Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τουλαχιστο στο εξωτερικο βγηκε μηπως και τη βαλουμε εμεις χωρις να ειναι η ελληνικη

Δωσε κανενα Link μωρε!!!Με το τσιγκελι θα τα βγαζουμε???:lol:

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δωσε κανενα Link μωρε!!!Με το τσιγκελι θα τα βγαζουμε???:lol:

Ερώτηση ήταν όχι δήλωση, απλώς έλειπε το ερωτηματικό στο τέλος.

Φιλικά Γιώργος

Μάλλον θα δοθει στο event για την παρουσίαση του Siii κατα τα πρότυπα της apple.:)

Δηλαδη θα ανακοινωθεί η έναρξη. Μην το δεσετε, υποθέσεις κάνω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ναι ερωτηση ηταν αλλα απο το κινητο χαθηκε το ερωτηματικο.

Αν γινει αυτο με το event για ποτε λεμε;

OnePlus 6T

Παιδιά ηρεμήστε ποτέ δεν μας είπαν επίσημα ότι παίρνετε ICS την 1η του μήνα. Q1 είπαν.. και έχουμε 30 μέρες ακόμα! Αυτός που προέβλεψε 1η Μάρτη είναι απλά ένας blogger ;)

καλημέρα και καλό μήνα...

Αυτή η περιβόητη νέα εκδοση λειτουργικού τι περισσότερο κάνει από την ήδη υπάρχουσα ?? η σε τι διαφέρει ??

Συγνώμη αν έχει απαντηθεί η ερώτηση - απλά δεν μπορώ να βρω την απάντηση

Καλα ρε πατε καλα δεν βάλατε ακομα την android 4 ics που εβγαλε η samsung σήμερα!!!!!!!!!!!!!!! ανεβάζει των επεξεργαστή στα 6ghz ξεκλειδώνει του πυρήνες και το κανει 9 πύρινο με γραφικά ισα και με 10 ghz.

Υ.Γ:στην επόμενη ζωη μπορει να ηταν ετσι η αναβάθμιση που περιμένουμε στο galasy s 2, αλλά για σήμερα 2012 βολευτείτε με τη 2.3.4.

Καλο μηνα σε ολους.

Καλα ρε πατε καλα δεν βάλατε ακομα την android 4 ics που εβγαλε η samsung σήμερα!!!!!!!!!!!!!!! ανεβάζει των επεξεργαστή στα 6ghz ξεκλειδώνει του πυρήνες και το κανει 9 πύρινο με γραφικά ισα και με 10 ghz.

Υ.Γ:στην επόμενη ζωη μπορει να ηταν ετσι η αναβάθμιση που περιμένουμε στο galasy s 2, αλλά για σήμερα 2012 βολευτείτε με τη 2.3.4.

Καλο μηνα σε ολους.

Φίλε την παλεύεις? Τι άκυρα λες? Φυσικά και λογικό είναι να είμαστε ανυπόμονοι για ένα major update όπως είναι το ICS. Μόνο και μόνο για το HW acc στο UI και τον Browser που δεν πιάνεται φτάνει. Και σήμερα (για την ακρίβεια από πέρυσι) έχουμε 2.3.6.

Μην το λες για την 2.3.6 ακόμα μερικοί δεν έχουμε πάρει την 2.3.5.:)

Οντως! 2.3.4 και περιμεεεεενουμε!!

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Φίλε την παλεύεις? Τι άκυρα λες? Φυσικά και λογικό είναι να είμαστε ανυπόμονοι για ένα major update όπως είναι το ICS. Μόνο και μόνο για το HW acc στο UI και τον Browser που δεν πιάνεται φτάνει. Και σήμερα (για την ακρίβεια από πέρυσι) έχουμε 2.3.6.

εσυ εχεις 2.3.6,για ρωτα εμενα και τους περισσοτερους εδω μεσα που ημαστε στη 2.3.4 ακομα!!!!

αρα εγω ειμαι ποιο ανυπόμονος η εσυ?????και τα ονειρα δεν ειναι ασχημα γι αυτο χαλαρωσε.

Καλησπέρα σε όλους.

Θα σας περιγράψω τι έπαθα: Το κινητό το έχω όπως το αγόρασα (όχι root, custom, κλπ). Είναι φορτωμένο με εφαρμογές (περίπου 220) , όλες σε φακέλους Ξαφνικά τώρα το απόγευμα χωρίς να έχω πειράξει κάτι στο κινητό μου έχει πετάξει όλες τις εφαρμογές εκτός φακέλων!!!!!

Οπότε καταλαβαίνετε, για να τις βάλω πάλι στους φακέλους θέλω μέρες :-(

Γιατί έγινε αυτό; Ξέρει κανείς; Λέω πάλι ότι δεν πείραξα κάτι. Απλά μόλις πάτησα το εικονίδιο εφαρμογές είδα το ΧΑΟΣ :):):):)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Μπορει καποιος να ποσταρει link απο Ebay για OTG καλωδιο τεσταρισμενο να δουλευει με το κινητο?

Λεω να συνδεσω εξωτερικο δισκο να δω πως παει

Καλησπέρα σε όλους.

Θα σας περιγράψω τι έπαθα: Το κινητό το έχω όπως το αγόρασα (όχι root, custom, κλπ). Είναι φορτωμένο με εφαρμογές (περίπου 220) , όλες σε φακέλους Ξαφνικά τώρα το απόγευμα χωρίς να έχω πειράξει κάτι στο κινητό μου έχει πετάξει όλες τις εφαρμογές εκτός φακέλων!!!!!

Οπότε καταλαβαίνετε, για να τις βάλω πάλι στους φακέλους θέλω μέρες :-(

Γιατί έγινε αυτό; Ξέρει κανείς; Λέω πάλι ότι δεν πείραξα κάτι. Απλά μόλις πάτησα το εικονίδιο εφαρμογές είδα το ΧΑΟΣ :):):):)

Μου έχει συμβεί μετά από αναβάθμιση του go launcher. Μετά από επανεκκίνηση, έστρωσε.

Υπάρχει μια εφαρμογή στο μάρκετ πάντως για να αποφεύγεις κάτι τέτοιο. Appzorter αν θυμάμαι καλά...

Edited by labrosg

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Μπορει καποιος να ποσταρει link απο Ebay για OTG καλωδιο τεσταρισμενο να δουλευει με το κινητο?

Λεω να συνδεσω εξωτερικο δισκο να δω πως παει

Έχει δει κάποιος εξωτερικό σκληρό να δουλεύει με τέτοιο καλώδιο;

Έχω ένα άλλα δουλεύει μόνο με sticks ή card readers

Ο εξωτερικός έχει μεγάλη ανάγκη ενέργειας και δε νομίζω ότι το κινητό μπορεί να την παρέχει

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Έχει δει κάποιος εξωτερικό σκληρό να δουλεύει με τέτοιο καλώδιο;

Έχω ένα άλλα δουλεύει μόνο με sticks ή card readers

Ο εξωτερικός έχει μεγάλη ανάγκη ενέργειας και δε νομίζω ότι το κινητό μπορεί να την παρέχει

Το προβλημα ειναι στο οτι δεν εχει λογισμικο για να διαβασει σκληρους σε NTFS φορματ γι'αυτο κ μπορει να διαβασει μονο στικακια σε FAT32 (και usb hub με ποντικι κ πληκτρολογιο επανω :-P )

Αν εισαι με cf root κ γνωριζεις απο εντολές μπορεις να το καταφερεις παντως, εχει τροπους στο ιντερνετ.

Εγω μεχρι να το κανω εφαγα ενα σοκ.. Μου εκανε φορματ στον 500αρι μου κ ετρεχα πανικοβλητος (τα επανεφερα μεν, εχεστηκα επανω μου δε!)

Edit : Για του λόγου το αληθές... Δες την εικόνα στο post μου, ΜΗΝ το δοκιμάσεις σε γεμάτο σκληρό αν δεν γνωρίζεις τί κάνεις.

Edited by Sofos_5

Ξέρετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να τακτοποιεί τις εφαρμογές στο μενου του μανίσιου launcher?

Θα έχετε παρατηρήσει ασφαλώς πως όταν γίνεται απεγκατάσταση σε μια εφαρμογή, στη θέση της μένει ένα κενό...

(Ή μάλλον καλύτερα, υπάρχουν σελίδες που έχουν λιγότερες εφαρμογές και χτυπάει άσχημα στο μάτι.)

Το προβλημα ειναι στο οτι δεν εχει λογισμικο για να διαβασει σκληρους σε NTFS φορματ γι'αυτο κ μπορει να διαβασει μονο στικακια σε FAT32 (και usb hub με ποντικι κ πληκτρολογιο επανω :-P )

Αν εισαι με cf root κ γνωριζεις απο κωδικα μπορεις να το καταφερεις παντως, εχει τροπους στο ιντερνετ.

Εγω μεχρι να το κανω εφαγα ενα σοκ.. Μου εκανε φορματ στον 500αρι μου κ ετρεχα πανικοβλητος (τα επανεφερα μεν, εχεστηκα επανω μου δε!)

σε custom rom gb παντα (προς το παρον) δεν ειναι και τοσο δυσκολο να δουλεψει ο ntfs. πιο συγκεκριμενα εχει κατευθειαν τα αρχεια που χρειαζονται μεσα και παιρνει λιγοτερο απο 10 δευτερα να τον κανεις mount.

απο κει και περα, το να δουλεψει σκληρος, εξαρταται.. ο 1tb που εχω δουλευει κανονικα χωρις εξωτερικη τροφοδοσια, passport WD ειναι.

αν ο δισκος ειναι 3.5 δεν θα δουλεψει θελει παραπανω ρευμα.. αυτο μπορει να επιτευχθει με καποιους τροπους αλλα οχι τοσο βολικοι.. ΠΧ ειχα δει βιντεακι στο youtube που καποιος επαιρνε ρευμα απο ηλιακο φορτιστη η απο εξωτερικο φορτιστη (αυτους που εχουν μπαταρια και φορτιζεις το κινητο εν κινησι) και δουλευε κανονικα....

αυτο που κατ εμε προεχει ειναι να περασουν με καποιο τροπο scripts να διαβαζει κατευθειαν ntfs usb stick η και ακομη καλυτερα την εσωτερικη sd card..

τι να το κανω να μου εχει codecs για mkv hd οταν δεν μπορω να τα περασω να τα δω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε custom rom gb παντα (προς το παρον) δεν ειναι και τοσο δυσκολο να δουλεψει ο ntfs. πιο συγκεκριμενα εχει κατευθειαν τα αρχεια που χρειαζονται μεσα και παιρνει λιγοτερο απο 10 δευτερα να τον κανεις mount.

Εγω δεν εχω καταφερει παντως να παιξω ntfs 10 μηνες τωρα

παιδες.. υπαρχει καποια εφαρμογη για να κλειδωνω τα αρχεια μου εικονεσ και βιντεο? και αν υπαρχει και για μηνυματα..

παιδες.. υπαρχει καποια εφαρμογη για να κλειδωνω τα αρχεια μου εικονεσ και βιντεο? και αν υπαρχει και για μηνυματα..

Χρησιμοποιω Gallery lock για εικονες κ βιντεο κ ειμαι υπερευχαριστημενος κ GoSms για μηνυματα.

@misfits αν εννοεις απλο στικακι, ενα usb otg απλο καλωδιο απο ebay.

Καλησπέρα παίδες.

Έκανα χοντρή μ..... κια.

Στο Appzorter πάτησα κάτι κατά λάθος και μου έσβησε από την αρχική οθόνη κάτω κάτω τα εικονίδια "τηλέφωνο" "επαφές " "αρχείο " και άφησε μόνο το "εφαρμογές ". Και τώρα δεν ξέρω πως να τα επαναφέρω. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ

Μην το λες για την 2.3.6 ακόμα μερικοί δεν έχουμε πάρει την 2.3.5.:)

Οντως! 2.3.4 και περιμεεεεενουμε!!

εσυ εχεις 2.3.6,για ρωτα εμενα και τους περισσοτερους εδω μεσα που ημαστε στη 2.3.4 ακομα!!!!

αρα εγω ειμαι ποιο ανυπόμονος η εσυ?????και τα ονειρα δεν ειναι ασχημα γι αυτο χαλαρωσε.

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει κάποια πράγματα για την Samsung Hellas.. :rolleyes: Θα περιμένετε πολυυυυυυυυυυυυ ακόμα. Και όχι δεν είμαι ανυπόμονος, απλά το κινητό μου το πήρα για να το χαίρομαι όχι για να περιμένω πότε θα νιώσει η SamsungHellas ή ο εκάστοτε πάροχος (εάν μιλάμε για branded firmware). Όχι ότι ζορίζεται ιδιαίτερα στην 2.3.4 αλλά λέμε τώρα

@charsta800

Κάνεις κοινόχρηστο τον δίσκο με τις ταινίες και τις ανοίγεις με ES file explorer από το δίκτυο ;) Κατά προτίμηση με Player που υποστηρίζει HW Acceleration για να μην σου ρουφάει πολύ μπαταρία.

Καλησπέρα παίδες.

Έκανα χοντρή μ..... κια.

Στο Appzorter πάτησα κάτι κατά λάθος και μου έσβησε από την αρχική οθόνη κάτω κάτω τα εικονίδια "τηλέφωνο" "επαφές " "αρχείο " και άφησε μόνο το "εφαρμογές ". Και τώρα δεν ξέρω πως να τα επαναφέρω. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ

Πατάς/μπαίνεις στις Εφαρμογές, και μετά Menu>Edit.

Και βάζεις ότι εφαρμογή θέλεις εσύ...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)