Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες ενω ειχα backup στο titanium περιπου 200 αρχεια μετα απο αναβαθμιση του titanium εχει μονο 3. ξερουμε γιατι? σωζεται η κατασταση η χαθηκαν?
Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για να κανεις root δεν ειναι κατι δυσκολο αν ψαξεις κ εδω μεσα εχει οδηγους στα ελληνικα.

Αν οντως αλλαξες το CSC σου σε EUR επρεπε στο kies να σου επιτρεπει αναβαθμιση.

τελικα ουτε ρουτ ουτε τπτ ηθελε απλα αλαξα θυρα usb στον υπολογιστη μου και ξεκινησε η αναβαθμιση!! κουφο????????????

καλησπερα γιατι ολη την τρεχει η αφυπνιση?http://img841.imageshack.us/img841/9204/screenshot2012060620305.th.png' alt='screenshot2012060620305.th.png'>

Παιδια μπορουμε να μηδενισουμε το custom binary download που δειχνει ποσες φορες εχουμε βαλει custom rom στο κινητο μας???

Παιδια μπορουμε να μηδενισουμε το custom binary download που δειχνει ποσες φορες εχουμε βαλει custom rom στο κινητο μας???

Με USB jig σίγουρα από eBay. Άλλον τρόπο εγώ δεν ξερω

Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5

φιλε σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση ... ξερεις αν αυτο το βλεπουν στο σερβισε και χανω την εγγυηση???

φιλε σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση ... ξερεις αν αυτο το βλεπουν στο σερβισε και χανω την εγγυηση???

Σε καλύπτει φίλε μου η εγγύησή κανονικά δεν φαίνεται τίποτα αρκεί φυσικά να φοράς και επίσημη rom της samsung

Αν εχεις ics δοκιμασε το triangle away απο το market. Μηδενιζει το μετρητη, φλασαρε κ μια επισημη ρομ κ εισαι οκ.

Πριν ενα μηνα το εκανα κ το πηγα κ δεν αντιμετωπισα κανενα θεμα με την εγγυηση.

Παιδια γνωριζει καποιος αν μπορουμε να αποθηκευσουμε π.χ ενα game που ειναι 500mb στην external sd και να το τρεχουμε απο κει?και αν ναι με ποιον τροπο?Ρωταω γιατι τα αποθηκευει νομιζω ολα στην sd της συσκευης και τη μετακινηση που λεει να κανεις π.χ με ενα προγραμμα οπως το movetosdcard ειναι μονο τα εικονικα λιγα mb που κατεβαζεις στην αρχη και οχι ολοκληρο το παιχνιδι,οταν δοκιμασα εντωμεταξυ με το root explorer και εκανα μετακινηση του παιχνιδιου στην external,οταν το ανοιξα ζητησε ξανα download απο την αρχη που σημαινει οτι τρεχει μονο απο την ενσωματωμενη.Αν καποιος ξερει ας με βοηθησει,ευχαριστω

Για να μη το βάλω κάτω και το σπάσω με τη μία όποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Έχοντας προ ημερών βάλει επίσημη icecream rom στη συσκευή και έχοντας ακολουθήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες (hard reset πριν και μετά την αναβάθμιση) είχα κάποια προβλήματα και συγκεκριμένα είχα κολλήματα κάμποσα (κάτι που έχω περιγράψει λίγο πιο πίσω εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317121&page=440 ) οπότε σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα Hard reset μήπως και διορθωθεί αυτό. Έκανα λοιπόν το Hard reset, ολοκληρώθηκε και ανοίγει η συσκευή, με φθάνει στο σημείο να βάλω Pin, βάζω και μετά μου βγάζει το μνμ " TWLauncher διακόπηκε" και εισέρχεται στην αρχική οθόνη χωρίς να δείχνει τα 4 εικονίδια κάτω δηλαδή τα εικονίδια του Launcher με αποτέλεσμα να μη μπορώ να το χρησιμοποιήσω καθόλου. Έκανα επανεκίνηση και πάλι τα ίδια. Δοκίμασα και νέο Hard Reset από το Volume Up - Home και Power (Recovery Mode) αλλά πάλι τα ίδια. Μπορώ να κάνω κάτι;;;;;;;;;;;

Σκέφτηκα το εξής: Να μπω σε download mode και να βάλω πάλι Ginger γίνεται;;;

Edited by seat2062

Δημήτρης

LUCAS HOOD

Για να μη το βάλω κάτω και το σπάσω με τη μία όποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Έχοντας προ ημερών βάλει επίσημη icecream rom στη συσκευή και έχοντας ακολουθήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες (hard reset πριν και μετά την αναβάθμιση) είχα κάποια προβλήματα και συγκεκριμένα είχα κολλήματα κάμποσα (κάτι που έχω περιγράψει λίγο πιο πίσω εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317121&page=440 ) οπότε σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα Hard reset μήπως και διορθωθεί αυτό. Έκανα λοιπόν το Hard reset, ολοκληρώθηκε και ανοίγει η συσκευή, με φθάνει στο σημείο να βάλω Pin, βάζω και μετά μου βγάζει το μνμ " TWLauncher διακόπηκε" και εισέρχεται στην αρχική οθόνη χωρίς να δείχνει τα 4 εικονίδια κάτω δηλαδή τα εικονίδια του Launcher με αποτέλεσμα να μη μπορώ να το χρησιμοποιήσω καθόλου. Έκανα επανεκίνηση και πάλι τα ίδια. Δοκίμασα και νέο Hard Reset από το Volume Up - Home και Power (Recovery Mode) αλλά πάλι τα ίδια. Μπορώ να κάνω κάτι;;;;;;;;;;;

με το odin 1.85 γινεται σιγουρα εγω το εκανα εχθες!!! γιατι μουκανε και μενα κολπα η ics σιγα την ρομ στο κατω κατω γυρισα πισω και βρηκα την υγεια μου δουλευουνε ολα και παει μπαλα το κινητο!!!:D

με το odin 1.85 γινεται σιγουρα εγω το εκανα εχθες!!! γιατι μουκανε και μενα κολπα η ics σιγα την ρομ στο κατω κατω γυρισα πισω και βρηκα την υγεια μου δουλευουνε ολα και παει μπαλα το κινητο!!!:D

Το έκανες δηλαδή από download mode και σύμφωνα με όλες τις οδηγίες από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 ; Όπως δηλαδή θα έκανα αν ήθελα από αν ήθελα από Gingerbread να βάλω άλλη Gingerbread ή μήπως τώρα που πρόκειται για downgrade πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό;;;;

Δημήτρης

LUCAS HOOD

Έχω ζητήσει βοήθεια και πιο παλιά για το εικονίδιο που μου βγάζει και μου λέει ότι "Μνήμη ημερολογίου πλήρης. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης του τηλεφώνου είναι σχεδόν πλήρης. " Μου ζητάει να διαγράψω ή να καταργήσω εφαρμογές.

Το έκανα αλλά τίποτα και το άφησα. Είχα περίπου 200mb ελυθερα. Μερικές μέρες μετά χωρίς να κάνω κάτι... μου έμειναν 130mb .

Μάλλον έχω κάποια εφαρμογή που μου φωρτώνει τη μνήμη συνεχώς. Αυτό υποθέτω. Μπορώ να το διαπιστώσω? Τι μπορώ να κάνω? Σκέφτηκα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έχετε εσείς καμιά άλλη ιδέα?

Ευχαριστώ.

Το έκανες δηλαδή από download mode και σύμφωνα με όλες τις οδηγίες από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 ; Όπως δηλαδή θα έκανα αν ήθελα από αν ήθελα από Gingerbread να βάλω άλλη Gingerbread ή μήπως τώρα που πρόκειται για downgrade πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό;;;;

οχι δεν κανεις τιποτα διαφορετικο οπως θα εβαζες μια Gingerbread απλα :)

Εγω το κανω με το es file explorer αυτο.. Αλλα βλεπω τα περιεχομενα του υπολογιστή στο κινητο, όχι το αντίθετο..

Αν θες το αντίθετο, my phone explorer

Να σε ρωτήσω ρε φίλε εγώ βλέπω τον υπολογιστή αλλά όταν πάω να μπω σε ένα directory μου γράφει "Ο λογαριασμός δεν έχει δικαίωμα πρόσβασης" πρέπει να ρυθμίσω κάτι?

καλημερα φιλε μου το my phone explorer εννοεις στο pc το κατεβαζω ετσι?

sory παραθεση στον PAPAKITOU

Αν θες μπορείς να κατεβάσεις και το MyPhoneExplorer client στο κινητό και να συνδέεσαι μέσω WiFi. Κατα τ' άλλα ναι το MyPhoneExplorer το εγκαθιστάς στο PC

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

οχι δεν κανεις τιποτα διαφορετικο οπως θα εβαζες μια Gingerbread απλα :)

Ευχαριστώ φίλε. Αρχίζω τώρα τη διαδικασία. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και ΔΕΝ ξαναβάζω icecream με τίποτα. Κατέβασα την ίδια gingerbread που είχα πριν ( I9100XWKJ2 - XEF). Άντε να δούμε...

Δημήτρης

LUCAS HOOD

Για σας, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την αγορά του s2. Κοιτάζω στο gsmarena και υπάρχουν διάφορες εκδόσεις του. άλλο chipset κλπ. επίσης αναφέρει nfc προαιρετικό και δεν βρήκα αναφορές για υποστήριξη GLONASS. 1. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιο είναι το καλύτερο και από που να το πάρω (κυρίως για e-shops). 2. Και κάτι άλλο, μιας και είναι παλιό μοντέλο θα λάβει άλλες αναβαθμίσεις μελλοντικά; μέχρι τώρα τί γίνεται;
TO CALL OR NOT TO CALL??

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114

Όλα καλά.

Αν πήγαινες στις ρυθμίσεις-διαχείριση εφαρμογών και έβρισκες τoν tw launcher κι έκανες διαγραφή δεδομένων ίσως έλυνες το πρόβλημα σου.

η εφαρμογή μάλλον για άγνωστο λόγω έχασε τα δικαιώματα root

έκανες από recovery/Wipe data/factory reset ??

είναι το κινητό σου root ?? αν ναι να συνεχίσω

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

η εφαρμογή μάλλον για άγνωστο λόγω έχασε τα δικαιώματα root

έκανες από recovery/Wipe data/factory reset ??

είναι το κινητό σου root ?? αν ναι να συνεχίσω

Αν πήγαινες στις ρυθμίσεις-διαχείριση εφαρμογών και έβρισκες τoν tw launcher κι έκανες διαγραφή δεδομένων ίσως έλυνες το πρόβλημα σου.

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια. Εκανα factory reset απο recovery και μαλιστα 2 φορες μα δεν εγινε τιποτα. Για wipe data του touchwiz απο το recovery δεν το προσπαθησα γιατι ειχα ηδη παρει την αποφαση για επιστροφης στη Ginger. Oπως και εγινε. Πλεον γυρισα στη Ginger και το κινητο ειναι οπως θα επρεπε να ειναι. Εκανα και το root μου, εβαλα και τις εφαρμογες μου, ολα μια χαρα.ΔΕΝ ξαναβαζω icecream. Mε απογοητευσε πραγματικα αυτες τις δεκα μερες που το ειχα.Δεν ξερω τι θα γινει με την 4.04 αλλα προς το παρον θεωρω το icecream για το κινητο μας μεγαλο φιασκο...

Σας ευχαριστω και παλι.

Δημήτρης

LUCAS HOOD

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια. Εκανα factory reset απο recovery και μαλιστα 2 φορες μα δεν εγινε τιποτα. Για wipe data του touchwiz απο το recovery δεν το προσπαθησα γιατι ειχα ηδη παρει την αποφαση για επιστροφης στη Ginger. Oπως και εγινε. Πλεον γυρισα στη Ginger και το κινητο ειναι οπως θα επρεπε να ειναι. Εκανα και το root μου, εβαλα και τις εφαρμογες μου, ολα μια χαρα.ΔΕΝ ξαναβαζω icecream. Mε απογοητευσε πραγματικα αυτες τις δεκα μερες που το ειχα.Δεν ξερω τι θα γινει με την 4.04 αλλα προς το παρον θεωρω το icecream για το κινητο μας μεγαλο φιασκο...

Σας ευχαριστω και παλι.

δεν σε πρόλαβα , η εφαρμογή νομίζω είναι η TouchWiz30Launcher.apk, με root explorer στο system/app , πατάς παρατεταμένα στην εφαρμογή ......και κάνεις κάτι παρόμοιο με αυτό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4139772#post4139772

γύρισες όμως σε gb , οπότε ξεχνάς τα παραπάνω

κατέβασα μια εφαρμογή και συγκεκριμένα το ''Songify" το οποίο το βρήκα απο το site ''allaboutandroid'' και αυτο με τη σειρά του με μετέφερε στο appstore...τεσπά να μην μακρολογώ , κατέβασα αυτη την εφαρμογή , έκανα εγκατάσταση και με το που μου άνοιξε την εφαρμογή και μου εμφανίστηκε το πρόγραμμα , αυτό που είχα μπροστά μου εκείνη τη στιγμή ήταν κανονικά το πρόγραμμα αλλα με μπλε οθόνη , ένα περίεργο μπλε (τι λέω ε?) , το οποίο δεν κράτησε για πολύ , γύρο στα 10 δευτερολεπτά και μετά επανήλθε στα κανονικά του χρώματα....όλο αυτό με ξένισε λίγο και φοβήθηκα λίγο...

να ανησυχώ ή δεν είναι κάτι σοβαρό...σας εχεί τύχη κάτι παρόμοιο?

Παιδια γνωριζει καποιος αν μπορουμε να αποθηκευσουμε π.χ ενα game που ειναι 500mb στην external sd και να το τρεχουμε απο κει?και αν ναι με ποιον τροπο?Ρωταω γιατι τα αποθηκευει νομιζω ολα στην sd της συσκευης και τη μετακινηση που λεει να κανεις π.χ με ενα προγραμμα οπως το movetosdcard ειναι μονο τα εικονικα λιγα mb που κατεβαζεις στην αρχη και οχι ολοκληρο το παιχνιδι,οταν δοκιμασα εντωμεταξυ με το root explorer και εκανα μετακινηση του παιχνιδιου στην external,οταν το ανοιξα ζητησε ξανα download απο την αρχη που σημαινει οτι τρεχει μονο απο την ενσωματωμενη.Αν καποιος ξερει ας με βοηθησει,ευχαριστω

ρε παιδια κανεις δεν ξερει τιποτα γι'αυτο που ρωτησα????

ρε παιδια κανεις δεν ξερει τιποτα γι'αυτο που ρωτησα????

δεν έχω ασχοληθεί με μεγάλες εφαρμογές π.χ, games , αυτό σου κάνει ? (για να μην τις κάνεις μια μια από τη διαχείριση)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=el

Edited by tora33

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)