Sofos_5 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Thanks Εδέησε μιά και έφερα το κινητό στα μέτρα μου το έκανα πριν από λίγο root . Ποιές εφαρμογές συνιστώνται γιά App2SD kai AddFree Το app2sd είναι εντελώς περιττό. Στο λέω εγώ που έχω 256 εφαρμογές! Αν παίζεις παιχνίδια απλά που κατεβάζουν πολλά data στην εσωτερική μνήμη (gameloft πχ. που είναι 1+gb) δες στο xda την εφαρμογή directorybind (μεταφέρεις τα data στην εξωτερική κάρτα και τα διαβάζει από εκει). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Για να αναβοσβήνει φως σε μνμ η αναπάντητη επιλέγω το bln από το ext tweaks? Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Για να αναβοσβήνει φως σε μνμ η αναπάντητη επιλέγω το bln από το ext tweaks? Swyped from my SII using tapatalk ναι αλλα κατα την γνωμη μου το noled ειναι καλυτερο για αυτην την σουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Μόλις μου λύθηκε και η απορία γι'αυτό το Sales Code..:lol: Φίλε geobas έχεις φλασάρει κάποια custom 4.0.3 στη συσκευή σου; (συμπάθα με αν το έχεις αναφέρει νωρίτερα και μου διαφεύγει..) Έχεις τσεκάρει τον Sales Code της νέας σου -αν και εφόσον έχεις βάλει- rom; Εγώ έχω την οfficial 4.0.3 με κωδικό ΕUR, ίσως οφείλεται σ'αυτό το "Cosmote", μάλλον θά'χει άλλο κωδικό.. :) Οχι είναι 4.0.3 από μαμά . Να μαντέψω ότι έχει 4.0.3 με ελληνικό sales code :) Σωστός Τελικά τα κατάφερα και το έφερα εκεί που ήθελα . Στο Skype μόνο έχω κάποια προβληματάκια . Ενώ μπορώ να καλέσω και πάει μιά χαρά η βιντεοκλήση δεν μπορούν να με καλέσουν . Υπάρχουν πουθενά οδηγίες γιά σωστά settings ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Πληκτρολόγησε *#272*IMEI# και διάλεξε EUR IMEI εννοείται βάζεις το ΙΜΕΙ της συσκευής σου. Πάρε backup γιατί με την αλλαγή του CSC, θα σβηστούν τα πάντα από το τηλέφωνο. Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι, το ΧΕΟ τι sales code είναι?? Προσπάθησα να το αλλάξω αλλά στις επιλογές δεν δίνει το EUR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι, το ΧΕΟ τι sales code είναι?? Προσπάθησα να το αλλάξω αλλά στις επιλογές δεν δίνει το EUR. Έχω την εντύπωση ότι είναι πολωνικό. Τι εχεις τώρα και τι επιλογές σου δίνει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Έχω την εντύπωση ότι είναι πολωνικό. Τι εχεις τώρα και τι επιλογές σου δίνει; Ναι πολωνικό είναι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Έχω την εντύπωση ότι είναι πολωνικό. Τι εχεις τώρα και τι επιλογές σου δίνει; Έχω 4.0.4 XXLQ5 - XALQ5. Open Europe έλεγε στην κατηγοριοποίηση. CPW,DBT,ITV,KOR,XEF,XEO.XEU μου δίνει. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα απλά ενημερωτικά ρωτάω. Το κινητό δουλεύει άψογα με αυτή τη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Έχω 4.0.4 XXLQ5 - XALQ5. Open Europe έλεγε στην κατηγοριοποίηση. CPW,DBT,ITV,KOR,XEF,XEO.XEU μου δίνει. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα απλά ενημερωτικά ρωτάω. Το κινητό δουλεύει άψογα με αυτή τη rom. XEU είναι το Europe Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 XEU είναι το Europe Πρέπει να το αλλάξω? Θα κερδίσω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Πρέπει να το αλλάξω? Θα κερδίσω κάτι? Εκτός από αυτό το πρόβλημα που έχεις τώρα, τίποτα άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Εκτός από αυτό το πρόβλημα που έχεις τώρα, τίποτα άλλο. :lol: Αυτό λογικά θα άλλαξε με την εγκατάσταση της ρομ. Πρέπει να είχε και CSC component αν θυμάμαι καλά. Πάντως η συγκεκριμένη ρομ δουλεύει υποδειγματικά θα έλεγα αν και όταν βγήκε γράφανε οτι κάποια s2 μπρικάρανε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 :lol: Αυτό λογικά θα άλλαξε με την εγκατάσταση της ρομ. Πρέπει να είχε και CSC component αν θυμάμαι καλά. Πάντως η συγκεκριμένη ρομ δουλεύει υποδειγματικά θα έλεγα αν και όταν βγήκε γράφανε οτι κάποια s2 μπρικάρανε.... Αν έχεις το μαμά kernel, καλό θα ήταν να μη δοκιμάσεις factory reset, γιατί ενδέχεται να τους ακολουθήσεις :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Αν έχεις το μαμά kernel, καλό θα ήταν να μη δοκιμάσεις factory reset, γιατί ενδέχεται να τους ακολουθήσεις :lol: Έκανα πολλά factory reset αλλά ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Έκανα πολλά factory reset αλλά ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα. Το συγκεκριμένο bug, θέλει να συνυπάρξουν κάποια πράγματα για να συμβεί και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί. Επειδή το ένα από αυτά είναι ο kernel, για σιγουριά στους custom kernels, έχουν απενεργοποιήσει μια σιγκεκριμένη εντολή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους!θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καμία custum Rom που να παίζει το ράδιο χωρίς ίντερνετ.και αν δεν υπάρχει ,μήπως υπάρχει καμία εφαρμογή που να μπορεί να παίξει?εχω μπει στην μπριζα να βάλω μια custum Rom μόνο και μόνο γιατί μου αρέσουν τα μπλε εικονίδια στην μπάρα και με χαλάει πολύ το μενού του galaxy.αν έχετε να προτινετε κάτι???? Εχω βρει αυτην εδώ αλλά δεν έχει ράδιο. http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=61060 Edited September 4, 2012 by als2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 XEU είναι το Europe ΧΕU ειναι το αγγλικο sales code, EUR το ελληνικο αν και δε παιζει κανενα ρολο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Έχω ανεβάσει μια στις τροποποιήσεις.είναι πολύ καλή, και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα για τα εικονίδια κάτι έβαλα custom.υπάρχει και το spirit fm στο μάρκετ όμως Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Καλησπέρα σε όλους!θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καμία custum Rom που να παίζει το ράδιο χωρίς ίντερνετ.και αν δεν υπάρχει ,μήπως υπάρχει καμία εφαρμογή που να μπορεί να παίξει?εχω μπει στην μπριζα να βάλω μια custum Rom μόνο και μόνο γιατί μου αρέσουν τα μπλε εικονίδια στην μπάρα και με χαλάει πολύ το μενού του galaxy.αν έχετε να προτινετε κάτι???? Εχω βρει αυτην εδώ αλλά δεν έχει ράδιο. http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=61060 Απ'οτι είδα είναι βασισμένη σε stock Samsung οπότε θα έπρεπε να έχει ραδιόφωνο. Ρώτησες στο ανάλογο thread? Αν και λογικά και το apk του ραδιοφώνου να περάσεις στο system/app θα πρέπει να σου δουλέψει, υπάρχει όπως προείπε ο vrwmiaris από πάνω το spirit Fm στο Market. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) ΧΕU ειναι το αγγλικο sales code, EUR το ελληνικο αν και δε παιζει κανενα ρολο :) Κάνεις λάθος. XEU και EUR είναι EUROPE.Κι από τα αρχικά το καταλαβαίνεις.... UK είναι το αγγλικό. Ελληνικά είναι τα CSC τύπου COS,VGR,TGR Βασικά παίζει ρόλο και στις αναβαθμίσεις.Πρόβλημα όμως, δεν είναι. Από ομάδα διαχείρισης Λάθος πληροφορία. Το EUR ΔΕΝ είναι Ευρώπη, είναι το καθαρό ελληνικό firmware για SIM free συσκευές. Μόνο Ελληνικό. Τα csc που αναφέρονται είναι κι αυτά ελληνικά αλλά branded από παρόχους. Edited September 5, 2012 by Tyxerakias Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) Απ'οτι είδα είναι βασισμένη σε stock Samsung οπότε θα έπρεπε να έχει ραδιόφωνο. Ρώτησες στο ανάλογο thread? Αν και λογικά και το apk του ραδιοφώνου να περάσεις στο system/app θα πρέπει να σου δουλέψει, υπάρχει όπως προείπε ο vrwmiaris από πάνω το spirit Fm στο Market. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.μάλλον θα μπω στην διαδικασια να την περάσω. Έχω ανεβάσει μια στις τροποποιήσεις.είναι πολύ καλή, και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα για τα εικονίδια κάτι έβαλα custom.υπάρχει και το spirit fm στο μάρκετ όμως Swyped from my SII using tapatalk Εχεις κάποιο λινκ για την ρομ που λες για να μην ψάχνω ..! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited September 4, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Καλησπέρα , Δύο ερωτησούλες παρακαλώ . 1. Εκτός από το Tapatalk υπάρχει κάτι καλύτερο ? 2. Ενεργοποίησα το Email με το πάροχό μου (Forthnet) και δουλεύει απροβλημάτιστα , αλλά δεν μου έχει κατεβάσει όλα τα e-mail μου που έχουν κρατηθεί στον server . Πως μπορώ να τα έχω όλα και στο κινητό ? Από την Forthnet λένε είναι θέμα settings συσκευής . FYI Το Skype δουλεύει μιά χαρά με βιντεοκλήσεις από και προς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Εκτός από το Tapatalk υπάρχει κάτι καλύτερο ? Και το forum runner είναι πολύ καλό. Δεν θέλει να το υποστήριξη το myphone όμως ( για μην μου πεις μετά δεν βρίσκεις το myphone :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Κάνεις λάθος. XEU και EUR είναι EUROPE.Κι από τα αρχικά το καταλαβαίνεις.... UK είναι το αγγλικό. Ελληνικά είναι τα CSC τύπου COS,VGR,TGR Βασικά παίζει ρόλο και στις αναβαθμίσεις.Πρόβλημα όμως, δεν είναι. Καπου εχεις μπερδευτει φιλε μου XEU ειναι το αγγλικο και ιρλανδικο για την ακριβεια(και εμενα στην αρχη μου θυμιζε XEUrope αλλα δεν ισχυει).Στο λεω με απολυτη σιγουρια μιας και το τηλεφωνο μου ειναι απο αγγλια και εχει ΧΕU sales code.Δες το εδω: http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9100&pcode=XEU&os=1&type=1#firmware αν πας στην επιλογη country θα το δεις! Τελοσπαντων απλα κουβεντα να γινεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) Καπου εχεις μπερδευτει φιλε μου XEU ειναι το αγγλικο και ιρλανδικο για την ακριβεια(και εμενα στην αρχη μου θυμιζε XEUrope αλλα δεν ισχυει).Στο λεω με απολυτη σιγουρια μιας και το τηλεφωνο μου ειναι απο αγγλια και εχει ΧΕU sales code.Δες το εδω: http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9100&pcode=XEU&os=1&type=1#firmware αν πας στην επιλογη country θα το δεις! Τελοσπαντων απλα κουβεντα να γινεται :) http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=5711 Διάβασε το regions.Δεν είναι απαραίτητα "δεμένο" σε χώρα. Δες εδώ επίσης τη λίστα και ο ίδιος που την αναφέρει έχει XEU και είναι στο... Hong Kong! http://ykkfive.blogspot.com/2011/11/samsung-csc-code-reference.html#.UEZQLyJLcZQ Edited September 4, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts