Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θέμα βλάβης θα μπορούσε να υπάρξει σε Sandisk.

Θέμα ασυμβατότητας όχι.

Το πρότυπο της SD είναι της Sandisk (αν και έχει γίνει consortium πλέον το πρότυπο και σε αυτό ανήκει και η Samsung) και όλες οι υπόλοιπες μάρκες SD είναι Sandisk συμβατές.

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ πολλά χρόνια Sandisk σε διάφορες μορφές (CF-SD-microSD) και σε διάφορα class και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.

Αλλά δεν υπάρχει κάτι που δε χαλάει κι ας είναι η καλύτερη μάρκα κι ας φτιάχτηκε και 5 λεπτά πριν.

Άλλο θέμα είναι τα προιόντα μαιμούδες και η Sandisk ως η κορυφαία εταιρεία στις SD δε θα μπορούσε να μην είναι στόχος.

Μέχρι και τις συσκευασίες της μιμούνται και δε καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Γι αυτό φροντίζουμε να αγοράζουμε από "γνωστά μαγαζιά" (π.χ. εγώ παίρνω από amazon) και όχι από τον όποιο τυχαίο πωλητή του Hong Kong στο ebay, μόνο και μόνο για να εξοικονομήσουμε μερικά ευρώ.

Γιατί ρε συ εγώ την Samsung από το eBay την πήρα και είναι από το Hong Kong ο τύπος

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Γιατί ρε συ εγώ την Samsung από το eBay την πήρα και είναι από το Hong Kong ο τύπος

Γιατί είπα ότι όποιος είναι στο hong kong είναι απαραίτητα και απατεώνας;

Προσοχή είπα στους "τυχαίους "γιατί συνήθως από εκεί διοχετεύονται οι μαιμούδες.

τελικα τι εγινε με την καρτα? την αναγνωρισε?

Αφαίρεσα μερικές εφαρμογές από την μνήμη του τηλεφώνου ,διότι ήταν σχεδόν φούλ ,επανέφερα τη ρομ 4.0.4 και μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα με την sd την βλέπει κανινικά.

Δεν ξέρω βέβαια αν είναι τυχαίο η όχι,το παρακολουθώ.

Εάν συνεχίζει να μου βλέπει την sd ,θα επαναφέρω την ρομ 4.1.2 για να δω αν θα έχω πρόβλημα.

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

Γιατί είπα ότι όποιος είναι στο hong kong είναι απαραίτητα και απατεώνας;

Προσοχή είπα στους "τυχαίους "γιατί συνήθως από εκεί διοχετεύονται οι μαιμούδες.

Να το πω αλλιώς τότε, επιλέγουμε πωλητές με αξιολογήσεις άνω του 99.5% τουλάχιστον

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Θέμα βλάβης θα μπορούσε να υπάρξει σε Sandisk.

Θέμα ασυμβατότητας όχι.

Το πρότυπο της SD είναι της Sandisk (αν και έχει γίνει consortium πλέον το πρότυπο και σε αυτό ανήκει και η Samsung) και όλες οι υπόλοιπες μάρκες SD είναι Sandisk συμβατές.

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ πολλά χρόνια Sandisk σε διάφορες μορφές (CF-SD-microSD) και σε διάφορα class και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.

Αλλά δεν υπάρχει κάτι που δε χαλάει κι ας είναι η καλύτερη μάρκα κι ας φτιάχτηκε και 5 λεπτά πριν.

Άλλο θέμα είναι τα προιόντα μαιμούδες και η Sandisk ως η κορυφαία εταιρεία στις SD δε θα μπορούσε να μην είναι στόχος.

Μέχρι και τις συσκευασίες της μιμούνται και δε καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Γι αυτό φροντίζουμε να αγοράζουμε από "γνωστά μαγαζιά" (π.χ. εγώ παίρνω από amazon) και όχι από τον όποιο τυχαίο πωλητή του Hong Kong στο ebay, μόνο και μόνο για να εξοικονομήσουμε μερικά ευρώ.

Πρόβλημα ασυμβατότητας μπορεί να υπάρξει σε SD οποιασδήποτε εταιρίας. Και δεν φταίει απαραίτητα η SD. Μπορεί να φταίει και ο reader. Το ποιός έφτιαξε το πρότυπο δεν έχει σημασία. Σημασία έχει αν το ακολουθούν σωστά όλοι.

Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με καμία SD (και έχω μπόλικες) σε καμία συσκευή. Το χειρότερο που έχω αντιμετωπίσει είναι άθλιες ταχύτητες απο φτηνή SD.

Πρόβλημα ασυμβατότητας μπορεί να υπάρξει σε SD οποιασδήποτε εταιρίας. Και δεν φταίει απαραίτητα η SD. Μπορεί να φταίει και ο reader. Το ποιός έφτιαξε το πρότυπο δεν έχει σημασία. Σημασία έχει αν το ακολουθούν σωστά όλοι.

Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με καμία SD (και έχω μπόλικες) σε καμία συσκευή. Το χειρότερο που έχω αντιμετωπίσει είναι άθλιες ταχύτητες απο φτηνή SD.

Φυσικά έχει σημασία αν ακολουθεί κάποιος πιστά το πρότυπο.

Όμως τo sd card association που καθορίζει τα πρότυπα της SD δημιουργήθηκε από την Sandisk σε συνεργασία με Matsushita+Toshiba

Η συγκεκριμένη εταιρεία καθόρισε-καθορίζει το πρότυπο.

Λέγοντας για ασυμβατότητα μιας Sandisk Kάρτας, είναι σα να λέμε π.χ. ότι η IBM δεν είναι "IBM συμβατή" (γιατί το πρότυπο στα PC είναι η IBM).

Παρεπιτπόντως εμένα πάντως μου έχει τύχει ασυμβατότητα.Ήταν κάρτα Transcend σε Wii.

Γι αυτό δε ξαναγοράζω κάρτα που δε μετέχει στο association για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Αφαίρεσα μερικές εφαρμογές από την μνήμη του τηλεφώνου ,διότι ήταν σχεδόν φούλ ,επανέφερα τη ρομ 4.0.4 και μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα με την sd την βλέπει κανινικά.

Δεν ξέρω βέβαια αν είναι τυχαίο η όχι,το παρακολουθώ.

Εάν συνεχίζει να μου βλέπει την sd ,θα επαναφέρω την ρομ 4.1.2 για να δω αν θα έχω πρόβλημα.

Θα σου προτεινα καθαρη εγκατασταση της 4.1.2...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα σου προτεινα καθαρη εγκατασταση της 4.1.2...

Δηλαδή hard reset και εγκατάσταση 4.1.2

Δηλαδή hard reset και εγκατάσταση 4.1.2

Ναι. Αν αποφασισεις να γυρισεις πισω σε 4.1.2, επαναφεροντας το υπαρχον backup θα επανελθει και "κατι" που δεν εχουμε σκεφτει/φανταστει το οποιο ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ να σου δημιουργει το προβλημα.

Γι'αυτο προτεινω καθαρη εγκατασταση και κατα προτιμηση format σε ΟΛΑ. Και στον αποθ. χωρο των 16gb και στην sd...

Κατ'αυτον τον τροπο, θα ξερεις τελικα τι φταιει, ή ετσι τουλαχιστον ελπιζω... ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι. Αν αποφασισεις να γυρισεις πισω σε 4.1.2, επαναφεροντας το υπαρχον backup θα επανελθει και "κατι" που δεν εχουμε σκεφτει/φανταστει το οποιο ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ να σου δημιουργει το προβλημα.

Γι'αυτο προτεινω καθαρη εγκατασταση και κατα προτιμηση format σε ΟΛΑ. Και στον αποθ. χωρο των 16gb και στην sd...

Κατ'αυτον τον τροπο, θα ξερεις τελικα τι φταιει, ή ετσι τουλαχιστον ελπιζω... ;)

Θα περιμένω μια δύο ημέρες για να δω τη συμπεριφορά και ανάλογα θα πράξω.

Πιστεύω ότι το ότι δημιούργησα περισσότερο χώρο στη μνήμη του τηλεφώνου έχει παίξει ρόλο.

Edited by pfg

Φυσικά έχει σημασία αν ακολουθεί κάποιος πιστά το πρότυπο.

Όμως τo sd card association που καθορίζει τα πρότυπα της SD δημιουργήθηκε από την Sandisk σε συνεργασία με Matsushita+Toshiba

Η συγκεκριμένη εταιρεία καθόρισε-καθορίζει το πρότυπο.

Λέγοντας για ασυμβατότητα μιας Sandisk Kάρτας, είναι σα να λέμε π.χ. ότι η IBM δεν είναι "IBM συμβατή" (γιατί το πρότυπο στα PC είναι η IBM).

Παρεπιτπόντως εμένα πάντως μου έχει τύχει ασυμβατότητα.Ήταν κάρτα Transcend σε Wii.

Γι αυτό δε ξαναγοράζω κάρτα που δε μετέχει στο association για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Πρόβλημα συμβατότητας σημαίνει οτι δεν λειτουργεί σαν ζευγάρι η κάρτα με το reader. Το πρόβλημα μπορεί να είναι στην κάρτα (ακόμα και η intel με το τρελό validation έχει βγάλει chipset με πρόβλημα στο USB παρόλο που είναι μέλος του USB consortium) ή στο reader, αλλά να εμφανίζεται μόνο σε κάποιους συνδιασμούς και οχι σε άλλους.

παιδιά καλημέρα. Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα. Όλα ήταν μια χαρά εδώ και 2 χρόνια. Μέχρι που προχθές παρέλαβα μία νεά μπαταρία από ebay, την γνήσια, απλά γιατί ήθελα να έχω μία επιπλέον σε περίπτωση που πάω κάπου για ταξίδι και χρειάζομαι extra μπαταρία. Από τότε που την έβαλα έχω σοβαρό πρόβλημα. Το κινητό τα έχει παίξει. Καταρχήν όταν το κλείνω μου αναβοσβήνει το εικονίδιο της φόρτισης σαν να φορτίζει αλλά ΔΕΝ είναι στην πρίζα. Για να το ανοίξω αναγκάζομαι να κάνω reboot αλλιώς δεν ανοίγει. Τώρα προσπαθώ να το φορτίσω και δεν φορτίζει. Αυτό το κάνει και με τις 2 μπαταρίες. Μετά ο μετρητής μπαταρίας τα έχει παίξει. Από 80 πάει στα 20 και άλλα. Τέλος το άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ σβήνει η οθόνη. Το αφήνω δηλαδή, χαμηλώνει ο φωτισμός κανονικά αλλά δεν σβήνει η οθόνη εντελώς.

Τι έπαθα ρε παιδιά; Καμμία λύση; Να το κάνω root; να κάνω battery wipe;

παιδιά καλημέρα. Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα. Όλα ήταν μια χαρά εδώ και 2 χρόνια. Μέχρι που προχθές παρέλαβα μία νεά μπαταρία από ebay, την γνήσια, απλά γιατί ήθελα να έχω μία επιπλέον σε περίπτωση που πάω κάπου για ταξίδι και χρειάζομαι extra μπαταρία. Από τότε που την έβαλα έχω σοβαρό πρόβλημα. Το κινητό τα έχει παίξει. Καταρχήν όταν το κλείνω μου αναβοσβήνει το εικονίδιο της φόρτισης σαν να φορτίζει αλλά ΔΕΝ είναι στην πρίζα. Για να το ανοίξω αναγκάζομαι να κάνω reboot αλλιώς δεν ανοίγει. Τώρα προσπαθώ να το φορτίσω και δεν φορτίζει. Αυτό το κάνει και με τις 2 μπαταρίες. Μετά ο μετρητής μπαταρίας τα έχει παίξει. Από 80 πάει στα 20 και άλλα. Τέλος το άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ σβήνει η οθόνη. Το αφήνω δηλαδή, χαμηλώνει ο φωτισμός κανονικά αλλά δεν σβήνει η οθόνη εντελώς.

μέρα, στην θέση σου, θα άφηνα την επίσημη μπαταρία να αδειάσει παντελώς και μετά θα έβαζα για κούρδισμα για όσες ώρες χρειαστεί. αν δεν κάνει κάτι, και με δεδομένο πως δεν είσαι root, τότε θα έκανα hard reset.

Τέλος εννοείται πως πετάς με μίσος την μπαταρία που αγόρασες απο ebay, ελπίζω να μην έδωσες πολλά. πες μας σε παρακαλώ τιμή της μπαταρίας και τα mah της. ρωτάω για περιέργεια, σε σύγκριση με αυτή που αγόρασα εγώ από το ebay.

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4247703#post4247703

μέρα, στην θέση σου, θα άφηνα την επίσημη μπαταρία να αδειάσει παντελώς και μετά θα έβαζα για κούρδισμα για όσες ώρες χρειαστεί. αν δεν κάνει κάτι, και με δεδομένο πως δεν είσαι root, τότε θα έκανα hard reset.

Τέλος εννοείται πως πετάς με μίσος την μπαταρία που αγόρασες απο ebay, ελπίζω να μην έδωσες πολλά. πες μας σε παρακαλώ τιμή της μπαταρίας και τα mah της. ρωτάω για περιέργεια, σε σύγκριση με αυτή που αγόρασα εγώ από το ebay.

Η μπαταρία είναι η γνήσια υποτίθεται...1650mAh. Την πήρα από Αγγλία περίπου 4 ευρώ συν μεταφορικά, περίπου 8,5 ευρώ

φίλε ευχαριστώ αλλά δεν έχω θέμα υγρασίας...θα καθαρίσω την υποδοχή πάντως για παν ενδεχόμενο

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Η μπαταρία είναι η γνήσια υποτίθεται...1650mAh. Την πήρα από Αγγλία περίπου 4 ευρώ συν μεταφορικά, περίπου 8,5 ευρώ

φίλε ευχαριστώ αλλά δεν έχω θέμα υγρασίας...θα καθαρίσω την υποδοχή πάντως για παν ενδεχόμενο

Αν δεν ισχύει κάτι από αυτά που σου γράφει και ο παραπάνω φίλος στο πόστ του (υγρασία κ.λ.π.),τότε μπορούν και κάποια άλλα πράγματα να έχουν συμβεί και να συνέπεσαν με την αγορά της νέας σου μπαταρίας τυχαίως.Όπως π.χ αφού αγόρασες και τοποθέτησες την καινούρια σου μπαταρία,μετα απο κάποια προσπάθεια σου να συνδεθείς με κάποιο γιού ές μπί πόρτ να δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα κατά την σύνδεση ! Να σου πέταξε ας πούμε κάποια μπλέ οθόνη το πί σί σου,κατα την διαδικασία άπ ντέιτ είτε από κάις είτε από όντιν. Όπως και να έχει,να ξέρεις οτι το γιού ές μπί πόρτ σου,έχει κάποιο πρόβλημα ! Καλά θα κάνεις να το καθαρίσεις όπως μας λες και άν δεν στρώσει πάμε παρακάτω στα πιο εσωτερικά της συσκευής !:)

Παιδια πηγα για αλλαγη πλακετας σημερα σε εξουσιοδοτημενο service της samsung και εγινε εντος 2 ωρων. Ξαφνικα το βραδυ πηγα να τραβηξω απποψε φωτο κι διαπιστωσα τι το φλας της καμερας δεν λειτουργει, ουτε στην αυτοματη ουτε στην ενεργη λειτουργια. Εκανα επανεκκινηση, αλλα δεν αλλαξε κατι. Κατεβασα κ εγκατεστησα μεσω odin την εκδοση 4.1.2 της κοσμοτε.. Τι λετε να συμβαινει

Παιδια πηγα για αλλαγη πλακετας σημερα σε εξουσιοδοτημενο service της samsung και εγινε εντος 2 ωρων. Ξαφνικα το βραδυ πηγα να τραβηξω απποψε φωτο κι διαπιστωσα τι το φλας της καμερας δεν λειτουργει, ουτε στην αυτοματη ουτε στην ενεργη λειτουργια. Εκανα επανεκκινηση, αλλα δεν αλλαξε κατι. Κατεβασα κ εγκατεστησα μεσω odin την εκδοση 4.1.2 της κοσμοτε.. Τι λετε να συμβαινει

Να τους το ξαναπας οπωσδηποτε. Δεν βρισκω αλλη λυση σε τετοιο προβλημα..

Να τους το ξαναπας οπωσδηποτε. Δεν βρισκω αλλη λυση σε τετοιο προβλημα..

απλα φοβαμαι επειδη τη περασα μεσω odin, κι οχi μεσω του kies μην αρνηθουν...:(

Βάλε με Odin αυτή που είχε όταν το πήρες από το service.

Περνας με Odin αυτην που ειχες πριν ( 4.0.3 ηταν αυτη; ) και τους το πας, το οτι περασες μια αλλη επισημη με το Odin δεν μπορουν να το δουν. Επισης το Kies εχει μια επιλογη (δεν το εχω κανει για να σου πω πως θα το κανεις κι εσυ) η οποια βαζοντας το ΙΜΕΙ σου, σου λεει με ποιο firmware διατεθηκε η συσκευη σου στην αγορα και σου δινει επισης τη δυνατοτητα να επιστρεψεις εκει. Μην το αμελησεις, αν δημιουργηθηκε προβλημα στο led με την αλλαγη της πλακετας δεν βλεπω αλλον τροπο να διορθωθει το προβλημα.. αν οντως το πηγες σημερα πηγαινε τους το πισω το συντομοτερο δυνατον, δεν υπαρχει λογος να μη σε πιστεψουν.;)

Βάλε με Odin αυτή που είχε όταν το πήρες από το service.

Δεν θυμαμαι ποια ηταν οταν μου το δωσανε... (μονο 4.0.4 ειδα) δεν κοιταξα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα της εκδοσης....:( αν περασω αλλη θα το παρουν πρεφα;

Δεν θυμαμαι ποια ηταν οταν μου το δωσανε... (μονο 4.0.4 ειδα) δεν κοιταξα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα της εκδοσης....:( αν περασω αλλη θα το παρουν πρεφα;

Κακώς αλλάζεις ρομ χωρίς να προσέχεις ποια είχε μέσα.

Τώρα κάνε καλύτερα αυτό που είπε ο Μάκης μέσω KIES.

Θα βρεις εκεί μια επιλογή για επαναφορά του τηλεφώνου στην εργοστασιακή μορφή.

Δες εδώ οδηγίες από νήμα του S3.

H διαδικασία είναι ίδια.

Οταν τους το πηγες για αλλαγη πλακετας ποια ειχες; Δουλευε η συσκευη; Μπορουσαν να την ανοιξουν;

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)