Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο είναι το touchwiz 5?

Swyped from my SII using Tapatalk

Αυτό που φοράει το Galaxy SIII.

Εδώ είναι και ένα link για το SII

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατι δεν μπορω να κανω βιντεοκλησεις μεσω κοσμοτε? Ειναι ενεργοποιημενη η βιντεοκληση απο την εταιρια, εχω 3G σημα αλλα δεν γινεται...με γυριζει σε κληση ομιλιας.

Τι modem έχεις?

Δεν σε πιανω...

Εσύ έχεις 3g σήμα.Ο άλλος έχει; :happy:

Εννοειται, προσπαθουσα να κανω βιντεοκληση και ειμασταν και οι 2 διπλα ωστε να ειμαι σιγουρος για το σημα.

Eντωμεταξύ τα mini pro/ray ήταν τα πιθανά πριν τελικά πάρω το s2. Πως σου φάνηκε η μετάβαση στις 4,3in;;Στο στυλ του noled είναι και το BubbleBuzz έχω την εντύπωση.

Αυτη ειναι μια πολυ καλη ερωτηση...

Πρωτα x10 μινι προ,μετα mini pro,μετα ray (ενδιαμεσα και λιγο arc s του ξαδερφου μου αλλα για λιγο) και τωρα S2... (απο,τι καταλαβες ειμαι φαν των μικρων σε διαστασεις κινητων.Μιας και θεωρω την φορητοτητα ως το μεγαλυτερο προσον ενος κινητου τηλεφωνου που εχεις σχεδον ολη την ημερα μαζι σου.Ποσο λαθος εκανα;:lol:Τα λογια ειναι περιττα.Και για την οθονη και για το κινητο αλλα και για την υλοποιηση της Samsung που εχει βαλει καποιες μικρες πινελιες (toggles,αναφορα παραδοσης στη μαμα εφαρμογη με ειδοποιηση στην status bar κ.α. τα οποια με κερδισαν αμεσως!

Παντως, ειδικα για την οθονη ειχα τεραστιες αμφιβολιες. 4.3 ιντσες και 219 ppi???Ενω το ray ειχε 297 στις 3.3!Ελεγα μεσα μου οτι τα πιξελς θα κανουν παρτυ.Αλλα....με διεψευσε η Sammy.(Αν και κλασσικα υστερει κατω απο το φως σε σχεση με τις LCD.)

Τελικα η φορητοτητα δεν εχει να κανει τοσο με το μεγεθος οσο με το βαρος της συσκευης και σαυτον τον τομεα το κινητο δινει ρεστα.

αφού είσαι ήδη ροοτ ξέχνα το noled και βάλε το bln pro.....

Αγορινα με βολεψε το noled απιστευτα!!! Εχει μεχρι και επιλογη να πατας πανω στο εικονιδιο και να σε βαζει απευθειας στις κλησεις/μηνυματα κ.λ.π! Και ειναι και ψαρωτικο..:happy:

Προς το παρον το κραταω και οταν το βαρεθω (δυστυχως βαριεμαι ευκολα) δοκιμαζω bln!! Σε υπερευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγορινα με βολεψε το noled απιστευτα!!! Εχει μεχρι και επιλογη να πατας πανω στο εικονιδιο και να σε βαζει απευθειας στις κλησεις/μηνυματα κ.λ.π! Και ειναι και ψαρωτικο..:happy:

Προς το παρον το κραταω και οταν το βαρεθω (δυστυχως βαριεμαι ευκολα) δοκιμαζω bln!! Σε υπερευχαριστω!

Το noled είναι πιο όμορφο, αλλά έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για battery drain. Το bln πιο πρακτικό!

Σε μένα όταν πατάω το εικονίδιο δεν με πάει στις κλήσεις, πρέπει να το ξεκλειδώσω

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

http://cdn.redmondpie.com/wp-content/uploads/2012/02/I9100XXLPB6.png

Εννοεί στη φωτογραφία εκεί που λέει baseband version, εσένα τι γράφει;

Λεει I9100BOLP5

Σε μένα όταν πατάω το εικονίδιο δεν με πάει στις κλήσεις, πρέπει να το ξεκλειδώσω

Μεσα στις ρυθμισεις της εφαρμογης εχει την επιλογη..αν δεν το βρεις πες μου να σου πω "path" ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βάλτο στο KIES.Πιθανόν να έχεις αναβάθμιση.

Οντως περασε την 4.0.4!!

Στο τελος ομως που εκανε εγκατασταση εφαρμογων η συσκευη, πατησα επιβεβαιωση σε μια ανακεφαλαιωση που μου εδειξε το ΚΙΕS και ενω εκανε προσπαθεια να συνδεθει με το κιεσ μου πεταξε διακοπη κατα την εγκατασταση...Τωρα τι εγινε? Εμεινε στη μεση? Πως θα το συνεχισω?

Οντως περασε την 4.0.4!!

Στο τελος ομως που εκανε εγκατασταση εφαρμογων η συσκευη, πατησα επιβεβαιωση σε μια ανακεφαλαιωση που μου εδειξε το ΚΙΕS και ενω εκανε προσπαθεια να συνδεθει με το κιεσ μου πεταξε διακοπη κατα την εγκατασταση...Τωρα τι εγινε? Εμεινε στη μεση? Πως θα το συνεχισω?

Δεν έχω καταλάβει τι έχεις πάθει.

Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά;

Δεν έχω καταλάβει τι έχεις πάθει.

Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά;

Nαι λειτουργει κανονικα.

Αφου τελειωσε η βασικη εγκατασταση και ανοιξε η συσκευη, εβαλα το πιν που μου ζητησε και συνεχισε και εκανε μια εγκατασταση εφαρμογων οπως ελεγε. Σε αυτο το σημειο λοιπον μου πεταξε ενα παραθυρο to kies, μια επιβεβαιωση για το τι περαστηκε στην αναβαθμιση, πατησα ΟΚ επειτα το KIES προσπαθησε να συνδεθει με την συσκευη και μου δεκοψε αυτη την τελικη εγκατασταση εφαρμογων που βρισκοταν σε εξελιξη. Μου πεταει μυνημα η συσκευη οτι το ταδε(δεν θυμαμαι ακριβως) διεκοπει, πατησα ΟΚ και ανοιξε η συσκευη κανονικα με την 4.0.4

Edited by skoulikomirmigot

Nαι λειτουργει κανονικα.

Αφου τελειωσε η βασικη εγκατασταση και ανοιξε η συσκευη, εβαλα το πιν που μου ζητησε και συνεχισε και εκανε μια εγκατασταση εφαρμογων οπως ελεγε. Σε αυτο το σημειο λοιπον μου πεταξε ενα παραθυρο to kies, μια επιβεβαιωση για το τι περαστηκε στην αναβαθμιση, πατησα ΟΚ επειτα το KIES προσπαθησε να συνδεθει με την συσκευη και μου δεκοψε αυτη την τελικη εγκατασταση εφαρμογων που βρισκοταν σε εξελιξη. Μου πεταει μυνημα η συσκευη οτι το ταδε(δεν θυμαμαι ακριβως) διεκοπει, πατησα ΟΚ και ανοιξε η συσκευη κανονικα με την 4.0.4

Τώρα στο KIES τι σου γράφει;

Τώρα στο KIES τι σου γράφει;

Τιποτα, οτι δεν υπαρχει καποια ενημερωση, εχει περαστει κανονικα η αναβαθμιση παντως. Τωρα που λειτουργω το τηλεφωνο ισως κατι λειπει απο τις εφαρμογες(λειπουν καποια εικονιδια)...δεν μπορω να θυμηθω ποιες ομως...

Τιποτα, οτι δεν υπαρχει καποια ενημερωση, εχει περαστει κανονικα η αναβαθμιση παντως. Τωρα που λειτουργω το τηλεφωνο ισως κατι λειπει απο τις εφαρμογες(λειπουν καποια εικονιδια)...δεν μπορω να θυμηθω ποιες ομως...

Αν όταν τελείωσε η αναβάθμιση το τηλέφωνο έκανε reboot, μάλλον δε θα έχεις πρόβλημα.

Ξανακάνε reboot, να δεις αν σου βγάζει κάποιο σφάλμα στην εκκίνηση.

Δοκίμασε και τις βιντεοκλήσεις που θες, να δεις αν διορθώθηκαν και μας ενημερώνεις.

παιδια καλησπερα.

χρησιμοποιω τον go locker και οταν εχω κληση, ενω ειναι κλειδωμενο, μου εμφανιζει το νουμερο ως αγνωστη επαφη. υπαρχει καμια ρυθμιση για να δειχνει κανονικα το ονομα της αποθηκευμενης επαφης που με καλει;

κανεις που γνωριζει ρε παιδια στο παραπανω;

Αν όταν τελείωσε η αναβάθμιση το τηλέφωνο έκανε reboot, μάλλον δε θα έχεις πρόβλημα.

Ξανακάνε reboot, να δεις αν σου βγάζει κάποιο σφάλμα στην εκκίνηση.

Δοκίμασε και τις βιντεοκλήσεις που θες, να δεις αν διορθώθηκαν και μας ενημερώνεις.

Oι βιντεοκλησεις διορθωθηκαν!! :)

Δεν μου πεταει κανενα μηνυμα στην επανεκκινηση, ανοιγει μια χαρα. Η μονη διαφορα τωρα πλεον ειναι οτι δειχνει το λογοτυπο της κοσμοτε κατα την εκκινηση.

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον, ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο αυτη η διακοπη και να περαστει οτι εμεινε απεξω στην αλλη αναβαθμιση.

Oι βιντεοκλησεις διορθωθηκαν!! :)

Δεν μου πεταει κανενα μηνυμα στην επανεκκινηση, ανοιγει μια χαρα. Η μονη διαφορα τωρα πλεον ειναι οτι δειχνει το λογοτυπο της κοσμοτε κατα την εκκινηση.

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον, ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο αυτη η διακοπη και να περαστει οτι εμεινε απεξω στην αλλη αναβαθμιση.

Αν κάτι έμεινε απέξω όπως λες, που δε νομίζω, από τη στιγμή που έκανε reboot μετά την αναβάθμιση, αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα επανέλθουν.

Δύσκολο όμως κάτι να μην εγκαταστάθηκε.

Τέλος πάντων ,όλα καλά φαίνονται και έφτιαξε και το κινητό σου.

Enjoy! :cool:

καλημερα παιδια εχω ενα θεμα με το γαλαξια μου εχθες το εβγαλα απο τον φορτιστη στης 15:30 το μεσιμερι λοιπον μεχρι της 1 το βραδυ η μπαταρια εχει παει στο 30% με μονο 3 τηλεφωνηματα του 5νταλεπτου και βεβεα ειχα ανοιχτα τα data για της ενημερωσεις.... πως μπωρο να τσεκαρω τι μου ρουφαει την μπαταρια?? εχω το βαττερυ monitor wiget δεν ξερω πιο παλια ειχε ενα θεμα και μου ρουφουσε την μπαταρια σαν τρελο το ξαναεβαλα ομως γιατι μου αρεσε γιατι δειχνει την καταναλωση σε mA εχω και το Gsam battery monitor και εκει μου λεει την καταναλωση απο διαφορες εφαρμογες πχ facebook 20% kernel 38% android core apps 8% to κερνελ τι ειναι και ειναι τοσο ψηλα???

καλημερα παιδια εχω ενα θεμα με το γαλαξια μου εχθες το εβγαλα απο τον φορτιστη στης 15:30 το μεσιμερι λοιπον μεχρι της 1 το βραδυ η μπαταρια εχει παει στο 30% με μονο 3 τηλεφωνηματα του 5νταλεπτου και βεβεα ειχα ανοιχτα τα data για της ενημερωσεις.... πως μπωρο να τσεκαρω τι μου ρουφαει την μπαταρια?? εχω το βαττερυ monitor wiget δεν ξερω πιο παλια ειχε ενα θεμα και μου ρουφουσε την μπαταρια σαν τρελο το ξαναεβαλα ομως γιατι μου αρεσε γιατι δειχνει την καταναλωση σε mA εχω και το Gsam battery monitor και εκει μου λεει την καταναλωση απο διαφορες εφαρμογες πχ facebook 20% kernel 38% android core apps 8% to κερνελ τι ειναι και ειναι τοσο ψηλα???

Βάλε το betterbatterystats να τα δεις αναλυτικά

τελικα υπαρχει καμια λιστα με τη σαβουρα που μπορουμε να σβησουμε με tb;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν έβαλα αυτό

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1899537

και δεν μπορώ να βάλω widgets, γράφει can't installed without root permissions for blinking widgets, η δεν μπορεί να το φορτώσει.τι κάνω;;;;;

Swyped from my SII using tapatalk

Edited by vrwmiaris
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

παιδες help προβλημα

προβλημα συνδεσης με το kies λεει: η ανακτηση των πληροφοριων της συσκευης απετυχε

Δε βλεπει το kies το GS2 της γυναικας μου. σαν εξωτερικο μεσο αποθηκευσης το βλεπει.

Στον ιδιο υπολογιστη (win7 64bit) με το ιδιο usb καλωδιο το δικο μου κινητο GS3 το βλεπει τι kies.

τι φταιει; Το κινητο ή ο υπολογιστης; Το δικο GS3 πως στην ευχη το βλέπει;

TCe

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)