Yiorgos Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Καλημέρα παιδιά, εδώ και μερικές μέρες μου αδειάζει ολη η μπαταρία ενω είναι σε κατάσταση αναμονής, με το ζορι χωρι να το πειραζω απλα σε αναμονη να κρατησει μια μερα, δεν εχω βαλει κανενα τρελο application τι μπορει να φταιει? Τα battery stats τι γραφουν? Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) Καλησπέρα σας! Ένας φίλος ενδιαφέρεται να παρει το s2 και το έχει βρει στον Γερμαρνό, μουλτιραμα και παμπλικ. Στα παμπλικ κιολας τον ειπαν πως ειχε τελειωσει από ολα τα καταστηματα και μολις ηρθαν καινουργιες φουρνιες. Η τιμη του ειναι ιδια, στα 500 ευρω, απλα δεν ξερει από που και ειπα να σας ρωτησω απο που σχετικα ειναι καλα για την αγορα του. Επισης, απο γερμανο, κοσμοτε κτλ, σκεφτεται οτι μπορει να ειναι cosmote brand οπως το vodafone live κτλ και να διχνει της κοσμοτε πραγματα, logo κτλ και δεν ξερει αμα γιενται το s2 κατι τετοιο. Στο Γερμανο ειχε προσφορα 500ευρο επαιρνες ειτε το Samsung Galaxy II ειτε το νεο Nexus και σου εδιναν κ το Galaxy Tablet 10,1 δωρο. Να το ψαξει αν ισχυει ακομα η προσφορα ηταν για 200 κομματια. Τις χαζομαριτσες του καθε παροχου μπορεις μετεπειτα να τις βγαλεις, υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες μεσα στο forum. Κ κατι ασχετο.. Μαλλον κ εγω σακατεψα τη μπαταρια.. Ελιωνα στο Veetle ενα μηνα τωρα με σειρες, αγωνες κ ποτε δεν το αφηνα να πεσει η μπαταρια του κατω απο 40%, τωρα ομως ακομα κ μετα απο callibration φαινεται να εχει διαλυθει η αυτονομια της κ με τα χιλια ζορια μου βγαζει τα 2/3 της ημερας με μετρια εως αρκετη χρηση.. Να θυμαστε να φορτιζετε σωστα το κινητο ^^ Edited April 2, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Καλησπέρα σας! Ένας φίλος ενδιαφέρεται να παρει το s2 και το έχει βρει στον Γερμαρνό, μουλτιραμα και παμπλικ. Στα παμπλικ κιολας τον ειπαν πως ειχε τελειωσει από ολα τα καταστηματα και μολις ηρθαν καινουργιες φουρνιες. Η τιμη του ειναι ιδια, στα 500 ευρω, απλα δεν ξερει από που και ειπα να σας ρωτησω απο που σχετικα ειναι καλα για την αγορα του. Επισης, απο γερμανο, κοσμοτε κτλ, σκεφτεται οτι μπορει να ειναι cosmote brand οπως το vodafone live κτλ και να διχνει της κοσμοτε πραγματα, logo κτλ και δεν ξερει αμα γιενται το s2 κατι τετοιο. Να κοιτάξει κανά μαγαζί από skroutz και να κοιτάξει αν είναι για το Ι9100 και όχι το I9100G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Η ερωτηση ειναι απο που να το παρει απο αυτα τα 3 μαγαζια που αναφερα. Απλα για τον γερμανο δεν ξερει αμα ειναι branded cosmote, γιατι απο τα μουλτιραμα η παμπλικ δεν υπαρχει τετοιο θεμα. Στα παμπλικ ξερει οτι ειναι καλα καταστηματα και προσφατα κιολας εφεραν καινουργιες φουρνιες και για μουλτιραμα δεν ξερει αν ειναι καλα σαν μαγαζια κτλ. Να ψαξει λιγο καλλιτερα σε κανενα ελληνικο on line shop που θα το βρει 400ε τοσο πηρα το δικο μου πριν 6 μηνες,πηγα βεβαια και το πηρα ο ιδιος απο το μαγαζι,και εμενα branded cosmote ηταν αλλα αυτα δεν εχουν σημασια μετα το custom rom που θα του περασει γιατι δεν πιστευω να το κρατησει μαμα,αλλα και μαμα να το κρατησει δεν υπαρχει θεμα εμενα ειχε μονο το κλασσικο app της cosmote και τιποτα αλλο ουτε logos ουτε τιποτα Δεν θέλει branded να είναι. Και την θέλει μαμα. Στο Γερμανο ειχε προσφορα 500ευρο επαιρνες ειτε το Samsung Galaxy II ειτε το νεο Nexus και σου εδιναν κ το Galaxy Tablet 10,1 δωρο. Να το ψαξει αν ισχυει ακομα η προσφορα ηταν για 200 κομματια. Τις χαζομαριτσες του καθε παροχου μπορεις μετεπειτα να τις βγαλεις, υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες μεσα στο forum. Κ κατι ασχετο.. Μαλλον κ εγω σακατεψα τη μπαταρια.. Ελιωνα στο Veetle ενα μηνα τωρα με σειρες, αγωνες κ ποτε δεν το αφηνα να πεσει η μπαταρια του κατω απο 40%, τωρα ομως ακομα κ μετα απο callibration φαινεται να εχει διαλυθει η αυτονομια της κ με τα χιλια ζορια μου βγαζει τα 2/3 της ημερας με μετρια εως αρκετη χρηση.. Να θυμαστε να φορτιζετε σωστα το κινητο ^^ Δεν εχει ακομα την προσφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magakos09 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Καλησπέρα σας. μόλις παρέλαβα και εγώ το Galaxy s ii ,αλλα έχω κάποιο πρόβλημα,όταν παίζω κάποιο παιχνίδι μετά από κάποια λεπτά μου κολλάει,πρέπει να παω ενεργές εφαρμογές να το κλείσω από εκεί και μετά να το ξανανοίξω..και πάλι από την αρχή..τι λέτε να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Καλησπέρα σας. μόλις παρέλαβα και εγώ το Galaxy s ii ,αλλα έχω κάποιο πρόβλημα,όταν παίζω κάποιο παιχνίδι μετά από κάποια λεπτά μου κολλάει,πρέπει να παω ενεργές εφαρμογές να το κλείσω από εκεί και μετά να το ξανανοίξω..και πάλι από την αρχή..τι λέτε να φταίει? απο ποιο καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magakos09 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 απο ποιο καταστημα? wind .λέτε να φταίει η κάρτα μνήμης που έβαλα? την είχα πάνω σε ένα htc αλλα εκεί δεν δημιουργούσε πρόβλημα.είναι transcend κλάση 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 wind .λέτε να φταίει η κάρτα μνήμης που έβαλα? την είχα πάνω σε ένα htc αλλα εκεί δεν δημιουργούσε πρόβλημα.είναι transcend κλάση 6 Πιθανον... για βαλ'το στην εσωτερικη 16αρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Καλημέρα παιδιά, εδώ και μερικές μέρες μου αδειάζει ολη η μπαταρία ενω είναι σε κατάσταση αναμονής, με το ζορι χωρι να το πειραζω απλα σε αναμονη να κρατησει μια μερα, δεν εχω βαλει κανενα τρελο application τι μπορει να φταιει? Δες την κατανάλωση μπαταρίας μήπως βγάλεις άκρη τι σου την τρώει. Το πρώτο βήμα είναι να κανείς ένα reboot μπας και κόλλησε καμιά εφαρμογή. Are you tapatalking to me? Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 καλημέρα. έχω πάρει το εξαρτηματάκι για να μπορώ να βλέπω βίντεο απο το κινητο σε HDMI στην τηλεόραση. πολύ ώραιο αλλά μία ερώτηση. ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή βίντεο που να παίζει τους υπότιτλους όταν είναι σε ξεχωριστό αρχείο και όχι ενσωματωμένοι? ευχαριστώ καλησπέρα σε όλους. Χρησιμοποιώ τελικά τον Mplayer και μου δείχνει μια χαρα στην οθόνη του κινητού τους υπότιτλους. Συνδέοντας όμως την τηλεόραση με το κινητο (μέσω HDMI) δεν βλέπω τους υπότιτλους στην τηλεόραση...\ τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Πάντως με τα smartphone δεν βαριέσαι πότε! Σήμερα με καλούν και όταν το σηκώνω γυρνάει αυτόματα σε ανοιχτή ακρόαση! Τι φταίει; Are you tapatalking to me? Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos111 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 καλησπέρα σε όλους. Χρησιμοποιώ τελικά τον Mplayer και μου δείχνει μια χαρα στην οθόνη του κινητού τους υπότιτλους. Συνδέοντας όμως την τηλεόραση με το κινητο (μέσω HDMI) δεν βλέπω τους υπότιτλους στην τηλεόραση...\ τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ Δοκιμασε bs player lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Θα μου θυμίσει κάποιος που αποθηκεύονται τα screen captures γιατί κάπου είναι χωμένα τα άτιμα και δεν μπορώ να τα βρω.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho1 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Δεν μου αναγνωριζει το κινητο το kies...Ειμαι 4,0,3 ομεγα v7.0 black blue pack...Τι φταιει?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Θα μου θυμίσει κάποιος που αποθηκεύονται τα screen captures γιατί κάπου είναι χωμένα τα άτιμα και δεν μπορώ να τα βρω.:rolleyes: δεν ειναι στην gallery ? Applications” -> “Gallery” -> “ScreenCapture” Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 δεν ειναι στην gallery ? Applications” -> “Gallery” -> “ScreenCapture” Πως δεν είναι.....άμα δεν είσαι στραβός όμως......:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magakos09 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 συγνώμη παιδιά με το τηλέφωνο είστε ευχαριστημένοι ? Σχετικά με τα βίντεο στης σελίδες γιατί δεν τα παίζει? (γρασαρη ) Παρα πολύ,και όταν κάνουμε μεγάλο ζουμ δεν προσαρμόζει το κείμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 συγνώμη παιδιά με το τηλέφωνο είστε ευχαριστημένοι ? Σχετικά με τα βίντεο στης σελίδες γιατί δεν τα παίζει? (γρασαρη ) Παρα πολύ,και όταν κάνουμε μεγάλο ζουμ δεν προσαρμόζει το κείμενο. Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην ειναι ευχαριστημενος απο ενα ΤΕΤΟΙΟ smartphone... Το προβλημα σου δεν το πολυκαταλαβα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 συγνώμη παιδιά με το τηλέφωνο είστε ευχαριστημένοι ? Σχετικά με τα βίντεο στης σελίδες γιατί δεν τα παίζει? (γρασαρη ) Παρα πολύ,και όταν κάνουμε μεγάλο ζουμ δεν προσαρμόζει το κείμενο. Opera mobile από το play store. Έχεις κατεβάσει/αναβαθμίσει το flash player? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magakos09 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην ειναι ευχαριστημενος απο ενα ΤΕΤΟΙΟ smartphone... Το προβλημα σου δεν το πολυκαταλαβα... Στης σελίδες όταν υπάρχει βίντεο το αναπαράγει κανονικά το δικό σου? Εμένα όχι ενώ το φορτώνει ο ήχος ακουγετε κανονικά η εικόνα παίζει με πολλές πολλές διακοπές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Στης σελίδες όταν υπάρχει βίντεο το αναπαράγει κανονικά το δικό σου? Εμένα όχι ενώ το φορτώνει ο ήχος ακουγετε κανονικά η εικόνα παίζει με πολλές πολλές διακοπές Ουδεποτε ειχα τετοιο προβλημα. Ειμαι με Dolphin βεβαια αλλα ουτε με στοκ θυμαμαι να ειχα θεμα. Θεμα ταχυτητας ιντερνετ δεν φανταζομαι να ειναι οποτε δεν γνωριζω πως να σε βοηθησω. Δοκιμασε καποιον αλλο browser απο περιεργεια. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magakos09 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Ουδεποτε ειχα τετοιο προβλημα. Ειμαι με Dolphin βεβαια αλλα ουτε με στοκ θυμαμαι να ειχα θεμα. Θεμα ταχυτητας ιντερνετ δεν φανταζομαι να ειναι οποτε δεν γνωριζω πως να σε βοηθησω. Δοκιμασε καποιον αλλο browser απο περιεργεια. ποιον browser να δοκιμάσω που να υποστηρίζει φλας ? μήπως να το πάω για αλλαγή ? Μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 ποιον browser να δοκιμάσω που να υποστηρίζει φλας ? μήπως να το πάω για αλλαγή ? Μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα ? Σε εσένα απάντησα παραπάνω Δεν μιλούσα μόνος μου.. Omg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magakos09 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Σε εσένα απάντησα παραπάνω Δεν μιλούσα μόνος μου.. Omg συγνώμη δεν είχα δει το μήνυμα. Ο όπερα δεν υποστηρίζει φλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 συγνώμη δεν είχα δει το μήνυμα. Ο όπερα δεν υποστηρίζει φλας Ο opera mini δεν υποστηρίζει. Ο mobile είναι κανονικός/full browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts