Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγω μια απο τα ιδια. Με το που εβαλα την 2.3.4 μεσα απο το Kies μου εχει κανει μεσα σε μια μερα 3 restart.

Πρωτα δεν ειχα προβλημα.

Να πω οτι ημουν cf-root και τωρα ξαναεκανα cf-root για την νεα rom.

Τι μπορει να φταιει;

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κι εγω μια απο τα ιδια. Με το που εβαλα την 2.3.4 μεσα απο το Kies μου εχει κανει μεσα σε μια μερα 3 restart.

Πρωτα δεν ειχα προβλημα.

Να πω οτι ημουν cf-root και τωρα ξαναεκανα cf-root για την νεα rom.

Τι μπορει να φταιει;

Έκανες wipe data?

Swyped from my GT-I9100 using tapatalk.

Αντώνης.

Έκανες wipe data?

Πως κανουμε wipe data και τι ακριβως σβηνεται;;;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Από την αναβάθμιση και μετά έχω πρόβλημα κατά την σύνδεση του κινητού με τον Η/Υ. Με το KIES συνδέετε κανονικά, αλλά πλέον δεν μου δίνει επιλογή για να το αποσυνδέσω από τον Η/Υ, οπότε και αναγκάζομαι να το αποσυνδέσω τραβώντας το καλώδιο. Αν τώρα το συνδέσω σαν usb τότε και ενώ η διαδικασία είναι όπως και πριν και το ανθρωπάκι του android γίνεται πορτοκαλί και λέει ότι συνδέθηκε, στην πραγματικότητα ο Η/Υ δεν το βλέπει. Το κάνει και σε άλλους αυτό και τι λύση υπάρχει;

Αυτό το ''MTP συνδέθηκε'' που λέει τι είναι παιδιά;

Edited by topet
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Η λύση στο πρόβλημά σου είναι ο dialer one. Ο stock dialer δεν υποστηρίζει ελληνικά, αλλά ούτως ή άλλως αν δοκιμάσεις dialer one δε θα θες να επιστρέψεις.

Αντώνη σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Πρέπει να έχω κάνει root το κινητό για να βάλω αυτό το dialer?

Το δικό μου είναι stock και μάλλον δε σκοπεύω να μπλέξω με τέτοιες διαδικασίες.

μπορεις να επιστρεψεις στο 2.3.3 η πρεπει να περιμενω το 2.3.5?

σε καποιους ειδα οτι εβγαλε 2.3.5 πως γινετε αυτο??

σημερα μου πεταξε τις εφαρμογες που ειχα βαλει σε 3 ξεχωριστους φακελους στις αρχικες σελιδες των εφαρμογων.........απ οτι ειδα καθε φορα που το ανοιγω μου τις πεταει εξω τι μπορω να κανω???

επισης οποτε ανοιγω το ν υπολογιστη μου βγαζει το κιες οτι υπαρχει αναβαθμιση υλικολογισμικου αλλα τιποτα δεν γινετε......τι στο καλο ειναι αυτο?

Edited by matsas

Αντώνη σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Πρέπει να έχω κάνει root το κινητό για να βάλω αυτό το dialer?

Το δικό μου είναι stock και μάλλον δε σκοπεύω να μπλέξω με τέτοιες διαδικασίες.

Δε χρειάζεσαι root. Βρες την εφαρμογή στο μάρκετ.

Πως κανουμε wipe data και τι ακριβως σβηνεται;;;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Διάβασε στις προηγούμενες σελίδες πως γίνεται. Σβήνονται όλα!

Αντώνης.

Καλησπερα σε όλους

Πως μπορεί κάποιος να βρει την εβδομάδα παραγωγής του τηλεφώνου;

νομίζω δε μπορεί από τη συσκευή. Μόνο μέσω IMEI και Samsung. Δεν ξέρω αν η Samsung Ελλάς δίνει τέτοια πληροφορία, ίσως κάποιος άλλος ξέρει καλύτερα. Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι τα logistics της samsung στην Ελλάδα έχουν ξεσκιστεί στην κυριολεξία να στέλνουν τηλέφωνα...

Οπότε πολύ παλιές παρτίδες νομίζω ότι δύσκολα παίζουν στο εμπόριο.

Η Sammy έχει ξαναχ#στει στο τάλιρο με το SGS2... :-P

Περισσότερο ακόμα και σε σχέση με το SGS1.

σημερα μου πεταξε τις εφαρμογες που ειχα βαλει σε 3 ξεχωριστους φακελους στις αρχικες σελιδες των εφαρμογων.........απ οτι ειδα καθε φορα που το ανοιγω μου τις πεταει εξω τι μπορω να κανω???

Το παραπάνω μου το έκανε και εμένα 2 φορές έως τώρα!

Προς το παρόν 2 είναι τα θέματα που έχω με την 2.3.4. Αυτό που λέει ο φίλος matsas πιο πάνω και το ότι το κινητό Η/Υ το βλέπει μόνο με το KIES, το οποίο είναι πολύ σοβαρό και ακόμη δεν κατάλαβα πιο είναι το πρόβλημα.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

σε καποιους ειδα οτι εβγαλε 2.3.5 πως γινετε αυτο??

Eξαρτάται την χώρα προέλευσης. Το δικό μου ήρθε με την 2.3.4 XXKG5. Κάνω εγκατάσταση το kies και μου βγάζει οτι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση σε XXKI3, την οποία και περνάω...

Ευτυχώς έπεσα σε ευρωπαικό κομμάτι, με ευρωπαική rom και ελληνικό βιβλιαράκι οδηγιών, σφραγισμένο σε ζελατίνα...!

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

δεν μου συνδεεται με τιποτα στο kies...αναβαθμιση με wifi δεν γινεται?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

σημερα πηρα το s2 και μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ!

μπορει καποιος να μου πει πως μεταφερω στο κινητο φωτο κ μουσικη απο υπολογιστη?μεσω ΚΙΕS?

σημερα πηρα το s2 και μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ!

μπορει καποιος να μου πει πως μεταφερω στο κινητο φωτο κ μουσικη απο υπολογιστη?μεσω ΚΙΕS?

Δεν υπάρχει λόγος.

Αν τα έχεις ταξινομημενα σε φακέλους στον υπολογιστή σου, συνέδεσε την συσκευη σου με αυτόν και μετέφερε τους φακέλους όπως τους έχεις στην SD card. Αν έχεις βάλεις εξωτερική SD Card προτίμησε να τα βάλεις εκει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν εχω βαλει καρτα.που τα αποθηκευω στο τηλεφωνο?καπου συγκεκριμενα?

το κιεs τι ειναι?

Δεν εχω βαλει καρτα.που τα αποθηκευω στο τηλεφωνο?καπου συγκεκριμενα?

το κιεs τι ειναι?

Θα τα ριξεις στην εσωτερική SD card της συσκευής.

Το Kies είναι ένα πρόγραμμα για συγχρονισμό δεδομένων μεταξύ της συσκευής και του υπολογιστη. Επίσης μέσω αυτού γίνονται οι αναβαθμισεις του λειτουργικού.

Για διάφορους λόγους προτιουμε να συγχρονιζουμε με άλλους τρόπους πιο απλούς την συσκευη μας.

Πρέπει όμως να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστη σου για να εγκατασταθούν οι drivers επικοινωνίας μεταξύ τους.

Εδω θα βρεις πολλα ενδιαφέροντα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308970

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Η λύση στο πρόβλημά σου είναι ο dialer one. Ο stock dialer δεν υποστηρίζει ελληνικά, αλλά ούτως ή άλλως αν δοκιμάσεις dialer one δε θα θες να επιστρέψεις.

Δε χρειάζεσαι root. Βρες την εφαρμογή στο μάρκετ.

Το κατέβασα και μπορώ να πω πως είναι αρκετά καλό και παραμετροποιήσιμο. Χάνει κάποιες ρυθμίσεις, αλλά τελικά τη δουλειά του, τη κάνει.

Βέβαια, αν υπήρχε η δυνατότητα να έχει και Ελληνικά ο stock dialer, θα ήταν το τέλειο.

Thanks!!!

Καλησπέρα... Γνωρίζει κανείς γιατί ανά τακτά χρονικά διαστήματα το τηλέφωνο 'χάνει' το σήμα ξαφνικά και επανέρχεται μετά από μερικά δευτερόλεπτα... όπως και το μήνυμα welcome to vodafone... το έχει συναντήσει κανείς.... υπάρχει κάποια λύση???? έχει καταντήσει λίγο ενοχλητικό, ιδίως όταν μιλάς στο τηλέφωνο και ξαφνικά κόβεται η γραμμή... έχει αναφερθεί και σε galaxy mini με vodafone συνδεση πάλι...

Ευχαριστώ πολύ....

Μιας βδομάδας κάτοχος του S-II και μεταξύ άλλων θέλω να ρωτήσω αν το κινητό μπορεί να συνδεθεί στο internet, όταν το συνδέω με το καλώδιο usb στο laptop μου (που είναι βέβαια συνδεδεμένο ασύρματα μέσω wifi)

Το touch HD που είχα μέχρι πρότινος, το έκανε αυτόματα.

Εδώ τι παίζει???

Αρα εχει προβλημα η σιμ η το δικτυο. Στο γκαλαξι μινι που ανεφερες, παρατηρησες το προβλημα με την ιδια σιμ;

Sent from my HTC Vision using Tapatalk

όχι... με άλλη σιμ.. ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... το μόνο κοινό που έχουν τα κινητά, εκτός από την σύνδεση vodafone είναι πως αγοράστηκαν από το ίδιο μαγαζί... (birdphone)...

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)