Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είχα βάλει αλλά το απεγκατεστησα αμέσως.

Μηπως εμειναν τιποτα "σκουπιδια"? Αν δεν ειναι κατι αλλο, μαλλον αυτο σου δημιουργησε το προβλημα... Ισως καποιος αλλος φιλος μπορεσει να σου δωσει πιο "εξειδικευμενη" βοηθεια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είχα εγκαταστήσει το shiftkey αλλά το απεγκατεστησα αμέσως.

Τι λέτε να φταίει ρε παιδιά;

Και γιατί αν εχω ενεργό το λεξικό πρέπει να πατάς δύο φορές το κενό γιατί με τη μια φορά γυρνάει πίσω ο κερσορας.

Έχω πρόβλημα με το USB port στο κινητό. Δεν είναι μέσα στην εγγύηση δυστυχώς. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα για να το πάω για επισκευή;

Παιδιά καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση αγοράσαμε πρόσφατα ένα sg2 και προσπαθώ να ανοίξω το 3g τικάρω την επιλογή στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αλλά δεν εμφανίζεται το σήμα πάνω στη μπάρα.διάβασα κάπου για τις ρυθμίσεις απλά σε άλλο samsung που έχω δουλέψει με το που τικάρω εμφανίζεται το σήμα πάνω.κάνω κάτι λάθος η απλά χρεάζεται να εισάγω τις απαραίτητες ρυθμίσεις?ευχαριστώ πολύ εκ των προτέτων!

Έχω πρόβλημα με το USB port στο κινητό. Δεν είναι μέσα στην εγγύηση δυστυχώς. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα για να το πάω για επισκευή;

Google (samsung service χαιδαρι) και θα στο βγαλει απο εμπειριες φιλων μου και απο αλλλα παιδια εδω μεσα εχω διαβασει οτι ειναι πολυ καλοι εκει.:O

Παιδιά καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση αγοράσαμε πρόσφατα ένα sg2 και προσπαθώ να ανοίξω το 3g τικάρω την επιλογή στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αλλά δεν εμφανίζεται το σήμα πάνω στη μπάρα.διάβασα κάπου για τις ρυθμίσεις απλά σε άλλο samsung που έχω δουλέψει με το που τικάρω εμφανίζεται το σήμα πάνω.κάνω κάτι λάθος η απλά χρεάζεται να εισάγω τις απαραίτητες ρυθμίσεις?ευχαριστώ πολύ εκ των προτέτων!

Αναλογα την εταιρεια εγω που εχω Q εβαλα μονος μου τις ρυθμισεις internet στις αλλες εταιρειες για παραδειγμα μπαινουν αυτοματα τωρα για δοκιμη βαλε μια καρτα αλλης εταιρειας και δες αν δουλευει το 3g (με ενεργοποιημενα τα δεδομενα και αν χρειαστει και τα δεδομενα περιαγωγης βλεπε Q)αν δουλεψει τοτε αποκλειουμε προβλημα συσκευης.Aν με αλλη καρτα δουλεψει το 3g τοτε κατι παιζει με τον παροχο σου.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ONE PLUS 9 PRO

εαν τικαρεις μονο το _επιλογη δικτιου_απο τις ρυθμισεις δεν κανει συνδεση,πρεπει να πατησεις στην μπαρα ειδοπ.το σημα με τα αμφιδρομα βελακια,φανταζομαι οτι το εκανες...

:ninja:

Καταρχην ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!Ομολογω οτι εχω τικαρει μονο την επιλογη και τπτ αλλο. Αυτο που μου λες για την μπαρα που ακριβως υπαρχει; Edited by necropethamenos

Πολλές φορές μετά από κλήση (ανεξαρτήτου διάρκειας) όταν τερματιστεί η κλήση, ο χρόνος που δείχνει τη διάρκειά της, είναι κολλημένος στο 00:01. Το έχει κάνει σε κάποιον άλλον αυτό; 4.1.2 XWLSD έχω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

στην 4.1 εχουμε επιλογη διαφορετικου backround σε καθε επιφανεια,

ή και εδω οπως και στην 4.0.χ,γινεται μονο με εφαρμογη?

στην 4.1 εχουμε επιλογη διαφορετικου backround σε καθε επιφανεια,

ή και εδω οπως και στην 4.0.χ,γινεται μονο με εφαρμογη?

Ακομα και live wall μπορεις να βαλεις στην οθονη κλειδωματος, κατι που δεν γινοτανε σε παλιοτερες εκδοσεις.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ακομα και live wall μπορεις να βαλεις στην οθονη κλειδωματος, κατι που δεν γινοτανε σε παλιοτερες εκδοσεις.

και ξεχωριστο backround σε καθε επιιφανεια?πως?

Οσο αφορα το κολλημα με το πληκτρολογιο που εχω εχει τυχει σε κανεναν αλλον?

με 4.1 Σκανδιναβικη,δεν εχω παρομοιο θεμα.

γενικοτερα εδω και καμια 15αρια ημερες που την φοραω,,δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.

Οσο αφορα το κολλημα με το πληκτρολογιο που εχω εχει τυχει σε κανεναν αλλον?

εδώ και μερικές εβδομάδες το swype (που το χρησιμοποιώ και σε άλλες συσκευές πάνω απο ένα χρόνο) έχει γίνει πολύ γρήγορο, δεν λαγκάρει καθόλου όταν εναλλάσσω γλώσσα είτε σέρνοντας είτε κρατώντας πατημένο το space. δεν χρησιμοποιώ άλλο πληκτρολόγιο

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

και ξεχωριστο backround σε καθε επιιφανεια?πως?

Τι εννοεις σε καθε επιφανεια? Δηλαδη στις 5 οθονες που εχεις για παραδειγμα να βαλεις ξεχωριστο wallpaper?

Αυτο δε νομιζω να γινεται ουτε στα ονειρα του Χατζηγιαννη.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Τι εννοεις σε καθε επιφανεια? Δηλαδη στις 5 οθονες που εχεις για παραδειγμα να βαλεις ξεχωριστο wallpaper?

Μπορει να γινει με την εφαρμογη multipicture live wallpaper απο το μαρκετ.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Στο GSIII έχει μια πλαϊνή μπάρα (για την οποία βρήκα κάτι αντίστοιχο στο Play Store)

Για το χώρισμα της οθόνης σε δυο κομμάτια υπάρχει κάτι αντίστοιχο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι-αυτο λεω.νομιζα οτι θα γινοταν στην 4.1.

Μπορει να γινει με την εφαρμογη multipicture live wallpaper απο το μαρκετ.

αρα μονο μεσω εφαρμογης.

Στο GSIII έχει μια πλαϊνή μπάρα (για την οποία βρήκα κάτι αντίστοιχο στο Play Store)

Για το χώρισμα της οθόνης σε δυο κομμάτια υπάρχει κάτι αντίστοιχο;

Κοιτα σ αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=mohammad.adib.sidebar.lite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm1vaGFtbWFkLmFkaWIuc2lkZWJhci5saXRlIl0.

Ναι, σ' ευχαριστώ αλλά γι' αυτό, αν δεις, είπα ότι βρήκα κάτι αντίστοιχο στο play store, για το άλλο με το χώρισμα της οθόνης ψάχνω;;;

Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο ειναι κατι αναλογο με το multiwindow που εχει η omega.

Καλησπερα σας. Επειδη ενδιαφερομαι για το τηλεφωνο σε μεταχειρισμενο, αν το παρω απο αγγλια και εχει simlock σε καποιο δικτυο απο εκει, γινεται να δουλεψει εδω?

Καλησπερα σας. Επειδη ενδιαφερομαι για το τηλεφωνο σε μεταχειρισμενο, αν το παρω απο αγγλια και εχει simlock σε καποιο δικτυο απο εκει, γινεται να δουλεψει εδω?

Έχω την εντύπωση οτι ξεκλειδώνει αλλά δε ξέρω κόστος..

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)