθείαν σε jb. Και εγώ έτσι την βλέπω τη δουλειά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλησπέρα, ξέρω ότι έχω καιρό να γράψω, αλλά ποτέ δεν είναι αργά :) Μπορείτε να μου πείτε, αν υπάρχει κάποια λύση (που δεν έχω βρει), ώστε το ρημάδι το GPS του S2, να πιάνει σήμα σε κανα λεπτό και όχι μετά το 5λεπτό? FasterFix είναι για κλάματα Ευχαριστώ Θοδωρής Κανένα πρόγραμμα πλοήγησης τύπου Navigon έχεις δοκιμάσει? Να φανταστώ πάντα μιλάς χωρίς data/wifi. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Παίδες.Τί γίνεται τελικά με την official 4.0.4;Κατα πότε θα έρθει βόλτα στην Ελλαδάρα μας ξέρουμε; ίσως να μην έρθει ποτέ και να πάμε κατευθείαν σε jb. Και εγώ έτσι την βλέπω τη δουλειά. Γιατι δεν κατεβαζετε μια αλλη (οποιαδηποτε) 4.0.4 και να την περασετε με Odin? Μια χαρα θα δουλευει και θα ξεφυγετε απο την αποτυχημενη 4.0.3 (που φανταζομαι οτι εχετε)... Δεν θα προσφερει τιποτα παραπανω η Ελληνικη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiving Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Κανένα πρόγραμμα πλοήγησης τύπου Navigon έχεις δοκιμάσει? Να φανταστώ πάντα μιλάς χωρίς data/wifi. Λαζαρε μπορεις να επιβεβαιωσεις αν απο την GB στην ICS,ειδες ταχυτερο κλειδωμα χωρις "data ΟΝ" στους δορυφορους.. (?) Η υπηρξε ποτε καποια rom,που να σου εκανε εντυπωση με την μεγαλη (ΘΕΤΙΚΟΤΕΡΑ) μεταβολη της,πανω σε αυτο. Που θα ελεγα πως υποφερει η συσκευη μας,σε σχεση με καποιες αλλες. Οπως φωναζει και ο Θοδωρης. Εγω ποτε μου δεν παρατηρησα κατι ουσιαστικο.. Και το θεωρω απολυτα φυσιολογικο.. Σε ευχαριστω πολυ.. Υ.Γ) Αν φυσικα σε εβαλε στην διαδικασια το θεματακι αυτο,για να το παρατηρησεις..:!: Καλησπέρα, ξέρω ότι έχω καιρό να γράψω, αλλά ποτέ δεν είναι αργά :) Μπορείτε να μου πείτε, αν υπάρχει κάποια λύση (που δεν έχω βρει), ώστε το ρημάδι το GPS του S2, να πιάνει σήμα σε κανα λεπτό και όχι μετά το 5λεπτό? FasterFix είναι για κλάματα Ευχαριστώ Θοδωρής (5 λεπτο με κλειστα τα data,καλα εισαι Μορτη.. Αν το κλησεις στο Συνταγμα.. Και το ανοιξεις ξανα καπου,πηγαινοντας προς την Νεα Σμυρνη..) Αποστασεις / χρονοι (+/- λιγο),σχετικα πανω κατω! Edited September 17, 2012 by skydiving Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Γιατι δεν κατεβαζετε μια αλλη (οποιαδηποτε) 4.0.4 και να την περασετε με Odin? Μια χαρα θα δουλευει και θα ξεφυγετε απο την αποτυχημενη 4.0.3 (που φανταζομαι οτι εχετε)... Δεν θα προσφερει τιποτα παραπανω η Ελληνικη... Λάθος φαντάζεσαι τουλάχιστον για εμένα:). 4.0.4 αγγλική έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Γιατι δεν κατεβαζετε μια αλλη (οποιαδηποτε) 4.0.4 και να την περασετε με Odin? Μια χαρα θα δουλευει και θα ξεφυγετε απο την αποτυχημενη 4.0.3 (που φανταζομαι οτι εχετε)... Δεν θα προσφερει τιποτα παραπανω η Ελληνικη... Έχουμε ελληνικά από default στα μηνύματα και στην γλώσσα της συσκευής αν κατεβάσουμε άλλη;Ποιά λες εσύ;Πρότινε κάτι Edited September 18, 2012 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loretzos Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Παιδια καλησπερα σας , Ειμαι κατοχος s2 αγορασμενο απέξω (ευρωπη) περιπου 9 μηνες . Δεν εχω αποδειξη αγορας . Σημερα καθως μιλουσα στο κινητο , και τελειωσα την κληση μου ,με μπαταρια γυρω στο 70% το τηλεφωνο εκλεισε απο μονο του . Προσπαθησα να το ανοιξω τιποτα, στο φορτιστη το εβαλα τιποτα , για factory reset τιποτα . Ειμαι σε απογνωση . Διαβαζωντας ειδα οτι μπορει να ειναι η απο μπαταρια η απο μητρικη . Μηπως εχει κανεις σας ιδεα τι μπορει να φταει πλυν αυτων των 2 περιπτωσεων που ανεφερα? Σε περιπτωση μητρικης υπαρχει περιπτωση το τηλεφωνο να το καλυπτει καμια εγγυηση ? Δεν γνωριζω τι παιζει ακριβως με τις εγγυησεις και που πρεπει να το παω. Το τηλεφωνο το ειχα rooted , μπορει η εγγυηση να βγει off σε τετοια περιπτωση? Αν καποιος γνωριζει 2 πραγματα ας μου πει γιατι δεν ξερω τι πρεπει και τι μπορω να κανω Tι με συμβουλευετε να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 για οσου θελετε 4.0.4 προτεινω ανεπιφυλακτα την Custom του StratosGr... παρμενη απο την 4.0.4 official, Rooted Full ελληνικα αφαιρεση περιττων πραγματων η rom απλα φυσαει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Βγαλε την μπαταρια για κανα 5λεπτο και ξαναβαλτην. Αν δεν πετυχει βαλε usb jig.Αν δεν κανει τιποτα και παλι τοτε εισαι ετοιμος για το σερβις. Αν ηταν μπαταρια την ωρα που θα ηταν στη φορτιση θα αναβε,οποτε ειναι μητρικη. Απο την στιγμη που δεν ανοιγει με usb jig δεν μπορουν ουτε κι αυτοι να το ανοιξουν,αρα δεν θα καταλαβουν πως ηταν rooted. Τωρα αν δεν εχεις αποδειξη δεν ξερω αν θα εχεις προβλημα αλλα κανε μια προσπαθεια.Υποτιθεται οτι η Ευρωπη καλυπτεται στο σερβις. Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Λάθος φαντάζεσαι τουλάχιστον για εμένα:). 4.0.4 αγγλική έχω. Αψογα!!! Μεχρι να ερθει η JB, εισαι ΟΚ (καθαρα προσωπικη αποψη) Έχουμε ελληνικά από default στα μηνύματα και στην γλώσσα της συσκευής αν κατεβάσουμε άλλη;Ποιά λες εσύ;Πρότινε κάτι Εννοειται οτι θα εχεις Ελληνικα! Εγω με το που εβαλα την Αγγλικη, βρηκα την "υγεια μου" απο θεμα μπαταριας και γενικοτερα ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ λειτουργικου. Το εχω γραψει πολλες φορες, η 4.0.4 διορθωσε πολλα απο τα κακως κειμενα της ΒΙΑΣΤΙΚΗΣ 4.0.3!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts