Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

4.0.4 nordic και δεν ειναι root το κινητο

Ρυθμίσεις-Για προγραμματιστές και ξετίκαρε τον εντοπισμό σφαλμάτων

ειναι ξετικαρισμενο. Τι φταιει παιδες. θα τρελαθω :)

Δεν έχω το τηλέφωνο πλέον και δε θυμάμαι ακριβώς το μενού.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις-ασύρματα δίκτυα-usb και διάλεξε MTP

ειναι ξετικαρισμενο. Τι φταιει παιδες. θα τρελαθω :)

Φίλε δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το Kies και να το ξανα εγκαταστήσεις.Κάνε ενα pause protection το anti virus σου και ξεκίνα εγκατάσταση Kies.Όταν κάνει και τους drivers κ.τ.λ. και τελειώσει.Κάνε ενα restart και δοκίμασε ξανά να συνδέσεις την συσκευή.Αν δείς ότι δεν.Προφανώς φταίει η rom.Όταν βάζουμε άλλες rom επειδή δοκίμασα αρκετές, πάντα 9/10 έχουν θέμα με το Kies.Στο anti virus ξανα ενεργοπίησε το protection μετά αφού συνδέσεις την συσκευή στο pc μετά το restart που σου είπα.Άστο πρώτα να δούμε αν βρεί την συσκευή το Kies και έπειτα το ενεγοποιείς

φιλε τιποτα. εχω κανει απεγκατασταση, επανεκκινηση, ξανα εγκατασταση το kies (την τελευταια εκδοση), antivirus disable, αλλα τιποτα. Βλεπει το GS3 και οχι το GS2. εσεις οσοι εχετε την 4.0.4 nordic εχετε το ιδιο προβλημα;

Δεν ξέρω φίλε μου.Εγώ πάντως μόνο με 1 rom, δεν θυμάμαι ποιά, μπορούσα να έχω και Kies. Με τις υπόλοιπες πάντα είχα θέμα.Ίσως να ψάξεις στο XDA forum που μπορεί να έχουν κάποια λύση.Μήπως φταίει ο kernel;Τί kernel έχεις;

Edited by gaster

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Φίλε δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το Kies και να το ξανα εγκαταστήσεις.Κάνε ενα pause protection το anti virus σου και ξεκίνα εγκατάσταση Kies.Όταν κάνει και τους drivers κ.τ.λ. και τελειώσει.Κάνε ενα restart και δοκίμασε ξανά να συνδέσεις την συσκευή.Αν δείς ότι δεν.Προφανώς φταίει η rom.Όταν βάζουμε άλλες rom επειδή δοκίμασα αρκετές, πάντα 9/10 έχουν θέμα με το Kies.Στο anti virus ξανα ενεργοπίησε το protection μετά αφού συνδέσεις την συσκευή στο pc μετά το restart που σου είπα.Άστο πρώτα να δούμε αν βρεί την συσκευή το Kies και έπειτα το ενεγοποιείς

φιλε τιποτα. εχω κανει απεγκατασταση, επανεκκινηση, ξανα εγκατασταση το kies (την τελευταια εκδοση), antivirus disable, αλλα τιποτα. Βλεπει το GS3 και οχι το GS2. εσεις οσοι εχετε την 4.0.4 nordic εχετε το ιδιο προβλημα;

TCe

Factory reset στο 2 δοκίμασες; Επίσης δοκίμασε να το βάλεις στο άλλη θύρα usb

- Alex

Factory reset στο 2 δοκίμασες; Επίσης δοκίμασε να το βάλεις στο άλλη θύρα usb

ναι το εχω βαλει και σε αλλα usb και τιποτα.

ΟΧΙ factory reset δεν εχω κανει, γιατι θα χαθουν τα παντα και η γυναικα μετα θα μας...... :) :) :)

TCe

ΟΧΙ factory reset δεν εχω κανει, γιατι θα χαθουν τα παντα και η γυναικα μετα θα μας...... :) :) :)

Δοκίμασε μέσα από το manage του υπολογιστή να σβήσεις τους drivers usb της samsung. Μόλις συνδέσεις το κινητό οι drivers θα εγκατασταθούν μόνοι τους.

Φιλικά Γιώργος

παιδες help προβλημα

προβλημα συνδεσης με το kies λεει: η ανακτηση των πληροφοριων της συσκευης απετυχε

Δε βλεπει το kies το GS2 της γυναικας μου. σαν εξωτερικο μεσο αποθηκευσης το βλεπει.

Στον ιδιο υπολογιστη (win7 64bit) με το ιδιο usb καλωδιο το δικο μου κινητο GS3 το βλεπει τι kies.

τι φταιει; Το κινητο ή ο υπολογιστης; Το δικο GS3 πως στην ευχη το βλέπει;

Τι csc έχεις?

(Βασικά επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με kies, το csc sales code παίζει ρόλο η είναι μόνο για περίπτωση αναβάθμισης?)

Τι csc έχεις?

(Βασικά επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με kies, το csc sales code παίζει ρόλο η είναι μόνο για περίπτωση αναβάθμισης?)

εχω csc ΝΕΕ. Εχω πατου ελληνικα και ελληνικα apn επισης. Αυριο θα δοκιμασω και σε εναν αλλον υπολογιστη. Να δω τι θα κανει εκει.

TCe

Δυστυχώς είναι κάποιο αρχείο που το Kies δε μπορεί να δει και κολλάει. Είναι κλασσικό το φαινόμενο πια λόγω του ότι το Kies είναι για τα μπάζα (αλήθεια, γιατί τέτοια αγωνία να συνδεθείς στο Kies?).

Αν θες οπωσδήποτε να συνδεθείς, κάνε backup τα αρχεία και της εφαρμογές της δικιάς σου με το titanium όπως έχουμε πει πολλές φορές, κάνε το reset και ξαναπέρνα τα.

Αλλιώς είναι σα να ψάχνεις ψύλλους στ'άχυρα.

- Alex

Δυστυχώς είναι κάποιο αρχείο που το Kies δε μπορεί να δει και κολλάει. Είναι κλασσικό το φαινόμενο πια λόγω του ότι το Kies είναι για τα μπάζα (αλήθεια, γιατί τέτοια αγωνία να συνδεθείς στο Kies?).

Αν θες οπωσδήποτε να συνδεθείς, κάνε backup τα αρχεία και της εφαρμογές της δικιάς σου με το titanium όπως έχουμε πει πολλές φορές, κάνε το reset και ξαναπέρνα τα.

Αλλιώς είναι σα να ψάχνεις ψύλλους στ'άχυρα.

Και γω αυτο πιστευω οτι ειναι. Καποιο αρχειο απο καποια εφαρμογη ή κατι τετοιο το εμποδιζει.

Θελω να συνδεθω με το kies για να περασω με συγχρονισμο τις επαφες απο Outlook. Γιαυτο καιγομαι.

Επιτελους δοκιμασα κατι και πετυχε. Γιουπιιιιιιιιιιι.

Συνδεθηκα με το Kies χωρις καλωδιο αλλα με WiFi και εκανα τις επαφες με το Outlook. Ουφ επιτελους.

TCe

Παιδιά κανα καλό πρόγραμμα που να σώζει τα sms στον υπολογιστή και μετά να τα ξανα περνάω στην συσκευή από τον υπολογιστή;

OnePlus 3T Gunmetal

Παιδιά κανα καλό πρόγραμμα που να σώζει τα sms στον υπολογιστή και μετά να τα ξανα περνάω στην συσκευή από τον υπολογιστή;

Super Backup. Περναs το φακελο smsContact στον υπολογιστη,και μετα οποτε θεs τον μεταφερειs

στο τηλ/νο. Κραταει backup επαφεs κλησειs sms και αλλα. Δωρεαν στο google play.!!

παιδια εχω ενα προβλημα εβαλα σημερα μεσω κιες την 404 και απο εκει που στην αρχη ηταν ολλα καλα με wifi εχει καμια ωρα τωρα που εχει μουλαρωσει .δεν εχω εγκαταστησει εφαρμογες η κατι αλλο στο ενδιαμεσω,και δεν ειμαι root μπορει να βοηθησει κανεις καμια ρυθμιση ?διαγραφη δεδομενων απο καμια εφαρμογη του συστηματος?help please

Super Backup. Περναs το φακελο smsContact στον υπολογιστη,και μετα οποτε θεs τον μεταφερειs

στο τηλ/νο. Κραταει backup επαφεs κλησειs sms και αλλα. Δωρεαν στο google play.!!

Άψογος.Ευχαριστώ.Μετά που πρέπει να τοποθετήσω το αρχείο .xml ώστε να μου εμφανίζονται τα μηνύματα που είχα στα εισερχόμενα;

Edited by gaster

OnePlus 3T Gunmetal

παιδια εχω ενα προβλημα εβαλα σημερα μεσω κιες την 404 και απο εκει που στην αρχη ηταν ολλα καλα με wifi εχει καμια ωρα τωρα που εχει μουλαρωσει .δεν εχω εγκαταστησει εφαρμογες η κατι αλλο στο ενδιαμεσω,και δεν ειμαι root μπορει να βοηθησει κανεις καμια ρυθμιση ?διαγραφη δεδομενων απο καμια εφαρμογη του συστηματος?help please

Toυ εκανες reboot και δεν εστρωσε? Αφου αναβαθμισες να φανταστω δεν εκανες επαναφορα εργοστασιακων μιας και αν δεν εισαι ρουτ δε μπορεις να κανεις full backup.Οταν λες κολαει τι ακριβως εννοεις?Μενει κολημενο το wifi προσπαθωντας να ανοιξει/κλεισει η δεν συνδεεται?Το πρωτο το ειχα στη 4.0.3 και τις περισσοτερες ηθελε επανακινηση,στη 4.0.4 δε το ξανα'δα.Αν δεν συνδεεται κανε κι ενα restart το μοντεμ σου.

Αν και Off Topic η ερώτηση σου, ενεργοποιείς το BBCode από τις ρυθμίσεις.

Στην συνέχεια οι ερωτήσεις για εφαρμογές να γίνονται στην ενότητα Android.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Άψογος.Ευχαριστώ.Μετά που πρέπει να τοποθετήσω το αρχείο .xml ώστε να μου εμφανίζονται τα μηνύματα που είχα στα εισερχόμενα;

Μολιs το τρεξειs το προγραμμα, δημιουργει ενα φακελο στη sd που λεγεται: SmsContactBackup

Eκει μεσα ειναι ολα,xml,contacts,logs,bookmarks,και αλλα. Eσυ θα μεταφερειs oλοκληρο τον φακελο αυτο οπωs ειναι,οχι ξεχωριστα τα αρχεια, ενα ενα.!! Και αναλογα, τι θελειs να κανειs restore,παταs το αντιστοιχο κουμπακι

τικ, μεσα απο το μενου του προγραμματοs.!!

Edited by manoliskikis4

ποια ειναι η καλυτερη official rom με ελληνικα παντου φυσικα γιατι εχει ο αδερφος μου την τελευταια ελληνικη αλλα δεν ειναι ευχαριστημενος.

ποια ειναι η καλυτερη official rom με ελληνικα παντου φυσικα γιατι εχει ο αδερφος μου την τελευταια ελληνικη αλλα δεν ειναι ευχαριστημενος.

Ταπεινή μου γνώμη LPX 4.0.4

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Ταπεινή μου γνώμη LPX 4.0.4

συμφωνω 100%

Την εχω 8 μερες τωρα και το κινητο ειλικρινα δεν δεν δεν ζεστενεται.

TCe

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)