Beros Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα! Πρόσφατα αναβαθμισα από την πολύ καλή 4.0.4 σε LSN και root με τη μέθοδο του Philz..Πέρα από την αίσθηση του πιο καινούργιου που δίνει η ρομ δεν φαίνονται άλλες τρομερές αλλαγές πλην της μπαταρίας!τραγική απλά! Με juice defender ρυθμισμενο στην παλιά έκδοση εβγαζα 1,5 μέρα και τώρα με ίδιες ρυθμίσεις, ίδιες εφαρμογές συν την εξοικονόμηση ενέργειας της ρομ ενεργοποιημενη μολις 15 ώρες! Με gsam battery monitor φαίνεται ότι τρώει περισσότερο οι κλήσεις και ο kernel! Επίσης καιτο ίδιο το juice defender φαίνεται να τρώει! Με το betterbatterystats τα partial wakelocks κυρίως αφορούν το audioout!! Έχει κανένας άλλος ανάλογη εμπειρία με εμένα? Υπάρχει λόγος να ψάξω για άλλο modem και αν ναι ποιο? Vodafone έχω!με κάποιο άλλο πρόγραμμα ίσως? Πρέπει να γυρισω στην 4.0.4 ή σε κάποια custom για να επιτυχω έστω τις παλιές ώρες?? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές γιορτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Παιδιά καλησπέρα και από εμένα! Πρόσφατα αναβαθμισα από την πολύ καλή 4.0.4 σε LSN και root με τη μέθοδο του Philz..Πέρα από την αίσθηση του πιο καινούργιου που δίνει η ρομ δεν φαίνονται άλλες τρομερές αλλαγές πλην της μπαταρίας!τραγική απλά! Με juice defender ρυθμισμενο στην παλιά έκδοση εβγαζα 1,5 μέρα και τώρα με ίδιες ρυθμίσεις, ίδιες εφαρμογές συν την εξοικονόμηση ενέργειας της ρομ ενεργοποιημενη μολις 15 ώρες! Με gsam battery monitor φαίνεται ότι τρώει περισσότερο οι κλήσεις και ο kernel! Επίσης καιτο ίδιο το juice defender φαίνεται να τρώει! Με το betterbatterystats τα partial wakelocks κυρίως αφορούν το audioout!! Έχει κανένας άλλος ανάλογη εμπειρία με εμένα? Υπάρχει λόγος να ψάξω για άλλο modem και αν ναι ποιο? Vodafone έχω!με κάποιο άλλο πρόγραμμα ίσως? Πρέπει να γυρισω στην 4.0.4 ή σε κάποια custom για να επιτυχω έστω τις παλιές ώρες?? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές γιορτές! Δεν εχω να σου προτεινω κατι πολυ συγκεκριμενο, αλλα μπορω να πω οτι με αφησαν αφωνο οι 15 ωρες που αναφερεις!!! Δεν στεκει με τιποτα!!! Εκανες ολα τα απαραιτητα wipes + factory reset πριν το φλασαρισμα? Στην θεση σου θα το εκανα (ή θα το ΞΑΝΑεκανα αν το εχεις κανει ηδη) και θα εστηνα το κινητο απο την αρχη, οσο σπαστικο και να ειναι... Επισης μην εχεις συνεχεια ενεργοποιημενα τα data, το gps & τον συγχρονισμο, γιατι "ρουφανε" πολυ... (φανταζομαι δεν τα χρειαζεσαι συνεχεια!). "Παιζει" να εχεις τιποτα "παραξενες" εφαρμογες-ρουφηχτρες, ανεξαρτητα αν τις ειχες και στην 4.0.4 και δεν ειχες προβληματα...??? Με την LSD που εχω βαλει, δεν πιανω πανω απο μια ημερα, αλλα οχι και 15 ωρες! Εκτος αυτου, την LSN που εβαλες εσυ, την εχουν πολλοι φιλοι εδω μεσα και δεν εχουν τετοια παραπονα! (μηπως οι 15 ωρες ηταν με πολυ... "ξεσκισμα" της συσκευης μεχρι να το στησεις?) Σε πρωτη φαση αυτες τις σκεψεις μπορω να κανω... Οι custom που αναφερεις εχουν πολλα καλα αλλα και πολλα κακα, δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι ντε και καλα custom, καπου αλλου ειναι το προβλημα... Προτεινω στησιμο απο την αρχη... Και κατι ασχετο: Απο χθες που εβαλα την Omega και την εβγαλα γυριζοντας στην Nordic, δεν μου βγαζει ενημερωσεις εφαρμογων το Play... Οταν το ανοιξω απο το pc, μου εμφανιζει καποιες, αλλα οταν παταω Ενημερωση μου λεει οτι θα γινει, αλλα χανεται στο υπερπεραν...Υπαρχει τροπος ξεμπλοκαρισματος??? Edited April 30, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Κανε ένα clear cache στο play μπας και... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Το ότι μερικές φορές μου έχει κολλήσει ακόμα και στο Google play φταίει κλασικά η 4.0 3 σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) ..Επισης μην εχεις συνεχεια ενεργοποιημενα τα data, το gps & τον συγχρονισμο, γιατι "ρουφανε" πολυ... (φανταζομαι δεν τα χρειαζεσαι συνεχεια!). "Παιζει" να εχεις τιποτα "παραξενες" εφαρμογες-ρουφηχτρες, ανεξαρτητα αν τις ειχες και στην 4.0.4 και δεν ειχες προβληματα...??? Με την LSD που εχω βαλει, δεν πιανω πανω απο μια ημερα, αλλα οχι και 15 ωρες! Εκτος αυτου, την LSN που εβαλες εσυ, την εχουν πολλοι φιλοι εδω μεσα και δεν εχουν τετοια παραπονα! (μηπως οι 15 ωρες ηταν με πολυ... "ξεσκισμα" της συσκευης μεχρι να το στησεις?) Σε πρωτη φαση αυτες τις σκεψεις μπορω να κανω... Οι custom που αναφερεις εχουν πολλα καλα αλλα και πολλα κακα, δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι ντε και καλα custom, καπου αλλου ειναι το προβλημα... Προτεινω στησιμο απο την αρχη... Να θυμίσω και το media scanning που γίνεται όταν μπει η jelly bean το οποίο αν έχει να "ασχοληθεί" με πολλά αρχεία (φωτο βίντεο κλπ) εννοείται ότι εξαντλεί τη μπαταρία. Θα πρότεινα στον φίλο να τη δει μετά από 2-3 πλήρεις κύκλους φόρτισης/αποφόρτισής της.. Το ότι μερικές φορές μου έχει κολλήσει ακόμα και στο Google play φταίει κλασικά η 4.0 3 σωστά; Η 4.0.3 κολλούσε τις περισσότερες φορές όσο είχα το Wi-Fi ανοιχτό, είναι απ'τα πιο πολυσυζητημένα bug της οπότε..;) Edited April 30, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ακομα και να μην εκανες τιποτα απλα να ειχες ανοιχτο το wifi? Και ολα αυτα τα κολληματα σου διορθωθηκαν με την 4.1.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ακομα και να μην εκανες τιποτα απλα να ειχες ανοιχτο το wifi? Και ολα αυτα τα κολληματα σου διορθωθηκαν με την 4.1.2? Δεν είχε τύχει, έχω την τάση να κλείνω το WiFi όταν δεν το χρησιμοποιώ σε κάποια εφαρμογή αντίθετα με κάποιους που το έχουν όλη μέρα ανοιχτό. Κι εννοείται ότι αυτό το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε ποτέ ξανά απ'τη στιγμή που ξεφορτωθηκα την 4.0.3. Αυτά στα είχαμε πει απ'την αρχή ρε'συ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Στην lsn dnf παντως δεν το κανει αυτο που λετε για κενο στους αριθμους κτλ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα! Πρόσφατα αναβαθμισα από την πολύ καλή 4.0.4 σε LSN και root με τη μέθοδο του Philz..Πέρα από την αίσθηση του πιο καινούργιου που δίνει η ρομ δεν φαίνονται άλλες τρομερές αλλαγές πλην της μπαταρίας!τραγική απλά! Με juice defender ρυθμισμενο στην παλιά έκδοση εβγαζα 1,5 μέρα και τώρα με ίδιες ρυθμίσεις, ίδιες εφαρμογές συν την εξοικονόμηση ενέργειας της ρομ ενεργοποιημενη μολις 15 ώρες! Με gsam battery monitor φαίνεται ότι τρώει περισσότερο οι κλήσεις και ο kernel! Επίσης καιτο ίδιο το juice defender φαίνεται να τρώει! Με το betterbatterystats τα partial wakelocks κυρίως αφορούν το audioout!! Έχει κανένας άλλος ανάλογη εμπειρία με εμένα? Υπάρχει λόγος να ψάξω για άλλο modem και αν ναι ποιο? Vodafone έχω!με κάποιο άλλο πρόγραμμα ίσως? Πρέπει να γυρισω στην 4.0.4 ή σε κάποια custom για να επιτυχω έστω τις παλιές ώρες?? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές γιορτές! Μήπως έχεις το viber; αν ναι, δοκίμασε να το βγάλεις, και δες αν υπάρχει διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Κανε ένα clear cache στο play μπας και... Εκανα πολλες φορες, οπως επισης και Εκκαθαριση Δεδομενων αλλα δεν αλλαξε τιποτα... Απλα σημερα το πρωι αναβαθμηστηκε η ιδια η εφαρμογη του Google Play, χωρις ομως και παλι να δω κανενα update εφαρμογων... :( Εν τω μεταξυ, αν παω στο "Αλλες εφαρμογες στην βιβλιοθηκη μου" (Google Play μεσω pc) βλεπω ηδη εγκατεστημενες εφαρμογες να εχουν επιλογη "Εγκατασταση"... Edited April 30, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Εκανα πολλες φορες, οπως επισης και Εκκαθαριση Δεδομενων αλλα δεν αλλαξε τιποτα... Απλα σημερα το πρωι αναβαθμηστηκε η ιδια η εφαρμογη του Google Play, χωρις ομως και παλι να δω κανενα update εφαρμογων... :( Εν τω μεταξυ, αν παω στο "Αλλες εφαρμογες στην βιβλιοθηκη μου" (Google Play μεσω pc) βλεπω ηδη εγκατεστημενες εφαρμογες να εχουν επιλογη "Εγκατασταση"... απεγκατασταση και ξανα τρεξτο απο την αρχη το Play store. Μαζι με εκκαθαριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 απεγκατασταση και ξανα τρεξτο απο την αρχη το Play store. Μαζι με εκκαθαριση. Τωρα βλεπω οτι μεσω κινητου βλεπω κανονικα τις εγκατεστημενες εφαρμογες μου (απλα δεν βλεπω ενημερωσεις). Μεσω pc, βλεπω αλλα αντι αλλων... (το apk που το βρισκω για να ξανακανω την εγκατασταση?) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Τωρα βλεπω οτι μεσω κινητου βλεπω κανονικα τις εγκατεστημενες εφαρμογες μου (απλα δεν βλεπω ενημερωσεις). Μεσω pc, βλεπω αλλα αντι αλλων... (το apk που το βρισκω για να ξανακανω την εγκατασταση?) μεσα απο την διαχειριση εφαρμογων σου, δοκιμασε να κανεις καταργηση οτι ενημερωσεις κτλ εχει το Play store...μαζι και με τα αρχεια κρατημενα, cache κτλ...και δες τι γινεται...αλλιως βλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) μεσα απο την διαχειριση εφαρμογων σου, δοκιμασε να κανεις καταργηση οτι ενημερωσεις κτλ εχει το Play store...μαζι και με τα αρχεια κρατημενα, cache κτλ...και δες τι γινεται...αλλιως βλεπουμε... Εχω κανει και clear cache, και εκκαθαριση δεδομενων... Ποτε ομως το Καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων... Εχω νεωτερα: Μου ηρθε ΜΙΑ ενημερωση εφαρμογης, η οποια και εγινε κανονικα... Απο το pc ομως, οταν επιλεγω να "στειλω" καποια εφαρμογη να εγκατασταθει στην συσκευη μεσω wifi δεν γινεται. ΔΕΝ μου βγαζει μηνυμα λαθους, απλα "καπου αλλου" πηγαινει... Edited April 30, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beros Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Δεν εχω να σου προτεινω κατι πολυ συγκεκριμενο, αλλα μπορω να πω οτι με αφησαν αφωνο οι 15 ωρες που αναφερεις!!! Δεν στεκει με τιποτα!!! Εκανες ολα τα απαραιτητα wipes + factory reset πριν το φλασαρισμα? Στην θεση σου θα το εκανα (ή θα το ΞΑΝΑεκανα αν το εχεις κανει ηδη) και θα εστηνα το κινητο απο την αρχη, οσο σπαστικο και να ειναι... Επισης μην εχεις συνεχεια ενεργοποιημενα τα data, το gps & τον συγχρονισμο, γιατι "ρουφανε" πολυ... (φανταζομαι δεν τα χρειαζεσαι συνεχεια!). "Παιζει" να εχεις τιποτα "παραξενες" εφαρμογες-ρουφηχτρες, ανεξαρτητα αν τις ειχες και στην 4.0.4 και δεν ειχες προβληματα...??? Με την LSD που εχω βαλει, δεν πιανω πανω απο μια ημερα, αλλα οχι και 15 ωρες! Εκτος αυτου, την LSN που εβαλες εσυ, την εχουν πολλοι φιλοι εδω μεσα και δεν εχουν τετοια παραπονα! (μηπως οι 15 ωρες ηταν με πολυ... "ξεσκισμα" της συσκευης μεχρι να το στησεις?) Σε πρωτη φαση αυτες τις σκεψεις μπορω να κανω... Οι custom που αναφερεις εχουν πολλα καλα αλλα και πολλα κακα, δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι ντε και καλα custom, καπου αλλου ειναι το προβλημα... Προτεινω στησιμο απο την αρχη... Και κατι ασχετο: Απο χθες που εβαλα την Omega και την εβγαλα γυριζοντας στην Nordic, δεν μου βγαζει ενημερωσεις εφαρμογων το Play... Οταν το ανοιξω απο το pc, μου εμφανιζει καποιες, αλλα οταν παταω Ενημερωση μου λεει οτι θα γινει, αλλα χανεται στο υπερπεραν...Υπαρχει τροπος ξεμπλοκαρισματος??? Το έχω περασμένο 5 μέρες! Με φορτισεις..εκφορτισεις και battery calibration. GPS μόνο αν το χρειαστω και συγχρονισμό που και που μέσα στη μέρα! Έκανα πριν και μετά την εγκατάσταση factory reset αλλά από wipes τίποτα! Είχα την εντύπωση ότι είναι μόνο για τις custom! Παίζει να φταίει αυτό?και την 4.0.4 όταν είχα περάσει δεν το χα κάνει! Όσο για εφαρμογές τις παρακολουθω με το gsam και δεν βλέπω κάτι περίεργο! Το κινητό το ξαναεστησα με το titanium.. Μήπως έχεις το viber; αν ναι, δοκίμασε να το βγάλεις, και δες αν υπάρχει διαφορά. Το χω το viber φίλε αλλά δεν φαίνεται να τραβάει αυτό! Τουλάχιστον έτσι λέει το gsam! Ιδού τα λεγόμενά μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ούτε σε εμένα εμφανιζόταν, αλλά το audio out 2 ήταν πρώτο και με διαφορά στα στοιχεία του better battery stats, κάτι για το οποίο ήταν υπεύθυνο το viber τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Το κινητό το ξαναεστησα με το titanium.. Εννοεις οτι επανεφερες ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο την 4.0.4 στην 4.1.2 με το Titanium??? Δεν προτεινεται αυτο... μηπως να εκανες μια πεντακαθαρη εγκατασταση? Οσο για τα wipes, πρεπει να γινονται παντα ωστε να αποφευγονται οι... κακοτοπιες!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beros Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ούτε σε εμένα εμφανιζόταν, αλλά το audio out 2 ήταν πρώτο και με διαφορά στα στοιχεία του better battery stats, κάτι για το οποίο ήταν υπεύθυνο το viber τελικά. Εννοεις οτι επανεφερες ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο την 4.0.4 στην 4.1.2 με το Titanium??? Δεν προτεινεται αυτο... μηπως να εκανες μια πεντακαθαρη εγκατασταση? Οσο για τα wipes, πρεπει να γινονται παντα ωστε να αποφευγονται οι... κακοτοπιες!!! Θα ακολουθησω τις συμβουλές σας με μια καθαρή εγκατάσταση από την αρχή με wipe και χωρίς viber μήπως και βελτιωθεί το δράμα των 15 ωρων πριν επιστρεψω στην παλιά! Και πάλι ευχαριστώ! Θα ενημερωσω σύντομα για την εξέλιξη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Αλλαξε το play store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Φαίνεται πως έχει αλλάξει σε πολλούς και σιγά σιγά όλοι θα πάρουν την αναβαθμισμένη έκδοση αλλά δεν είναι το κατάλληλο θέμα εδώ για να συνεχιστεί η συζήτηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_1 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Για βοηθειστε λιγο ρε παιδια.Το τευταιο καιρο τρωει κολληματα του τυπου να λειτουργει το power και το home button αλλα να μην δεχεται εντολες η οθονη κατα το πατημα.Σημερα το ξανακανε το εβαλα στο μπουφαν και εφυγα για δουλεια και,ετσι για το καλο μηνα,παω μετα να το βγαλω απο την τσεπη του μπουφαν που το χα κρεμασμενο και το κινητο ΕΒΡΑΖΕ σε σημειο να μην μπορουμε να το πιασουμε στα χερια.Η θηκη σιλικονης ειχε μαλακωσει,η οθονη ζεματουσε το ιδιο και η μπαταρια σε σημειο να μου δινει την εντυπωση οτι το ολο συνολο εχει φουσκωσει και σε μια ωρα απο πληρη φορτιση εφτασε στο 25%.Για πειτε γιατι θα το σπασω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Για βοηθειστε λιγο ρε παιδια.Το τευταιο καιρο τρωει κολληματα του τυπου να λειτουργει το power και το home button αλλα να μην δεχεται εντολες η οθονη κατα το πατημα.Σημερα το ξανακανε το εβαλα στο μπουφαν και εφυγα για δουλεια και,ετσι για το καλο μηνα,παω μετα να το βγαλω απο την τσεπη του μπουφαν που το χα κρεμασμενο και το κινητο ΕΒΡΑΖΕ σε σημειο να μην μπορουμε να το πιασουμε στα χερια.Η θηκη σιλικονης ειχε μαλακωσει,η οθονη ζεματουσε το ιδιο και η μπαταρια σε σημειο να μου δινει την εντυπωση οτι το ολο συνολο εχει φουσκωσει και σε μια ωρα απο πληρη φορτιση εφτασε στο 25%.Για πειτε γιατι θα το σπασω.... Γιατί δεν το πας για service. Και από τα πρώτα να είναι, δεν έχουν περάσει τα 2 χρόνια εγγύησης. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 παιδια η επισημη ελληνικη jelly bean εχει βγει για αυτο το κινητο? και γενικα εχει βγει για ολες τις χωρες? ρωταω για ενα φιλαρακι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 (edited) παιδια η επισημη ελληνικη jelly bean εχει βγει για αυτο το κινητο? και γενικα εχει βγει για ολες τις χωρες? ρωταω για ενα φιλαρακι!! επισημη Ελληνικη,μονο για vodafone. για τους υπολοιπους(unbraded,cosmote,wind)αναμενουμε αμεσα(ετσι λεμε δηλαδη..:p). επισημες 4.1,θα βρεις στην πρωτη σελιδα του θεματος Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II οι οποιες υποστηριζουν πληρως την Ελληνικη γλωσσα. ** Edited May 1, 2013 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 επισημε Ελληνικη,μονο για vodafone. για τους υπολοιπους(unbraded,cosmote,wind)αναμενουμε αμεσα(ετσι λεμε δηλαδη..:p). επισημες 4.1,θα βρεις στην πρωτη σελιδα του θεματος Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II οι οποιες υποστηριζουν πληρως την Ελληνικη γλωσσα. Ευχαριστω πολυ...! Πως μπορει να δει απο ποια χωρα ειναι το κινητο? Αυτην την απορια την εχω και εγω για το advance! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts