Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χτες σε κολλητο μου ενω το κινητο του δουλευε παντα χωρις κανενα μα κανενα φαινομενο s.o.d. χτες ενω ειχε απενεργοποιηση το wifi οταν το ενεργοποιησε απλα κολλησε στο εικονιδιο πριν γινει ολοκληρωτικα πρασινο το αφησε ετσι λοιπον στη home screen χωρις να εχει συνδεθει στο ιντερνερ και δεν το δουλεψε το κινητο για κανα 3-5λεπτο και του παρουσιασε το s.o.d. για πρωτη φορα.

Εννοειτε οτι δεν εχει περασει ποτε αλλη ρομ απο αυτη που ειχε το κινητο εξ αρχης δηλαδη την 4.0.3.

Πως το εξηγειτε κατι τετοιο ρε παιδια?

Κλασσικό φαινόμενο σε 4.03

κάνε και κανένα search, έλεος!

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εξαφανίστηκε το κείμενο από τις ρυθμίσεις.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

http://img842.imageshack.us/img842/7942/y9y7.png

Uploaded with ImageShack.us

Τι ROM και kernel έχεις; Άλλαξες κάποιο θέμα μέσω Theme Chooser ή μέσω κάποιου zip; Άλλαξες γραμματοσειρά; Το κείμενο εξαφανίστηκε μόνο απ' την εφαρμογή Settings ή απ' όλο το σύστημα; Τί ακριβώς έκανες πριν το πάθεις; Δε φαίνονται όλοι οι χαρακτήρες ή μόνο οι ελληνικοί; Δοκίμασες να περάσεις το default theme από Theme Chooser; Δοκίμασες να κάνεις reboot; Εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

http://img842.imageshack.us/img842/7942/y9y7.png

Uploaded with ImageShack.us

Σε πια ρομ είσαι? Μήπως είναι πρόβλημα του θέματος για παράδειγμα? Γιατί οι AOSP/AOKP δέχονται πολλά θέματα.. Δοκίμασες κανένα άλλο?

Ξέρω γω είπα μήπως επειδή δεν είχε ποτέ φαινόμενο sod αυτό με παραξενεύει. Edited by fits13

καλησπερα παιδια. εχει ο πατερας μου το s2 αγορασμενο απο πλαισιο. Εκδοση βασικου φασματος, Ι91000XXLPS. Ακόμα ενημέρωση δεν του εχει ερθει και εχει την 4.0.3. ξερουμε ποτε θα ερθει; Φυσικα δε θελει root κλπ γιατι φοβαται για την εγγυηση. Ευχαριστω
Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....

Ξέρω γω είπα μήπως επειδή δεν είχε ποτέ φαινόμενο sod γι αυτό παραξενεύει και.

Μα τι γράφεις;

καλησπερα παιδια. εχει ο πατερας μου το s2 αγορασμενο απο πλαισιο. Εκδοση βασικου φασματος, Ι91000XXLPS. Ακόμα ενημέρωση δεν του εχει ερθει και εχει την 4.0.3. ξερουμε ποτε θα ερθει; Φυσικα δε θελει root κλπ γιατι φοβαται για την εγγυηση. Ευχαριστω

Δεν ξέρουμε πότε θα βγεί, αν θέλει εγγύηση τότε καλή του υπομονή!

Διαφορετικά του φλασάρεις μια 4.1.2 με Odin και είναι κομπλέ!

Δεν ξέρουμε πότε θα βγεί, αν θέλει εγγύηση τότε καλή του υπομονή!

Διαφορετικά του φλασάρεις μια 4.1.2 με Odin και είναι κομπλέ!

Μαλιστα. μεσω odin δε χάνονται επαφες εφαρμογες κλπ ε;

Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....

Μαλιστα. μεσω odin δε χάνονται επαφες εφαρμογες κλπ ε;

Δεν χάνονται, παντως καλό θα είναι να κάνεις τα απαραίτητα wipes μετά την εγκατάσταση κάποιας rom official ή μη...

Οι επαφές συγχρονίζονται μέσω του Gmail και οι εφαρμογές ξαναπερνιούνται ;)

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Μετά απο μήνες με Nordic 4.1.2 και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, χθες μετά απο ένα restart δεν έβλεπε την κάρτα Sim. Μέτα από λίγο ψάξιμο κατάλαβα ότι το IMEI είχε γίνει κένο!!! Το κινητό δεν ήταν root. Μέτα απο ψάξιμο έκανα τα παρακατώ χωρίς επιτυχεία.

Έκανα root στο 4.1.2 και έκανα backup to EFS Folder.

Μετα μέ διαφορα προγραμμάτα το έκανα restore αρκετές φόρες αλλα τιποτα.

Επίσης γύρισα στην μαμα 4.0.3 αλλά πάλι τίποτα... :(

Το imei είναι κένο... μάλλον το EFS Folder που έκανα backup ήταν ήδη corrupted.... :(

Υπάρχει κάνενα τρόπος να επαναφέρω το imei χωρίς Smart SamBox?

Σας ευχαριστώ!

Samsung Galaxy SII

HTC Desire

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Μετά απο μήνες με Nordic 4.1.2 και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, χθες μετά απο ένα restart δεν έβλεπε την κάρτα Sim. Μέτα από λίγο ψάξιμο κατάλαβα ότι το IMEI είχε γίνει κένο!!! Το κινητό δεν ήταν root. Μέτα απο ψάξιμο έκανα τα παρακατώ χωρίς επιτυχεία.

Έκανα root στο 4.1.2 και έκανα backup to EFS Folder.

Μετα μέ διαφορα προγραμμάτα το έκανα restore αρκετές φόρες αλλα τιποτα.

Επίσης γύρισα στην μαμα 4.0.3 αλλά πάλι τίποτα... :(

Το imei είναι κένο... μάλλον το EFS Folder που έκανα backup ήταν ήδη corrupted.... :(

Υπάρχει κάνενα τρόπος να επαναφέρω το imei χωρίς Smart SamBox?

Σας ευχαριστώ!

Βρήκα στο xda αυτό.. για ρίξε του μια ματιά.. Επίσης κάπου είχα διαβάσει, πως με το φλασάρισμα νέας stock rom, θα επανέλθει το IMEI.

Τα δοκίμασα αυτά τα βήματα αλλά δεν είχα τύχη....

τιποτα αλλό καμμιά ιδέα; Υπάρχει περίπτωση κάποιος στο forum να έχει smart sambox?

Samsung Galaxy SII

HTC Desire

Μετά από πολύ καιρό καλής συμβίωσης με το s2 είδα πως οι φωτογραφίες εμφανίζουν μία γκρι περιοχή, πιθανόν από σκόνη πάνω στο φακό της κάμερας. Η κάμερα είναι κολλημένη με tabs πάνω στο middle cover... Στο xda υπάρχουν οδηγίες για την αλλαγή όλου του middle cover που έχει πάνω και την κάμερα. Επειδή όμως ψάχνω για μία πιο φτηνή λύση (ένα κομματάκι πλαστικό να με αναγκάσει να αλλάξω όλο το middle cover είναι ξεφτύλα), μήπως έχει δοκιμάσει κανείς εναλλακτηκές λύσεις όπως αυτή και αυτή;

Edit... Τελικά το διόρθωσα μόνος μου. Όταν η παλιά τηλεόραση της γιαγιάς μου δεν δούλευε καλά, της κοπάναγε μια σφαλιάρα και δούλευε ρολόι... Αυτό έκανα. Με την κάμερα ανοιχτή και το κινητό σε όρθια θέση, άρχισα να χτυπώ ελαφρά το πλαστικό της κάμερας. Το γκρι σημάδι άρχισε να κουνιέται. Μετά από λίγα χτυπήματα, η σκόνη είχε φύγει από το φακό της κάμερας.

Σημειώνω για όποιον έχει αντίστοιχο πρόβλημα πως θέλει χτύπημα με το δάχτυλο... γερό χτύπημα και όχι απλό κούνημα. Η κάμερα αντέχει και πολύ χειρότερα άλλοστε, και το κούνημα, όσο δυνατό κι αν είναι δεν θα μετακινήσει τη σκόνη

@lakis... Νομίζω πως δεν θα βρεις εύκολα box. Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει στο xda ένας τρόπος να βάλεις το default imei της samsung και να δουλεύει με ελληνικές κάρτες. Φυσικά δεν είναι το δικό σου ιμει, ξεκινάει με μηδενικά αν θυμάμαι καλά, αλλά οι εταιρίες κινητής το επιτρέπουν καθώς αν πάει κάτι στραβά σε ΟΤΑ update οι συσκευές πέρνουν αυτό το ιμει. Θα ψάξω το λινκ όταν είμαι σε pc. Κατέβασε ακόμα το gsII repair από το play (θέλει root) και δοκίμασε να κάνεις repair χωρίς sim στο κινητό. Αν δεν φτιαξει, δοκίμασε και με sim.

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

@lakis... Νομίζω πως δεν θα βρεις εύκολα box. Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει στο xda ένας τρόπος να βάλεις το default imei της samsung και να δουλεύει με ελληνικές κάρτες. Φυσικά δεν είναι το δικό σου ιμει, ξεκινάει με μηδενικά αν θυμάμαι καλά, αλλά οι εταιρίες κινητής το επιτρέπουν καθώς αν πάει κάτι στραβά σε ΟΤΑ update οι συσκευές πέρνουν αυτό το ιμει. Θα ψάξω το λινκ όταν είμαι σε pc. Κατέβασε ακόμα το gsII repair από το play (θέλει root) και δοκίμασε να κάνεις repair χωρίς sim στο κινητό. Αν δεν φτιαξει, δοκίμασε και με sim.

Δυστηχώς δεν είχα καμμία τύχη ακόμα; Ξέρουμε κάνενα μαζαγί μου τα το επαναφέρουν το IMEI?

Samsung Galaxy SII

HTC Desire

Δυστηχώς δεν είχα καμμία τύχη ακόμα; Ξέρουμε κάνενα μαζαγί μου τα το επαναφέρουν το IMEI?

Κάπου ή εδώ ή στο τροποποιήσεις για το S2 έχω γράψει 1,2 οδηγούς, αν θες ρίξε μια ματιά.

Είμαι από tapatalk και δεν μπορώ να ψάξω τώρα για τα links.

καλημερα, ενας φιλος πηρε ενα galaxy s2 και δεν αναγνωριζει την καρτα sim, δοκιμασα hard reset, εβαλα πανω απο 10 διαφορετικες εκδοσεις μεσω odin απο την 2,3,6 μεχρι 4,1,2 αλλα παλι το προβλημα δεν λυθηκε. ενα περιεργο ειναι οταν παταω *#06# να δω το imei της συσκευης μου βγαζει κενο.

καλημερα, ενας φιλος πηρε ενα galaxy s2 και δεν αναγνωριζει την καρτα sim, δοκιμασα hard reset, εβαλα πανω απο 10 διαφορετικες εκδοσεις μεσω odin απο την 2,3,6 μεχρι 4,1,2 αλλα παλι το προβλημα δεν λυθηκε. ενα περιεργο ειναι οταν παταω *#06# να δω το imei της συσκευης μου βγαζει κενο.

Ο efs φάκελος θέλει restore.

- Alex

Χωρις να θελω να σε αγχωσω, τσεκαρε και την καμερα, οχι μονο βγαζοντας φωτογραφιες, κοιτωντας απλα την οθονη κυριως σε κλειστο χωρο... Ειναι ιδια με πριν?

Φαινεται ιδια....δεν παρατηρω καμια διαφορα

Φαινεται ιδια....δεν παρατηρω καμια διαφορα

Μακαρι... Εγω μετα το service καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα, κυριως σε κλειστο χωρο... Υπηρχε κοκκος που παλιοτερα δεν ειχα προσεξει, χωρις να βγαλω φωτογραφια... Απλα κοιτωντας στην οθονη...

Οταν το εβαλα διπλα-διπλα στου αδερφου μου (εχει κι αυτος το ιδιο) ηταν ολοφανερη η διαφορα...

Ψαχτηκα λιγακι και διαπιστωσα οτι δεν εχουμε το ιδιο module καμερας!!! ΚΑΤΙ μου αλλαξαν με την αλλαγη πλακετας στο service και δυστυχως... την πατησα!!

Μην φανταστεις οτι δεν βγαζω καλες φωτογραφιες, σε ανοιχτο χωρο ειναι ΟΚ... Αλλα αν το βαλεις διπλα-διπλα με ενα αλλο, θα καταλαβεις τι εννοω... Μακαρι σ'εσενα να μην συνεβει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στα Requirements γραφει οτι θελει Gingerbread 2.3.x...!!! (εκτος κι αν εννοει απο Gingerbread και πανω...)

Προσωπικα δεν τα πολυεμπιστευομαι αυτα τα "καλουδια"... Οχι οτι τα εχω εγκαταστησει ποτε, αλλα πιστευω οτι απλα δημιουργουν την "ιδεα" οτι η συσκευη "πεταει"... (ξερω οτι καποιοι θα διαφωνησουν μαζι μου... :p )

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παδια!Θα χρειαστω τη βοηθεια σας και την εμπειρια σας με ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με το Galaxy S2.Το κινητο μου το ειχα αγορασει απο την Αγγλια με αγγλικη συνδεση αφου ειμαι κατοικος της χωρας.Το Firmware που εχει ειναι το Android 4.1.2.(XWLSD) η αγγλικη εκδοση.Το βασικο προβλημα μου ειναι οτι το κινητο τρωει απιστευτα γρηγορα την μπαταρια(5-7 ωρες) και υπερθερμαινεται.Εχωντας δοκιμασει τα παντα(Factory reset,battery consumption apps κτλ) παρατηρησα οτι οταν εχει την αγγλικη SIM καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια παροτι το χρησιμοποιω στην Ελλαδα.Αλλαξα μεχρι και firmware βαζωντας Ελληνικη εκδοση αλλα η μπαταρια καταναλωνεται πολυ γρηγορα επισης.Γενικα παρατηρησα οτι κατι θεμα υπαρχει με το σημα του δικτυου και την καταναλωση μπαταριας.Εχετε συναντησει αναλογη περιπτωση;Μηπως οι SIM παιζουν καποιο ρολο?Το Android 4.1.2 το εγκατηστησα εκ νεου αλλα αλλαγη δεν υπηρχει!

Τελος αναρωτιεμαι μηπως ειναι προβλημα hardware και οχι Software!Εσεις τι λετε?

Παντως επειδη το τηλεφωνο ειναι σε εγγυηση να πω οτι η Samsung Ελλαδας μου ζητα αποδειξεις αγορας και λοιπες βλακειες ενω η αγγλικη Samsung μονο με το serial number μου ειπαν οτι θα μου επισκευασουν ή θα αντικαταστησουν το τηλεφωνο δωρεαν.Το μονο κακο ειναι οτι ειμαι σε διακοπες και προσπαθω μηπως βρω λυση μονος!

Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε βοηθεια!

Η sim από μόνη της δύσκολα. Αλλά το θέμα είναι αν με την αλλαγή της Sim αλλάζει δίκτυο και χρησιμοποιεί κάποιο με χειρότερο σήμα. Αν ενεργοποιείται το 3G και άλλα τέτοια.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Σας χαιρετω και γω παιδες και σας ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας για οσες φορες την χρειαστηκα.

Εδωσα την συσκευη μου και μεταπηδησα πλεον στο s3 lte. Ειλικρινα παντως το s2 παρολο που το ειχα στην κατοχη μου τοσο καιρο, ηταν ισως η μονη συσκευη που με εβγαλε ασπροπροσωπο και δεν μου παρουσιασε προβληματα ποτε.

Sorry για το ακυρο post.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)