Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά το play 247 την έχει 30γιουρο την μπαταρία, τι 40 βλέπω και με πιάνουν αναγουλες να πούμε

Swyped from my SII using tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προς ενημερωσην σας αναφερω το παρακατω περιστατικο:

Φιλος ειχε προβλημα με το S2. Ενω το φορτιζε ολο το βραδυ, την αλλη μερα του εσβηνε ξαφνικα, εβαζε ξανα να το φορτισει, δεν του αναβε, μετα απο προσπαθειες αναβε το κινητο, του ξαναεσβηνε κλπ. Γενικα ειχε προβληματα με την μπαταρια. Εβαλε μια καινουργια μπαταρια, αλλα μετα απο μια εβδομαδα παλι τα ιδια συμπτωματα.

Επειδη ειχε βαλει custom rom του προτείνω να βαλει την original κι αν του κανει τα ιδια παλι να το παει για service.

Οντως μετα απο 2-3 μερες του εκανε παλι τα ιδια, με την διαφορά ομως ότι η μαμα rom του έβγαλε το εικονιζόμενο μήνυμα κατι που δεν του εβγαζε η custom.

Καθαρισε την επαφη usb γιατι προφανως ειχε πιασει υγρασια-σκονη και ολα λυθηκαν !!!

Τελικα εχουν και κατι καλο οι original rom :)

Μου το εχει βγαλει κι εμενα αυτο το μηνυμα μερικες φορες, τουλαχιστον οσο ειχα την 4.0.3... με την 4.0.4 δεν το εχω ξαναδει... και δεν εχω βαλει ποτε custom rom, παιζω παντα με επισημες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

εκανα update την κυριακη μεσω κιες και μετα απο 3 μερες χρηση το μοναδικο προβλημα που αντιμετωπισα ηταν ενα μουλαρωμα του wifi στην αρχη που ληθηκε με βγαλσιμο μπαταριας για καννενα 5 λεπτο και επανεκινηση.

γενικα ειμαι πολυ ποιο ευχαριστημενος απο την 4.0.3 και συστηνω την αναβαθμιση ανεπιφύλακτα.

εκανα update την κυριακη μεσω κιες και μετα απο 3 μερες χρηση το μοναδικο προβλημα που αντιμετωπισα ηταν ενα μουλαρωμα του wifi στην αρχη που ληθηκε με βγαλσιμο μπαταριας για καννενα 5 λεπτο και επανεκινηση.

γενικα ειμαι πολυ ποιο ευχαριστημενος απο την 4.0.3 και συστηνω την αναβαθμιση ανεπιφύλακτα.

Που να δοκιμασεις 4.0.4.. Η εκδοση 4.0.3 ειχε θεμα με το wifi.. Κολλαγε και για να ξεκολλησει ηθελε η restart η να μπεις σε airplane mode και να βγεις.. Γενικοτερα τετοια μικροκολληματα σταματησαν στην 4.0.4..

Που να δοκιμασεις 4.0.4.. Η εκδοση 4.0.3 ειχε θεμα με το wifi.. Κολλαγε και για να ξεκολλησει ηθελε η restart η να μπεις σε airplane mode και να βγεις.. Γενικοτερα τετοια μικροκολληματα σταματησαν στην 4.0.4..

Για την 4.0.4 μίλαγε :)

Για την 4.0.4 μίλαγε :)

Τι σου κάνει ένα ποιο ε?? Πω Πω στραβωμάρα... :lol:

Εχω την 4.3.3 από μαμά . Συνδέω το κινητό με το Kies και μου βγάζει " Αυτό είναι το πιό πρόσφατο λογισμικό ":worry:

Τι συμβαίνει ? Μήπως επειδή είμαι root ?

Εχω την 4.3.3 από μαμά . Συνδέω το κινητό με το Kies και μου βγάζει " Αυτό είναι το πιό πρόσφατο λογισμικό ":worry:

Τι συμβαίνει ? Μήπως επειδή είμαι root ?

E, προφανως δεν εχει ερθει ακομα το update για την δικη σου συσκευη (καθολου πρωτοτυπο)... Μπες στην Samsung, κατεβασε οποια 4.0.4 θελεις (εγω κατεβασα την Αγγλικη) και περασε τη μεσω Odin... και ξανακανε παλι την διαδικασια για root!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλησπερα για λυστε μου παρακλω μια απορια ειμαι στη 4.0.3 και εκτος απο το προαναφερθεν θεμα με το wifi μου βγαζει αρκετα συχνα μετα απο κολλημα και ενα μηνυμα αν θυμαμαι καλα η διαδικασια com.google.process.gapps διακοπηκε ξερετε τι παιζει το βγαζει σχεδον καθε μερα σε ανυποπτη στιγμη.Επισης να ρωτησω το κινητο το αγορασα απο Πλαισιο παιζει ρολο στην αναβαθμηση γιατι δεν εχω ειδοποιηθει για την 4.0.4.

ONE PLUS 9 PRO

E, προφανως δεν εχει ερθει ακομα το update για την δικη σου συσκευη (καθολου πρωτοτυπο)... Μπες στην Samsung, κατεβασε οποια 4.0.4 θελεις (εγω κατεβασα την Αγγλικη) και περασε τη μεσω Odin... και ξανακανε παλι την διαδικασια για root!!!

Thanks . Αν είναι έτσι λέω να περιμένω . Δεν έχω δα και κανένα πρόβλημα με την 4.0.3 . Τα μικροπροβλήματα που διαβάζω πως έχουν

κάποιοι φίλοι , δεν έχουν κάνει την παρουσία τους :happy:

ΥΓ Από λάθος έγραψα 4.3.3 , αντί του σωστού 4.0.3 . sorry

Thanks . Αν είναι έτσι λέω να περιμένω . Δεν έχω δα και κανένα πρόβλημα με την 4.3.3 . Τα μικροπροβλήματα που διαβάζω πως έχουν

κάποιοι φίλοι , δεν έχουν κάνει την παρουσία τους :happy:

Προφανως εννοεις 4.0.3...!!! Οσο για τα προβληματα που λες οτι δεν εχεις, επετρεψε μου να σου πω οτι υπαρχουν και ισως δεν εχεις "σκαλισει" αρκετα το κινητο σου ωστε να σε "ενοχλησουν"... Βαλε με κλειστα ματια την 4.0.4...!!! Το σημαντικοτερο, θα σου κραταει περισσοτερο η μπαταρια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προφανως εννοεις 4.0.3...!!! Οσο για τα προβληματα που λες οτι δεν εχεις, επετρεψε μου να σου πω οτι υπαρχουν και ισως δεν εχεις "σκαλισει" αρκετα το κινητο σου ωστε να σε "ενοχλησουν"... Βαλε με κλειστα ματια την 4.0.4...!!! Το σημαντικοτερο, θα σου κραταει περισσοτερο η μπαταρια...

Kαι πως την βαζουμε;Μεσω kies που τσεκαρα μου λεει οτι εχω την πιο προσφατη εκδοση.

ONE PLUS 9 PRO

Οντως , όπως διόρθωσα παραπάνω είναι η 4.0.3 . Οσο γιά το "σκάλισμα" , γιατί να το κάνω αφού ξέρω εκ των προτέρων ότι θα αντιμετωπίσω προβλήματα .

Τελικά πρέπει να κάνω unroot γιά να γίνει η αναβάθμιση , όταν και εφ' όσον μπορεί να γίνει απλά από το Kies ?

Οντως , όπως διόρθωσα παραπάνω είναι η 4.0.3 . Οσο γιά το "σκάλισμα" , γιατί να το κάνω αφού ξέρω εκ των προτέρων ότι θα αντιμετωπίσω προβλήματα .

Στην 4.0.3, ανάλογα με τη συσκευή πάντα, δε χρειάζεται να πειράξεις τίποτα για να έχεις προβλήματα. :happy:

Μπορούν να σου σπάσουν τα νεύρα, απλά χρησιμοποιώντας το :lol:

Πρέπει να είσαι από τους τυχερούς!

Kαι πως την βαζουμε;Μεσω kies που τσεκαρα μου λεει οτι εχω την πιο προσφατη εκδοση.

Μεσω Odin. Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851. Φροντισε να χρησιμοποιησεις το Odin 1.85

Τελικά πρέπει να κάνω unroot γιά να γίνει η αναβάθμιση , όταν και εφ' όσον μπορεί να γίνει απλά από το Kies ?

Δεν θα αντιμετωπισεις προβληματα με το "σκαλισμα" (αν το κανεις σωστα), εννοω οτι η 4.0.4 λυνει διαφορα προβληματα της 4.0.3... Αν βεβαια εισαι ευχαριστημενος, ή δεν τα εχεις διαπιστωσει, ή γενικα δεν θελεις να "χωθεις" σε ολο αυτο, μενεις εκει που εισαι... Δεν χρειαζεται unroot, απλα μετα την αναβαθμηση θα πρεπει να ξανακανεις την διαδικασια του root γιατι θα χαθει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Galaxy sII ή sII Plus????

Ρε Γμτ ξεκίνησα για το sIII και δες που εφτασα....

Σωστε με....

Ηταν να παρω το 3. Μετα ειπα να κρατησω καποια απο τα χρηματα και να παρω το 2...και τωρα ακουσα για το 2plus....

Galaxy sII ή sII Plus????

Ρε Γμτ ξεκίνησα για το sIII και δες που εφτασα....

Σωστε με....

Ηταν να παρω το 3. Μετα ειπα να κρατησω καποια απο τα χρηματα και να παρω το 2...και τωρα ακουσα για το 2plus....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=342576

Το S2 ανώτερο και με τεράστια υποστήριξη.Μονόδρομος...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=342576

Το S2 ανώτερο και με τεράστια υποστήριξη.Μονόδρομος...

Λες ρε φιλε?

γιατι εχω μπερδευτει...ειπα να παρω ενα κινητο της προκοπης και εχω μπερδεψει τα μπουτια μου...

το sIII γιατι στο skroutz πεφτει καθημερινα???ξερεις???

Λες ρε φιλε?

γιατι εχω μπερδευτει...ειπα να παρω ενα κινητο της προκοπης και εχω μπερδεψει τα μπουτια μου...

το sIII γιατι στο skroutz πεφτει καθημερινα???ξερεις???

Πάντα οι τιμές πέφτουν.

Πάντως αν δεν έχεις τα λεφτά για το S3 το S2 είναι πάρα πολύ καλή επιλογή και δε θα το μετανοιώσεις.

Το νεξους είναι σαν να έχεις psp στην τσέπη, διαβάζω ότι όλοι δίνουν το 3 δεν ξέρω γιατί.πολλές αγγελίες βλέπω

Swyped from my SII using tapatalk

Edited by vrwmiaris
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Το ποστάρω εδώ γιατί θέλω να το μάθει η παρέα των S2. Εδώ υπάρχει για 24 ώρες προσφορά Galaxy S3 αλλά την έκδοση του 2πύρηνου επεξεργαστή στο 1.5GHz και 2GB RAM. Έτσι λέει στα specs τουλάχιστον. Η τιμή παιδιά είναι κορυφή.469 €. Τσεκάρετε και όποιος ενδιαφέρεται ορμάει. Κρίμα που δεν μπορώ εγώ :D http://www.groupon.gr/deals/special-deal/techmania-galaxy3s-sidedeal/10938058

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω kies; Τι να κάνω;

Απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανα του kies με reboot στο pc .

Άλλαξε και θύρα usb .

Samsung galaxy s21+

είχα 4.0.3

εβγαλε μηνυμα σήμερα για αναβάμιση

κατέβασε 80 MB. μάλλον θα είναι η 4.0.4 Ελληνικό τηλεφωνο από γερμανό

Edited by CoyoteD
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)