nikos_desire_s Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 φίλ-η:D να δοκιμάσω και μέσω καλωδίου; να πω την αλήθεια φοβάμαι πως θα κάνω κάτι και θα χάσω όλα μου τα δεδομένα. στάνταρ ομως. Μπα ούτε με καλώδιο θα σου βγάλει τίποτα! Θα περιμένουμε όλοι παρειτσα το android 4 αρχές Μαρτίου έχουν πει!! Παράθεση Razer mamba :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Ok,το SII ειναι πλεον rooted (xwki8),εγκατεστησα & το titanium backup,και τωρα?...που βρισκω την branded εφαρμογη του λογοτυπου TRE(σαν voda)που θελω να διαγραψω στο μπουταρισμα του κινητου?:O Ελπιζω να μην σας ξαναζαλισω,ευχαριστω & παλι.:happy: Δεν είναι εφαρμογή και καλύτερα να μη μπλέξεις με τροποποιήσεις αρχείων μιας και ακόμα δεν έχεις την εμπειρία για τέτοια. Αν θες να φύγει, βάλε καλύτερα με Odin μια unbranded rom. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisaccent Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Για δοκιμασε με αυτο το προγραμμα να βαλεις οτι θελεις. https://market.android.com/details?id=net.hellcat.droiddev.sgs2bootlogo Αν θελεις το original της samsung πες μου να στο στειλω. Βασικα μιας κ εισαι rooted υπαρχουν απειρα πραγματα να κανεις.. Καλη αρχη ;-) Αν θελεις,στειλτο μου,η δε εφαρμογη που μου συστησες,πως λειτουργει?Ευχαριστω για τον χρονο σου:hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Αν θελεις,στειλτο μου,η δε εφαρμογη που μου συστησες,πως λειτουργει?Ευχαριστω για τον χρονο σου:hypno: Η συγκεκριμένη εφαρμογή αλλάζει το boot screen όταν ανοίγει το κινητό (αν θές να αλλάξεις κ το κινούμενο γραφικό έπειτα aka bootanimation εδώ είμαστε). Pick Image : Επιλέγεις εσύ μία φωτογραφία από το άλμπουμ σου για bootscreen. Crop Image : Την κόβεις ανάλογα στο μέγεθος που θέλεις εσύ. Load Current bootscreen : Σου εμφανίζει στο κινητό (στο σχήμα αριστερά) τη bootscreen που έχεις αυτή τη στιγμή. Set Image as boot screen : Όταν έχεις έτοιμη τη φωτογραφία σου πατάς αυτό για να τη περάσει. Set Image as charge boot screen : Αλλάζει τη φωτογραφία όταν φορτίζει το κινητό (θα σου πρότεινα να μην την αλλάξεις). Τώρα. για να περάσεις τη προεπιλεγμένη της Samsung θα κάνεις το εξής. 1. Κατεβάζεις αυτό το αρχείο. 2. Περνάς το αρχείο (Param.lfs) στη θέση /sdcard/ 3. Επιλέγεις το αριστερό πλήκτρο του κινητού και πατάς Flash Stock param.lfs 4. Λογικά θα κάνεις έτσι τη δουλειά σου. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisaccent Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Τώρα. για να περάσεις τη προεπιλεγμένη της Samsung θα κάνεις το εξής. 1. Κατεβάζεις αυτό το αρχείο. 2. Περνάς το αρχείο (Param.lfs) στη θέση /sdcard/ 3. Επιλέγεις το αριστερό πλήκτρο του κινητού και πατάς Flash Stock param.lfs 4. Λογικά θα κάνεις έτσι τη δουλειά σου. Καλημερα,1&2 οκ,στο 3 χαθηκα,σε πια κατασταση ειναι το κινητο? Λιγο ακομα & γλειτωνεις απο μενα:) κατι ακομα,πως περναμε unbranded rom,official & πια,μεσω odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charilaoss Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Γεια σας παιδιά, Είμαι και εγώ κάτοχος ενός SGSII και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι η συσκευή μου κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις. Δεν είμαι rooted και αναβαθμίσεις κάνω μόνο μέσω KIES. Σας συμβαίνει αυτό? Υπάρχει κάποια λύση? Θα προτιμούσα χωρίς να μην περάσω άλλη ROM από την επίσημη. Δεν μου έχει κάνει ποτέ reboot όταν φορτίζει. Καμία ιδέα? ROM: 2.3.5 KERNEL : 2.6.35.7 Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Μήπως έβαλες κάποια εφαρμογή πρόσφατα ή έκανε κάποια ενημέρωση; Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Καλημερα,1&2 οκ,στο 3 χαθηκα,σε πια κατασταση ειναι το κινητο? Λιγο ακομα & γλειτωνεις απο μενα:) κατι ακομα,πως περναμε unbranded rom,official & πια,μεσω odin? Οταν εισαι μεσα στο προγραμμα που σου εγραψα πιο πανω πατα το touch button αριστερα απο το home button κ θα δεις την επιλογη που σου λεω. Για αλλες official rom κ odin κτλ με ενα search θα σου λυθουν ολες οι αποριες. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charilaoss Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Μήπως έβαλες κάποια εφαρμογή πρόσφατα ή έκανε κάποια ενημέρωση; Εννοείτε οτι συνέχεια εγκαθιστώ εφαρμογές οι οποίες ενημερώνονται κιόλας αλλά πιστεύω οτι το πρόβλημα εμφανίστηκε σε κάποιο σημείο μετά την αναβάθμιση 2.3.5. Μπορεί να φταίει η εφαρμογή android lost? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Εννοείτε οτι συνέχεια εγκαθιστώ εφαρμογές οι οποίες ενημερώνονται κιόλας αλλά πιστεύω οτι το πρόβλημα εμφανίστηκε σε κάποιο σημείο μετά την αναβάθμιση 2.3.5. Μπορεί να φταίει η εφαρμογή android lost? Εγώ που την έχω δεν έχω πρόβλημα με αυτή την εφαρμογή. Αλλά είμαι rooted και με custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charilaoss Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Γεια σας παιδιά, Είμαι και εγώ κάτοχος ενός SGSII και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι η συσκευή μου κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις. Δεν είμαι rooted και αναβαθμίσεις κάνω μόνο μέσω KIES. Σας συμβαίνει αυτό? Υπάρχει κάποια λύση? Θα προτιμούσα χωρίς να μην περάσω άλλη ROM από την επίσημη. Δεν μου έχει κάνει ποτέ reboot όταν φορτίζει. Καμία ιδέα? ROM: 2.3.5 KERNEL : 2.6.35.7 Ευχαριστώ πολύ... Έβγαλα το android lost γιατί κάτι με έτρωγε και θα ενημερώσω για την εξέλιξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Έβγαλα το android lost γιατί κάτι με έτρωγε και θα ενημερώσω για την εξέλιξη. Φίλε μου σίγουρα προέρχεται απο κάποια εφαρμογη. Για να αποφύγεις την επιστροφή στις εργοστασιακες ρυθμίσεις, άρχισε να αφαιρείς εφαρμογές μια μια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Παιδες καλησπερα και παλι. Εχω παρατηρησει πως οτι και να περασω στο κινητο το αποθηκευη στην μνημη της συσκευης. Ειχα ενα ideos x5 πριν, και θυμαμαι οτι τους φακελους των εφαρμογων τους αποθηκευε στην καρτα μνημης, τωρα ο "γαλαξιας" ολους τους φακελους τους αποθηκευει στην εσωτερικη του μνημη. Γινεται απο τις ρυθμισεις να το αλλαξω αυτο? Ρωταω γιατι εχω γενικοτερα ενα κολλημα να τα αποθηκευω ολα στην εξωτερικη καρτα και γι αυτο ρωταω. Περα απο αυτο τα εχω μπερδεψει λιγακι με τις μνημες. Μνημη sd, οκ καταλαβαινω. Συσκευη αποθηκευσης usb, να υποθεσω πως ειναι τα λεγομενα 16 gb (αν και ειναι λιγοτερα) που δινει το κινητο? Και μνημη συσκευης μου λεει 1,74gb, αυτη ποια ειναι? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Παιδιά για τα restart που κάνει έχει βρεθεί κάποιος συγκεκριμένος λόγος?Εμενα μου κάνει μια φορα στο ήμερο κατά μέσο ορο. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charilaoss Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Παιδιά για τα restart που κάνει έχει βρεθεί κάποιος συγκεκριμένος λόγος?Εμενα μου κάνει μια φορα στο ήμερο κατά μέσο ορο. 8 ώρες χωρίς επανεκκίνηση αφότου βγήκε η εφαρμογή android lost και συνεχίζουμε. Ελπίζω να το βρήκα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Παιδες καλησπερα και παλι. Εχω παρατηρησει πως οτι και να περασω στο κινητο το αποθηκευη στην μνημη της συσκευης. Ειχα ενα ideos x5 πριν, και θυμαμαι οτι τους φακελους των εφαρμογων τους αποθηκευε στην καρτα μνημης, τωρα ο "γαλαξιας" ολους τους φακελους τους αποθηκευει στην εσωτερικη του μνημη. Γινεται απο τις ρυθμισεις να το αλλαξω αυτο? Ρωταω γιατι εχω γενικοτερα ενα κολλημα να τα αποθηκευω ολα στην εξωτερικη καρτα και γι αυτο ρωταω. Περα απο αυτο τα εχω μπερδεψει λιγακι με τις μνημες. Μνημη sd, οκ καταλαβαινω. Συσκευη αποθηκευσης usb, να υποθεσω πως ειναι τα λεγομενα 16 gb (αν και ειναι λιγοτερα) που δινει το κινητο? Και μνημη συσκευης μου λεει 1,74gb, αυτη ποια ειναι? Έχεις 16mb nand και θες να πας τις εφαρμογές στην microSD? Sorry αλλά αυτό είναι εντελώς ανώμαλο :lol: Μνήμη SD = microSD USB Storage = internal SD Device memory = (/data) System rom = /system Με λίγα λόγια τα 16gb χωρίζονται σε internal sd (του χρήστη), device memory (για εφαρμογές ~2+ GB) και για το /system ~650mb Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Έχεις 16mb nand και θες να πας τις εφαρμογές στην microSD? Sorry αλλά αυτό είναι εντελώς ανώμαλο :lol: Μνήμη SD = microSD USB Storage = internal SD Device memory = (/data) System rom = /system Με λίγα λόγια τα 16gb χωρίζονται σε internal sd (του χρήστη), device memory (για εφαρμογές ~2+ GB) και για το /system ~650mb Ναι η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο περιεργος σε αυτα, αλλα πιστευω οτι λογο συνηθειας θελω να τα αποθηκευω στην εξωτερικη μνημη. Ισως γιατι εχω την εντυπωση, οπως στα παλιοτερα κινητα, οτι οσο γεμιζεις την μνημη της συσκευης, αυτη γινεται πιο δυσλειτουργικη και αργη, οποτε γι αυτο υπαρχει και η εξωτερικη μνημη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Ναι η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο περιεργος σε αυτα, αλλα πιστευω οτι λογο συνηθειας θελω να τα αποθηκευω στην εξωτερικη μνημη. Ισως γιατι εχω την εντυπωση, οπως στα παλιοτερα κινητα, οτι οσο γεμιζεις την μνημη της συσκευης, αυτη γινεται πιο δυσλειτουργικη και αργη, οποτε γι αυτο υπαρχει και η εξωτερικη μνημη. Το να τα βάζεις στην microSD πετυχαίνεις ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλεις να αποφύγεις όμως ;) (γενικά όλοι έχουμε τις παραξενιές μας :rolleyes:, απλά αυτήν την συγκεκριμένη, με την συσκευή που έχεις θα πρέπει να την ξεπεράσεις :lol:) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 (edited) Το να τα βάζεις στην microSD πετυχαίνεις ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλεις να αποφύγεις όμως ;) (γενικά όλοι έχουμε τις παραξενιές μας :rolleyes:, απλά αυτήν την συγκεκριμένη, με την συσκευή που έχεις θα πρέπει να την ξεπεράσεις :lol:) Λες, ε? Επομενως ειναι ανουσια η εξωτερικη?:p Μιας και σε βρηκα εδω, θα μπορουσες να μου απαντησεις και σε αυτη την ερωτηση? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851&page=22 Edited February 27, 2012 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Λες, ε? Επομενως ειναι ανουσια η εξωτερικη?:p Tην εξωτερική κράτησέ την μόνο για να αποθηκεύεις δικά σου δεδομένα (φωτογραφίες, τραγούδια, έγγραφα κλπ). Όλα τα υπόλοιπα (εφαρμογές) κράτησέ τα στην εσωτερική μνήμη του κινητού, είναι λάθος αυτό που θέλεις να κάνεις... Εδώ φαντάσου οτι θέλουν να καταργήσουν τις θύρες για κάρτες επεκτασης (MicroSD) και να έχουν μόνο την ενσωματωμένη μνήμη, για να μην υπάρχει μείωση της απόδοσης. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Tην εξωτερική κράτησέ την μόνο για να αποθηκεύεις δικά σου δεδομένα (φωτογραφίες, τραγούδια, έγγραφα κλπ). Όλα τα υπόλοιπα (εφαρμογές) κράτησέ τα στην εσωτερική μνήμη του κινητού, είναι λάθος αυτό που θέλεις να κάνεις... Εδώ φαντάσου οτι θέλουν να καταργήσουν τις θύρες για κάρτες επεκτασης (MicroSD) και να έχουν μόνο την ενσωματωμένη μνήμη, για να μην υπάρχει μείωση της απόδοσης. Δηλαδη τις εφαρμογες που εγκαθιστω, να μην τις μεταφερω με το app2sd στην εξωτερικη? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Λες, ε? Επομενως ειναι ανουσια η εξωτερικη?:p Μιας και σε βρηκα εδω, θα μπορουσες να μου απαντησεις και σε αυτη την ερωτηση? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851&page=22 Δηλαδη τις εφαρμογες που εγκαθιστω, να μην τις μεταφερω με το app2sd στην εξωτερικη? Όχι βέβαια αυτό σου λέμε τόση ώρα! Αυτό το κάνουμε μόνο όταν η συσκευή μας έχει πολύ λίγο χώρο για εφαρμογές... (πχ. Blade 150mb? κάπου εκεί αν θυμάμαι, το είχα για 2ο μαζί με το GS 1). Το GSII έχει 2.11GB μιλάμε για 600-700 εφαρμογές +) Όσο για την άλλη ερώτηση έχεις KI4 Rom με Siyah kernel Και όχι δεν είναι ο μανίσιος :) Αν θες μανίσιο πέρνα τον CF-root ΚΙ4 (μανίσιος απλά rooted και CWM Recovery). Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Όχι βέβαια αυτό σου λέμε τόση ώρα! Αυτό το κάνουμε μόνο όταν η συσκευή μας έχει πολύ λίγο χώρο για εφαρμογές... (πχ. Blade 150mb? κάπου εκεί αν θυμάμαι, το είχα για 2ο μαζί με το GS 1). Το GSII έχει 2.11GB μιλάμε για 600-700 εφαρμογές +) Όσο για την άλλη ερώτηση έχεις KI4 Rom με Siyah kernel Και όχι δεν είναι ο μανίσιος :) Αν θες μανίσιο πέρνα τον CF-root ΚΙ4 (μανίσιος απλά rooted και CWM Recovery). Και η rom να υποθεσω πως ειναι η gingerbread? Συγνωμη που σε πρηζω, αλλα προσφατα απεκτησα το κινητο και δεν το ξερω ακομα πολυ καλα στο θεμα των rom. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Δηλαδη τις εφαρμογες που εγκαθιστω, να μην τις μεταφερω με το app2sd στην εξωτερικη? Εννοείται πως οχι... Βέβαια, δικό σου ειναι το κινητό και ότι θές το κάνεις. Απλά εμείς σου λέμε ποιο είναι το σωστό και πώς έχει σκεφτεί η google τη λειτουργία του android, και οτι μάλιστα θέλει να καταργηθούν οι εξωτερικές κάρτες για να μην μεταφέρουν οι χρήστες εκεί τις εφαρμογές τους (να αποφύγουν δηλαδή αυτό που κάνεις εσύ τώρα). Απο 'κει και πέρα, κρίνεις και ενεργείς αντίστοιχα... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Ενταξει, με πεισατε και τα μετακινησα στην εσωτερικη. Ευχαριστω για την συμβουλη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts