ggazas Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Ποιο είναι το touchwiz 5? Swyped from my SII using Tapatalk Αυτό που φοράει το Galaxy SIII. Εδώ είναι και ένα link για το SII Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Γιατι δεν μπορω να κανω βιντεοκλησεις μεσω κοσμοτε? Ειναι ενεργοποιημενη η βιντεοκληση απο την εταιρια, εχω 3G σημα αλλα δεν γινεται...με γυριζει σε κληση ομιλιας. Τι modem έχεις? Δεν σε πιανω... Εσύ έχεις 3g σήμα.Ο άλλος έχει; :happy: Εννοειται, προσπαθουσα να κανω βιντεοκληση και ειμασταν και οι 2 διπλα ωστε να ειμαι σιγουρος για το σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Δεν σε πιανω... http://cdn.redmondpie.com/wp-content/uploads/2012/02/I9100XXLPB6.png Εννοεί στη φωτογραφία εκεί που λέει baseband version, εσένα τι γράφει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Eντωμεταξύ τα mini pro/ray ήταν τα πιθανά πριν τελικά πάρω το s2. Πως σου φάνηκε η μετάβαση στις 4,3in;;Στο στυλ του noled είναι και το BubbleBuzz έχω την εντύπωση. Αυτη ειναι μια πολυ καλη ερωτηση... Πρωτα x10 μινι προ,μετα mini pro,μετα ray (ενδιαμεσα και λιγο arc s του ξαδερφου μου αλλα για λιγο) και τωρα S2... (απο,τι καταλαβες ειμαι φαν των μικρων σε διαστασεις κινητων.Μιας και θεωρω την φορητοτητα ως το μεγαλυτερο προσον ενος κινητου τηλεφωνου που εχεις σχεδον ολη την ημερα μαζι σου.Ποσο λαθος εκανα;:lol:Τα λογια ειναι περιττα.Και για την οθονη και για το κινητο αλλα και για την υλοποιηση της Samsung που εχει βαλει καποιες μικρες πινελιες (toggles,αναφορα παραδοσης στη μαμα εφαρμογη με ειδοποιηση στην status bar κ.α. τα οποια με κερδισαν αμεσως! Παντως, ειδικα για την οθονη ειχα τεραστιες αμφιβολιες. 4.3 ιντσες και 219 ppi???Ενω το ray ειχε 297 στις 3.3!Ελεγα μεσα μου οτι τα πιξελς θα κανουν παρτυ.Αλλα....με διεψευσε η Sammy.(Αν και κλασσικα υστερει κατω απο το φως σε σχεση με τις LCD.) Τελικα η φορητοτητα δεν εχει να κανει τοσο με το μεγεθος οσο με το βαρος της συσκευης και σαυτον τον τομεα το κινητο δινει ρεστα. αφού είσαι ήδη ροοτ ξέχνα το noled και βάλε το bln pro..... Αγορινα με βολεψε το noled απιστευτα!!! Εχει μεχρι και επιλογη να πατας πανω στο εικονιδιο και να σε βαζει απευθειας στις κλησεις/μηνυματα κ.λ.π! Και ειναι και ψαρωτικο..:happy: Προς το παρον το κραταω και οταν το βαρεθω (δυστυχως βαριεμαι ευκολα) δοκιμαζω bln!! Σε υπερευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Αγορινα με βολεψε το noled απιστευτα!!! Εχει μεχρι και επιλογη να πατας πανω στο εικονιδιο και να σε βαζει απευθειας στις κλησεις/μηνυματα κ.λ.π! Και ειναι και ψαρωτικο..:happy: Προς το παρον το κραταω και οταν το βαρεθω (δυστυχως βαριεμαι ευκολα) δοκιμαζω bln!! Σε υπερευχαριστω! Το noled είναι πιο όμορφο, αλλά έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για battery drain. Το bln πιο πρακτικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Εμενα το bln παλι πινει πολυ μπαταρία.. Δεν ξερω γτ Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Σε μένα όταν πατάω το εικονίδιο δεν με πάει στις κλήσεις, πρέπει να το ξεκλειδώσω Swyped from my SII using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 http://cdn.redmondpie.com/wp-content/uploads/2012/02/I9100XXLPB6.png Εννοεί στη φωτογραφία εκεί που λέει baseband version, εσένα τι γράφει; Λεει I9100BOLP5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Λεει I9100BOLP5 Βάλτο στο KIES.Πιθανόν να έχεις αναβάθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Σε μένα όταν πατάω το εικονίδιο δεν με πάει στις κλήσεις, πρέπει να το ξεκλειδώσω Swyped from my SII using Tapatalk Μεσα στις ρυθμισεις της εφαρμογης εχει την επιλογη..αν δεν το βρεις πες μου να σου πω "path" ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Βάλτο στο KIES.Πιθανόν να έχεις αναβάθμιση. Οντως περασε την 4.0.4!! Στο τελος ομως που εκανε εγκατασταση εφαρμογων η συσκευη, πατησα επιβεβαιωση σε μια ανακεφαλαιωση που μου εδειξε το ΚΙΕS και ενω εκανε προσπαθεια να συνδεθει με το κιεσ μου πεταξε διακοπη κατα την εγκατασταση...Τωρα τι εγινε? Εμεινε στη μεση? Πως θα το συνεχισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Οντως περασε την 4.0.4!! Στο τελος ομως που εκανε εγκατασταση εφαρμογων η συσκευη, πατησα επιβεβαιωση σε μια ανακεφαλαιωση που μου εδειξε το ΚΙΕS και ενω εκανε προσπαθεια να συνδεθει με το κιεσ μου πεταξε διακοπη κατα την εγκατασταση...Τωρα τι εγινε? Εμεινε στη μεση? Πως θα το συνεχισω? Δεν έχω καταλάβει τι έχεις πάθει. Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 (edited) Δεν έχω καταλάβει τι έχεις πάθει. Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά; Nαι λειτουργει κανονικα. Αφου τελειωσε η βασικη εγκατασταση και ανοιξε η συσκευη, εβαλα το πιν που μου ζητησε και συνεχισε και εκανε μια εγκατασταση εφαρμογων οπως ελεγε. Σε αυτο το σημειο λοιπον μου πεταξε ενα παραθυρο to kies, μια επιβεβαιωση για το τι περαστηκε στην αναβαθμιση, πατησα ΟΚ επειτα το KIES προσπαθησε να συνδεθει με την συσκευη και μου δεκοψε αυτη την τελικη εγκατασταση εφαρμογων που βρισκοταν σε εξελιξη. Μου πεταει μυνημα η συσκευη οτι το ταδε(δεν θυμαμαι ακριβως) διεκοπει, πατησα ΟΚ και ανοιξε η συσκευη κανονικα με την 4.0.4 Edited September 22, 2012 by skoulikomirmigot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Nαι λειτουργει κανονικα. Αφου τελειωσε η βασικη εγκατασταση και ανοιξε η συσκευη, εβαλα το πιν που μου ζητησε και συνεχισε και εκανε μια εγκατασταση εφαρμογων οπως ελεγε. Σε αυτο το σημειο λοιπον μου πεταξε ενα παραθυρο to kies, μια επιβεβαιωση για το τι περαστηκε στην αναβαθμιση, πατησα ΟΚ επειτα το KIES προσπαθησε να συνδεθει με την συσκευη και μου δεκοψε αυτη την τελικη εγκατασταση εφαρμογων που βρισκοταν σε εξελιξη. Μου πεταει μυνημα η συσκευη οτι το ταδε(δεν θυμαμαι ακριβως) διεκοπει, πατησα ΟΚ και ανοιξε η συσκευη κανονικα με την 4.0.4 Τώρα στο KIES τι σου γράφει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Τώρα στο KIES τι σου γράφει; Τιποτα, οτι δεν υπαρχει καποια ενημερωση, εχει περαστει κανονικα η αναβαθμιση παντως. Τωρα που λειτουργω το τηλεφωνο ισως κατι λειπει απο τις εφαρμογες(λειπουν καποια εικονιδια)...δεν μπορω να θυμηθω ποιες ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Τιποτα, οτι δεν υπαρχει καποια ενημερωση, εχει περαστει κανονικα η αναβαθμιση παντως. Τωρα που λειτουργω το τηλεφωνο ισως κατι λειπει απο τις εφαρμογες(λειπουν καποια εικονιδια)...δεν μπορω να θυμηθω ποιες ομως... Αν όταν τελείωσε η αναβάθμιση το τηλέφωνο έκανε reboot, μάλλον δε θα έχεις πρόβλημα. Ξανακάνε reboot, να δεις αν σου βγάζει κάποιο σφάλμα στην εκκίνηση. Δοκίμασε και τις βιντεοκλήσεις που θες, να δεις αν διορθώθηκαν και μας ενημερώνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 παιδια καλησπερα. χρησιμοποιω τον go locker και οταν εχω κληση, ενω ειναι κλειδωμενο, μου εμφανιζει το νουμερο ως αγνωστη επαφη. υπαρχει καμια ρυθμιση για να δειχνει κανονικα το ονομα της αποθηκευμενης επαφης που με καλει; κανεις που γνωριζει ρε παιδια στο παραπανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Αν όταν τελείωσε η αναβάθμιση το τηλέφωνο έκανε reboot, μάλλον δε θα έχεις πρόβλημα. Ξανακάνε reboot, να δεις αν σου βγάζει κάποιο σφάλμα στην εκκίνηση. Δοκίμασε και τις βιντεοκλήσεις που θες, να δεις αν διορθώθηκαν και μας ενημερώνεις. Oι βιντεοκλησεις διορθωθηκαν!! :) Δεν μου πεταει κανενα μηνυμα στην επανεκκινηση, ανοιγει μια χαρα. Η μονη διαφορα τωρα πλεον ειναι οτι δειχνει το λογοτυπο της κοσμοτε κατα την εκκινηση. Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον, ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο αυτη η διακοπη και να περαστει οτι εμεινε απεξω στην αλλη αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Oι βιντεοκλησεις διορθωθηκαν!! :) Δεν μου πεταει κανενα μηνυμα στην επανεκκινηση, ανοιγει μια χαρα. Η μονη διαφορα τωρα πλεον ειναι οτι δειχνει το λογοτυπο της κοσμοτε κατα την εκκινηση. Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον, ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο αυτη η διακοπη και να περαστει οτι εμεινε απεξω στην αλλη αναβαθμιση. Αν κάτι έμεινε απέξω όπως λες, που δε νομίζω, από τη στιγμή που έκανε reboot μετά την αναβάθμιση, αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα επανέλθουν. Δύσκολο όμως κάτι να μην εγκαταστάθηκε. Τέλος πάντων ,όλα καλά φαίνονται και έφτιαξε και το κινητό σου. Enjoy! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 καλημερα παιδια εχω ενα θεμα με το γαλαξια μου εχθες το εβγαλα απο τον φορτιστη στης 15:30 το μεσιμερι λοιπον μεχρι της 1 το βραδυ η μπαταρια εχει παει στο 30% με μονο 3 τηλεφωνηματα του 5νταλεπτου και βεβεα ειχα ανοιχτα τα data για της ενημερωσεις.... πως μπωρο να τσεκαρω τι μου ρουφαει την μπαταρια?? εχω το βαττερυ monitor wiget δεν ξερω πιο παλια ειχε ενα θεμα και μου ρουφουσε την μπαταρια σαν τρελο το ξαναεβαλα ομως γιατι μου αρεσε γιατι δειχνει την καταναλωση σε mA εχω και το Gsam battery monitor και εκει μου λεει την καταναλωση απο διαφορες εφαρμογες πχ facebook 20% kernel 38% android core apps 8% to κερνελ τι ειναι και ειναι τοσο ψηλα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 καλημερα παιδια εχω ενα θεμα με το γαλαξια μου εχθες το εβγαλα απο τον φορτιστη στης 15:30 το μεσιμερι λοιπον μεχρι της 1 το βραδυ η μπαταρια εχει παει στο 30% με μονο 3 τηλεφωνηματα του 5νταλεπτου και βεβεα ειχα ανοιχτα τα data για της ενημερωσεις.... πως μπωρο να τσεκαρω τι μου ρουφαει την μπαταρια?? εχω το βαττερυ monitor wiget δεν ξερω πιο παλια ειχε ενα θεμα και μου ρουφουσε την μπαταρια σαν τρελο το ξαναεβαλα ομως γιατι μου αρεσε γιατι δειχνει την καταναλωση σε mA εχω και το Gsam battery monitor και εκει μου λεει την καταναλωση απο διαφορες εφαρμογες πχ facebook 20% kernel 38% android core apps 8% to κερνελ τι ειναι και ειναι τοσο ψηλα??? Βάλε το betterbatterystats να τα δεις αναλυτικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 τελικα υπαρχει καμια λιστα με τη σαβουρα που μπορουμε να σβησουμε με tb; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 τελικα υπαρχει καμια λιστα με τη σαβουρα που μπορουμε να σβησουμε με tb; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1069924 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) Λοιπόν έβαλα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1899537 και δεν μπορώ να βάλω widgets, γράφει can't installed without root permissions for blinking widgets, η δεν μπορεί να το φορτώσει.τι κάνω;;;;; Swyped from my SII using tapatalk Edited September 23, 2012 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 παιδες help προβλημα προβλημα συνδεσης με το kies λεει: η ανακτηση των πληροφοριων της συσκευης απετυχε Δε βλεπει το kies το GS2 της γυναικας μου. σαν εξωτερικο μεσο αποθηκευσης το βλεπει. Στον ιδιο υπολογιστη (win7 64bit) με το ιδιο usb καλωδιο το δικο μου κινητο GS3 το βλεπει τι kies. τι φταιει; Το κινητο ή ο υπολογιστης; Το δικο GS3 πως στην ευχη το βλέπει; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts