FJ_12 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Εμενα το εκανε συχνα στο tapatalk αλλα δυο τρεις φορες και στο wifi. Με την 4.0.4 δεν ξαναειχα θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Εμένα μου το έκανε στην προσπάθεια να συνδεθεί στο δίκτυο WIFI, δηλαδή μόλις το άνοιξα... Εμενα το εκανε συχνα στο tapatalk αλλα δυο τρεις φορες και στο wifi. Με την 4.0.4 δεν ξαναειχα θεματα. :blink: Έλα κι έχω στο standby την 2.3.6...:lol: Τι να πω παιδιά, μιας και δεν με άγχωσε και πολύ η πρώτη φορά θα το αφήσω για λίγο και θα παρακολουθώ τα ποστς για το θέμα κι αν δω ότι ξανακάνει νερά.. κάτι που φοβάμαι δηλαδή αφού στον φίλο thalassi το έκανε ξανά.. για να δούμε αν αναφερθεί κάτι τέτοιο κι από άλλους..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4248273#post4248273 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4248273#post4248273 Γι'αυτό λέει και το άσμα ότι αν φύγεις θα παραλύσει το κράτος..:lol: :respect: Edited August 24, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Γι'αυτό λέει και το άσμα ότι αν φύγεις θα παραλήσει το κράτος..:lol: :respect: Είναι γνωστά τα προβλήματα του Wi-Fi. Το κράτος είναι παράλυτο από μόνο του :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καλησπερα σας. Θα ηθελα να μου πειτε πως κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Εκανα κατι ******** στο κινητο και κολλησε το συμπαν. Και απλα ανοιγει και κλεινει μονο του.Δεν κανει τιποτα αλλο. Τι το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καλησπερα σας. Θα ηθελα να μου πειτε πως κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Εκανα κατι ******** στο κινητο και κολλησε το συμπαν. Και απλα ανοιγει και κλεινει μονο του.Δεν κανει τιποτα αλλο. Τι το κανω? Ρυθμισεις ---> Δημιουργεια αντιγραφου ασφαλειας ---> Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων... (αν μπορεις να φτασεις ως εκει!!!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Αλλιως με κλειστο το τηλεφωνο πατας το κουμπι Home+κουμπι Power+το πληκτρο που αυξανεις την ενταση (+)στην αυξομειωση της φωνης. Στο μενου που θα βγαλεις πατας wipe data/factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Είναι γνωστά τα προβλήματα του Wi-Fi. Το κράτος είναι παράλυτο από μόνο του :D Συμφωνώ απόλυτα και στα δύο. Το συγκεκριμένο μπαγκ ήταν η στάλα που ξεχύλησε το ποτύρι και γύρησα στην 2.3.6. Την πρώτη φορά που μου το έκανε το θεώρησα ότι ήταν πρόβλημα του FB μιας και ήμουν μέσα. Την δεύτερη φορά όμως ήταν στο άσχετο, μόλις είχα επιστρέψει σπίτι από το γραφείο. Μόλις μπω σπίτι, ανοίγω το wifi και το έχω συνεχώς ανοικτό μέχρι την επόμενη μέρα που θα φύγω, για να κάνει ενημερώσεις κλπ. Μόλις το ενεργοποίησα λοιπόν, μαύρησε η οθόνη και δεν έκανε τίποτα. Το άφησα στο τραπέζι και όταν το ξανα-έπιασα ζητούσε pin. Ε, αντί για pin έφαγε ένα ωραίο odin και ησήχασε. Άσε που η κρεβατοκάμαρα είναι καπως μακριά από το ρούτερ και εκεί πάλι είχα παρατηρήσει σαφή χειροτέρευση στη λήψη του wifi, σε σημείο που έπρεπε να το κρατάω με ειδικό τρόπο (πάνω και κάτω στο κινητό, μεταξύ δείκτη και αντίχειρα, αν μπορείτε να καταλάβετε τι λέω) ώστε να έχω ομαλή ροή στα data. Αλλιώς πηδ...τανε κυριολεκτικά!!! Όσο για τα φρου-φρου του ICS, ναι και εμένα μου λείπουν λίγο, ειδικά που στο hox έχω 4.0.4 και πηγαίνοντας στο S2 μου φαίνεται λίγο σαν φτωχός συγγενής, αλλά από την άλλη βλέπω την σχεδόν όμοια ταχύτητα στα δύο κινητά και αυτό με αποζημιώνει. Πιστεύω ότι αν το είχα κρατήσει και το S2 σε ICS, το lag μαζί με τα πολλά bug θα με έκαναν κάποια στιγμή να το αφήσω στην άκρη σαν κινητό (αν δεν θα το είχα πετάξει σε κανένα τοίχο) και θα ήταν πραγματικά κρίμα για ένα κινητό σαν αυτό. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Χωρίς κανένα προφανή λόγο, χωρίς να του κάνω απολύτως τιποτα, μιλουσα στο blueotooth. Εκλεισε το τηλεφωνο. περασε μισή ώρα πηγα να το ξαναχρησιμοποιήσω το ειδα κλειστό και δεν άναβε του εκανα restart και πότε κανει fail το system, δεν ακουγεται το μικρόφωνο, δεν ακούγεται οταν παιρνω τηλ ειναι συνέχεια στη σιγαση, οποια εφαρμογή και αν του ανοίξω κολλάει μετά από λιγο? Τι κάνω? Νβ το κινητό είναι routed Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Κάνε factory reset Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 οι επαφές χάνονται? μου θυμιζεις λιγο τον κωδικο *#73703 είναι? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Mέσα από το κινητό στις ρυθμίσεις - απόρρητο Ή από recovery mode κάνε factory reset Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 στρατο τις επαφές πρέπει να τις κρατήσω? κολλησε και το κιες τωρα.... ρε θα με τρελανει... με το που μπηκα σπιτι λεμε και ειδε το wifi apisteyto lag εχω την 4.0.3. ρε θα με τρελανει- γραφει τωρα η διεργασια system δεν ανταποκρινεται Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Παίδες ξεκίνησα τη διαδικασία και μόλις πέρασα με Odin την 2.3.6 (XWLA4), κατά το restart της συσκευής δεν προχωράει στις πρώτες ρυθμίσεις του Android (οδηγός), πετάει πινακάκια του στυλ "υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Πλαίσιο Υπηρεσιών Google, παροσπαθήστε ξανά" κι έχει πλήκτρο "Αναγκαστικό κλείσιμο", δεν προχωράει πέρα από εκεί, ούτε καν στην εισαγωγή Pin.. έχω κάνει 2-3 reboot, ξανάκανα την διαδικασία με το Odin.. τι στο καλό; Δεν με αφήνει καν να μπω μέσα..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Παίδες ξεκίνησα τη διαδικασία και μόλις πέρασα με Odin την 2.3.6 (XWLA4), κατά το restart της συσκευής δεν προχωράει στις πρώτες ρυθμίσεις του Android (οδηγός), πετάει πινακάκια του στυλ "υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Πλαίσιο Υπηρεσιών Google, παροσπαθήστε ξανά" κι έχει πλήκτρο "Αναγκαστικό κλείσιμο", δεν προχωράει πέρα από εκεί, ούτε καν στην εισαγωγή Pin.. έχω κάνει 2-3 reboot, ξανάκανα την διαδικασία με το Odin.. τι στο καλό; Δεν με αφήνει καν να μπω μέσα..:( Έκανες wipe πριν και μετά την εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 α ρε Μακη υπομονη- ξανακανε την προσπαθεια εγω θα παω σε 4.0.4 μάλλον απ οτι βλεπω για να μην κανω 500 σελιδες παλι αναγνωση πρεπει να το κανω unroot το κινητο ρε παιδια? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 στρατο τις επαφές πρέπει να τις κρατήσω? κολλησε και το κιες τωρα.... ρε θα με τρελανει... με το που μπηκα σπιτι λεμε και ειδε το wifi apisteyto lag εχω την 4.0.3. ρε θα με τρελανει- γραφει τωρα η διεργασια system δεν ανταποκρινεται Θα τα χάσεις όλα.Δε τα είχες backup;;;;;;;;;;;; Εγώ όλες τις επαφές τις έχω google. Παίδες ξεκίνησα τη διαδικασία και μόλις πέρασα με Odin την 2.3.6 (XWLA4), κατά το restart της συσκευής δεν προχωράει στις πρώτες ρυθμίσεις του Android (οδηγός), πετάει πινακάκια του στυλ "υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Πλαίσιο Υπηρεσιών Google, παροσπαθήστε ξανά" κι έχει πλήκτρο "Αναγκαστικό κλείσιμο", δεν προχωράει πέρα από εκεί, ούτε καν στην εισαγωγή Pin.. έχω κάνει 2-3 reboot, ξανάκανα την διαδικασία με το Odin.. τι στο καλό; Δεν με αφήνει καν να μπω μέσα..:( factory reset μέσα από recovery. Μην ανησυχείς, δεν έχεις πάθει ζημιά. α ρε Μακη υπομονη- ξανακανε την προσπαθεια εγω θα παω σε 4.0.4 μάλλον απ οτι βλεπω για να μην κανω 500 σελιδες παλι αναγνωση πρεπει να το κανω unroot το κινητο ρε παιδια? Όχι δε χρειάζεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 του κανα factory reset απ το recovery χειροτερα ειναι παιρνω odin και το ξαναφλασαρω δεν μου λες ρε συ στρατο το κανω unroot πρώτα? και ποια να βαλω την αγγλική ή την τσεχικη 4.0.4? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Έκανες wipe πριν και μετά την εγκατάσταση; Wipe έκανα κανονικά πριν με το *2767*3855#, μετά δεν με αφήνει να μπω καν στο μενού, πως να το κάνω αυτό;:blink: Πωπω μπελάς είναι τελικά, μ'αρέσει που το π@π@ρίζω τόσες μέρες και πάλι τα κατάφερα και τα μπλόκαρα όλα..:lol: Βοήθεια παιδιάαααα..!:cry: Εdit: factory reset μέσα από recovery. Μην ανησυχείς, δεν έχεις πάθει ζημιά. Τώρα το είδα, για να ξαναδοκιμάσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 του κανα factory reset απ το recovery χειροτερα ειναι παιρνω odin και το ξαναφλασαρω δεν μου λες ρε συ στρατο το κανω unroot πρώτα? και ποια να βαλω την αγγλική ή την τσεχικη 4.0.4? Βάλε την Αγγλική. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ρε παιδιά τι πάθατε και γυρνάτε μαζικά σε 2.3 Εγώ έχω εδώ και 3 μήνες την 4.0.3. και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 και γω καπου τοσο την ειχα στην αρχη ξεκινησε με προβληματα στην καμερα (δεν αποθηκευε τις φωτο) μετα εκλεινε, εδω και 15 εδειχνε οκ και σημερα δεν ξεκινάει κάν και εχει χαθει το μικρόφωνο και ο ηχος Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Ρε παιδιά τι πάθατε και γυρνάτε μαζικά σε 2.3 Εγώ έχω εδώ και 3 μήνες την 4.0.3. και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα! Μαζική ίωση Γιώργο, ασ'τα φίλε.. μπέρυ μπέρυ και βάλε..:lol: Λοιπόν παιδιά thanks to Stratos μπήκα σε recovery κι έκανα factory reset και wipe cache (καλά έκανα εδώ; ) και μπήκε κανονικά μόλις στην 2.3.6 στα Γερμάνικος, ευτυχώς βρήκα εύκολα τα Ελληνικά και ξεκινάω στήσιμο (πρώτα ο Θεός ν'ανοίξει σωστά :lol: ). Για οτιδήποτε ρωτάω/ενημερώνω/χιουμορεύω..:p Edit: Πειράζει που το Sales Code είναι DPT; Γιατί δεν με αφήνει να το αλλάξω σε EUR.. Edited August 24, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 ερώτηση για το 4.0.4 μου εβγαλε μαζι με το tar αρχειο και ενα αρχειο βιβλιοθηκης το SS_DL.dll To κανω κατι αυτο στο odin? γιατι ο οδηγος δεν γραφει Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts