Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους και ολες... Επιτρεψ'τε μου να ξαναποσταρω την χθεσινη μου ερωτηση μια και "χαθηκε" μεσα στα υπολοιπα posts και (μαλλον) δεν την προσεξε κανενας!!!

Μάλλον υπερβολικά θα τα έλεγα εγώ, εγώ πήρα μια 16gb class 4 και πάλι μια χαρά κάνω τη δουλειά μου. Αλλά την πήρα από μαγαζί εδώ, όχι από ebay, εκεί θέλει ίσως λίγο προσοχή. Τη διαφορά σχετικά με το τι class είναι η κάθε μία ίσως τη παρατηρήσεις σε παιχνίδια που έχεις τα data τους στην εξωτερική κάρτα ή και στη καταγραφή βίντεο σε περίπτωση που επιλέξεις να τα αποθηκεύει εκεί αλλά και πάλι από προσωπική εμπειρία μικρές οι διαφορές.

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όσο να αφορά την κάρτα sd φίλε Stabill έγω έχω μια sandisk με 8 γίγα (class 4) από τη προήγουμενη συσκευή και δεν έχω πρόβλημα. Η ταχύτητα εγγραφής (δηλάδη αν θέλω να αντιγράψω ένα μεγάλο αρχείο πχ rom, backup ή πολλά τραγούδια κτλ) θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Την είχα πάρει από τη Vodafone. Aυτό που πρέπει να προσέξεις πέρα από τη χωρητικότητα είναι και την ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης. Όσο πιο μεγάλης κλάσης είναι τόσο πιο καλές ταχύτητες έχεις.

Φανταζομαι οτι ΔΕΝ πρεπει να ειναι high capacity, σωστα? Υπαρχουν ΜΗ high capacity με class 10?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειμαι αρχαριος χρηστης

που μπορω να βρω καποιο tutorial για να γινω root στο s ii μου;

Διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676

Καλημερα και απο μενα. θελω να σας κανω 2 ερωτησεις . Αξιζει τωρα η αγορα ενος καινουριου S2 (απο 330€) ή πλεον το S3 αποτελει μονοδρομο???? δεν ειμαι ψωνιο με τα κινητα..... την δουλεια μου θελω να κανω...

αν θελησω να περασω καποιο firm επισημο 4,1 κλπ κλπ θα πρεπει να εχω κανει root το κινητο ή οχι ????

απο μπαταρια πως παει το κινητο???

ισως ειναι χαζες οι ερωτησεις αλλα δεν εχω android κινητο αποτε δεν ξερω και πολυ απο αυτα

Σίγουρα το S3 είναι κάτι πιο νέο και ακόμα πιο σίγουρο είναι ότι λογικά θα έχει περισσότερη υποστήριξη στο Android.Παρ'όλα αυτά όπως λές για να κάνεις την δουλειά σου με ένα S2 των 330 € είναι ευκαιρία λαχείο αφού το S3 κοστίζει αρκετά περισσότερα.Και με την 4.1.2 την pre-released που έχω ήδη φαντάσου ότι η συσκευή είναι λές και πήρα καινούργιο τηλέφωνο.Άψογη με πραγματικά διαφορές αναβάθμησης από πρίν.Για 'μένα όρμα στο S2 αφού το βρήκες με τέτοια τιμή

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Φανταζομαι οτι ΔΕΝ πρεπει να ειναι high capacity, σωστα? Υπαρχουν ΜΗ high capacity με class 10?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4371427#post4371427

Απλά πρέπει να την φορμάρεις σε FAT32 :)

Σίγουρα το S3 είναι κάτι πιο νέο και ακόμα πιο σίγουρο είναι ότι λογικά θα έχει περισσότερη υποστήριξη στο Android.Παρ'όλα αυτά όπως λές για να κάνεις την δουλειά σου με ένα S2 των 330 € είναι ευκαιρία λαχείο αφού το S3 κοστίζει αρκετά περισσότερα.Και με την 4.1.2 την pre-released που έχω ήδη φαντάσου ότι η συσκευή είναι λές και πήρα καινούργιο τηλέφωνο.Άψογη με πραγματικά διαφορές αναβάθμησης από πρίν.Για 'μένα όρμα στο S2 αφού το βρήκες με τέτοια τιμή

ευχαριστω για την απαντηση . πλεον στα καταστηματα ξεκιναει απο 327€ οποτε θα περιμενω λιγω να βγει η 4,1,2 και το τσιμπαω.

ευχαριστω για την απαντηση . πλεον στα καταστηματα ξεκιναει απο 327€ οποτε θα περιμενω λιγω να βγει η 4,1,2 και το τσιμπαω.

Τσιμπα το αμεσα!!!:D:D:D

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4371427#post4371427

Απλά πρέπει να την φορμάρεις σε FAT32 :)

Έχω 32g class 10 Samsung,27 ευρώ από e bay

Αρα μπορω να παρω και hc... κανοντας format σε fat32 δεν "χανω" κατι απο θεμα μεγεθους αρχειων που θα βαζω μεσα, ή δεν καταλαβα κατι καλα?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρα μπορω να παρω και hc... κανοντας format σε fat32 δεν "χανω" κατι απο θεμα μεγεθους αρχειων που θα βαζω μεσα, ή δεν καταλαβα κατι καλα?

Εδώ εγώ πήρα XC, στο HC δε κολλάμε :)

Σε fat32 είναι αυτές που χρησιμοποιείς τώρα.Βάλε αυτή που έχεις στο pc σου και θα δεις.

Ο περιορισμός του FAT32 είναι ότι δε μπορείς να βάλεις αρχείο μεγαλύτερο από 4 GB.

Εδώ εγώ πήρα XC, στο HC δε κολλάμε :)

Σε fat32 είναι αυτές που χρησιμοποιείς τώρα.Βάλε αυτή που έχεις στο pc σου και θα δεις.

Ο περιορισμός του FAT32 είναι ότι δε μπορείς να βάλεις αρχείο μεγαλύτερο από 4 GB.

Βασικα δεν εχω βαλει ακομα καρτουλα σε αυτο το κινητο, οποτε δεν εχω ιδεα για το τι παιρνει... τωρα ομως που φουλαρα τα 11,5 gb, μαλλον πρεπει να τσιμπησω μια!!!

Σ'ευχαριστω Στρατο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε και στην 4.0.3 και στην 4.0.4 που είχα αυτό με το μπλέ πλαίσιο που λές πάντοτε το εμφάνιζε αν πήγαινα να επιλέξω φόντο για αρχική οθόνη μια φωτογραφία διαφορετική από τις ενσωματωμένες της συσκευής.Είναι φυσιολογικό.Οπότε μην νομίζεις ότι είναι ένα νέο "λάθος" της 4.1.2 ;

γιατι φιλε μου ειναι φυσιολογικο , τετοιο θεμα δεν υπηρχε στην 4.0.4 , αυτην ειχα πριν και τις ιδιες φωτο τις εβαζα κανονικα σαν φοντο , μαλιστα ειναι και σε αναλυση 800χ480 και πανε γαντι στην οθονη , τωρα στην 4.1.2 βγαζει τα μπλε πλαισια και βαζεις ενα μερος της φωτο το οποιο βγαινει σαν φοντο μεγιστοποιημενο , δεν ειναι λογικο αυτο !!!!!!

Τσιμπα το αμεσα!!!:D:D:D

βασικα και λογω ενος φιλου το περνω αμεσα 305€ !!!!!!!!!οποτε με βλεπω σε μερικες μερες με νεο κινητο....:):)

Καλησπερα εχω το galaxy IIs ξαφνικα δεν ανοιγει το wifi. και μετα την αναβαθμιση σε μου ανοιγει το wifi .Εχω κανει επανακκινηση και παλι το ιδιο .

Μηπως μπορει καποιος να μου πει τι μπορει να ειναι?

Καλησπερα εχω το galaxy IIs ξαφνικα δεν ανοιγει το wifi. και μετα την αναβαθμιση σε μου ανοιγει το wifi .Εχω κανει επανακκινηση και παλι το ιδιο .

Μηπως μπορει καποιος να μου πει τι μπορει να ειναι?

Δεν καταλαβα τιποτα :eek:.. το λες παλι??

Δεν μου ανοιγει το wifi .εκανα αναβαθμιση και παλι τιποτα.

Σε ποια εκδοση εισαι? Η 4.0.3 ειναι γνωστη για το προβλημα της με το wifi .. Δοκιμασε την Σκανδιναβικη 4.0.4 η ακομη καλυτερα την φρεσκια φρεσκια 4.1.2.. ;)

εχω την 4.0.4

τι πρεπει να κανω?

Αν δεν είσαι ροοτ, κάνε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων

δεν ειμαι ροοτ .εκανα και επαναφορα αλλα παλι τιποτα.

παιζει να εκαψε?

Όλα παίζουν. πήγαινε το στο σέρβις.

Ρε μήπως έχει κωδικό το δίκτυο που θες να συνδεθείς;

Swyped from my SII using tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

δεν ανοιγει το wifi καθολου .

θελω απλα να συνδεθω ασυρματα

αν ανοιγει απο τις ρυθμισεις, αλλα δε βρισκει κανενα ασυρματο δικτυο, ενω υπαρχουν δικτυα στην περιοχη, ισως ειναι προβλημα hardware.

αν δεν ανοιγει απο τις ρυθμισεις, και φαινεται κολλημενο, οπως γινοται στην 4.0.3, τοτε μαλλον ειναι θεμα λογισμικου. ισως κατι να μην εγινε καλα στην αναβαθμιση.

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)