Jump to content

skydiving

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About skydiving

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ιταλία

skydiving's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρεεεεε timos1968 απο πανω..:) Μιλας για την συσκευη σου..? Η για την συσκευη μου..? Και αν τελικα μιλας για την δικια σου.. Γιατι τα συμπερασματα μας ειναι 100% ιδια..:!: Μπαααα..!! Οι συσκευες μας θα φταινε..:lol: Υ.Γ ) Τοσο καλη η GB.. Δεν σας πιστευω.. Θα το δοκιμασω πρωτα,για να βγαλω τα δικα μου συμπερασματα..:lol:
  2. Λαζαρε μπορεις να επιβεβαιωσεις αν απο την GB στην ICS,ειδες ταχυτερο κλειδωμα χωρις "data ΟΝ" στους δορυφορους.. (?) Η υπηρξε ποτε καποια rom,που να σου εκανε εντυπωση με την μεγαλη (ΘΕΤΙΚΟΤΕΡΑ) μεταβολη της,πανω σε αυτο. Που θα ελεγα πως υποφερει η συσκευη μας,σε σχεση με καποιες αλλες. Οπως φωναζει και ο Θοδωρης. Εγω ποτε μου δεν παρατηρησα κατι ουσιαστικο.. Και το θεωρω απολυτα φυσιολογικο.. Σε ευχαριστω πολυ.. Υ.Γ) Αν φυσικα σε εβαλε στην διαδικασια το θεματακι αυτο,για να το παρατηρησεις..:!: (5 λεπτο με κλειστα τα data,καλα εισαι Μορτη.. Αν το κλησεις στο Συνταγμα.. Και το ανοιξεις ξανα καπου,πηγαινοντας προς την Νεα Σμυρνη..) Αποστασεις / χρονοι (+/- λιγο),σχετικα πανω κατω!
  3. Γιατι δεν κανει..? Φιλε.. Link / post / page.. Διαβαζω εγω..
  4. Καλη τυχη σε ολους..! Εχω την εντυπωση,πως αυτος ο διαγωνισμος θα ξεπερασει τις 100.000 Συμμετοχες...:lol: Αλλο ενα απιστευτο ΔΩΡΟ.. Απο τους αρμοδιους και τους χορηγους..:!: Παντα τετοια.. Και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..!
  5. Φιλε airtim διαβαζοντα πολυ γρηγορα τα post σου.. Εκανα ενα λαθος και θεωρησα οτι σου ειπαν απο το Service, πως ειναι προβλημα μητρικης.. Bαση αυτου του post που εγραψα πιο πισω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4290765#post4290765 πιστευω σε ενα 80% ποσοστο,οτι μπορει να φταιει η 4.0.3! Toν Κernel τον ειχα αναφερει στον φιλο sd12,που ειχε το ιδιο προβλημα με εσενα.. Και λογω παραλειψεως του,δεν μας ειχε αναφερει τιποτα για την συσκευη του.. Αλλα και τις συνηθειες του επ'αυτης.. Και για αυτο του το υπεθεσα λανθασμενα.. Αλλα τελικα μας ειπε πως ειναι "full stock" και καταλαβα πως αλλου ειναι ο < παππας >.:lol: (Αν ειναι..(?) Μιας και παιζει να κανω και λαθος..) Το τι μπορει να φταιει πανω στην μητρικη.. Ξερεις και εσυ πολυ καλα.. Οτι δυσκολα θα το μαθεις,ακομα και απο τους ειδικους.. Θα φαει το "ξηλωμα" της.. Και θα τελειωσει εκει ολη η ιστορια..:) Τωρα που εδωσα αυξημενη προσοχη στα γραφομενα σας και καταλαβα πως το μητρικη ειναι μια εικασια,που κανεις εσυ απο εμπειρια..! Θα ηθελα πολυ να σου προτεινω να βαλεις μια 4.0.4,ofifcial παντα και να παρατηρησεις το φαινομενο ξανα.. Οχι πως θα επεφερε 100%,αυτο την λυση.. Αλλα θα φευγαμε απο το 4.0.3. Tωρα επειδη καταλαβαινω οτι σου την εχει δωσει το φαινομενο και η συσκευη σου ειναι πολυ φρεσκια..! Κατανοω επισης,το οτι δεν θελεις να την πειραξεις και προτιμεις να τους την πας.. Και να βγαλουν αυτοι το πορισμα και να σου δωσουν και την λυση! Και πολυ καλα κανεις.....:!: Απλα ξερεις οτι εμεις που τις παρα πειραζουμε τις συσκευες.. Και τις παμε στο Service για πλακα,πριν βγουμε απο την εγγυση.. Ετσι για να αλλαξουμε και κανα port,να ειναι πιο φρεσκο.. Η καμια μητρικη,για να μηδενισουμε το κοντερ,που λεει ο λογος! (Ως κατι απλοϊκο,σαν μεταβαση της συσκευης μας στο Service..!) Η προταση του να αλλαξεις Rom,μας βγαινει παρα πολυ ευκολα απο το στομα μας.. Mιας και χωρις καποιον ουσιστικο και μεγαλο κινδυνο (ταπεινη μου αποψη..),μπορεις να επανερθεις στα εντος εγγυησης πλαισια.. Χωρις να το παρει και κανεις μας χαμπαρι..! Ειτε για τις official.. Ειται για τις customs.. Mαλλον η Rom πρεπει να φταιει τελικα.. Και η 4.0.3 στην συσκευη μας,εχει κακοχαρακτηρισθει απο μεγαλο ποσοστο "Users" να ξερεις! Eσυ φυσικα,πολυ καλα κανεις και τους το στελνεις! Μιας και μετα,σκοπευεις να του βγαλεις τα ματια..:) To ιδιο θα ελεγα και στον φιλο sd12 που εχει το ιδιο προβλημα!
  6. Σε ευχαριστω πολυ φιλε.. Να εισαι καλα.. (Ευχομαι γρηγορη επιλυση στο προβλημα σου..:)) Αν σου ειναι ευκολο..(?) Μας ενημερωνεις μετα την επιλυση σου.. Αν τελικα σου αλλαξαν μητρικη κλπ./κλπ. και οτι τυχον αλλο μπορεσεις να μαθεις! Υ.Γ) Για το παραπανω θεμα που αναφερθηκαν οι φιλοι ( App2 Sd ). Και εγω στην προσπαθεια μου να κρατησω την συσκευη με τα απολυτος απαραιτητα.. Δεν χρησιμοποιω την εν λογω εφαρμογη,κανωντας την δουλεια αυτη απο την Διαχ.Εφαρμ. Οπως αναφερει και ο παραπανω φιλος. Σε αναλυση 1080 εχω αναπαραγει ταινιες στον γαλαξια.. Το θεωρω και αυτο,επισης περιττο..! Προτιμω την BIG Screen ΤV,για να μην χασω την λεπτομερεια :).. Αν και κατανοω,οτι για καποιους ισως θα ειναι απαραιτητο..:)
  7. Που το εχετε παει αν επιτρεπεται..? (Smartec?) Και ποσο καιρο ειστε κατοχος της συσκευης..? Aπο Ελλαδα αγορασμενο οπως παντα..? Υπηρχε και συνδιασμος φυσικα,να μην σας ακουν και καλα,κατα την διαρκεια της κλησεως σας..? ( συνομιλίας σας). Απο την πρωτη μερα και αυτο να υποθεσουμε..? Η στην πορεια παρατηρηθηκε το φαινομενο..? Περιμενουμε και την ενημερωση σας.. Ευχαριστω πολυ!
  8. Φιλε Λουκα-vitrioli..! Και πολη γρηγορη και πολυ στιβαρη και απροβληματιστη και αξιοπιστη μεχρι τωρα και στην δικη μου συσκευη..! Σε βαθμο που εντυπωσιαζομαι,οσο περναω χρονο μαζι της..:) Και απο μπαταρια.. Δεν παω ασχημα για lpx..:!: Μονο ο Στρατος θα μπορουσε να με κανει να κατσω σε μια ICS... Και ας γραφουν οι 'Users' σε ολο τον Kοσμο,οτι η ICS με την 4.0.4 < Ἀνέστη ἐκ νεκρῶν > . --ΝΤΡΟΠΗ-- τους και στην Samsung και στην Google με τα τερτιπια τους..!!! (Και οι δυο φταινε σε αυτο.. Και τεραστιες οι σκοπιμοτητες τους..:!:) Λουκα εδω θα μεινω μεχρι να ερθει η jb.. Σημερα σκεφτομαι για πρωτη φορα,να διαγραψω και το backup της μεχρι τωρα αξεπεραστης GB μου..! Για πρωτη φορα ως σημερα..:!: Ευχομαι ο StratosGR,να μην φυγει και με αφησει..! Μιας και η ασφαλεια που μου παρεχει με την υπαρξη του,θα με οδηγησει μεχρι την επισημη jb...!! Aν και ξερω καλα,οτι ο StratosGR δεν θα ειναι απο τους πρωτους,που θα μας δωσει ενα γρηγορα UpDate σε jb...!!! Aλλα οταν θα το δωσει... Θα ειναι UPDATE...:!: Kαι οχι γιαουρτι για την πλατη,μετα απο ηλιακο εγκαυμα..:lol: Λουκα ολα ενταξει με το προβλημα που ειχες.. ( Δεν σε ακουγαν καλα,απο την μερα που το αγορασες..;)) Πως το ελυσες τελικα..? Αν..
  9. Οχι φιλε.. Αν διαβασεις πιο πισω.. Θα δεις οτι καποιοι την εχουν δοκιμασει.. Και υπαρχουν και καποια σχολια.. Με τις stock by Samsung,αλλα και με τις custom base,επισης οι περισσοτεροι τις προτιμουν.. Σε πολυ μεγαλο ποσοστο! Και σε GB παλαιοτερα.. Αλλα και σε ICS πλεον.. Να το αγορασεις το κινητο και θα διαπιστωσεις και εσυ, πως οι stock by Samsung ειναι τοσο ολοκληρομενες.. Που ισως δεν θα χρειαστει να μεταπηδησεις σε καποια αλλη..!!! Φυσικα αυτο εξαρταται και απο το τι αναζητας και τι επιθυμεις.. Υπαρχουν πολλες επιλογες παντως,για ολα τα γουστα..:) (Mεταφορα απο "Επισημο SII".. Mετα απο λαθος..) StratoGR εδω και αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα,δοκιμαζω καθε νεα εκδοση 4.0.4 ('full stock'.. παντα φυσικα..!). Αν και δεν πιστευω πλεον,σε καποια ρυζικη βελτιωση στο "τελμα" της ICS πλεον.. Το μικροβιο του 'User Flasher' δεν με αφηνει να σταματησω! :lol: Και πραγματικα πολυ χαιρομαι,οταν και εγω διαπιστωνω ουσιαστικες (εστω και μικρες) βελτιωσεις..! Και ναι υπαρχουν αυτες..! Περιμενω με τοση αγωνια το ζελε.. Και η πορεια της ICS + και παρα πολλες δοκιμες μου και..και..και..,με κανουν να πιστευω σε μεγαλο ποσοστο,οτι δεν θα απογοητευτω ξανα! Μολις ειδα αυτο το θεμα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343484 ετρεξα ρε Στρατο να την δοκιμασω! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ ρε Στραταρεεεε!!!!! Για αλλη μια φορα,μας κανεις περηφανους.. Πολυ σταθερη,αξιολογη και λειτουργικη η Rom και το μαγειρεμα της,με την προσπαθεια σου.. Οσο πιο κοντα στην < base philosophy > μπορεις και χωρις ταρζανιες εντυπωσιασμου!! Θες η συσκευη μας να ειναι παραγματικα λειτουργικη.. Και οχι "customia" του προβληματισμου και του πειραματος :!: Και με την μοναδικα υποδειγματικη υποστηριξη,που παρεχεις σε ολα τα μελη..! (εδω και παρα πολυ καιρο,ακομα και απο GB εποχες..!) Στην μπαταρια που με ενδιεφερε περισσοτερο απο ολα και που δεν θα πιστευα ποτε σε μια ICS version,(καλυτερη) πανω σε αυτο το θεμα (και ουδεποτε θα ξεπερασει την GB σε αυτο!).. Με τις καταλληλες παρεμβασεις σου.. Και με την αφαιρεση καποιων διεργασιων και apk (+ οτι αλλο ?), εχεις κανει ακομα.. Βλεπω και εκει μια βελτιωση (εστω και αμελητεα.. ισως να κανω και λαθος απο μονος μου..),σε σχεση παντα με την base 4.0.4 lpx! ΠΡΟΤΡΕΠΩ λοιπον και απο εδω,οσους το επιθυμουν,να την δοκιμασουν..! Και με τον δικο τους σχολιασμο και παρατηρηση,να σε βοηθησουμε να μας κανεις να χαμογελασουμε.. Και εμας + συσκευες μας..! Αλλα και τους αλλους που θελεις..! ICS λοιπον (απο εδω και περα) και παμε "full για την jb" λιγο μακρινοτερα απο τον Νoveber :).. Θελω να πιστευω..! Σε ευχαριστω για την προσφορα σου..! GB παραμενει ακομα καλυτερη για εμενα στο (S2).. Εστω και φτωχη πλεον,στα ρουχαλακια της! Αλλα με κινητηρα θηριο,αναμεσα στα σκελια της..;)
  10. Καλη τυχη σε ολους και απο εμενα.. { Ο Μητσοτακης ΜΑΖΙ ΣΑΣ...! :shifty: :lol: } http://thebest.gr/news/index/viewStory/123636 Συγχαρητητρια στο myphone.. Kαι ευχες για εναν χειμωνα,γεματο απο εκπληξεις.. Το εχετε καταντησει "must have" = θεσμο πλεον..:!:
  11. Μπορεις να με στηλεις να διαβασω,τι ειχε παθει η συσκευη σου ? Και πως..? (Link/post/page..) Αν καπου το ειχες γραψει..(?) Και δεν το βρισκω.. Σε ευχαριστω!
  12. O Mιχαλης πολυ σωστα σε προτρεπει φιλε.. Αν και το οτι χανει σημα,οπως μας λες.. Και wi-fi και τηλεφωνικο μαζι καποιες φορες,εκτος απο αυτο,που μου αρεσε πολυ και εμενα σαν αρθρο ( http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31261798&postcount=2),περισσοτερο )για kernel μοιαζει το θεματακι σου,παρα για modem/radio.. Aλλα ειμαι σιγουρος,οτι θα μας ελεγες.. Πως ειμαι "full stock" βρε παιδια..(?) Μηπως εισαι του "flasharismatos" και εχεις κανει καμια παρεμβαση και κανω λαθος (με το stock) βρε φιλε μου..? Δωσε μας κανενα στοιχειο παραπανω.. Τι φοραει η συσκευη σου..(?) Τι επεμβασεις της εχεις κανει τελευταια..(?) Απο ποτε αρχισε να σου το κανει αυτο..(?) κλπ / κλπ.. Δεν εχει πολυ ειπωθει χιλιες φορες,αυτο φιλε! Εκτος απο οταν καποιοι πριν καιρο,εκαναν update σε 4.0.3.. Ειχα διαβασει σε διαφορα μερη του κοσμου,τετοιου ειδους περιστατικα με την 4.0.3 απο αρκετους χρηστες.. Βοηθησε μας καπως παρα πανω φιλε μου.. Σε ευχαριστω πολυ! edit: Eχεις δικιο StratoGR < απο κατω > για το "θεμα" και την παραθεση,που απο λαθος εκανα εδω..! Μολις το διορθωσα και μετεφερα το τροποποιημενο αφαιρουμενο κομματι,στο "θεμα" που του αρμοζει ως οφειλα..:)
  13. Ρε το εχουν κανει οδηγο αυτο το πραγμα,εδω και τοσο καιρο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1457458 ......???? Αυτο δεν το ειχα διαβασει..:lol: Δωστε βρε κανενα Link,να μαθουμε και εμεις οι ασχετουλιδες τιποτα.. Εσεις που τα ψαχουλευτε ολα εκει στο XDA..:!: Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε! Φιλε StratoGR! Mια φορα παλαιοτετα καποιος.. Μου ειχε φερει μια συσκευη,με τα παραπανω συμπτωματα.. Και με αυτα που μου ειπε.. Ειπα και εγω μεσα μου,παει το τηλεφωνακι.. Και κατσαμε και οι δυο < ασχετουληδες > παρεα,να το αποτελειωσουμε εντελως,μιας και ηταν για καδο! :lol: Ρε Στραταρεεεε,μετα απο πολλες προσπαθειες,πανω κατω οπως μας τα λεει εκει στο XDA,αυτος που βλεπω να εχει στην συσκευη του (Siyah v4.1.1 beta 4 Kernel 3.0.40 | XXLQ6 Modem και με πιανουν τα γελια..:lol: ΞΑΦΝΙΚΑ! Πηρε μπρος.. Θα μου πεις,δεν ειχε προβλημα στην NAND..! Kαι ομως εδειχνε πως ειχε! Αλλα πηρε μπρος το ατιμο..:!: Για τον παραπανω φιλο λοιπον (als2008),με το προβλημα..! Που θα μας διαβαζει και θα στεναχωριεται φανταζομαι ακομα περισσοτερο (φρεσκια η συσκευη στα χερια του..). :X «Μηδενα προ του τελους μακαριζε». Αν και πολυ δυσκολα τα πραγματα! Αλλα ποτε δεν ξερεις.. Να μας γραψεις φιλε "als2008" οτι και να σου πουν στο Service.. Σχετικα με το τι καταφεραν και το τι εντοπησαν..(Αν σου που κατι παραπανω,εκτος απο το οτι < για βλαβη αναφερουν: powers up but not operation! >. Θα στο φτιαξουν το τηλεφωνακι,οτι και να εχει παθει.. Και βγαλτους και τρελους..:lol: Μαπα απο την πρωτη μερα που μου το δωσανε! Σιγα μην φανε 100εργατοωρες,για να παρουν πρεφα! Κανε εσυ αυτα που πρεπει στην συσκευη,για να γλιτωσεις και τα ευροπουλα! (2 βδομαδες,δεν ειπες πως την εχεις μονο..?) Φιλε Στρατο,πως αλιως μπορουνε να καταστραφουν αυτα τα blocks,εκτος απο αυτο που εκανε ο φιλος παραπανω..? Υπαρχει κατι αλλο,που θα πρεπει να προσεχω στην συσκευη μου κατα την διαδικασια..? Καταλαβαινω πως το να κλεισω το pc.. H να βγαλω τιποτα Usb,θα με στειλουν μαλλον αδιαβαστο.. Μονο αυτα ομως..? Τιποτα αλλο.. Μην την πατησω κατα λαθος,απο αγνοια μου.. Μην μου πεταξει καμια μπλε/μαυρη/οθονη με κινεζικα εκεινη την στιγμη.. Και δεν φταιω σε τιποτα εγω μετα.. Και αντε να σας πεισω.. Υπαρχει καμια τετοια η αλλη περιπτωση..?
  14. Ειχα διαβασει παλια,αυτο το post απο ενα τρελο τυπο.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3824660#post3824660 Και οταν μου εκανε το προβλημα,με τον παραπανω τροπο (περιπου),ειχα βρει λυση στο προβλημα.. Σε εσενα τα πραγματα,ειναι πιο σοβαρα με τον "bootloader" σου και οχι μονο..:!: Και ηθελα να δοκιμασουμε κατι πριν το πας..! Αλλα δεν πειραζει! Ευχομαι να δωθει λυση στο προβλημα σου καλε μου φιλε! Αν τελικα δωθει (?) θα σε ευχαριστω παρα,παρα πολυ,αν μας γραψεις δυο λογακια με το τι τελικα εγινε! Ευχομαι το καλυτερο,να εισαι καλα!
×
×
  • Create New...