dimitrisioak Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Εγω επειδη δεν εμπιστευομαι κανεναν τους θα το κοιταγα στο κουτι. Και μετα στο σπιτι μεσα απο τις ρυθμισεθς.ειναι ικανοι να χουν μπλεξει τα κουτια. Στο σπίτι; μπααααα διότι εάν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και έχει μέσα το G αντι για το σκέτο, άντε μετά να τους πείσεις ότι δεν το άλλαξες εσυ.. το καλύτερο είναι να δεις επι τόπου το κινητό το ίδιο, εκεί που μπαίνει η μπαταρία (βγαλμένη φυσικά) αναφέρεται το μοντέλο, το ΙΜΕΙ και κάποιες άλλες λεπτομέρειες, μόνο έτσι θα έχετε ήσυχο το κεφάλι σας :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ρε παιδιά σφραγισμένο θα είναι,ξεκολλατε αν όχι δεν το παίρνεις Swyped from my SII using tapatalk, κλέβοντας wifi Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Στο σπίτι; μπααααα διότι εάν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και έχει μέσα το G αντι για το σκέτο, άντε μετά να τους πείσεις ότι δεν το άλλαξες εσυ.. το καλύτερο είναι να δεις επι τόπου το κινητό το ίδιο, εκεί που μπαίνει η μπαταρία (βγαλμένη φυσικά) αναφέρεται το μοντέλο, το ΙΜΕΙ και κάποιες άλλες λεπτομέρειες, μόνο έτσι θα έχετε ήσυχο το κεφάλι σας :) ναι εχεις δικιο...αντε να πειστουν οτι δεν το αλλαξες εσυ επιτοπου με ενα G.:rolleyes: Το λεω γιατι τα ματακια μου κατα καιρους εχουν δει και εχουσει πολλα "ωραια" σκηνικα με λαθος συσκευες μεσα στα κουτια...ακομα και για αλλα χρωματα. Φιλε vrwmiaris τι παει να πει σφραγισμενα; Οποτε θελουν το ξανασφραγιζουν..δηλαδη αν πας doa μια συσκευη τι νομιζεις, την πετανε;; Την φτιαχνουν (αν εχει κατι που φτιαχνεται) την συσκευαζουν και να σου στο επομενο θυμα..εεε..αγοραστη εννοω... Σε λιγο θα μου πεις οτι δεν ξερεις και για τις παραεισαγωγες που πουλαει το Πλαισιο και τα κοστολογει οπως της επισημης αντιπροσωπειας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 ναι εχεις δικιο...αντε να πειστουν οτι δεν το αλλαξες εσυ επιτοπου με ενα G.:rolleyes: Το λεω γιατι τα ματακια μου κατα καιρους εχουν δει και εχουσει πολλα "ωραια" σκηνικα με λαθος συσκευες μεσα στα κουτια...ακομα και για αλλα χρωματα. Φιλε vrwmiaris τι παει να πει σφραγισμενα; Οποτε θελουν το ξανασφραγιζουν..δηλαδη αν πας doa μια συσκευη τι νομιζεις, την πετανε;; Την φτιαχνουν (αν εχει κατι που φτιαχνεται) την συσκευαζουν και να σου στο επομενο θυμα..εεε..αγοραστη εννοω... Σε λιγο θα μου πεις οτι δεν ξερεις και για τις παραεισαγωγες που πουλαει το Πλαισιο και τα κοστολογει οπως της επισημης αντιπροσωπειας... Αυτες τις παραεισαγωγες πως θα τις ξεφυγουμε? ειναι ελληνικο το κουτι απο εξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Οι κωδικοί του τηλεφώνου υπάρχουν και στο κουτί, οπότε δεν υπάρχει θέμα πίστης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Αυτες τις παραεισαγωγες πως θα τις ξεφυγουμε? ειναι ελληνικο το κουτι απο εξω? Κοιτα.Τα κουτια των xperia που χω αγορασει το γραφουν με μεγαλα γραμματα GR.τωρα ξεψαχνιζω το κουτι του gs2 και δεν το αναφερει πουθενα...Παρολα αυτα γραφει απεξω αν ειναι το G ή οχι.. ακομα και στα barcodes του κουτιου αναφερει μονο το χρωμα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 το δικο μου ειναι απο το πλαισιο και στο κουτι γραφει GT-I9100 και σε αυτοκολητο το ιμει.ευκολη λοιπον η εξακριβωση Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 το δικο μου ειναι απο το πλαισιο και στο κουτι γραφει GT-I9100 και σε αυτοκολητο το ιμει.ευκολη λοιπον η εξακριβωση κατι που να δειχνει το κουτι ομως αν ειναι Ελληνικη η συσκευη υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Καλά θα ξεκολλήσουν την ταινία κάτι θα την βάλουν πάλι τέλεια; δεν γίνεται αυτό Swyped from my SII using tapatalk, κλέβοντας wifi Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 (edited) Εγω επειδη δεν εμπιστευομαι κανεναν τους θα το κοιταγα στο κουτι. Και μετα στο σπιτι μεσα απο τις ρυθμισεθς.ειναι ικανοι να χουν μπλεξει τα κουτια. Φίλε.Δεν χρειάζονται ταλεπωρίες.Κοιτάς το κουτί.Ενεργοποιείς την συσκευή και με το που ανοίξει το πρώτο πράγμα που θα σου δίξει θα είναι το Samsung Galaxy S2 και από κάτω GT-I9100 ή I9100G.Θα είσαι σίγουρος τι κρατάς στο χέρι.Και αν σε τρώσει τόσο κοίτα και κάτω από την μπαταρία βρε συ το γραφει κ το κουτι.απλα εχω δει περιεργα πραγματα.αν μλορουσε να τσεκαρει τη συσκευη εκεινη την ωρα.θα ταν το καλυτερο. επισης νομιζω οτι μπορουν να σφραγισουν το κουτι και στην αντιπροσωπεια. η και να βαλουν αλλο κουτι.μην σε αγχωνω ομως.δυσκολα συμβαινουν αυτα Αυτό είπα φίλε.Καλύτερα να το ανοίξει ο ίδιος εκείνη την στιγμή να το ενεργοποιήσει και να δεί αν του εμφανίζει στην οθόνη GT-I9100 ;) Edited October 22, 2012 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Φίλε.Δεν χρειάζονται ταλεπωρίες.Κοιτάς το κουτί.Ενεργοποιείς την συσκευή και με το που ανοίξει το πρώτο πράγμα που θα σου δίξει θα είναι το Samsung Galaxy S2 και από κάτω I9100 ή I9100G.Θα είσαι σίγουρος τι κρατάς στο χέρι.Και αν σε τρώσει τόσο κοίτα και κάτω από την μπαταρία βρε συ το γραφει κ το κουτι.απλα εχω δει περιεργα πραγματα.αν μλορουσε να τσεκαρει τη συσκευη εκεινη την ωρα.θα ταν το καλυτερο. επισης νομιζω οτι μπορουν να σφραγισουν το κουτι και στην αντιπροσωπεια. η και να βαλουν αλλο κουτι.μην σε αγχωνω ομως.δυσκολα συμβαινουν αυτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το Galaxy S II με έκδοση Android 2.3.3 και είμαι και root. Μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε ISC 4.0 χωρίς να χάσω το root και ότι αρχεία και προγράμματα έχω στο κινητό μου; Και εάν ναι με ποιο τρόπο μπορώ; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το Galaxy S II με έκδοση Android 2.3.3 και είμαι και root. Μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε ISC 4.0 χωρίς να χάσω το root και ότι αρχεία και προγράμματα έχω στο κινητό μου; Και εάν ναι με ποιο τρόπο μπορώ; Ευχαριστώ πολύ. Το root θα χαθεί (κάνεις καινουργιο σε πέντε λεπτά). Από την στιγμή που είσαι root υπάρχουν περιγράμματα (π.χ titanium backup) για backup εφαρμογων ,οπως και καποια αλλα για sms- mms κ.τλ. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Το root θα χαθεί (κάνεις καινουργιο σε πέντε λεπτά). Από την στιγμή που είσαι root υπάρχουν περιγράμματα (π.χ titanium backup) για backup εφαρμογων ,οπως και καποια αλλα για sms- mms κ.τλ. Καλησπερα και απο μενα.!! Μια ερωτηση. Οταν αλλαζουμε μπαταρια, καινουργια εννοω, λογικα σβηνουμε και τα battery stats, κανουμε τιποτα αλλο..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crisillium1 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 καλησπερα κ συγνωμη αν αρχικα ποσταρω σε λαθος σημειο ειναι η πρωτη μου φορα ειμαι κατοχος ενος samsung sii και εχω αρκετες απορειες,μια πρωτη ειναι οτι ημουν χρονιος χρηστης nokia,για οσους εχουν δουλεψει και ξερουν το μενου του λοιπον μπορεις αναλλογος την κατασταση που βρησκεσαι δρομο,τραπεζα,ιατριο,κτλ να ρυθμησεις το προφιλ των ηχων που ουσιαστικα μεταβαλετε με ενα κουμπι,δηλ μπορεις να αλλαζεις τυπο,ενταση ηχων οποτε θελησεις,εδω τωρα με το πολυ καλο μας sii εχω καταλαβει οτι το πλαινο πληκτρο εντασης μπορει να παρεμβει μονο στο κουδουνι του τηλ.και αν το πατησεις μεχρι να τερματησει μπαινει δονηση,τα μηνυματα πχ η τους ηχους προηδοποιησεων η μουσικης η δεν θυμαμαι αλλον τωρα για να αλλαξεις κατι πρεπει καθε φορα απο ρυθμησεις-ηχους-ενταση να παρεμβεις!!!!!! πειτε μου σας παρακαλω οτι δεν κανω κατι σωστα η οτι κατι δεν ερχω ανακαλυψει γιατι ειναι μια συμαντηκη παρεμβαση για εμενα ευχαριστω εκ των πρωτερων Παράθεση crisillium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καλησπερα και απο μενα.!! Μια ερωτηση. Οταν αλλαζουμε μπαταρια, καινουργια εννοω, λογικα σβηνουμε και τα battery stats, κανουμε τιποτα αλλο..? Οχι !! Τι άλλο να κάνεις ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 πειτε μου σας παρακαλω οτι δεν κανω κατι σωστα η οτι κατι δεν ερχω ανακαλυψει γιατι ειναι μια συμαντηκη παρεμβαση για εμενα ευχαριστω εκ των πρωτερων Επιλογές για διαφορετικά προφίλ δεν υπάρχουν προεγκατεστημένα στο S2, παρ'όλα αυτά μπορείς να κατεβάσεις μια εφαρμογή σαν κι αυτή απ'το Google Play και να κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crisillium1 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ...(makis 206) θα το δω με την πρωτη ευκαιρια...μηπως γνωριζεις γιατι αν κρατας σταθερα το δαχτυλο σου πανω στην οθονη η το μετακινεις αργα τοτε δημηουργειτε ενα τρεμουλο??συμπηρωματικα στην πρωτη σου προταση αν και εφοσον γνωριζεις παντα τα προφιλ μπορεις να τα διαμορφωσεις και σε επιπεδο διαφορετικων ηχων στα μηνυματα και σε ηχους κλησεις κτλ,,, ευχαριστω πολυ Παράθεση crisillium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savafan1985 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Σας ευχαριστω ολους για τους απαντησεις. Θα τους ξεκαθαρισω οτι θελω το I9100 και οχι το G και θα το τσεκαρω μετα στην παραλαβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ...(makis 206) θα το δω με την πρωτη ευκαιρια...μηπως γνωριζεις γιατι αν κρατας σταθερα το δαχτυλο σου πανω στην οθονη η το μετακινεις αργα τοτε δημηουργειτε ενα τρεμουλο??συμπηρωματικα στην πρωτη σου προταση αν και εφοσον γνωριζεις παντα τα προφιλ μπορεις να τα διαμορφωσεις και σε επιπεδο διαφορετικων ηχων στα μηνυματα και σε ηχους κλησεις κτλ,,, ευχαριστω πολυ Για το τρέμουλο δεν κατάλαβα τι εννοείς, μήπως μιλάς για κάποιο μικρό "lag" που πιθανόν κάνει η rom που φοράς; Λύνεται με διάφορους τρόπους πάντως και ανάλογα απ'το που προέρχεται (μιας και μπορεί να δημιουργείται κι από ένα απλό widget..), βρίσκουμε και τον τρόπο εξαφάνισης ή έστω ελαχιστοποίησής του. Την εφαρμογή με τα προφίλς δεν την χρησιμοποιώ..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crisillium1 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 να σου εξηγησω,αν εισαι στο μενου ρυθμισεις του κινητου και ρολαρεις προς τα κατω μεχρι να φτασεις δτο τερμα αλλα δεν αφησεις το χερι σου απ την οθονη το συνεχισεις να σπρωχνει προς τα κατω ή αν μετακινεις αργα το μενου πανω κατω στις ρυθμισεις τοτε παρουσιαζει ενα τρεμουλο σαν να κανει πολυ συντομη παλινδρομιση πανω κατω το δαχτυλο σου σαν να τρεμει το δαχτυλο σου δηλ και αυτο το βλεπεις στην οθονη,,μηπως...μηπως...χωρις να ειμαι σιγουρος εχει να κανει με την οθονη και την βαθμονομιση του γυροσκοπιου και την οριζοντια βαθμονομιση??? κατι που ανεφερες σε ram,,μεσα απο το μενου που εχει τον δεικτη ram,,σε τι ποσοστο πρεπει να δουλευει ωστε να ειναι λογικο,,εμενα μετα το reset που κανω παει στα 343 με 440 mb αναλλογος παντα την περισταση ευχαριστω και παλι Παράθεση crisillium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καλημέρα! Κάτοχος του s2 εδώ και δύο εβδομάδες και πολύ ευχαριστημένος!! Το μόνο περίεργο που έχω παρατηρήσει είναι ότι χάνεται το σήμα τελείως ορισμένες φορές και αδύναμο wifi. Είμαι σε stock 4.0.3 και unroot. Το έχει προσέξει κάποιος άλλος..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 να σου εξηγησω,αν εισαι στο μενου ρυθμισεις του κινητου και ρολαρεις προς τα κατω μεχρι να φτασεις δτο τερμα αλλα δεν αφησεις το χερι σου απ την οθονη το συνεχισεις να σπρωχνει προς τα κατω ή αν μετακινεις αργα το μενου πανω κατω στις ρυθμισεις τοτε παρουσιαζει ενα τρεμουλο σαν να κανει πολυ συντομη παλινδρομιση πανω κατω το δαχτυλο σου σαν να τρεμει το δαχτυλο σου δηλ και αυτο το βλεπεις στην οθονη,,μηπως...μηπως...χωρις να ειμαι σιγουρος εχει να κανει με την οθονη και την βαθμονομιση του γυροσκοπιου και την οριζοντια βαθμονομιση??? κατι που ανεφερες σε ram,,μεσα απο το μενου που εχει τον δεικτη ram,,σε τι ποσοστο πρεπει να δουλευει ωστε να ειναι λογικο,,εμενα μετα το reset που κανω παει στα 343 με 440 mb αναλλογος παντα την περισταση ευχαριστω και παλι Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το τρέμουλο αλλά οκ, ίσως καταλάβει κάποιος άλλος και σου εξηγήσει.. Προηγουμένως μίλησα για τη rom εγώ, το firmware δηλαδή που έχει η συσκευή σου αυτή τη στιγμή αλλά άσχετα με αυτό κι αφού αναφέρθηκες στη ram να σου πω ότι δεν υπάρχει "λογική" σε αυτό, όσο τρέχουν εφαρμογές από "πίσω" τόσο ανεβαίνει και το ποσοστό αυτής, καλό είναι κάποιες φορές να την ελευθερώνεις λίγο αν έχεις φορτώσει πολλές εφαρμογές και αρχίσει να λαγκάρει η συσκευή (στο S2 δεν θα σε απασχολήσει και τόσο) αλλά και να μην το κάνεις θα το κάνει το Android για σένα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καλημέρα! Κάτοχος του s2 εδώ και δύο εβδομάδες και πολύ ευχαριστημένος!! Το μόνο περίεργο που έχω παρατηρήσει είναι ότι χάνεται το σήμα τελείως ορισμένες φορές και αδύναμο wifi. Είμαι σε stock 4.0.3 και unroot. Το έχει προσέξει κάποιος άλλος..? Κλασικό πρόβλημα της 4.0.3, βάλε την 4.0.4 να βρεις την υγειά σου. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Κάτι που διάβασα για αλλαγή modem υπάρχει λόγος ή αρκεί να περάσω 4.0.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts