Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι ακούγεται ότι τελικά ΔΕΝ θα πάρουμε JB 4.1 λόγω χαμηλής ανάλυση οθόνης!!!! Αν αναλογιστούμε ότι τα μοντέλα που θα πάρουν από την σειρά Galaxy έχουν ανάλυση HD ανάλυση πλην του Nexus S (το οποίο ΔΕΝ έχει touchwiz) μάλλον είναι βάσιμες οι πληροφορίες...

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάτι ακούγεται ότι τελικά ΔΕΝ θα πάρουμε JB 4.1 λόγω χαμηλής ανάλυση οθόνης!!!! Αν αναλογιστούμε ότι τα μοντέλα που θα πάρουν από την σειρά Galaxy έχουν ανάλυση HD ανάλυση πλην του Nexus S (το οποίο ΔΕΝ έχει touchwiz) μάλλον είναι βάσιμες οι πληροφορίες...

η σαμσουνγκ δηλωσε οτι θα εξετασει την πιθανοτητα αναβαθμισης.το touchwiz δεν εχει σχεση με την αναλυση οθονης ουτε ειπε η google οτι ειναι μονο για hd αναλυση.παντως μπορει να το παρει.ηδη αν και χωρις τα sources καποιοι αρχισαν να κανουν port το jelly bean και ηδη λειτουργουν αρκετα

Δεν χρειάζεται να έχεις κάρτα SD...

Φίλε στον οδηγό για root όμως γράφει αυτό ακριβώς: "Aπλούστατος τρόπος από τον Rachmat3 των XDA, χωρίς την ανάγκη για kernel. Δουλεύει σε ΙCS, αλλά όχι σε προηγούμενες εκδόσεις.

Προσοχή: ** Xρειάζεται εξωτερική κάρτα microsd για να γίνει το πρώτο βήμα ** "

Τι ισχύει τελικά;

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Φίλε στον οδηγό για root όμως γράφει αυτό ακριβώς: "Aπλούστατος τρόπος από τον Rachmat3 των XDA, χωρίς την ανάγκη για kernel. Δουλεύει σε ΙCS, αλλά όχι σε προηγούμενες εκδόσεις.

Προσοχή: ** Xρειάζεται εξωτερική κάρτα microsd για να γίνει το πρώτο βήμα ** "

Τι ισχύει τελικά;

Ο συγκεκριμένος τρόπος root χρειαζεται να έχεις external micro sd .

Μπορείς να το κάνεις με το δεύτερο τρόπο(cfroot)

Samsung galaxy s21+

Ο συγκεκριμένος τρόπος root χρειαζεται να έχεις external micro sd .

Μπορείς να το κάνεις με το δεύτερο τρόπο(cfroot)

Πέρα από το ποιόν θα επιλέξω ποια είναι η διαφορά των 2 τρόπων;Ότι απλά δεν χρειάζεται MicroSD ο ένας ή ισχύει και κάτι άλλο;

OnePlus 3T Gunmetal

Πέρα από το ποιόν θα επιλέξω ποια είναι η διαφορά των 2 τρόπων;Ότι απλά δεν χρειάζεται MicroSD ο ένας ή ισχύει και κάτι άλλο;

Έκτος της micro sd ο δεύτερος τροπος σου βγάζει το τριγωνακι που μπορεί βέβαια να φύγει εύκολα .

Στο πρώτο πρέπει να εγκαταστησης την εφαρμογη ROM Manage για να εχεις CWM ενώ οταν κάνεις root με (cfroot ) εχεις και cwm αμεσως.

Προσωπικά θεωρώ καλύτερο τρόπο για root τον δευτερο ( cfroot) τώρα ο καθένας οτι τον βολευει .

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα,

έχει κανεις σας πρόβλημα με το exchange από τότε που έβαλε το ICS; Ενώ δεν έχω πρόβλημα με calendar ή με contacts , δεν μπορώ να συγχρονίσω το mail ( τουλάχιστον όχι όλο πάντα μου αφήνει τις 2 τελευταίες ημέρες εκτός ). Χρησιμοποιώ το μαμίσιο client για email, μήπως να το αλλάξω για κάποιον άλλο από market;

Ευχαριστώ

(δεν ξέρω εάν είμαι στο σωστό topic, και δεν βρήκα κάποια παρόμοια ερώτηση)

Καλησπέρα,

έχει κανεις σας πρόβλημα με το exchange από τότε που έβαλε το ICS; Ενώ δεν έχω πρόβλημα με calendar ή με contacts , δεν μπορώ να συγχρονίσω το mail ( τουλάχιστον όχι όλο πάντα μου αφήνει τις 2 τελευταίες ημέρες εκτός ). Χρησιμοποιώ το μαμίσιο client για email, μήπως να το αλλάξω για κάποιον άλλο από market;

Ευχαριστώ

(δεν ξέρω εάν είμαι στο σωστό topic, και δεν βρήκα κάποια παρόμοια ερώτηση)

Οταν λες τις τελευταιες 2 ημερες εννοεις τις πιο προσφατες η τις πιο παλιες?

Εχεις φτιαξει τις ρυθμισεις συγχρονισμου για το ποσες μερες να συγχρονιζει κτλ?

Καλησπέρα εννοώ τις 2 τελευταίες, σήμερα έχουμε 2/7 και sync είναι μέχρι 30/6. Το calendar το έχω να κάνει sync για ένα μήνα και δεν έχω πρόβλημα, ενώ το mail το έχω στην μια εβδομάδα και έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές ρυθμίσεις και μεγέθη ( από 2ΚΒ μέχρι να κατεβάζει όλο το mail)

τι πρεπει να κανω για να εμφανιζονται στον music player οι φακελοι με τα τραγουδια μου οπως τους εχω περασει απο τον υπολογιστη? να κατεβασω αλλον player μηπως? αν ναι ποιον?
Original Against the Machine

Παιδιά αν θέλω να βάλω custom rom την Omega ή την [AOKP-B40](AROMA+OTA)[01/07]Resurrection Remix ics,γνωρίζει κανείς αν έχουν μέσα την Ελληνική γλώσσα;

OnePlus 3T Gunmetal

Εννοείται και έχουν ελληνικά και στο interface αλλά και στο πληκτρολόγιο!

Ωραία.Αυτά είναι έξοχα νέα :) Θα το σκεφτώ και θα διαβάσω προσεκτικά τις οδηγίες για να κάνω πρώτα το root και μετά το custom rom installation

OnePlus 3T Gunmetal

Καλησπέρα. Από πού ορίζω τις εφαρμογές που θέλω να τρέχω ως προεπιλογή? Πχ go sms αντί για stock, ex dialer αντί για stock.

Επίσης , μπορώ να ορίσω άλλη προεπιλογή εφαρμογής sms πχ για τον go launcher και άλλη για τον tw? Είμαι με 2.3.6. Ευχαριστώ

Καλησπέρα. Από πού ορίζω τις εφαρμογές που θέλω να τρέχω ως προεπιλογή? Πχ go sms αντί για stock, ex dialer αντί για stock.

Επίσης , μπορώ να ορίσω άλλη προεπιλογή εφαρμογής sms πχ για τον go launcher και άλλη για τον tw? Είμαι με 2.3.6. Ευχαριστώ

Διαφορετική προεπιλεγμενη εφαρμογή για κάθε launcher δεν μπορείς να ορίσεις.. Για το πρώτο σκέλος της ερώτησης σου, πας ρυθμίσεις - διαχείριση εφαρμογών και πατάς διαγραφή προεπιλεγμενης εφαρμογής ή κάτι τέτοιο..

Για παράδειγμα, αν θέλεις να χρησιμοποιεις το go sms ως εφαρμογή για τα μηνύματα σου, πας διαχείριση εφαρμογών - όλες και επιλέγεις την εφαρμογή Μηνύματα και κανείς διαγραφή προεπιλεγμενης εφαρμογής.. Όταν μετά θελήσεις να στείλεις ένα SMS θα σου βγάλει να διαλέξεις μεταξύ στοκ εφαρμογής και go sms.. Στο παράθυρο που ανοίγει τικαρεις και το κουτάκι που λέει προ επιλεγμένη εφαρμογή και τέλος!

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδια ειχα γραψει και προχτες οτι ειχα ενα ατυχημα με το κινητο και εσπασε η οθονη εσωτερικα...

το κινητο ειναι μαλλον παραεισαγωγης γτ το ειχα παρει απο μικρομαγαζο μεσω σκρουτζ (δεν ξερω αν λεει κατι) που να απευθυνθω εσεις τι λετε?

πηρα το μαγαζι να ρωτησω ποσο θα στοιχισει και μου ειπαν να τους το παω για εκτιμηση και μετα θα μου πουν.

προτεινεται να παω κατευθειαν στην samsung?? εψαξα αλλα δεν βρηκα το κεντρικο servise center μονο σημεια επισκευης σε καθε πολη..

ειχε κανεις αναλογη εμπειρια αν ναι θα το ευνωμονουσα αν μου ελεγε κοστος και χρονο..

καλησπερα παιδια ειχα γραψει και προχτες οτι ειχα ενα ατυχημα με το κινητο και εσπασε η οθονη εσωτερικα...

το κινητο ειναι μαλλον παραεισαγωγης γτ το ειχα παρει απο μικρομαγαζο μεσω σκρουτζ (δεν ξερω αν λεει κατι) που να απευθυνθω εσεις τι λετε?

πηρα το μαγαζι να ρωτησω ποσο θα στοιχισει και μου ειπαν να τους το παω για εκτιμηση και μετα θα μου πουν.

προτεινεται να παω κατευθειαν στην samsung?? εψαξα αλλα δεν βρηκα το κεντρικο servise center μονο σημεια επισκευης σε καθε πολη..

ειχε κανεις αναλογη εμπειρια αν ναι θα το ευνωμονουσα αν μου ελεγε κοστος και χρονο..

smartec ειναι η αντιπροσωπεια, ειναι στο Χαιδαρι (αν εισαι Αθηνα) κ το κοστος για την οθονη ειναι 118 ευρω για να παρεις το ανταλλακτικο κ περιπου 140 να στο φτιαξουν αυτοι εκει.Πριν απο δυο εβδομαδες που πηρα εγω ειχαν κ μαυρη κ λευκη οθονη.

Παίδες αν κάνουμε root και install custom rom.Άν μετά κυκλοφορήσει π.χ η έκδοση 4.1 για το S2 θα μπορώ να την εγκαταστήσω κανονικά;Ή θα πρέπει να κάνω άλλες διαδικασίες επειδή έκανα root και έβαλα άλλη rom;Θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν θα μετανιώσω σε κάτι αν κάνω τελικά το root και βάλω άλλη rom

OnePlus 3T Gunmetal

Μπορεις ;-) με το odin οτι θες κανεις. Και σε gb πας και σε ics

Δηλαδή θα πρέπει να κάνω πάλι διαδικασίες και να βρώ τα αρχεία π.χ του 4.1; αν ποτέ βγεί;Ή θα μπορώ και μέσω WiFi απλά όπως έβαλα και την original ICS;

OnePlus 3T Gunmetal

Μια εγκατασταση με odin θα κανεις. Θα φυγουν ολα (ροοτ κτλ) και θα ναι καθαρο. Εχει οδηγο στην πρωτη σελιδα για φλασαρισμα επισημης ρομ με odin
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Μια εγκατασταση με odin θα κανεις. Θα φυγουν ολα (ροοτ κτλ) και θα ναι καθαρο. Εχει οδηγο στην πρωτη σελιδα για φλασαρισμα επισημης ρομ με odin

Υπάρχει τρόπος να κάνω hard format στην συσκευή;Εννοώ να σβηστούν όλα όσα έχει και να είναι όπως όταν την αγόρασα;Και να βάλω το αρχικό ICS 4.0.3;Διάβασα την 1η σελίδα αλλά δεν είδα κάτι για hard format.Τώρα απλά ξανα κάνω ότι έκανα για να βάλω την custom rom απλά στο αρχείο επιλέγω το original firmware;

Παίδες βοηθήστε επειγόντως.Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμήσεων.Για να σβήσω όλα τα δεδομένα που έιχα στην συσκευή.Και τσέκαρα και την επιλογή σβησιμο δεδομένων εσωτερικής κάρτας SD.Και από τότε δεν ανήγει η συσκευή.Όταν πατάω να ανοίξει αναβοσβήνει η οθόνη.Έβγαλα μπαταρία αλλά τα ίδια.Τί πρέπει να κάνω γνωρίζει κανείς;

edit:Οκ το έφτιαξα ευτυχώς και πέρασα το original ICS 4.0.3.Μια ερώτηση που έχω είναι όσο αφορά το backup που γράφει στον οδηγό.Είναι αναγκαστικό να κάνω backup με το Myroot Backup και το backup που έχει όταν μπαίνουμε σε mode manual εγκατάστασης rom;Ή αν θέλω μπορώ να μην κάνω αυτό το βήμα και να ακολυθησω απευθείας τα wipe data/factory rest,wipe cash,wipe davlik και fix permissions;Και έπειτα τι είναι το Install The Main Rom;Τα ρωτάω αυτά γιατί στην rom resurrection remix στις οδηγίες εγκατάστασεις γράφει αυτά εδώ:

Before install .wipe data &factory reset recommended

Install the Main ROM

Wipe Cache Partition

Wipe Dalvik Cache

Fix permissions

Reboot

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

OnePlus 3T Gunmetal

Το main rom είναι η rom που κατέβασες...

Κάνε wipe data/factory reset

Εγκατέστησε την rom (κατάληξη zip) που την έχεις βάλει στην εσωτερική μνήμη της συσκευής (internal_sd)

Κάνε wipe cache

Κάνε wipe dalvik cache

Κάνε wipe battery stats

Κάνε fix permissions

Κάνε reboot now

Αν θες μπορείς να εγκαταστήσεις και τα εξτρά όπως JB mods κ.ά.

Παιδιά μπορείκάποιος να μου πει στα γρήγορα τις διαφορές που έχει με το παγωτό εν σχέσει με την 2.3.χ που είχε; Είχαμε τίποτα βελτιώσεις ή χειροτέρεψε τίποτα; Το εχει ένας φίλος και με ρώτησε αν αξίζει να κάνει την αναβάθμιση.

Το main rom είναι η rom που κατέβασες...

Κάνε wipe data/factory reset

Εγκατέστησε την rom (κατάληξη zip) που την έχεις βάλει στην εσωτερική μνήμη της συσκευής (internal_sd)

Κάνε wipe cache

Κάνε wipe dalvik cache

Κάνε wipe battery stats

Κάνε fix permissions

Κάνε reboot now

Αν θες μπορείς να εγκαταστήσεις και τα εξτρά όπως JB mods κ.ά.

Οπότε ακολουθώ μόνο τα βήματα που είπες έτσι;Δεν χρειάζεται να κάνω τα backup που έχει στο βίντεο με το Myroot backup και με το άλλο backup στο screen του custom OS.Ειμαι οκ αν κάνω όλα αυτά που είπες χωρίς τα backup κ.τ.λ.;

Παιδιά μπορείκάποιος να μου πει στα γρήγορα τις διαφορές που έχει με το παγωτό εν σχέσει με την 2.3.χ που είχε; Είχαμε τίποτα βελτιώσεις ή χειροτέρεψε τίποτα; Το εχει ένας φίλος και με ρώτησε αν αξίζει να κάνει την αναβάθμιση.

Φίλε μου.Εγώ να φανταστείς το πήρα πριν μερικές μέρες και απευθείας πέρασα την ICS.Για την ώρα όλα δουλεύουν ρολόϊ.Η συσκευή είναι γρήγορη.Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι έχει κάπως καλύτερα γραφικά στην όλη φάση γενικά όπως επίσης για κάτι που είμαι σίγουρος είναι ότι πατώντας πατημένο το home button μπορείς να κλείσεις απευθείας την εφαρμογές που έμιναν ανοιχτές στην ram με το να τις σείρεις αριστερά η δεξία η να κρατήσεις επάνω τους ένα άγγιγμα και να πατήσεις κατάργηση από την λίστα.Επίσης έχει την επιλογή διαχείριση εφαρμογών πάλι στην οθόνη που εμφανίζεται αν πατήσεις πατημένο το home button και εκεί μπορείς να κάνεις κάποιες ενέργεις για τις εφαρμογές άμεσα όπως επίσης να καθαρίσεις την μνήμη RAM με την επιλογή "εκκαθάριση μνήμης" Αυτό το συγκεκριμένο όταν το δοκίμασα στην Gingerbread δεν το είχε.Απο 'κει και πέρα αν θέλεις πάρε γνώμες και από άλλους που είναι πιο έμπειροι χρησιμοποιώντας για καιρό και την 2.3 και το ICS :)

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

OnePlus 3T Gunmetal

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)