crisillium1 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 φιλοι καπιος για το πληκτολογιο αν αναβαθμιζεται για να βελτιωθει το κολλημα της πληκτρολογισης και η λειτουργια τ9;; ευχαριστω Παράθεση crisillium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 φιλοι καπιος για το πληκτολογιο αν αναβαθμιζεται για να βελτιωθει το κολλημα της πληκτρολογισης και η λειτουργια τ9;; ευχαριστω καλησπερα, δηλαδη? τι ειδους κολληματα? Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crisillium1 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 δεν συμβαδιζει το πατημα με αυτο που εμφανιζει σαν να αργει δηλ κα το τ9 δεν μαντευει σωστα,υπαρχει περιπτωση να το κανει απο μπουκωμα μνημης; και αποχθες αργα το βραδυ χανει εντελος το δυκτιο;;!!!!!μπορει να ειναι θεμα φορεα η εχει καποιο θεμα; ευχαριστω Παράθεση crisillium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 καλημερα μετα απο 2 μερες με την omega jelly bean λεω να δοκιμασω και καμια επισημη ics γιατι η ομεγα θελει λιγη δουλεια ακομα τροει κατι κοληματακια πια επισημη να δοκιμασω?? αυτην BOLPM 4.0.4 Eλληνικό firmware.η ατυτην?? XWLPX 4.0.4 Σκανδιναβικό firmware η δεν υπαρχει διαφορα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 καλημερα μετα απο 2 μερες με την omega jelly bean λεω να δοκιμασω και καμια επισημη ics γιατι η ομεγα θελει λιγη δουλεια ακομα τροει κατι κοληματακια πια επισημη να δοκιμασω?? αυτην BOLPM 4.0.4 Eλληνικό firmware.η ατυτην?? XWLPX 4.0.4 Σκανδιναβικό firmware η δεν υπαρχει διαφορα?? βάλε την pulse μαν να έρθεις στα ίσια σου. Είναι βασισμένη επάνω σε επίσημο firm και βγαλμένα τα bloat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 βάλε την pulse μαν να έρθεις στα ίσια σου. Είναι βασισμένη επάνω σε επίσημο firm και βγαλμένα τα bloat. που θα την βρω???? PULSE ROM 2.1 - XWLPX αυτη εδω ειναι?? η αυτη πια ειναι η τελευταια?? μπερδευτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 που θα την βρω???? PULSE ROM 2.1 - XWLPX αυτη εδω ειναι?? η αυτη πια ειναι η τελευταια?? μπερδευτικα Pulse Rom ΕΔΩ.. Είναι η τελευταία που έβγαλε ο Στράτος για το S2.. μετά μας άφησε για τον μεγάλο αδερφό.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 που θα την βρω???? PULSE ROM 2.1 - XWLPX αυτη εδω ειναι?? η αυτη πια ειναι η τελευταια?? μπερδευτικα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343484 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 οταν βαζουμε επισημη ρομ δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα clear cache και dalvik και τετια ετσι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 οταν βαζουμε επισημη ρομ δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα clear cache και dalvik και τετια ετσι?? Καλό θα είναι να κάνεις για να μπαίνει η νέα καθαρή..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 οταν βαζουμε επισημη ρομ δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα clear cache και dalvik και τετια ετσι?? Καλό ειναι να γίνεται ενα factory reset για να κάτσει καλύτερα η rom . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Καλό ειναι να γίνεται ενα factory reset για να κάτσει καλύτερα η rom . αυτο το εκανα εβαλα να δοκιμασω την σκανδιναβικη 4.0.4. με το odin1.85 αλλα το κινητο μετα απο το ρεσταρτ εχει μεινη στην οτθονη με το ς εδω και 2 3 λεπτα να περιμενω η κατι δεν παει καλα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 αυτο το εκανα εβαλα να δοκιμασω την σκανδιναβικη 4.0.4. με το odin1.85 αλλα το κινητο μετα απο το ρεσταρτ εχει μεινη στην οτθονη με το ς εδω και 2 3 λεπτα να περιμενω η κατι δεν παει καλα????? Μπες σε recovery και κανε wipe data/factory Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) Μπες σε recovery και κανε wipe data/factory πως θα το κανω αυτο??? δεν εχω κανει ρουτ το κινητο ακομα ακυρο το βρηκααααααααααα οκ αυτο ηθελε μαλλον ανοιξε το εκανα και ρουτ παιδια ευχαριστω πολλυ για την βοηθειααα θα ττην δοκιμασω και αν δεν μαρεσει παμε για αλλη ρομμ μετα Edited November 29, 2012 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 ...ακυρο το βρηκααααααααααα οκ αυτο ηθελε μαλλον ανοιξε το εκανα και ρουτ παιδια ευχαριστω πολλυ για την βοηθειααα θα ττην δοκιμασω και αν δεν μαρεσει παμε για αλλη ρομμ μετα Φορτσάτο σε βλέπω..:lol: Μανώλη πριν αρχίσεις τα φλασαρίσματα και τα πολλά πολλά τα reset ρίξε μια ματιά και σ'αυτό καλού κακού, να έχεις το κεφάλι σου και πιο ήσυχο..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) παιδια μολισ ηρθε το S2 μου....!!!!!!!!!!!! τελειο .. η Εκδοση που εχει πανω ειναι η 4,0,4 και λεει Ι9100XXLQ6 και εκδοση κερνελ 3.0.15.1056084... για πειτε μου τι κανω τωρα??? δεν ειναι καμια απο τις γνωστες ... να περασω την Σκανδιναβική ή δεν χρειαζεται???? Στο ΚΙΕΣ λεει PDA:LPW/PHONE:LQ6 /CSC:LP8(ATO) .... ΤΙ ΕΚΔΟΣΗ ΕΧΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???????? ΠΑΙΔΙΑ και σε μενα όπως και σε ενα αλλο παιδι το S/n ειναι 0000000000 .... τι παιζει με αυτο??? Edited November 29, 2012 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 παιδια μολισ ηρθε το S2 μου....!!!!!!!!!!!! τελειο .. η Εκδοση που εχει πανω ειναι η 4,0,4 και λεει Ι9100XXLQ6 και εκδοση κερνελ 3.0.15.1056084... για πειτε μου τι κανω τωρα??? δεν ειναι καμια απο τις γνωστες ... να περασω την Σκανδιναβική ή δεν χρειαζεται???? Στο ΚΙΕΣ λεει PDA:LPW/PHONE:LQ6 /CSC:LP8(ATO) .... ΤΙ ΕΚΔΟΣΗ ΕΧΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???????? ΠΑΙΔΙΑ και σε μενα όπως και σε ενα αλλο παιδι το S/n ειναι 0000000000 .... τι παιζει με αυτο??? με μια προχειρη ματια στο σαμ-μομπιλ δεν το αναγνωρισε.το πηρες μεσω κοσμοτε,βοντα, η ειναι ελευθερη συσκευη? μπορεις να το ψαξεις στο SamMobile και μονος σου. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 ελευθερη συσκευη.. δεν ξερω τι να πω.. να περασω την σκανδιανβικη να ξεμπερδευω????αυτο με το S/n το ξερει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) ελευθερη συσκευη.. δεν ξερω τι να πω.. να περασω την σκανδιανβικη να ξεμπερδευω????αυτο με το S/n το ξερει κανεις?? lpw ειναι μαλλον η ελβετικη εκδοση που οπως διαβασα στο πρωτο ποστ του επισημα φιρμγουερς πιθανως να το παρει και η ελλαδα.αν ειναι ετσι,κανε αλλαγη ετσι για την... δοξα σε σκανδιναυικη,αγγλικη κλπ. για το σ.ν.οοοο..ισως να πειρες το πρωτο που εφτιαξε η samsung..τυχερε..αστειευομαι. Edited November 29, 2012 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) μετα απο λιγο googlαρισμα η εκδοση μου ειναι Γερμανικη : http://www.androidpit.de/de/android/forum/thread/460272/Bebilderte-Root-Anleitung-Fuer-Einsteiger-nur-fuer-das-GT-I9100?si=100 . Μου φενεται οτι θα περασω με οδιν την σκανδιναβικη. Εξαλου ετρεξα και το eMMc και μου ειπε οτι ΔΕΝ εχω το τρελο τσιπακι,. Λοιπον εκανα το περασμα του σκανδιναβικου ΦΙΡΜ ΑΛΛΑ συνεβει κατι κουφο . την περασα μια χαρα με ODIN (μου εβγαλε succesfull PASS) και εκανε επανεκκινηση το κινητο και ολα ήταν οπως πριν (δεν εκανα επαναφορα εργοστιακων ρυθμισεων).. Δεν αλλαξε τιποτα αλλα εμειναν όπως τα ειχα φτιαξει πριν κανω την αναβαθμιση. το μονο που άλλαξε ειναι η ΕΚΔΟΣΗ KERNEL 3,0,15-1114882 . το κουφο ειναι πως στο αρχειο .TAR της σκανδιναβικης εκδοσης λεει ακριβως τα ιδια... Ι9100XXLQ6 αλλα με αλλο modem και csc . γιατι εγινε αυτο????? μηπως τελικα η αρχικη ηταν και αυτη σκανδιναβικη αλλα λιγο πιο καινουρια???? εντωμεταξυ δεν εφτιαξε το s/n ... παρεμεινε 0000000000 επηρεαζει καπου αυτο???? edit : μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τα στοιχεια στο ΚΙΕΣ αλλαξαν. PDA:LPY/PHONE:LQ6 /CSC:LPY(ATO) .... τελικα περαστικε η σκανδιναβικη ή εγινε σαλατα?????? Γιατι το ΚΙΕΣ μεσω USB αρνειτε πεισματικα να συνδεθει με το S2 ????το εβγαλα , το ξαναεβαλα τιποτα.... καμια ιδεα??? πριν το φλασαρω συνδεοταν μια χαρα με το ΚΙΕΣ μετα που του περασα την σκανδιναβικη δεν λεει με τιποτα να συνδεθει με USB. με wifi συνδεετε παντως αλλα εγω θελω να συνδεθει και με το καλωδιο. τι να κανω.??? το δοκιμασα σε 2 υπολογιστες και τιποτα. οποτε ειναι μαλον θεμα τηλεφωνου... να κανω restore μεσα απο recovery???? Edited November 29, 2012 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 μετα απο λιγο googlαρισμα η εκδοση μου ειναι Γερμανικη : http://www.androidpit.de/de/android/forum/thread/460272/Bebilderte-Root-Anleitung-Fuer-Einsteiger-nur-fuer-das-GT-I9100?si=100 . Μου φενεται οτι θα περασω με οδιν την σκανδιναβικη. Εξαλου ετρεξα και το eMMc και μου ειπε οτι ΔΕΝ εχω το τρελο τσιπακι,. Λοιπον εκανα το περασμα του σκανδιναβικου ΦΙΡΜ ΑΛΛΑ συνεβει κατι κουφο . την περασα μια χαρα με ODIN (μου εβγαλε succesfull PASS) και εκανε επανεκκινηση το κινητο και ολα ήταν οπως πριν (δεν εκανα επαναφορα εργοστιακων ρυθμισεων).. Δεν αλλαξε τιποτα αλλα εμειναν όπως τα ειχα φτιαξει πριν κανω την αναβαθμιση. το μονο που άλλαξε ειναι η ΕΚΔΟΣΗ KERNEL 3,0,15-1114882 . το κουφο ειναι πως στο αρχειο .TAR της σκανδιναβικης εκδοσης λεει ακριβως τα ιδια... Ι9100XXLQ6 αλλα με αλλο modem και csc . γιατι εγινε αυτο????? μηπως τελικα η αρχικη ηταν και αυτη σκανδιναβικη αλλα λιγο πιο καινουρια???? εντωμεταξυ δεν εφτιαξε το s/n ... παρεμεινε 0000000000 επηρεαζει καπου αυτο???? edit : μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τα στοιχεια στο ΚΙΕΣ αλλαξαν. PDA:LPY/PHONE:LQ6 /CSC:LPY(ATO) .... τελικα περαστικε η σκανδιναβικη ή εγινε σαλατα?????? Γιατι το ΚΙΕΣ μεσω USB αρνειτε πεισματικα να συνδεθει με το S2 ????το εβγαλα , το ξαναεβαλα τιποτα.... καμια ιδεα??? πριν το φλασαρω συνδεοταν μια χαρα με το ΚΙΕΣ μετα που του περασα την σκανδιναβικη δεν λεει με τιποτα να συνδεθει με USB. με wifi συνδεετε παντως αλλα εγω θελω να συνδεθει και με το καλωδιο. τι να κανω.??? το δοκιμασα σε 2 υπολογιστες και τιποτα. οποτε ειναι μαλον θεμα τηλεφωνου... να κανω restore μεσα απο recovery???? Γιατί θες να το συνδέσεις με KIES; Εγώ προσωπικά έχω να το συνδέσω με KIES από τότε που το αγόρασα. Πες μου ένα λόγο που χρειάζεσαι το KIES. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) κοιτα απο την στιγμη που συνδεεται με wifi ΚΙΕΣ και μπορω να κανω εισαγωγη - εξαγωγη δεδομενων δεν με πολυνοιαζει μιας και οι αναβαθμισεις λογισμικου γινονται μεσω ΟΔΙΝ. οποτε το ξεχναμε. και κατι αλλο μαλον χωρις σημασια .. πρωσπαθησα να αλλαξω το sales code της συσκευης αλλα δεν με αφηνε. Ειχε μονο ενα (ΑΤΟ) και δεν μπορουσα να βαλω αλλο .σκεφτηκα να το κανω μηπως και εμφανιστει ο S/N που τωρα ειναι 000000000000 ..... υπαρχει θεμα??? Edited November 30, 2012 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 ποιά πιστεύεται ότι είναι η πιο ''safe'' έκδοση custom λειτουργικου για το SΙΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 ποιά πιστεύεται ότι είναι η πιο ''safe'' έκδοση custom λειτουργικου για το SΙΙ? Δηλαδή;;;;; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 κάποια δοκιμασμένη χωρίς προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts