Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν πηρα απαντηση κ επειδει προχωραει γρηγορα το θεμα με αλλα προβληματα κ θεωροντας οτι αν ειναι 5-6 σελιδες πισω δεν προκοιτε να το δει κανενας αλλος περα απο αυτους που το ειδαν οταν ηταν στην τελευτεα σελιδα το επανελαβα μπας κ παρω καμια βοηθεια απο καποιο που δεν το ειχε δει τοτε!αν πιστευει οτι ειναι λαθος αυτο που κανω οκ τοτε δεν το επαναλαμβανω!

το δευτερο που αναφερεις για το sms δεν το καταλαβα αν μπορεις να μου το εξηγησεις οστε να μην επαναληφθεί

Προφανώς εννοεί κάποιες συντομογραφίες που χρησιμοποιείς όπως "μνμ" αντί μήνυμα.Δε νομίζω ότι μιλάει για την ορθογραφία που όντως κι αυτή θέλει λίγη βελτίωση αλλά τί να κάνουμε...Ας μην κρίνουμε τα μηνύματα από αυτό. Χωρίς παρεξήγηση, μπαίνουν και πολλοί στο forum (και καλά κάνουν φυσικά) που ίσως να μην είναι Έλληνες ή να μην τα πήγαιναν τόσο καλά με την ορθογραφία. Κι εγώ παλιότερα το σχολίαζα αυτό και μου απάντησε ένας ότι είναι Έλληνας του εξωτερικού, που μεγάλωσε έξω και μόνος του προσπαθεί να μάθει ό,τι μπορεί από Ελληνικά κλπ. Και ένιωσα ιδιαίτερα άσχημα...

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε ολους απο χθες διαπιστωσα οτι έχω το εξης προβλημα.δεν μπορω να παρεμβω με τίποτα στην εσωτερική κάρτα μνημης,δλδ δεν μπορω να διαγραψω τίποτα να αντιγραψω κάτι στην καρτα ,ακόμη και φορμάτ που προσπάθησα να κάνω δε το κανει!είναι σαν κλειδωμένη,πρωτη φορά το αντιμετωπιζω,μήπως θέλει σερβίς η υπόθεση;αλλά το θέμα είναι οτι έχω μέσα στοιχεια που αποδεικνύουν παρέμβαση στην συσκευη

Για να το πας σε 160 πηγαινε SMS-αριστερο κουμπι- ρυθμίσεις-εισαγωγη λειτουργιας- Αλφαβητο GSM ( τωρα πρεπει να εχεις το Unicode).

Για πεζα πηγαινε να γραψεις ενα SMS και στο πληκτρολογιο πατα και κρατα πατημενο το εικονιδιο με το γραναζι(των ρυθμίσεων) επελεξε το swype και μετα θα γραφεις και Μικρα ελληνικα και 160 χαρ., εγω τουλαχιστον ετσι το εκανα και γραφει.

Τελικά ήταν στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου το swype.

παιδες την εφαρμογη Μουσικη που ειναι ο μusic player στην 4.1.2 μπορω να τον βρω καπου σαν εφαρμογη να τον περασω σε μια αλλη συσκευη?

παιδες την εφαρμογη Μουσικη που ειναι ο μusic player στην 4.1.2 μπορω να τον βρω καπου σαν εφαρμογη να τον περασω σε μια αλλη συσκευη?

Εδω εισαι φιλε.

καλησπερα υπαρχει τροπος να σταματησει αυτο το σπαστικο που σκαναρει συνεχεια την καρτα μνημης για φωτογραφιες????μολις μετακινησω κατι και θελω αμεσως να μετακινησω και κατι αλλο σε φωτογραφιες εννοω να μην με αφηνει και να περιμενω 5 λεπτα να σκαναρει και μετα να μπορω παλι να ξαναμετακινησω.

Εδω εισαι φιλε.

τον περναω αλλα δεν μου εμφανιζεται οι φακελοι και αυτα...?τι διαολο μονο για online μουσικη μου λεει...

τον περναω αλλα δεν μου εμφανιζεται οι φακελοι και αυτα...?τι διαολο μονο για online μουσικη μου λεει...

αν θες εφαρμογή για να παίζει όλα τα mp3 που έχεις σε οποιοδήποτε αποθηκευτικό χώρο στο κινητό σου τότε θες κάτι τέτοιο. Είναι, λέει, το music player του android 2.3 που ακόμα υποστηρίζει και παλιές εκδόσεις του android.

Τώρα αν θες να παίζεις τα mp3 που υπάρχουν σε έναν φάκελο τότε θες μια εφαρμογή τύπου "folder player". Χρησιμοποιώ πολύ ανταπτοράκι και φλασάκια οπότε καταλαβαίνω πόσο κρίσιμη είναι αυτή η εξειδίκευση.

@mixalis2 αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της έκδοσης 4.1 και λέγεται media scanner. θα λυθεί με την 4.2

Edited by airtim

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

αν θες εφαρμογή για να παίζει όλα τα mp3 που έχεις σε οποιοδήποτε αποθηκευτικό χώρο στο κινητό σου τότε θες κάτι τέτοιο. Είναι, λέει, το music player του android 2.3 που ακόμα υποστηρίζει και παλιές εκδόσεις του android.

Τώρα αν θες να παίζεις τα mp3 που υπάρχουν σε έναν φάκελο τότε θες μια εφαρμογή τύπου "folder player". Χρησιμοποιώ πολύ ανταπτοράκι και φλασάκια οπότε καταλαβαίνω πόσο κρίσιμη είναι αυτή η εξειδίκευση.

@mixalis2 αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της έκδοσης 4.1 και λέγεται media scanner. θα λυθεί με την 4.2

μα το θεμα ειναι οτι εχω την εφαρμογη μουσικη σε official 4.1.2 και παιζει φακελους αμεσως και η αντιστιχη εφαρμογη απο το μαρκετ δεν μου εμφανιζει φακελους για αναπαραγωγη.....δεν θελω να μπλεκω με playlist και τετοια ειναι σπαστικα!

μα το θεμα ειναι οτι εχω την εφαρμογη μουσικη σε official 4.1.2 και παιζει φακελους αμεσως και η αντιστιχη εφαρμογη απο το μαρκετ δεν μου εμφανιζει φακελους για αναπαραγωγη.....δεν θελω να μπλεκω με playlist και τετοια ειναι σπαστικα!

χμ, προσπαθώ να σε καταλάβω, οπότε, σκοπός σου είναι να αποκτήσεις σε μία συσκευή, μάρκας όχι samsung, έναν (οποιοδήποτε?) Mp3 player που να παίζει φακέλους με Mp3???

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Ξερουμε σε οσα galaxy s2 η καμερα εχει ροζ κουκιδα στην καμερα σε ασπρο φοντο, πως φευγει κ αμα φευγει κτλ με ποιον τροπο?

Οσο καιρο διαβαζω το forum, δεν εχω διαβασει να βρεθηκε ποτε καμμια λυση... Εγω το εχω (εννοειται) και καπου το συνηθισα πια! (ομολογω οτι δεν το πολυ εψαξα κιολας...) Αλλωστε δεν φαινεται και τοσο, εκτος κι αν φωτογραφιζεις κατι εντελως ανοιχτοχρωμο...

καλησπερα υπαρχει τροπος να σταματησει αυτο το σπαστικο που σκαναρει συνεχεια την καρτα μνημης για φωτογραφιες????μολις μετακινησω κατι και θελω αμεσως να μετακινησω και κατι αλλο σε φωτογραφιες εννοω να μην με αφηνει και να περιμενω 5 λεπτα να σκαναρει και μετα να μπορω παλι να ξαναμετακινησω.

Πριν καιρο, οταν εβαλα για πρωτη φορα την 4.1.2 ειχα τετοιο προβλημα και χρησιμοποιησα μια εφαρμογη απο το Play, νομιζω λεγοταν media scanner και ειχε την δυνατοτητα να το σταματησει... Για ριξε μια ματια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οσο καιρο διαβαζω το forum, δεν εχω διαβασει να βρεθηκε ποτε καμμια λυση... Εγω το εχω (εννοειται) και καπου το συνηθισα πια! (ομολογω οτι δεν το πολυ εψαξα κιολας...) Αλλωστε δεν φαινεται και τοσο, εκτος κι αν φωτογραφιζεις κατι εντελως ανοιχτοχρωμο...

Πριν καιρο, οταν εβαλα για πρωτη φορα την 4.1.2 ειχα τετοιο προβλημα και χρησιμοποιησα μια εφαρμογη απο το Play, νομιζω λεγοταν media scanner και ειχε την δυνατοτητα να το σταματησει... Για ριξε μια ματια...

το βρηκα ευχαριστω πολλυ!!!

καλημερα σημερα θα κανω φορματ για 3 φορα σε 2 βδομαδες εχω πολλυ προβλημα μ ε την 4.1.2 το κινητο μου κολαει παγωνει εντελως πολλες φορες μονο με βγαλσιμο μπαταριας στρωνει 2 φορες εβαλα την 4.1.2 τα ιδια μεγαλο προβλημα επισεις με τα bluethouth ακουστικα ο ηχος σταματει.... τι να βαλω ?? βασικα ημουνα πολυ ευχαριστημενος με την Ginberbread να βαλω 4.0.4 ??? XWLPY (19 Σεπτεμβρίου 2012) 4.0.4 Σκανδιναβικό firmware τι λετε??? μου ειπαν και για την CyanogenMod 10.1 την εχει δοκιμασει κανεις?? Edited by manolis_33

καλημερα σημερα θα κανω φορματ για 3 φορα σε 2 βδομαδες εχω πολλυ προβλημα μ ε την 4.1.2 το κινητο μου κολαει παγωνει εντελως πολλες φορες μονο με βγαλσιμο μπαταριας στρωνει 2 φορες εβαλα την 4.1.2 τα ιδια μεγαλο προβλημα επισεις με τα bluethouth ακουστικα ο ηχος σταματει.... τι να βαλω ?? βασικα ημουνα πολυ ευχαριστημενος με την Ginberbread να βαλω 4.0.4 ??? XWLPY (19 Σεπτεμβρίου 2012) 4.0.4 Σκανδιναβικό firmware τι λετε??? μου ειπαν και για την CyanogenMod 10.1 την εχει δοκιμασει κανεις??

καλημέρα, αν ξεκίναγες με επίσημα, ποιας χώρας την JB χρησιμοποιείς??? αν δοκίμαζες άλλης χώρας? πχ Σκανδιναβικό ή Ινδικό που είναι το προτελευταίο που έχει βγει απο ότι έχω δει στο g+. Τώρα από custom, του Σταύρου η 4.0.4 λένε πως είναι άψογη.

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Παιδιά, έβαλα SlimBean 4.2.2, υπάρχει περίπτωση να μείωσε την διαθέσιμη χρήση σε σχέση με ICS που είχα μέχρι χτες;

Μπορεί να λέω βλακεία, αλλά επειδή έχω αυτό το widget του ES Process Explorer που το πατάς και τερματίζει τις διεργασίες ελευθερώνοντας μνήμη, με 5 διεργασίες να τρέχουν, μου βγάζει μόνο 342ΜΒ ελεύθερα. Ενώ πριν θυμάμαι που έβγαζε 500+

Μήπως δεσμεύει περισσότερα η JB ή κάτι τέτοιο;

ΥΓ. Στις πληροφορίες τηλεφώνου, στην μνήμη λέει 790ΜΒ. Τώρα σκάλωσα, δεν θυμάμαι τι έλεγε πριν, αλλά το S2 1GB δεν έχει;

καλημέρα, αν ξεκίναγες με επίσημα, ποιας χώρας την JB χρησιμοποιείς??? αν δοκίμαζες άλλης χώρας? πχ Σκανδιναβικό ή Ινδικό που είναι το προτελευταίο που έχει βγει απο ότι έχω δει στο g+. Τώρα από custom, του Σταύρου η 4.0.4 λένε πως είναι άψογη.

και της 2 φορες που εβαλα jelly bean εβαλα αυτην XWLSΝ (19 Mαρτίου 2013) 4.1.2 Σκανδιναβικό firmware. Sales code NEE. Που θα βρω την ρομ του σταυρο να της ριξω μια ματια??

....Τώρα από custom, του Σταύρου η 4.0.4 λένε πως είναι άψογη.

...Που θα βρω την ρομ του σταυρο να της ριξω μια ματια??

Μάλλον για την Pulse του Στράτου μιλάτε εδώ..;)

και της 2 φορες που εβαλα jelly bean εβαλα αυτην XWLSΝ (19 Mαρτίου 2013) 4.1.2 Σκανδιναβικό firmware. Sales code NEE. Που θα βρω την ρομ του σταυρο να της ριξω μια ματια??

Καλημέρα,

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343484

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

σας ευχαριστω και τους 2 ναι την θυμηθηκα του στρατου την ειχα δοκιμασει παλαιοτερα καλη ηταν... αν παω σε επισημη 4.0.4. πια να προτιμησω βρε παιδια απο της παρακατω ειμαι λιγο ασχετακης...

BOLPM (24 Aυγούστου 2012) 4.0.4 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code COS.

BULPG (13 Σεπτεμβρίου 2012) 4.0.4 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code VGR.

XWLPU (30 Iουλίου 2012) 4.0.4 Κυπριακό firmware. Sales code CYV.

XWLPT (27 Ιουλίου 2012) 4.0.4 Aγγλικό firmware

XWLPY (19 Σεπτεμβρίου 2012) 4.0.4 Σκανδιναβικό firmware (κωδικός: samfirmware.com).

XWLQ2 (26 Οκτωβρίου 2012) 4.0.4 Βαλκανικό firmware (Βοσνία, Μαυροβούνιο - ίσως και Ελλάδα) (κωδικός: samfirmware.com).

σας ευχαριστω και τους 2 ναι την θυμηθηκα του στρατου την ειχα δοκιμασει παλαιοτερα καλη ηταν... αν παω σε επισημη 4.0.4. πια να προτιμησω βρε παιδια απο της παρακατω ειμαι λιγο ασχετακης...

BOLPM (24 Aυγούστου 2012) 4.0.4 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code COS.

BULPG (13 Σεπτεμβρίου 2012) 4.0.4 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code VGR.

XWLPU (30 Iουλίου 2012) 4.0.4 Κυπριακό firmware. Sales code CYV.

XWLPT (27 Ιουλίου 2012) 4.0.4 Aγγλικό firmware

XWLPY (19 Σεπτεμβρίου 2012) 4.0.4 Σκανδιναβικό firmware (κωδικός: samfirmware.com).

XWLQ2 (26 Οκτωβρίου 2012) 4.0.4 Βαλκανικό firmware (Βοσνία, Μαυροβούνιο - ίσως και Ελλάδα) (κωδικός: samfirmware.com).

Εχω δοκιμάσει μέχρι και XWLPY

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Παντως εχει βγει νεοτερο update απο την Νordic nee ετσι δεν ειναι?

Δεν βγήκε νεότερο update απ'την "Nordic NEE" αλλά από το firmware "XWLSS" το οποίο έχει δωθεί και στις Nordic countries με csc NEE (και που είναι το πιο πρόσφατο γι'αυτές τις χώρες αυτή τη στιγμή). Η τελευταία 4.1.2 όμως τώρα είναι η XWLSW η οποία είναι αγγλική και ιρλανδική. Και περιμένουμε να έρθει και στις Nordic countries σε όσους έχουμε csc NEE.

Τα γράφω αναλυτικά μπας και τα καταλάβεις κάποια στιγμή μιας και δείχνεις ακόμα ότι τα μπερδεύεις στο μυαλό σου. Άλλο το firmware, άλλο η χώρα προορισμού του κι άλλο το csc, τόσες φορές στα έχω αναλύσει στα πμ πια..;)

Edited by makis206

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)