Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση, . ακολουθησα τις οδηγιες και με το odin περασα το αρχειο της ελληνικης 4.0.3. Ωστόσο, σχετικά γρήγορα, και μόλις συμπληρωθηκε μονο το 1 από τα κουτακια του progress, η διαδικασια ολοκληρωθηκε (σε περιπου 5 λεπτά). Μετα, αλλαζοντας το csc σε EUR, έγινε η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Σωστά την εκανα την διαδικασία τελικά ?

τωρα στις πληροφορίες σχετικά με το τηλεφωνο, μου γραφει : εκδοση android 4.03 , έκδοση βασικού φάσματος Ι9100XXLPS και kernel 3.0.15.Ι9100XWLPF και συνδεοντας το στο kies δεν ολοκληρωνεται με τιποτα η συνδεση (από που ρυθμιζεται από το μενου τηλεφωνου, η συνδεση usb να λειτουργει με το kies προεπιλογη ?)

Απο οτι εχεις γραψει, φαιναται να την εχεις κανει σωστα την διαδικασια.

Τα factory reset πριν και μετα την εγκατασταση της, τα εκανες?

Αν δεν τα εκανες καλο ειναι να κανεις ενα factory reset πριν ακομα στησεις το κινητο σου.

Η επιλογη στις ρυθμισεις που λες, μηπως εννοεις τον εντοπισμο σφαλματων?

Αυτος βρισκεται στις ρυθμισεις και επιλογες προγραμματιστη.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

έχει προσεξει κανεις μηπως στην ics, μερικές φορες, να τρωει ενα πολυ διακριτικο σκαλομα οταν πας πισω για να βγουν ολα τα εικονιδια απο το μενου?

έχει προσεξει κανεις μηπως στην ics, μερικές φορες, να τρωει ενα πολυ διακριτικο σκαλομα οταν πας πισω για να βγουν ολα τα εικονιδια απο το μενου?

Για τέτοια πράγματα ευθύνεται ο touchwiz launcher. Βάλε π.χ. τον Nova και θα δεις ότι δε θα σου τα κάνει...

- Alex

Για τέτοια πράγματα ευθύνεται ο touchwiz launcher. Βάλε π.χ. τον Nova και θα δεις ότι δε θα σου τα κάνει...

έχω τον μαμα launcher (ακόμα) ειναι η αληθεια. γι'αυτο λες?

Ειδα στο ιντερνετ και τον nova και apex, αλλα εχω μια απορια, ειναι στα ελληνικα?

έχω τον μαμα launcher (ακόμα) ειναι η αληθεια. γι'αυτο λες?

Ειδα στο ιντερνετ και τον nova και apex, αλλα εχω μια απορια, ειναι στα ελληνικα?

O apex ειναι σιγουρα στα Ελληνικα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

ειναι σιγουρο?

Αυτον χρησιμοποιω, οποτε πιο σιγουρα δε γινεται.:p

Και ο Nova έχει Eλληνικά.... Επειδή σε βλέπω κάπως αγχωμένο, απλοί launchers είναι αυτά, δοκίμασέ τους και κράτα αυτόν που σ'αρέσει, και σβήσε τον άλλον. Σαν εφαρμογές συμπεριφέρονται, αν δε σ'αρέσει τον βγάζεις... δεν είναι κανένα φοβερό hack στο σύστημα, ο touchwiz υπάρχει πάντα, δε διαγράφεις τίποτα.
- Alex

[ATTACH]25012[/ATTACH] Για απενεργοποιηση εφαρμογης πας Εφαρμογες-Ολα.Διαλεγεις πια θελεις να απενεργοποιησεις πχ. social hub και ολα οκ.;)

Ευχαριστώ πολύ!! Βοηθάει να μην ανοίγει η σαβούρα που φόρτωσε η cosmote στην τελευταία αναβάθμιση

QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

Καλημερα.Ρε παιδια οταν σας φορτιζει 100% η συσκευη τωρα με την ICS ασς κανει αυτο τον σπαστικο ηχο που εκανε η Gingerbread οταν φορτιζε πληρως;

Εμενα δεν ακουγεται τιποτα και συνηθως το ξεχναω λιγο παραπανω στην φορτιση αφου δεν με ειδοποιει.

Edited by Rospy7

Καλημερα.Ρε παιδια οταν σας φορτιζει 100% η συσκευη τωρα με την ICS ασς κανει αυτο τον σπαστικο ηχο που εκανε η Gingerbread οταν φορτιζε πληρως;

Εμενα δεν ακουγεται τιποτα και συνηθως το ξεχναω λιγο παραπανω στην φορτιση αφου δεν με ειδοποιει.

Νομίζω ότι δεν ακούγεται πια.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ναι, δεν κανει καποιον ηχο πια, απλα αναβει η οθονη οταν φορτισει πληρως.

Τωρα δεν ξερω αν υπαρχει καποια ρυθμιση που να βαζει ηχο οταν φορτισει.

Νομίζω ότι δεν ακούγεται πια.

Ναι, δεν κανει καποιον ηχο πια, απλα αναβει η οθονη οταν φορτισει πληρως.

Τωρα δεν ξερω αν υπαρχει καποια ρυθμιση που να βαζει ηχο οταν φορτισει.

Thanks.Οντος δεν ακουγεται ο ηχος αν ξερει κανεις αν γινεται καποια ρυθμιση ωστε να το ξανακανει ας μας πει.

σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση, . ακολουθησα τις οδηγιες και με το odin περασα το αρχειο της ελληνικης 4.0.3. Ωστόσο, σχετικά γρήγορα, και μόλις συμπληρωθηκε μονο το 1 από τα κουτακια του progress, η διαδικασια ολοκληρωθηκε (σε περιπου 5 λεπτά). Μετα, αλλαζοντας το csc σε EUR, έγινε η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Σωστά την εκανα την διαδικασία τελικά ?

τωρα στις πληροφορίες σχετικά με το τηλεφωνο, μου γραφει : εκδοση android 4.03 , έκδοση βασικού φάσματος Ι9100XXLPS και kernel 3.0.15.Ι9100XWLPF και συνδεοντας το στο kies δεν ολοκληρωνεται με τιποτα η συνδεση (από που ρυθμιζεται από το μενου τηλεφωνου, η συνδεση usb να λειτουργει με το kies προεπιλογη ?)

Eίσαι σίγουρος για τον kernel?

- Alex

καλησπέρα παιδιά.πριν 25 μέρες το s2 μου έπεσε σε νερό για 3 περίπου δευτερόλεπτα.

το έβγαλα το στέγνωσα το έβαλα σε ρύζι το έκανα με σεσουάρ και με ηλεκτρική σκούπα. μετά από 2 μέρες το άνοιξα με συνέπεια να δουλεύει κανονικά. μετά από 5 μέρες ξαφνικά σταμάτησε να αναγνωρίζει την κάρτα sim.τι του έβαλα άλλες κάρτες τι το ένα τι το άλλο.εν τέλει το πήγα στο γερμανο ο οποίος μετά από 20 μέρες μουπε ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι και να το πάρω στη μασχάλη!!η ένσταση μου από την αρχή είναι ότι δουλεύουν τα πάντα τελεία.λες και δεν έχει τπτ η οθόνη σπέρνει, ταχύτητα σφαίρα, σήμα wifi και gps καμπάνα.oλα όπως πριν εκτός της sim...αν κάποιος είχε παρόμοια έστω εμπειρία η ξέρει ένα μαγαζί να μου φιαξει την sim και όχι να αλλάξω πλακέτα ενώ ολα δουλεύουν τον παρακαλώ να μου πει.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

καλησπέρα παιδιά.πριν 25 μέρες το s2 μου έπεσε σε νερό για 3 περίπου δευτερόλεπτα.

το έβγαλα το στέγνωσα το έβαλα σε ρύζι το έκανα με σεσουάρ και με ηλεκτρική σκούπα. μετά από 2 μέρες το άνοιξα με συνέπεια να δουλεύει κανονικά. μετά από 5 μέρες ξαφνικά σταμάτησε να αναγνωρίζει την κάρτα sim.τι του έβαλα άλλες κάρτες τι το ένα τι το άλλο.εν τέλει το πήγα στο γερμανο ο οποίος μετά από 20 μέρες μουπε ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι και να το πάρω στη μασχάλη!!η ένσταση μου από την αρχή είναι ότι δουλεύουν τα πάντα τελεία.λες και δεν έχει τπτ η οθόνη σπέρνει, ταχύτητα σφαίρα, σήμα wifi και gps καμπάνα.oλα όπως πριν εκτός της sim...αν κάποιος είχε παρόμοια έστω εμπειρία η ξέρει ένα μαγαζί να μου φιαξει την sim και όχι να αλλάξω πλακέτα ενώ ολα δουλεύουν τον παρακαλώ να μου πει.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δοκίμασε εδώ.

http://www.g-phone.gr/samsung-service

Μαλλον πετυχες γερμανο που δεν εχει service στο καταστημα.. ειναι αναγνωστης sim.. δηλαδη θεμα ανταλλακτικου..

Από τα 3 καταστήματα που μου βγάζει το επίσημο site της SAMSUNG για Θεσσαλονίκη, ποιο να προτιμήσω;

Θέλω να κάνω αλλαγή το μικρόφωνο διότι ο συνομιλητής μου με ακούει τραγικά χαμηλά. Κάνω βέβαια απενεργοποίηση εξωτερικών θορύβων αλλά διορθώνεται ελάχιστα η κατάσταση συν το ότι πρέπει κάθε φορά που καλώ ή απαντάω σε κλήση να απενεργοποιώ αυτό που προείπα. Επιπλέον, ο συνομιλητής μου ακούει τον εαυτό του διπλά.:X:cry::cry::cry:

Πριν προχωρήσω σε αντικατάσταση εντός εγγύησης, ξέρετε μήπως τι μπορώ να κάνω; :cry:

Έχω καταλήξει ότι είναι ελαττωματικό το μικρόφωνο.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

εμένα δεν ήταν η τυχερή μου μέρα σήμερα μάλλον και με το update μου κόλλησε η συσκευή και τώρα φυσικά δεν ανοίγει. Μου λέει "firmware update encountered an issue. Please select recover mode in kies and try again"!!!!

Καλημέρα σε όλους..Έχω ένα πρόβλημα με το 3G στο κινητό μου...Ενω η λειτουργία δικτύου είναι GSM/WCDMA και έχω τα data on δεν μου εμφανίζει καθόλου το σχετικο σηματάκι H+ oυτε το 3G...Πως μπορώ να το λύσω?.Δοκίμασα με αλλαγές rom αλλα τίποτα...Βοηθηστε καποιος παρακαλω!

Πηγαίνεις ρυθμίσεις-ασύρματη επικοινωνία-δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-ονόματα σημείων πρόσβασης και με το αριστερό touch πλήκτρο πατάς επαναφορά. Ελπίζω να βοήθησα.

Smile...

Παιδια η μπαταρια πανω κατω ποσο σας βγαζει; Επισης μετα την απογοητευση μου απο το s3, θα παω στο s2. Λετε να πεσει η τιμη του; Ευχαριστω :)
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)