Giov87 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Υπαρχει καμια εφαρμογη για recover mode για το s2 γιατι ο συνδιασμος των τριων πληκτρων δεν λειτουργει , χωρις root αν υπαρχει , ευχαριστω Αποκλείεται να μην σου λειτουργεί. Κλειδωμένο ήταν μόνο σε κάποια Galaxy S.. Από το 2 και μετά τίποτα.. Δοκίμασε πάλι και κρατά τα λίγο παραπάνω πατημένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) Υπαρχει καμια εφαρμογη για recover mode για το s2 γιατι ο συνδιασμος των τριων πληκτρων δεν λειτουργει , χωρις root αν υπαρχει , ευχαριστω Επειδή έκανα κι εγώ το λάθος αρκετές φορές.. πάτα πρώτα το volume, μετά το home (κρατώντας πατημένο το volume - έτσι κι αλλιώς δεν θα γίνει τίποτα όσο κι αν κρατάς πατημένα μόνο αυτά τα δυο) και στο τέλος πάτα και το power χωρίς να αφήσεις τα άλλα δυο (κράτα τα πατημένα μέχρι να ανοίξει). Έτσι θα σου δουλέψει, δεν υπάρχει περίπτωση. Πατώντας και τα τρία την ίδια στιγμή, πολλές φορές πατιέται πρώτα το power και τότε..;) Edited February 18, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 μιας και οι περισσότεροι εδώ είστε root, μια εφαρμογή που καταπίνει σαν τρελή την μπαταρία ειναι το media scanner. το πρόβλημα αυτό λύνεται με την 4.2. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εδω με τα χιλια ζορια δωσανε επισημα τουλαχιστον την 4.1.2 για το s2 sιγα μην δωσουν και την 4.2 μελλοντικα αν και πρεπει να τη δωσουν γιατι ισως ειναι απο τα κινητα που εχουν πουλησει περισσοτερο απο ολα τα κινητα της samsung ακομα και απο το s3 οποτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Αποκλείεται να μην σου λειτουργεί. Κλειδωμένο ήταν μόνο σε κάποια Galaxy S.. Από το 2 και μετά τίποτα.. Δοκίμασε πάλι και κρατά τα λίγο παραπάνω πατημένα.. sorry παιδια, εχετε δικιο λειτουργει κανονικα, υπαρχει τωρα εκει επιλογη για back up? Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εδω με τα χιλια ζορια δωσανε επισημα τουλαχιστον την 4.1.2 για το s2 sιγα μην δωσουν και την 4.2 μελλοντικα αν και πρεπει να τη δωσουν γιατι ισως ειναι απο τα κινητα που εχουν πουλησει περισσοτερο απο ολα τα κινητα της samsung ακομα και απο το s3 οποτε.... Ούτε εγώ προσδοκώ επίσημο 4,2 όμως για αυτό υπάρχουν οι καστομιές Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλα μακαρι στο μελλον να δωσει και την 4.2 επισημα η samsung για το s2 γιατι κακα τα ψεματα και οι περισσοτερες custom αν οχι ολες ειναι βασισμενες πανω στις επισημες rom που εχουν βγει για το κινητο και αυτο γιατι πολυ απλα μια ρομ που ΔΕΝ εχει κυκλοφορησει για το κινητο δεν μπορει να εχει τους σωστους drivers για το καθε κινητο και ειδικα αν καποιος βασιστει σε μια επισιμη ρομ αλλου κινητου για να φτιαξει τη custom του s2 δεν θα ειναι λιγο.... Τι να πω ο καιρος θα δειξει παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 sorry παιδια, εχετε δικιο λειτουργει κανονικα, υπαρχει τωρα εκει επιλογη για back up? Χρειάζεσαι custom recovery για backup (cwm). Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο επισημασμένο θέμα στον οδηγό για root εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Φιλε μου καλησπερα Εχει χιλιοειπωθει αυτο, μπορει να βγει αυριο, μπορει και σε 2 μηνες... Κανενας δεν ξερει! Γι'αυτο υπαρχει το Odin ωστε να περασουμε οποιαδηποτε επισημη rom, εστω και αλλης χωρας...!!! Δεν υπαρχει καποιος λογος να περιμενεις επισημη Ελληνικη, εκτος βεβαια απο την εγγυηση της συσκευης σου... Αν δεν ξερεις πως γινεται το φλασαρισμα με το Odin, υπαρχει κατατοπιστικοτατος οδηγος στο forum... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 "Καλοφορετη" η νεα σου rom!!! ευχαριστώ, θα το ψάξω απλά με εκνευρίζει που είμαστε μπανανία ακόμα και σε μια ριμαδο-ενημέρωση στο κινητό όλη η Ευρώπη με νέα rom και εμείς να παλεύουμε με την ελληνική samsung που είναι καφενείο Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 ευχαριστώ, θα το ψάξω απλά με εκνευρίζει που είμαστε μπανανία ακόμα και σε μια ριμαδο-ενημέρωση στο κινητό όλη η Ευρώπη με νέα rom και εμείς να παλεύουμε με την ελληνική samsung που είναι καφενείο Μικρο το κακο... Κατεβασε Odin, βαλε οποια γουσταρεις και τελος... Μπανανια ειμαστε, αλλα σε αλλα πραγματα που δεν λυνονται... Αυτο τουλαχιστον ειναι ευκολο!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Χρειάζεσαι custom recovery για backup (cwm). Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο επισημασμένο θέμα στον οδηγό για root εδώ[/QUOT Εκει γραφει για root, εμενα δεν ειναι root το τηλεφωνο οταν μπαινω σε recovery υπαρχει επιλογη για root? Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εκει γραφει για root, εμενα δεν ειναι root το τηλεφωνο οταν μπαινω σε recovery υπαρχει επιλογη για root? Αν το άνοιγες το link και το διάβαζες, δε θα είχες αυτή την απορία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 εχω την εντυπωση,οτι τις περισσοτερες φορες,ακουγομαι με καθυστερηση στον συνομιλητη μου. αυτο με 2g και φουλ σημα. τι μπορει να παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 +1 και απο εμενα...σε ios δουλευε πολυ καλα αλλα απο τοτε που το εβαλα και εγω στο galaxy ολο κολληματα ετρωγε την μια με τον αισθητηρα(διορθωθηκε μετα απο ενα update βεβαια) και γενικα συνδεση στην εκκινηση του τηλεφωνου και συνδεση σε ασχετη ωρα ενω το ειχα κλεισει μεσα απο την εφαρμογη...εχει φυγει πολυ καιρο και απο την δικη μου συσκευη! Ναι ε? και στο google play λέει δεν καταναλώνει μπαταρία κλπ. Κρίμα κι ήταν καλή εφαρμογή αλλά δεν παλεύεται αυτο το drain μιλάμε 50% κάτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Σχετικά με το viber, σε καμία εφαρμογή ανάλυσης της μπαταρίας δεν εμφανίζεται να την καταναλώνει. Αντιθέτως, είναι απο τις εφαρμογές με τη λιγότερη χρήση μπαταρίας, εκτός και αν το χρησιμοποιησεις για αρκετές κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εγώ δεν το χρησιμοποιώ συχνά απλά τρέχει background. Στα stock αναλυτικά μπαταρίας το βγάζει το πολύ 5% (Με 50% οθόνη-γι' αυτό είπα μήπως φταίει που έχω αφαιρέσει το κλέιδωμα). Τώρα βέβαια τα παιδιά με προβλημάτισαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εγώ δεν το χρησιμοποιώ συχνά απλά τρέχει background. Στα stock αναλυτικά μπαταρίας το βγάζει το πολύ 5% (Με 50% οθόνη-γι' αυτό είπα μήπως φταίει που έχω αφαιρέσει το κλέιδωμα). Τώρα βέβαια τα παιδιά με προβλημάτισαν.. Κι εμένα τρέχει συνεχώς στο παρασκήνιο, κι αν το κλείσεις ξανανοιγει μόνο του. Αυτό είναι το μόνο που μου τη σπάει κιόλας. Πάντως, σήμερα έχοντας στείλει καμιά 10ρια μηνύματα μεσω viber, δεν εμφανίζεται καν στα στοκ στατιστικά, και στο GSam battery εμφανίζεται να έχει καταναλώσει 0.1% από το 36% που έχουν καταναλώσει συνολικά οι εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Κι εγώ δεν πιστεύω να φταίει τόσο πολύ οι περισότεροι λένε οτι είναι ελαφριά εφαρμογή. Εν τω μεταξύ όταν πήγα από 4.0.3 σε 4.0.4 είδα μεγάλη διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας και τώρα ξαφνικά έγινε χειρότερα από πριν. Τι να πω μάλλον θα βάλω καμιά εφαρμογή από το store να δω τη θα πει κι αυτή αν είναι αξιόπιστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 καλησπερα σε ολους, πηρα σημερα το galaxy s2 απο Κωστοβολο, εχει την 4.0.3 και το kies δε βγαζει διαθεσιμη αναβαθμιση. κανεις ιδεα? δεν εχει ερθει ακομα επισημα η jelly bean ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 καλησπερα σε ολους, πηρα σημερα το galaxy s2 απο Κωστοβολο, εχει την 4.0.3 και το kies δε βγαζει διαθεσιμη αναβαθμιση. κανεις ιδεα? δεν εχει ερθει ακομα επισημα η jelly bean ? Επισημη ελληνικη ακομη.Ξεκινα να διαβαζεις τους οδηγους να βαλεις μια 4.1.2 μεσω odin ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Επισημη ελληνικη ακομη.Ξεκινα να διαβαζεις τους οδηγους να βαλεις μια 4.1.2 μεσω odin ;) απο αυριο αρχιζω διαβασμα... μια γρηγορη ςερωτηση, στα μηνυματα, οταν γραφω με ελληνικα, από τον δευτερο ή τριτο χαρακτηρα κ μετα, από 160 διαθεσιμοι χαρακτηρες, ξαφνικα γινονται 50 υπολοιπομενοι χαρακτηρες. κατι με την κωδικοποιηση χαρακτηρων νομιζω ειναι αλλα δεν βρηκα κατι στις ρυθμισεις... Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 απο αυριο αρχιζω διαβασμα... μια γρηγορη ςερωτηση, στα μηνυματα, οταν γραφω με ελληνικα, από τον δευτερο ή τριτο χαρακτηρα κ μετα, από 160 διαθεσιμοι χαρακτηρες, ξαφνικα γινονται 50 υπολοιπομενοι χαρακτηρες. κατι με την κωδικοποιηση χαρακτηρων νομιζω ειναι αλλα δεν βρηκα κατι στις ρυθμισεις... Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων άλλαξε την εισαγωγή λειτουργίας σε gsm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 ή χρησιμοποιησε το go sms pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 (edited) Καλημέρα, έβαλα μια 4.1.2 το Σάββατο και, χωρίς wifi, απενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής, δίκτυο έχω επιλέξει μόνο GSM και με μια μόνο κλήση του ενός λεπτού, μέσα σε μια ώρα είναι λογικό από πλήρως φορτιζμένο να είναι στο 92% ; Χθες πάλι τα ίδια, έφτασε μεσημέρι και ήμουν με 36% με ελάχιστη χρήση όταν με την 4.0.4 είχε τύχει να επιστρέψω σπίτι και με 70%. Μήπως έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη έκδοση; γιατί διάβασα στην σελίδα 822 ότι δεν καταναλώνει μπαταρία, το αντίθετο μάλιστα. Τι μπορεί να συμβαίνει; Edited February 19, 2013 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Καλημέρα, έβαλα μια 4.1.2 το Σάββατο και, χωρίς wifi, απενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής, δίκτυο έχω επιλέξει μόνο GSM και με μια μόνο κλήση του ενός λεπτού, μέσα σε μια ώρα είναι λογικό από πλήρως φορτιζμένο να είναι στο 92% ; Χθες πάλι τα ίδια, έφτασε μεσημέρι και ήμουν με 36% με ελάχιστη χρήση όταν με την 4.0.4 είχε τύχει να επιστρέψω σπίτι και με 70%. Μήπως έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη έκδοση; γιατί διάβασα στην σελίδα 822 ότι δεν καταναλώνει μπαταρία, το αντίθετο μάλιστα. Τι μπορεί να συμβαίνει; Νομίζω ότι έπρεπε να βάλεις την LSD, είναι λίγο πιο καινούργια, επίσης είμαι σχεδόν βέβαιος ότι τρώει λίγο παραπάνω μπαταρία. :) Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts