Nikro Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Προς το παρόν σβήνω ότι εφαρμογές σχετίζονται με το wifi μπας και σταθώ τυχερός αλλιώς για εκεί πάω, ούτε backup ούτε τίποτα στήσιμο απ την αρχή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Είχα αυτό το πρόβλημα περιστασιακά όταν ήμουν με official ICS πριν σχεδόν δυο χρόνια,ήταν bug της rom(ένα από τα δεκάδες). Γιατί δεν αναβαθμίζεις σε official JB μήπως και στρώσει; Η ICS ήταν η χειρότερη με διαφορά Rom για το S2 και μια από τις χειρότερες που έχει βγάλει η samsung ως εταιρεία (σοβαρά μιλάω)... Απορώ πως αντέχεις με αυτή! κι εγω αυτήν eixa... ΝΑ παμε σε κιτ κατ? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) κι εγω αυτήν eixa... ΝΑ παμε σε κιτ κατ? Αν έχεις ακόμη ICS στο s2 πας οπωσδήποτε για official JB.Για Kit Kat να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω, γιατί από τότε που βγήκε η JB έχω μείνει stock με root φυσικά μιας και το τηλέφωνο έχει παλιώσει και βαρέθηκα να ασχολούμαι με custom κτλ. Επειδή το έχω πάνω από ένα χρόνο με την ίδια official rom (Nordic MS1)και χωρίς factory και άρχισε κάτι κουλά τελευταία (σπάνια αλλά κλείνει στα καλά καθούμενα μόνο του) σκεφτόμουν την τελευταία stable από Cyanogen (CM 10.1.3) μιας και διαβάζω διάφορα προβλήμτα με CM11. Αν τη περάσω μες τη βδομάδα θα επανέλθω με εντυπώσεις παιδιά! Edited November 22, 2014 by tzin1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 κι εγω αυτήν eixa... ΝΑ παμε σε κιτ κατ? Να πάς σε μια ωραία (μαγειρεμένη) stock JB να βρεις την υγειά σου... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) Ας κάνω root λοιπόν πρώτα και βλέπουμε Εϊναι όλα μέσα στο τοπικ φαντάζομαι. Θα ρίξω και μια ματιά στο xda? Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο απλό root με κανά update.zip ας το κάνει (αν του είναι εύκολο) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5581162#post5581162 Αυτό δεν είναι το σωστό τοπικ? Edited November 23, 2014 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ας κάνω root λοιπόν πρώτα και βλέπουμε Εϊναι όλα μέσα στο τοπικ φαντάζομαι. Θα ρίξω και μια ματιά στο xda? Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο απλό root με κανά update.zip ας το κάνει (αν του είναι εύκολο) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5581162#post5581162 Αυτό δεν είναι το σωστό τοπικ? Ναι. Θα σου πρότεινα καπάκι να φλασάρεις και την neatrom... Μπες στο thread "Τροποποιήσεις..." καλύτερα Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ναι. Θα σου πρότεινα καπάκι να φλασάρεις και την neatrom... Μπες στο thread "Τροποποιήσεις..." καλύτερα Τα φοβάμαι λίγο... ίσως το σκ να το κάνω. Πάντως απλό φάινεται.... από sd κάρτα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiotis Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) γνωρίζει κανείς να μου πει ποιό είναι το σέρβις της samsung? το κινητό είναι αγορασμένο από ελλάδα και η εγγύησή του λήγει σε 2 μήνες. έχει ξεβάψει το ασημί πλαίσιο γύρω-γύρω, όπου δεν το έπιανε το bumper. [ATTACH]53151[/ATTACH] φυσικά είναι εντελώς αγραζούνιστο αλλιώς ούτε που θα το σκεφτόμουν να πάω στο σέρβις. αλλά από τη στιγμή που το ξέβαμα δεν οφείλεται σε εξωτερικό παράγοντα αλλά από αστοχία υλικού θα πρέπει η εταιρεία να το διορθώσει. είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Edited November 24, 2014 by radiotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Smartec στο Χαϊδάρι, ή Arvato στα ΚΤΕΛ Κηφισού, αν μιλάμε για Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiotis Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Smartec στο Χαϊδάρι, ή Arvato στα ΚΤΕΛ Κηφισού, αν μιλάμε για Αθήνα. ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. να προτιμήσω κάποιο από τα δύο αν είναι καλύτερο σε εξυπηρετηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. να προτιμήσω κάποιο από τα δύο αν είναι καλύτερο σε εξυπηρετηση? Για την arvato διαβάζω εδώ κι εκεί μερικά άσχημα σχόλια. Εγώ εκεί το πήγα όταν είχα πρόβλημα με το home button, 2 βδομάδες πριν τελειώσει η εγγύηση. Σε 2 μέρες το πήρα πίσω με καινούρια οθόνη, άρα και αλλαγή του home button, και όλα καλά από τότε. Για τη smartec δεν έχω εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Στην Smartec πας το κινητό σε εγγύηση και το παίρνεις πίσω σε μια ώρα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzach1 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Σήμερα έκανα restart το κινητό και όταν άνοιξε έμεινε στην αρχική οθόνη που γράφει "samsung galaxy sii gt-i900". Τα πλήκτρα δεν φωτίζονται και κολλάει εκεί. Ξέρει κανείς τι γίνεται; Το κινητό δεν έχει πειραχτεί (root κτλ). Καμία συμβουλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimit Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Τον τελευταίο μήνα μόλις ενεργοποιώ το wifi ή το 3G η συσκευή υπερθερμαίνεται (ιδιαίτερα στο πάνω αριστερό άκρο) σε σημείο που δεν μπορώ να την κρατήσω. Έχει εγκατεστημένη την εργοστασιακή ROM 4.1.2 χωρίς άλλες παρεμβάσεις. Παρακαλώ για τη βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Τον τελευταίο μήνα μόλις ενεργοποιώ το wifi ή το 3G η συσκευή υπερθερμαίνεται (ιδιαίτερα στο πάνω αριστερό άκρο) σε σημείο που δεν μπορώ να την κρατήσω. Έχει εγκατεστημένη την εργοστασιακή ROM 4.1.2 χωρίς άλλες παρεμβάσεις. Παρακαλώ για τη βοήθεια σας. Ή θα του βάλεις υδρόψυξη, ή θα αλλάξεις kernel ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimit Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Θα μπορούσατε αν είναι εύκολο να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες για τις λύσεις που μου προτείνατε; Επιπλέον με την υπερθέρμανση η (δύο μηνών) μπαταρία εξαντλείται σε μία ώρα. Και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Θα μπορούσατε αν είναι εύκολο να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες για τις λύσεις που μου προτείνατε; Επιπλέον με την υπερθέρμανση η (δύο μηνών) μπαταρία εξαντλείται σε μία ώρα. Και πάλι ευχαριστώ Κάποιο proccess σου κάνει τη δουλειά! Τι θα έκανα εγώ: 1. θα έστηνα το GSAM battery για να δω τι τρώει επεξεργαστική ισχύ με αποτέλεσμα τα παραπάνω... 2. Αν ήταν εφαρμογή θα την ξύλωνα, αν ήταν system proccess θα έψαχνα στο google για λύση 3. Αν δεν έπιανε κάτι απο τα παραπάνω, θα έκανα επαναφορά συστήματος ...μπας και το συνεφέρει... 4. Αν δεν έπιανε κάτι απο τα παραπάνω, θα έβαζα μια custom rom (δες την υπογραφή μου) για να βρώ την υγειά μου! :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 καλησπερα παιδια,εχετε γρηγορη καταναλωση μπαταρια στην εκδοση lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 καλησπερα παιδια,εχετε γρηγορη καταναλωση μπαταρια στην εκδοση lollipop? What? Lollipop? Are you sure? Που τη βρήκες ρε αλάνι; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 καλησπερα παιδια,εχετε γρηγορη καταναλωση μπαταρια στην εκδοση lollipop? Είναι ακόμα πολύ πρώιμες εκδόσεις, αλλά μπαταρία στα ίδια με τις ΚΚ νομίζω. Και είμαστε σε καλό δρόμο. What? Lollipop? Are you sure? Που τη βρήκες ρε αλάνι; XDA is the way. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Παιδιά παρατήρησα κάτι τώρα τελευταία, το Google play μου καταναλώνει γύρω στα 10mb τη μέρα και αυτό δε γίνετε κατά τη διάρκεια όλη της μέρας αλλά κάποια στιγμή χωρίς να δείχνει ότι κάνει ενημέρωση. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Όχι τίποτα άλλο αλλά θέλω να αφήνω από δω και πέρα τα δεδομένα ανοιχτά και δεν θα φτάνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 (edited) Σήμερα έκανα restart το κινητό και όταν άνοιξε έμεινε στην αρχική οθόνη που γράφει "samsung galaxy sii gt-i900". Τα πλήκτρα δεν φωτίζονται και κολλάει εκεί. Ξέρει κανείς τι γίνεται; Το κινητό δεν έχει πειραχτεί (root κτλ). Καμία συμβουλή; Βγάλε την μπαταρία και ξαναβαλ' την. Προσπάθησε να μπεις σε recovery και κάνε wipe data. Αν πάλι δε γίνεται κάτι βάζεις τη 4.1.2 με odin. Τον τελευταίο μήνα μόλις ενεργοποιώ το wifi ή το 3G η συσκευή υπερθερμαίνεται (ιδιαίτερα στο πάνω αριστερό άκρο) σε σημείο που δεν μπορώ να την κρατήσω. Έχει εγκατεστημένη την εργοστασιακή ROM 4.1.2 χωρίς άλλες παρεμβάσεις. Παρακαλώ για τη βοήθεια σας. Ενδεχομένως το πρόβλημα να σου το δημιουργεί κάποια εφαρμογή. Άρχισε να ξηλώνεις μία μία τις εφαρμογές μέχρι να βρεις ποια σου δημιουργεί πρόβλημα. Αν συνεχίζει το πρόβλημα πας για wipe data από recovery. Αν πάλι σου κάνει τα ίδια πέρασε με odin τη 4.1.2. Edited December 20, 2014 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tahlias Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 πως μπορώ να βάλω οποιαδήποτε φωτογραφία σαν αρχική οθόνη χωρίς να μου την "κόβει".Εχω Android 4.1.2 και μόλις επιλέξω μια φώτο μου βγάζει κάποια πλαίσια τα οποία δεν μεγαλώνουν με αποτέλεσμα μόλις επιλέξω μια φώτο για αρχική οθόνη να μη τη βγάζει ολόκληρη αλλά να κόβει μεγάλο μέρος της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Βάλε το tw wallpaper fix από το play και δεν θα τις κόβει Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tahlias Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Βάλε το tw wallpaper fix από το play και δεν θα τις κόβει σωστόοοοος , ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts