al_exis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) Καλησπέρα, για να μπω σε download mode, έχω κλείσει τη συσκευή, και πατάω ταυτόχρονα vol down/home/power και μου γράφει Downloading... Do not turn off target!! Σε αυτό το σημείο, πρέπει να περιμένω ή συνδέω με usb τώρα; ******sos****** Τελείωσα με το odin μου έγραψε succeed 1 / 0 failed αλλά όταν bootαρει και ανοίγει για ξεκίνημα μου γράφει αυτό :( Edited July 16, 2012 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλησπέρα, για να μπω σε download mode, έχω κλείσει τη συσκευή, και πατάω ταυτόχρονα vol down/home/power και μου γράφει Downloading... Do not turn off target!! Σε αυτό το σημείο, πρέπει να περιμένω ή συνδέω με usb τώρα; συνδέσε το, αλλά αφου πρώτα φαντάζομαι θα έχεις ήδη έτοιμο το odin με περασμένα τα σχετικά αρχεία Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλησπέρα, για να μπω σε download mode, έχω κλείσει τη συσκευή, και πατάω ταυτόχρονα vol down/home/power και μου γράφει Downloading... Do not turn off target!! Σε αυτό το σημείο, πρέπει να περιμένω ή συνδέω με usb τώρα; Συνδέεις με usb . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 οκ παιδες.θα το κοιταξω.Δηλαδη ειναι δυο διαφορετικα μοντελα?Και αλλο ειναι το Samsung Galaxy S II?Ειναι 3 μοντελα οποτε? Μη μπερδεύεσαι. 2 είναι τα μοντέλα. Η εμπορική ονομασία του μοντέλου είναι Samsung Galaxy S II και υπάρχουν 2 εκδοχές η πρώτη GT-I9100 και η δεύτερη Ι9100G με καλύτερη την πρώτη! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 οκ παιδες.θα το κοιταξω.Δηλαδη ειναι δυο διαφορετικα μοντελα?Και αλλο ειναι το Samsung Galaxy S II?Ειναι 3 μοντελα οποτε? Oχι, οχι... και τα 2 Samsung Galaxy SII ειναι! Το GT-I9100 ειναι ο κωδικος του... Λιγο αργοτερα βγηκε το GT-I9100G το οποιο οπτικα δεν ξεχωριζει, εχει ομως διαφορα "θεματακια" και δεν το προτεινει κανενας... Δες εδω http://10division.com/samsung-galaxy-s2-gt-i9100-vs-gt-i9100g-ultimate-comparison-guide-all-you-need-to-know/ και αν το gogglαρεις, θα βρεις κι αλλα... δεν θα παθεις και κανενα κακο αν παρεις το G, αλλα............................................!!! ooooops, καποιος με προλαβε!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Παιδιά μια βοήθεια, ποστ #7260 Δεν ανοίγει το τηλέφωνο πλέον :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Παιδιά μια βοήθεια, ποστ #7260 Δεν ανοίγει το τηλέφωνο πλέον :( Μπες σε recovery mode και κανε wipe Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Μπες σε recovery mode και κανε wipe Πως γίνεται αυτό; μου λές τα βήματα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Πως γίνεται αυτό; μου λές τα βήματα; Volume up + home +power ταυτοχρονα Μετα βρισκεις wipe data factory /reset Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) Volume up + home +power ταυτοχρονα Μετα βρισκεις wipe data factory /reset Σ' ευχαριστώ βρε m7ixalis :) Θα με τρελάνει λογικά απόψε. Δεν δέχεται το λογαριασμό μου google. Το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης δεν ταιριάζουν. Τι είναι πάλι και τούτο ;;; Edited July 17, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Θα με τρελάνει λογικά απόψε. Δεν δέχεται το λογαριασμό μου google. Το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης δεν ταιριάζουν. Τι είναι πάλι και τούτο ;;; Δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο που θα σου πω, αλλα χθες μου εκανε το ιδιο οταν εβαλα τον λογαριασμο του gmail στην μαμησια εφαρμογη e-mail... λιγο αργοτερα το βρηκε μονο του... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο που θα σου πω, αλλα χθες μου εκανε το ιδιο οταν εβαλα τον λογαριασμο του gmail στην μαμησια εφαρμογη e-mail... λιγο αργοτερα το βρηκε μονο του... Μου το κάνει όταν του περνάω την 2.3.5 Με την 4.0.3 κανένα πρόβλημα. Ξέρεις αν μπορώ να βρω με κάποιο τρόπο την 2.3.3 για cosmote ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Μου το κάνει όταν του περνάω την 2.3.5 Με την 4.0.3 κανένα πρόβλημα. Ξέρεις αν μπορώ να βρω με κάποιο τρόπο την 2.3.3 για cosmote ; Εδω http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona εχει την 2.3.5... για 2.3.3 δεν ξερω... για ριξε μια ματια και στους xda's... θελεις να ειναι οπωσδηποτε cosmote? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niki_zor Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλησπέρα..εδώ κ λίγες μέρες δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι μου.οταν είναι να χτυπήσει δηλαδή αναβοσβηνει μόνο η οθόνη χωρίς να δείχνει τίποτα..ακόμα ο ήχος κλήσης έχει χαμηλώσει κατα πολύ χωρίς να μπορώ να τον δυναμώσω κ τρίτο κ τελευταίο τις 2 τελευταίες μέρες ενώ είναι κλείδωμενο ανάβει η οθόνη κ σβήνει Μονή της...αυτά τα λίγα..οποίος μπορεί ας βοηθήσει...ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλησπέρα..εδώ κ λίγες μέρες δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι μου.οταν είναι να χτυπήσει δηλαδή αναβοσβηνει μόνο η οθόνη χωρίς να δείχνει τίποτα..ακόμα ο ήχος κλήσης έχει χαμηλώσει κατα πολύ χωρίς να μπορώ να τον δυναμώσω κ τρίτο κ τελευταίο τις 2 τελευταίες μέρες ενώ είναι κλείδωμενο ανάβει η οθόνη κ σβήνει Μονή της...αυτά τα λίγα..οποίος μπορεί ας βοηθήσει...ευχαριστώ! Για το θεμα του αναβοσβησιματος της οθονης φταιει σιγουρα καποια απο τις τελευταιες εφαρμογες που εγκατεστησες... ξεκινα ξηλωνοντας τες μια-μια απο την τελευταια και πισω μεχρι να ερθει στα ισια του...! Για το θεμα των ηχων, τι να πω... εχεις - φανταζομαι - ελεγξει στα settings οτι οι ηχοι ειναι ενεργοποιημενοι...!!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 παιδια για οποιον ενδιαφερεται το πλαισιο το εβαλε στα 399 με δωρο χαρτες don't panic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 παιδια για οποιον ενδιαφερεται το πλαισιο το εβαλε στα 399 με δωρο χαρτες don't panic Δεν αναφέρει αν είναι το GT-I9100 ή το GT-I9100g. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Δεν αναφέρει αν είναι το GT-I9100 ή το GT-I9100g. Μην περιμενεις τετοιες "πολυτελειες"...!!! Οι περιγραφες του Πλαισιου ειναι copy-paste σε πολλες περιπτωσεις... τετοιες πληροφοριες, μονο απο κοντα θα τις μαθεις...!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Εδω http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona εχει την 2.3.5... για 2.3.3 δεν ξερω... για ριξε μια ματια και στους xda's... θελεις να ειναι οπωσδηποτε cosmote? Α δεν παίζει ρόλο; είχα αυτή την εντύπωση. Στην εν λόγω σελίδα όμως καμία 2.3.3 δεν λεει Greece. Έχει κάποια που τη λέει Europe. Μπορώ να βάλω αυτή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Καλημέρα κυρίες και κύριοι: Αύριο στέλνω το GS2 μου στο σέρβις της βόντα (και εκείνη στο Χαϊδάρι) όμως θέλω να μάθω αν το δικό μου gs2 είναι το μοναδικό που το κάνει αυτό: Τακτικά, ενώ το κινητό είναι με κλειδωμένη οθόνη, μου πετάει το μήνυμα "welcome to Vodafone" χωρίς να ζητάει pin. Αυτό το έκανε από την πρώτη μέρα, πολλές φορές. Άλλαξα sim, άλλαξα stock rom (έβαλα μια debranded) και τα κρούσματα έχουν μειωθεί αλλά το κινητό εξακολουθεί 2 φορές την μέρα να χάνει το σήμα. Πείτε μου μόνο αν είμαι ο μόνος που του έχει συμβεί αυτό. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 μπορει καποιος να συστησει ενα καλο μοντεμ για Wind. ειμαι με I9100XXLPS (Resurrection Remix ICS v2.6[AOKP-M6]) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Παθδια, γνωριζεις κανεις πως μπορω να αποκτησω e book στο s2?? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Παθδια, γνωριζεις κανεις πως μπορω να αποκτησω e book στο s2?? εγω εχω την εφαρμογη gobook . https://play.google.com/store/search?q=gobook&c=apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Α δεν παίζει ρόλο; είχα αυτή την εντύπωση. Στην εν λόγω σελίδα όμως καμία 2.3.3 δεν λεει Greece. Έχει κάποια που τη λέει Europe. Μπορώ να βάλω αυτή; Οτι γουσταρεις κανεις!!! Μπες και στο site των xda's και βρες ενα καρο roms...!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 μπορει καποιος να βοηθησει? κατεβασα ενα αρχειο gps με καταληξη..apk στο τηλ. κ οταν παω να το ανοιξω για να το εγκαταστησω μου βγαζει μηνυμα "σφαλμα αναλυσης, παρουσιαστηκε ενα προβλημα κατα την ανάλυση του πακέτου" .:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts