Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το δοκιμασα δεν γινεται τιποτα .

Ίσως να ευθύνεται και η μπαταρία. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να δοκιμάσεις κάποια άλλη.

Γεια σας παιδια.

Θα ηθελα τη γνωμη και τη βοηθεια σας παρακαλω.

Εχω να παρακολουθησω αρκετο καιρο τα τεκτενομενα λογω του οτι δεν εχω το κινητο και θα ηθελα να μου προτεινετε μια σταθερη custom ROM για να την περασω σε φιλο.

Του ειχα περασει την SlimBean πριν απο καιρο αλλα τωρα εχει σοβαρα θεματα.

Κοιταω τη NeatROM Lite http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-neatrom-lite-extralite-themed-aroma-t1569686 και μου φαινεται καλη. Δεν ξερω αν ειναι σταθερη ομως.

Μηπως να παω στην ιδια αλλα kitkat; http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-i9100-aosp-neatrom-v5-8-t2603169/post49255556#post49255556

Τί μου προτεινετε; Ποια ROM απο τοσες που υπαρχουν θα λεγατε ποιο σταθερη και λειτουργικη;

Τελος θα ηθελα καποιες διευκρινισεις.

Ο φιλος ειναι σε 4.1.2 jellybean. Για να φλασαρω καποια custom kitkat rom πρεπει πρωτα φλασαρω μηπως κανα modem,baseband,....;

Επισης φανταζομαι οτι για να φλασαρω kitkat πρεπει να εχω και το καταληλο recovery, ετσι;

Ας κανω μια συνοψη για να μην εχω προβληματα και μετα τρεχω.

Ο φιλος ειναι με SlimBean 4.1.2 με παλιο recovey. Αν θελω να περασω μια custom kitkat rom πχ, αναβαθμιζω το recovery, κανω ολα τα wipes και clean install τη rom και ειμαι ετοιμος;

Σας ευχαριστω πολυ.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδια.

Θα ηθελα τη γνωμη και τη βοηθεια σας παρακαλω.

Εχω να παρακολουθησω αρκετο καιρο τα τεκτενομενα λογω του οτι δεν εχω το κινητο και θα ηθελα να μου προτεινετε μια σταθερη custom ROM για να την περασω σε φιλο.

Του ειχα περασει την SlimBean πριν απο καιρο αλλα τωρα εχει σοβαρα θεματα.

Κοιταω τη NeatROM Lite http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-neatrom-lite-extralite-themed-aroma-t1569686 και μου φαινεται καλη. Δεν ξερω αν ειναι σταθερη ομως.

Μηπως να παω στην ιδια αλλα kitkat; http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-i9100-aosp-neatrom-v5-8-t2603169/post49255556#post49255556

Τί μου προτεινετε; Ποια ROM απο τοσες που υπαρχουν θα λεγατε ποιο σταθερη και λειτουργικη;

Τελος θα ηθελα καποιες διευκρινισεις.

Ο φιλος ειναι σε 4.1.2 jellybean. Για να φλασαρω καποια custom kitkat rom πρεπει πρωτα φλασαρω μηπως κανα modem,baseband,....;

Επισης φανταζομαι οτι για να φλασαρω kitkat πρεπει να εχω και το καταληλο recovery, ετσι;

Ας κανω μια συνοψη για να μην εχω προβληματα και μετα τρεχω.

Ο φιλος ειναι με SlimBean 4.1.2 με παλιο recovey. Αν θελω να περασω μια custom kitkat rom πχ, αναβαθμιζω το recovery, κανω ολα τα wipes και clean install τη rom και ειμαι ετοιμος;

Σας ευχαριστω πολυ.

Για σταθερότητα ξεχνάς τις KK, βάλε NeatROM (Lite κατά προτίμηση) και είναι ολα σταθερά.

Αυτά...

Για σταθερότητα ξεχνάς τις KK, βάλε NeatROM (Lite κατά προτίμηση) και είναι ολα σταθερά.

Τωρα μολις ειδα οτι ο φιλος εκανε update σε 4.4. Eτσι εξηγουντε τα τελευταια του προβληματα.

Οποτε full wipe και neatrom lite;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως εμενα παιδια με CM11 το S2 πεταει χωρις κανενα προβλημα εκτος του οτι δεν εχει ραδιο. Και φυσικα η εγκατασταση ηταν πανευκολη και απροβληματιστη.

Κι εμένα το ίδιο, με την τελευταία Μ. Το μόνο bug που έχω παρατηρήσει είναι ότι κάνει fc ο dialer με το πρώτο sms που θα σταλεί μετά από reboot.

Για ραδιόφωνο κοίταξε το spirit fm.

Παιδια θα ηθελα μια επιβεβαίωση για να προχωρησω.

Θα τα πω γρηγορα να μην κουραζω.

Ειχα SlimBean 4.1.2.

Καταλαθος εγινε ΟΤΑ αναβαθμιση σε 4.4.2.

Το κινητο εγινε προβληματικο.

Θελω να βαλω αυτη τη 4.1.2 ROM ή προτεινετε μου καποια αλλη σταθερη και λειτουργικη.

Οπότε απλως φλασαρω απο recovery με ολα τα wipes και τελος;

Ουτε downgrade, ουτε φλασαρω αλλο baseband/modem, ετσι;

Με ποιο recovery να φλασαρω καλυτερα;

Τελος θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να δοκιμασω καναν αλλο kernel απο αυτον που ερχεται μαζι με την παραπανω ROM.

Σας ευχαριστω πολυ. Περιμενω το ΟΚ και τις γνωμες σας για να ξεκινησω αμεσως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια θα ηθελα μια επιβεβαίωση για να προχωρησω.

Θα τα πω γρηγορα να μην κουραζω.

Ειχα SlimBean 4.1.2.

Καταλαθος εγινε ΟΤΑ αναβαθμιση σε 4.4.2.

Το κινητο εγινε προβληματικο.

Θελω να βαλω αυτη τη 4.1.2 ROM ή προτεινετε μου καποια αλλη σταθερη και λειτουργικη.

Οπότε απλως φλασαρω απο recovery με ολα τα wipes και τελος;

Ουτε downgrade, ουτε φλασαρω αλλο baseband/modem, ετσι;

Με ποιο recovery να φλασαρω καλυτερα;

Τελος θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να δοκιμασω καναν αλλο kernel απο αυτον που ερχεται μαζι με την παραπανω ROM.

Σας ευχαριστω πολυ. Περιμενω το ΟΚ και τις γνωμες σας για να ξεκινησω αμεσως.

Τα έχω γράψει προσωπικά τουλάχιστον 5 φορές εδώ μέσα...

Πάμε πάλι...

1. Κατέβασε τον kernel του philz (για root + cwm)

2. Κατέβασε την ROM

3. Μετέφερε τα στην κάρτα μνήμης

4. Φλάσαρε τον kernel...

5. Reboot to recovery

6. Wipe to flash a new rom

7. Φλάσαρε την rom (LITE)

- Βάλε τον Apolo regular

- Καλά θα είναι να στήσεις την Neat 5.9 ή 6.3

Edited by DimitrisAndNiki
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Τα έχω γράψει προσωπικά τουλάχιστον 5 φορές εδώ μέσα...

Πάμε πάλι...

1. Κατέβασε τον kernel του philz (για root + cwm)

2. Κατέβασε την ROM

3. Μετέφερε τα στην κάρτα μνήμης

4. Φλάσαρε τον kernel...

5. Reboot to recovery

6. Wipe to flash a new rom

7. Φλάσαρε την rom (LITE)

- Βάλε τον Apolo regular

- Καλά θα είναι να στήσεις την Neat 5.9 ή 6.3

Σ' ευχαριστω παρα πολυ.

Επειδη δεν ειναι δικο μου το κινητο δεν παρακολουθω τα νηματα του S2.

Ξερω οτι ειναι σπαστικο να επαναλαμβανονται τα πραματα αλλα καποιες φορες δε γινεται αλλιως. Ξερεις ποσες φορες λογομαχησα στα δικα μου λυμερια επειδη απανταω σε παιδια που ρωτανε τα ιδια και τα ιδια και δε διαβαζουν τις τελευταιες τουλαχιστον σελιδες ουτε χρησιμοποιουν το search;

Οποτε στο τελος προτεινεις να φλασαρω αυτον τον kernel, σωστα;

https://www.dropbox.com/s/9n3tazxccktjjlf/Screenshot_2014-11-18-20-50-22.png?dl=0

Το τελευταιο εννοω.

Και φανταζομαι μου λες να περασω την NeatROM 6.3 γιατι η 6.4 δεν ειναι τοσο σταθερη κι εχουν ακουστει ψιλοπροβληματακια.

Σ' ευχαριστω κα παλι.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σ' ευχαριστω παρα πολυ.

Επειδη δεν ειναι δικο μου το κινητο δεν παρακολουθω τα νηματα του S2.

Ξερω οτι ειναι σπαστικο να επαναλαμβανονται τα πραματα αλλα καποιες φορες δε γινεται αλλιως. Ξερεις ποσες φορες λογομαχησα στα δικα μου λυμερια επειδη απανταω σε παιδια που ρωτανε τα ιδια και τα ιδια και δε διαβαζουν τις τελευταιες τουλαχιστον σελιδες ουτε χρησιμοποιουν το search;

Οποτε στο τελος προτεινεις να φλασαρω αυτον τον kernel, σωστα;

https://www.dropbox.com/s/9n3tazxccktjjlf/Screenshot_2014-11-18-20-50-22.png?dl=0

Το τελευταιο εννοω.

Και φανταζομαι μου λες να περασω την NeatROM 6.3 γιατι η 6.4 δεν ειναι τοσο σταθερη κι εχουν ακουστει ψιλοπροβληματακια.

Σ' ευχαριστω κα παλι.

Τον apolo kernel τον περιέχει η Neat και τον φλασάρεις μέσω aroma

η 6.4 έχει κάποια θεματάκια... :rolleyes:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

γωριζει καποιος να μου πει γιατι οταν κανω κληση σβηνει η οθονη και δεν αναβει με κανενα κουμπι παρα μονο οταν τελειωσει η κληση?

αναγκαστηκα να ενεργοποιησω την εξυπνη αναμονη

καμμια ιδεα κανεις?

γωριζει καποιος να μου πει γιατι οταν κανω κληση σβηνει η οθονη και δεν αναβει με κανενα κουμπι παρα μονο οταν τελειωσει η κληση?

αναγκαστηκα να ενεργοποιησω την εξυπνη αναμονη

καμμια ιδεα κανεις?

Έχεις βάλει προστατευτικό οθόνης που καλύπτει τον αισθητήρα.. αυτός νομίζει ότι τον καλύπτει το αυτί σου και.. :D

Edited by makis206

Τον apolo kernel τον περιέχει η Neat και τον φλασάρεις μέσω aroma

η 6.4 έχει κάποια θεματάκια... :rolleyes:

Α μαλιστα. Ολα στο πιατο μας τα δεινει η NeatROM!

Ευχαριστω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις βάλει προστατευτικό οθόνης που καλύπτει τον αισθητήρα.. αυτός νομίζει ότι τον καλύπτει το αυτί σου και.. :D

οκ το βρηκα (περιπου το βρηκες)

ο αισθητηρας φωτος εφταιγε

οκ το βρηκα (περιπου το βρηκες)

ο αισθητηρας φωτος εφταιγε

Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις ακριβώς αλλά δες το Lux, μπορεί να σε βοηθήσει.

Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις ακριβώς αλλά δες το Lux, μπορεί να σε βοηθήσει.

Οκ το ελυσα

μου χαρισαν ενα s2 με σπασμενη οθονη ,πηρα μια νεα απο ebay γιατι η samsung ηθελε 150 ευρω!!!!! ,την αλλαξα αλλα δεν ειχα κουμπωσει σωστα τους αισθητηρες που ειναι μαζι με την μπροστινη καμερα και δεν "εβλεπε" φως ωστε να γνωριζει ποτε το απομακρυνω απο το αυτι μου κτλ κτλ

περασα και την cm 4.4.4 και ειναι υπερτουμπανο το s2 ... αντε με καλο και lollipop

Καλησπέρα,

έχω ένα πρόβλημα τελευταία με το wifi μου άλλοτε δεν ενεργοποιείται καθόλου , άλλοτε μένει στην κατάσταση της φωτογραφίας , άλλοτε αναβοσβήνει στιγμιαία και άλοτε ενεργοποιείται με διακοπές!!

Έχει κανείς καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει?

υπάρχει περίπτωση να μου το κάνει καμιά εφαρμογή ή είναι πρόβλημα hardware είμαι καιρό με ICS stocκ.

Ευχαριστώ

Υπάρχει κάποιος που έχει βάλει με root kit kat και είναι καλύτερα με το κινητό?

Επειδήτο έχω πάνω από 2 χρόνια σκέφτομαι.... να το κάνω root και να το αναβαθμίσω

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Πατοντας *#0*# στον dialer μπορεις να κανεις ολα τα τεστ στη συσκευη

Δε βλέπω να έχει Wifi test ..

Ψάχνοντας σε ξένα forum διάβασα ότι πολλοί που είχαν ίδιο πρόβλημα τους είχε ξεβράσει υγρά η μπαταρία της motherboard και έπεφτε πάνω στον διακόπτη του wifi κλπ κλπ και χρειάστηκε αλλαγή όλη η motherboard......

Δε βλέπω να έχει Wifi test ..

Ψάχνοντας σε ξένα forum διάβασα ότι πολλοί που είχαν ίδιο πρόβλημα τους είχε ξεβράσει υγρά η μπαταρία της motherboard και έπεφτε πάνω στον διακόπτη του wifi κλπ κλπ και χρειάστηκε αλλαγή όλη η motherboard......

Είχα αυτό το πρόβλημα περιστασιακά όταν ήμουν με official ICS πριν σχεδόν δυο χρόνια,ήταν bug της rom(ένα από τα δεκάδες). Γιατί δεν αναβαθμίζεις σε official JB μήπως και στρώσει; Η ICS ήταν η χειρότερη με διαφορά Rom για το S2 και μια από τις χειρότερες που έχει βγάλει η samsung ως εταιρεία (σοβαρά μιλάω)... Απορώ πως αντέχεις με αυτή!

Φίλε λάθος έγραψα στο post με JB stock είμαι, αλλά είχα καιρό ICS και διάβασα οτι μπορεί αυτή να προκαλεί την υπερθέρμανση του κινητού και το "ξέβρασμα".

Φίλε λάθος έγραψα στο post με JB stock είμαι, αλλά είχα καιρό ICS και διάβασα οτι μπορεί αυτή να προκαλεί την υπερθέρμανση του κινητού και το "ξέβρασμα".

Tότε αλλάζει το πράγμα. Πριν τρείς μέρες κι εμένα φίλος με s2 μου παραπονέθηκε πως όταν ανοίγει το wi-fi και μέχρι να κάνει σύνδεση στο μόντεμ,2-3 δεύτερα δηλαδή, το τηλέφωνο λαγκάρει τρeλά ή ακόμα και παγώνει.. Όταν γινόταν η σύνδεση όλα επανέρχονταν στο φυσιολογικό. Μ'ένα factory reset ήρθε στα ίσια του με τα πολλά. Το ίδιο θα πρότεινα κι εδώ, κάνε ένα backup με το titanium και κάν'του ένα factory reset. Aν το πρόβλημα συνεχιστεί τότε μάλλον είναι στο hardware..

Edited by tzin1

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)