m7ixalis Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Κάτι που διάβασα για αλλαγή modem υπάρχει λόγος ή αρκεί να περάσω 4.0.4? Πέρασε την 4.0.4 . Είναι αρκετά καλύτερη απο την 4.0.3. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Κάτι που διάβασα για αλλαγή modem υπάρχει λόγος ή αρκεί να περάσω 4.0.4? Θεωρητικά, για το wifi δεν φταίει το modem, αλλά αυτά τα προβληματάκια που αναφέρεις είναι κλασικά στη 4.0.3. Αν δεν έχεις γνώσεις, όρεξη ή διάθεση να αλλάξεις rom περίμενε την 4.0.4 η οποία φτάνει οσονούπο και στη Ελλάδα. :) Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Θεωρητικά, για το wifi δεν φταίει το modem, αλλά αυτά τα προβληματάκια που αναφέρεις είναι κλασικά στη 4.0.3. Αν δεν έχεις γνώσεις, όρεξη ή διάθεση να αλλάξεις rom περίμενε την 4.0.4 η οποία φτάνει οσονούπο και στη Ελλάδα. :) Αν περάσω την 4.0.4 cosmote θα μου έρθει ειδοποίηση για επίσημη αναβάθμιση όταν βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καλησπερα και απο μενα.!! Μια ερωτηση. Οταν αλλαζουμε μπαταρια, καινουργια εννοω, λογικα σβηνουμε και τα battery stats, κανουμε τιποτα αλλο..? Οχι !! Τι άλλο να κάνεις ? πως σβηνουμε τα battery stats; δηλαδη, αν απλα αφαιρεσουμε τη μια μπαταρια και βαλουμε την καινουρια, δεν ειναι σωστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Αν περάσω την 4.0.4 cosmote θα μου έρθει ειδοποίηση για επίσημη αναβάθμιση όταν βγει? Μα αν περάσεις την 4.0.4 μόνος σου τη σε εμποδίζει να περάσεις έτσι και την επόμενη. Το αν θα σου έρθει αναβάθμιση εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως τι rom και τι csc έχει πάνω το κινητό κλπ. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 πως σβηνουμε τα battery stats; δηλαδη, αν απλα αφαιρεσουμε τη μια μπαταρια και βαλουμε την καινουρια, δεν ειναι σωστο; Γινεται μεσω cwm η της εφαρμογης battery calibration απ'το μαρκετ.Φυσικα πρεπει να εισαι ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfskinn Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Παιδια επειδη θα παω ενα ταξιδι στο εξωτερικο θελω να χρησιμοποιησω το κινητο σαν gps χωρις να εχω προσβαση στο διαδικτυο. Ποιους χαρτες μου προτεινετε να βαλω ωστε να εχουν ολους τους δρομους της Ευρωπης? Πρεπει να κανω και κατι αλλο εκτος απο το να εγκαταστησω τους χαρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Παιδια επειδη θα παω ενα ταξιδι στο εξωτερικο θελω να χρησιμοποιησω το κινητο σαν gps χωρις να εχω προσβαση στο διαδικτυο. Ποιους χαρτες μου προτεινετε να βαλω ωστε να εχουν ολους τους δρομους της Ευρωπης? Πρεπει να κανω και κατι αλλο εκτος απο το να εγκαταστησω τους χαρτες? Δοκίμασε το Navigon.. Όταν το κάνεις εγκατάσταση, επιλέγεις και ποιους χάρτες θες.. Λειτουργεί πάντα χωρίς χρήση δεδομένων.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Γινεται μεσω cwm η της εφαρμογης battery calibration απ'το μαρκετ.Φυσικα πρεπει να εισαι ρουτ. αν δεν εισαι root; ειναι τοσο απαραιτητη ενεργεια, και σε τι χρησιμευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Όταν λέμε cwm εννοούμε?!?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DID Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Για κάποιον που δεν αλλάζει κινητό συχνά ( διάρκεια τουλάχιστον 3 χρόνια) , συνιστάται για αγορά παρόλο που είναι 1,5 χρόνο ήδη σε κυκλοφορία; Το έχει προσφορά το Media markt με ανανέωση συνδρομής στα 279€ και το σκέφτομαι. Θα με καλύψει για τα επόμενα 3 χρόνια ή να κοιτάξω γαι κάτι νεώτερο όπως XPERIA P, HTC S κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 αν δεν εισαι root; ειναι τοσο απαραιτητη ενεργεια, και σε τι χρησιμευει; Δυστηχως αν δεν εισαι ρουτ δεν γινεται κατι(αληθεια γιατι τοσος φοβος για το ρουτ??οχι για'σενα γενικα το λεω απ'τις συζητησεις που γινονται στο φορουμ).Οχι κατα τη γνωμη μου δεν ειναι και τοσο απαραιτητη ενεργεια αλλα κατα την αλλαγη μπαταριας/ρομ καλο θα ειναι να γινεται.Προσωπικα πριν κανα εξαμηνο εβαλα μεγαλητερη μπαταρια και επειδη στη συγκεκριμενη φαση ειμουν στρατο,δε μπορουσα να κανω αμεσα ουτε ρουτ ουτε να σβησω τα δεδομενα της μπαταριας,οστοσο δεν παρατηρησα καποια 'δυσλειτουργια' απ'τη καινουρια μπαταρια.Βασικα μπορεις να κανεις και μια αναζητηση στο google(android battery stats πχ) και θα δεις και μονος 2-3 πραγματακια. Όταν λέμε cwm εννοούμε?!?!? ClockWorkMOd αν εισαι cf-root πατωντας παρατεταμενα power+volume up+home μπαινεις στο λεγομενο recovery οπου μπορεις να κανεις διαφορα χρησιμα πραγματακια οπως wipe data,nandroid backup να φλασαρεις ρομ και πολλα αλλα.Υπαρχουν αναλυτικοι οδηγοι εδω στο φορουμ για να σε βοηθησουν να κανεις ρουτ,να αλλαξεις ρομ κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Για κάποιον που δεν αλλάζει κινητό συχνά ( διάρκεια τουλάχιστον 3 χρόνια) , συνιστάται για αγορά παρόλο που είναι 1,5 χρόνο ήδη σε κυκλοφορία; Το έχει προσφορά το Media markt με ανανέωση συνδρομής στα 279€ και το σκέφτομαι. Θα με καλύψει για τα επόμενα 3 χρόνια ή να κοιτάξω γαι κάτι νεώτερο όπως XPERIA P, HTC S κλπ. αναλογως τι ζητας απο ενα κινητο πχ.καλη οθονη,γρηγορο τηλεφωνο,ομορφο,ελαφρυ,λεπτο,με απεριοριστη υποστηριξη στο παρων φορουμ,και αλλου,τοτε παρτο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Αν δεν έχεις γνώσεις, όρεξη ή διάθεση να αλλάξεις rom περίμενε την 4.0.4 η οποία φτάνει οσονούπο και στη Ελλάδα. :) ξερεις κατι παραπανω απο εμας;:D Δυστηχως αν δεν εισαι ρουτ δεν γινεται κατι(αληθεια γιατι τοσος φοβος για το ρουτ??οχι για'σενα γενικα το λεω απ'τις συζητησεις που γινονται στο φορουμ).Οχι κατα τη γνωμη μου δεν ειναι και τοσο απαραιτητη ενεργεια αλλα κατα την αλλαγη μπαταριας/ρομ καλο θα ειναι να γινεται.Προσωπικα πριν κανα εξαμηνο εβαλα μεγαλητερη μπαταρια και επειδη στη συγκεκριμενη φαση ειμουν στρατο,δε μπορουσα να κανω αμεσα ουτε ρουτ ουτε να σβησω τα δεδομενα της μπαταριας,οστοσο δεν παρατηρησα καποια 'δυσλειτουργια' απ'τη καινουρια μπαταρια.Βασικα μπορεις να κανεις και μια αναζητηση στο google(android battery stats πχ) και θα δεις και μονος 2-3 πραγματακια. προσωπικα, για την ωρα δε μου εχει χρειαστει σε κατι το root, που να ειναι απαραιτητο. το κινητο ειναι full stock, οποτε δεν εχω ασχοληθει. αν και την πρωτη φορα, παντα υπαρχει φοβος, μην κανεις καμια πατατα.:p παντως, σ' ευχαριστω για τις πληροφοριες, θα το ψαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 ξερεις κατι παραπανω απο εμας;:D Οχι, αλλά έχω την εντύπωση ότι κάποια 4.0.4 έχει ήδη δωθεί, νομίζω από cosmote ή vodafone branded, αλλά δεν με ενδιαφέρει πότε θα δοθεί στην Ελλάδα με ενδιαφέρει να υπάρχει Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Οχι, αλλά έχω την εντύπωση ότι κάποια 4.0.4 έχει ήδη δωθεί, νομίζω από cosmote ή vodafone branded, αλλά δεν με ενδιαφέρει πότε θα δοθεί στην Ελλάδα με ενδιαφέρει να υπάρχει Ακριβώς.. Αφού μέσω του Odin κανείς ότι θέλεις.. Η μόνη ελληνική 4.0.4 αυτή τη στιγμή, είναι μόνο της cosmote.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crisillium1 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Οσον αφορα την πληκτρολογιση μηνυματων,,,ειναι η δικη μου ιδεα η κολλαει οταν πληκτρολογεις γρηγορα???επισης στην διακδηκασια xt9 γιατι δεν γινεται με τιποτα να κανω τα γραμματα μικρα και παντα μενουν κεφαλαια????το κανει μονο στα μηνυματα,,,απου αλου γραψεις δουλευει οπως κ επιλεξεις,,κ δεν ξερω αν καποιος απο εδω παλαιωτερος εχει απισημανει καποιο θεμα περι πληκτρολογησης γιατι αν εχεις μαθει να πληκτρολογεις γρηγορα η ευρεση λεξεις δεν ειναι τοσο ακριβης αλλα και αν αφεραισεις την xt9 τοτε πρεπει να πληκτρολογεις αργα,,,θα ηθελα να ακουσω αποψεις παντα με την λογικη οτι το εχω στην κατοχη μου σχετικα μικρο χρονικο διαστημα,, ευχαριστω πολυ Παράθεση crisillium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Οσον αφορα την πληκτρολογιση μηνυματων,,,ειναι η δικη μου ιδεα η κολλαει οταν πληκτρολογεις γρηγορα???επισης στην διακδηκασια xt9 γιατι δεν γινεται με τιποτα να κανω τα γραμματα μικρα και παντα μενουν κεφαλαια????το κανει μονο στα μηνυματα,,,απου αλου γραψεις δουλευει οπως κ επιλεξεις,,κ δεν ξερω αν καποιος απο εδω παλαιωτερος εχει απισημανει καποιο θεμα περι πληκτρολογησης γιατι αν εχεις μαθει να πληκτρολογεις γρηγορα η ευρεση λεξεις δεν ειναι τοσο ακριβης αλλα και αν αφεραισεις την xt9 τοτε πρεπει να πληκτρολογεις αργα,,,θα ηθελα να ακουσω αποψεις παντα με την λογικη οτι το εχω στην κατοχη μου σχετικα μικρο χρονικο διαστημα,, ευχαριστω πολυ Για το κόλλημα δεν γνωρίζω.. δοκίμασε το Swype μήπως σε βολέψει.. Όσο για τα κεφάλαια, όταν γράφεις μόνο κεφάλαια έχεις περιθώριο χαρακτήρων 160, εάν γράψεις με μικρά πέφτει στα 70 η κάπου εκεί.. Αλλάζει στις ρυθμίσεις μηνυμάτων εάν θες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καλησπερα παιδια! Οπως ειπα και τις προηγουμενες μερες μαλλον θα αγορασω το συγκεκριμενο τηλ με επιδοτηση! Ομως επειδη ειναι πρωτη φορα που παω σε samsung εχω αρχισει να διαβαζω μερικα θεματα σχετικα με το κινητο. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι οι αναβαθμισεις γινονται απο μεγαλο ποσοστο χρηστων μεσω kies και οχι μεσω ΟΤΑ. Μπορει να μου εξηγησει κανεις? Δηλαδη εγω με το που παρω το κινητο με ποιο τροπο θα κανω την αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Ρωταω γιατι, για το S υπαρχει ετοιμο σκριπτακι που παει και σβηνει ολους τους φακελους απο το system, και ειναι διαφοροι, τους ειχα σβησει καποια φορα οταν ειχα αλλαξει καποια rom με root explorer. Διαβασα στο XDA o'τι πρεπει να τους σβηνεις χειροκινητα. Δεν ξερω...αν υπαρχει για το s2 ετοιμο σκριπτακι. Τελος παντων, ευχαριστω.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καλησπερα παιδια! Οπως ειπα και τις προηγουμενες μερες μαλλον θα αγορασω το συγκεκριμενο τηλ με επιδοτηση! Ομως επειδη ειναι πρωτη φορα που παω σε samsung εχω αρχισει να διαβαζω μερικα θεματα σχετικα με το κινητο. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι οι αναβαθμισεις γινονται απο μεγαλο ποσοστο χρηστων μεσω kies και οχι μεσω ΟΤΑ. Μπορει να μου εξηγησει κανεις? Δηλαδη εγω με το που παρω το κινητο με ποιο τροπο θα κανω την αναβαθμιση? Αν είσαι κοσμοτε θα σου έρθει ΟΤΑ κατά πάσα πιθανότητα η αναβάθμιση. Αν είσαι βονταφον θα σου έρθει λογικά η 4.0.3. Σε 1-2 μήνες θα έρθει η 4.1.1 (δεν ξέρει κανείς αν θα έρθει ΟΤΑ ή μέσω Kies). Τι σε προβληματίζει όμως? Και να μην έρθουν ΟΤΑ απλά συνδέεις το τηλέφωνο στο Πισι, ανοίγεις Kies και αν υπάρχει αναβάθμιση μέσα σε 10-12 λεπτά θα έχει γίνει αυτόματα.. :) Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Αν είσαι κοσμοτε θα σου έρθει ΟΤΑ κατά πάσα πιθανότητα η αναβάθμιση. Αν είσαι βονταφον θα σου έρθει λογικά η 4.0.3. Σε 1-2 μήνες θα έρθει η 4.1.1 (δεν ξέρει κανείς αν θα έρθει ΟΤΑ ή μέσω Kies). Τι σε προβληματίζει όμως? Και να μην έρθουν ΟΤΑ απλά συνδέεις το τηλέφωνο στο Πισι, ανοίγεις Kies και αν υπάρχει αναβάθμιση μέσα σε 10-12 λεπτά θα έχει γίνει αυτόματα.. :) Σε ευχαριστω για τις διευκρινισεις σου! Απλα δεν ηξερα για ποιο λογο γινονται ολες οι αναβαθμισεις μεσω kies και οχι ΟΤΑ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Παίδες να ρωτήσω και εγώ κάτι.. Σκοπεύω να αγοράσω το κινητό από έναν φίλο και να μου το στείλει Πολωνία όπου και διαμένω. Ο φίλος το έχει στοκ το κινητό τελείως. Αν αποφασίσω να το αναβαθμίσω εγώ στην τελευταία επίσημη έκδοση, θα μου γίνει το κινητό Πολωνικό και δεν θα καταλαβαίνω Χριστό, έχω το περιθώριο επιλογής γλώσσας ή έκδοσης λειτουργικού ή κάτι άλλο? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Παίδες να ρωτήσω και εγώ κάτι.. Σκοπεύω να αγοράσω το κινητό από έναν φίλο και να μου το στείλει Πολωνία όπου και διαμένω. Ο φίλος το έχει στοκ το κινητό τελείως. Αν αποφασίσω να το αναβαθμίσω εγώ στην τελευταία επίσημη έκδοση, θα μου γίνει το κινητό Πολωνικό και δεν θα καταλαβαίνω Χριστό, έχω το περιθώριο επιλογής γλώσσας ή έκδοσης λειτουργικού ή κάτι άλλο? Κατά 99,99999% η τελευταία επίσημη έκδοση που χρησιμοποιείται στην Πολωνία αυτή τη στιγμή θα έχει και Ελληνικά στο μενού της, σε κάθε άλλη περίπτωση μπορείς να εγκαταστήσεις όποιο επίσημο firmware θες αφού συμβουλευτείς πρώτα αυτό.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Κατάλαβα! Ευχαριστώ Μάκη! Να την κάνω την αναβάθμιση παρόλο που ο πρώην κάτοχος δηλώνει υπερ-ικανοποιημένος και με τη μαμά? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts