Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παλι μονο με ροοτ . Προσπαθησε το , μονο θα κερδισεις . Ειδικα με καμια ρομ (ομεγα) θα πεταει το κινητακι
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εφαγα τρελο κολλημα τωρα (εγω, οχι το κινητο!!!)

Αν μια εφαρμογη με ρωτησει τι ενεργεια να κανω κι εγω τικαρω την λαθος, πως γυριζω πισω? Π.χ. αν προσπαθησω να δω ενα βιντεο απο το internet και με ρωτησει αν θελω να το δω με youtube ή dolphin κι εγω πατησω dolphin, πως μπορω να το κανω να με ξαναρωτησει ωστε να επιλεξω youtube??? (μην γελατε, ειμαι μιας καποιας ηλικιας!!!:lol::lol::lol::lol::lol:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο τις ρυθμισεις πανε διαχειρηση εφαρμογων βρες την εφαρμογη και κανε εκκαθαριση προεπιλογων

Παιδια μια ερωτηση. Με διπλο κλικ ενεργοποιειται το voice talk. Μπορω να το βγαλω;

καλησπέρα σε όλους!προσπάθησα να εγκαταστήσω το JKay Deluxe framework απο το xda αλλα δε δουλεύει..εκανα επαναφορά γιατι εχει και restore zip αλλα δε μπορω να ανοιξω τις ρυθμίσεις συστήματος οπως και την διαχείρηση εφαρμογών μπορει να βοηθήσει καποιος; ευχαριστώ πολύ παιδια!

παιδια μπυ επεσε το κινητο απο τα χερια και ξεφλουδησε το χρωμα στα δεξια κατω εκει ακριβως που κανει γωνια. αληθεια ειναι οτι ξενερωσα δεν υπαρχει τροπος να το σωσουμε ε?
υπογραφή εκτός ορίων

καλησπέρα σε όλους!προσπάθησα να εγκαταστήσω το JKay Deluxe framework απο το xda αλλα δε δουλεύει..εκανα επαναφορά γιατι εχει και restore zip αλλα δε μπορω να ανοιξω τις ρυθμίσεις συστήματος οπως και την διαχείρηση εφαρμογών μπορει να βοηθήσει καποιος; ευχαριστώ πολύ παιδια!

Πάντα να παίρνεις backup..

Δοκίμασε να κανείς εξαγωγή του αρχείου Settings.apk από το αρχείο της Rom (ξανακατεβασε την κ θα το βρεις στο system/app)

παιδια μπυ επεσε το κινητο απο τα χερια και ξεφλουδησε το χρωμα στα δεξια κατω εκει ακριβως που κανει γωνια. αληθεια ειναι οτι ξενερωσα δεν υπαρχει τροπος να το σωσουμε ε?

Όταν με το "κακό" αρχίζουν να ξεφτιζουν τα χρώματα της οθόνης σου πήγαινε το σε κάποιο εξουσιοδοτημενο service και ζήτησε τους αλλαγή οθόνης. Με λίγη τύχη θα σου αλλάξουν μαζί με την οθόνη και το πλαίσιο κ 2,3 άλλες λεπτομέρειες.

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει.. Κ η του παίρνεις θήκη η το προσεχείς λίγο παραπάνω..

Σ εμένα δούλεψε τέλεια. Κρίμα που δεν σου έκατσε γιατί είναι πολύ καλό mod. Αν έχεις stock rom ελπίζω να πέρασες την odexed.

Edited by istrios

Παιδια παρατηρω , οτι οταν φορτιζει το κινητο η θερμοκρασια της μπαταριας φθανει τους 44 βαθμους κελσιου συν πλην...Και εσας το ιδιο?? Να σημειωσω οτι οταν δεν φορτιζει κυμαινεται σε φυσιολογικα επιπεδα και με σκληρη χρηση

εγω κατα τυχη χθες την ειδα θερμοκρασια την ωρα της φορτισης και ελεγε 41ο βαθμους.

Ο μονος τροπος για να μη μπεις στο μαρκετ ειναι να εχεις κλειστα wifi και δεδομενα και φυσικα να μην δημιουργησεις λογαριασμο στην google. Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να μην θελεις να μπαινεις στο μαρκετ. Δεν εχει καμια σχεση ο συγχρονισμος με το μαρκετ. Κλειστος ή ανοικτος παλι μπαινεις

Στην Gingerbread όταν απενεργοποιεις το συγχρονισμό πρώτον δεν έμπαινε στο μάρκετ, δεύτερον σε'μένα πχ. δεν έμπαινε ούτε στο Cerberus κ η αλήθεια είναι πως είχα παρατηρήσει κ βελτίωση στη μπαταρία.

Κ'μένα θα με ενδιέφερε αν υπήρχε αυτή η επιλογή κ σε ics αλλά μάλλον ατυχησαμε.

παιδια καλημερα μια απορια,εκανα συνδεση wifi με το pc αλλα δεν μπορω να περασω φωτος,τραγουδια,βιντεο απο το pc στο κινητο,ενω το αντιθετο γινεται,ετσι συμβαινει?η εχω κανει κατι λαθος?

Εγω το κανω με το es file explorer αυτο.. Αλλα βλεπω τα περιεχομενα του υπολογιστή στο κινητο, όχι το αντίθετο..

Αν θες το αντίθετο, my phone explorer

1+7 Pro

Εγραψα στο ACE να το γραψω και εδω μηπως βρω καμια ακρια.

Πρόσφατα πηγα εγω σε SG2 και η γυναίκα μου σε ACE

..και ερωτώ τα samsung δεν συνδέονται με τον υπολογιστή μεσώ bt?

Πόσα χρόνια πισω είναι? πρέπει καθε φορα να βαζω και να βγαζω το καλώδιο (αν τυχη να το εχω μαζι μου)

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κάνει ορατό το τηλέφωνο στο pc μέσω bt οπως το ταπεινο νοκια 5000, γιατι με το kies δεν βλέπω φως.

http://img96.imageshack.us/img96/9163/nokiagm.jpg

Το όρισες να είναι ορατό;

Γεια σας.

εχω προβλημα με τα εισερχομενα μυνηματα στο μου καθως μου λεει λαθος ωρα.χρησημοποιω το gosms αλλα παρατηρησα οτι και στο κανονικο προγραμμα ειναι λαθος η ώρα. τι γινεται με αυτο το θεμα?

ευχαριστώ.

καλησπέρα παιδιά. Κάπου διάβασα ότι υπάρχει κάποια εφαρμογή που καλυτερεύει τον ήχο στο βίντεο σε rοοted κινητά. Είναι αλήθεια?

Γεια σας.

εχω προβλημα με τα εισερχομενα μυνηματα στο μου καθως μου λεει λαθος ωρα.χρησημοποιω το gosms αλλα παρατηρησα οτι και στο κανονικο προγραμμα ειναι λαθος η ώρα. τι γινεται με αυτο το θεμα?

ευχαριστώ.

Αλλαζεις μονος σου την ωρα μεσα απο τις ρυθμισεις Ημερομηνια κ Ωρα. Αν δεις οτι η αυτοματη ρυθμιση συνεχιζει να στα βγαζει λαθος, βαλε την ωρα χειροκινητα να ησυχασεις.

καλησπέρα παιδιά. Κάπου διάβασα ότι υπάρχει κάποια εφαρμογή που καλυτερεύει τον ήχο στο βίντεο σε rοοted κινητά. Είναι αλήθεια?

Για ηχο δεν ειδα κ καποια σημαντικη αλλαγη να σου πω την αληθεια, συνεχιζει να ειναι αρκετα πριμαριστος αν μπορω να το θεσω ετσι.

Σχετικα με τη ποιοτητα βιντεο ομως για οσους εχουν προβληματικο module ναι, η εφαρμογη κανει δουλεια κ λεγεται lgCamera. Μπορεις να τη βρεις στο market αλλα κ νεες beta εκδοσεις στο xda σε αναλογο thread που εχει ανοιξει o developer.

Edited by Sofos_5

Sofos_5

τι ενοεις να αλλαξω την ωρα στο κινητο γενικα η στις ρυθμισεις του gosms?

αν μπορεις εξηγησε πιο αναλυτικα.ευχαριστώ.

Sofos_5

τι ενοεις να αλλαξω την ωρα στο κινητο γενικα η στις ρυθμισεις του gosms?

αν μπορεις εξηγησε πιο αναλυτικα.ευχαριστώ.

Στο κινητο, το GoSms δεν εχει δικη του ωρα την παιρνει απ'το συστημα του κινητου.

Πηγαινε στις ρυθμισεις του κινητου κ αλλαξε την ωρα.

Στο κινητο, το GoSms δεν εχει δικη του ωρα την παιρνει απ'το συστημα του κινητου.

Πηγαινε στις ρυθμισεις του κινητου κ αλλαξε την ωρα.

Αν ενοεις να την βαλω στο χειροκινητο το εκανα και ελπιζω να φτιάξει.

Το κινητο παιρνει micro sim?

Οχι ε?

Οχι ! την κανονική παίρνει

Samsung galaxy s21+

Καλησπερα σε ολους.

Εκει που ημουν μπροστα στο pc και ειχα διπλα μου το τηλεφωνο, ξαφνικα ξεκλειδωσε μονο του, εβγαλε το μηνυμα της βονταφον (how are you) και μετα απο λιγα δευτερα κλειδωσε μονο του....

Εφαρμογες πολλες δεν εχω, αναβαθμιση δεν εχω κανει (ics) και γενικα του κανω καλη χρηση...

Εχεις κανεις καμια ιδεα τι μπορει να το προκαλεσε αυτο...??

Ευχαριστω.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ....

Να κάνω μια ερώτηση ελπίζοντας μήπως και κάποιος μπορέσει να με βοηθήσει. Έχω διαπιστώσει οτι στα περισσότερα κολλήματα που τρώει το κινητό αφότου έβαλα icecream (ανάθεμα την ώρα τελικά), αφού κολλάει για 5 με 10 δευτερόλεπτα μετά μου βγάζει ένα μνμ που γράφει "touch input διακόπηκε" .Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό; Στις ρυθμίσεις / Γλώσσα και εισαγωγή το έχει σαν μία από τις επιλογές πληκτρολογίων. Τι παίζει με αυτό; Είναι εφαρμογή του συστήματος και αν ναι τι ρόλο βαράει;

Δημήτρης

LUCAS HOOD

Να κάνω μια ερώτηση ελπίζοντας μήπως και κάποιος μπορέσει να με βοηθήσει. Έχω διαπιστώσει οτι στα περισσότερα κολλήματα που τρώει το κινητό αφότου έβαλα icecream (ανάθεμα την ώρα τελικά), αφού κολλάει για 5 με 10 δευτερόλεπτα μετά μου βγάζει ένα μνμ που γράφει "touch input διακόπηκε" .Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό; Στις ρυθμίσεις / Γλώσσα και εισαγωγή το έχει σαν μία από τις επιλογές πληκτρολογίων. Τι παίζει με αυτό; Είναι εφαρμογή του συστήματος και αν ναι τι ρόλο βαράει;

Φίλε μου δυστηχως δεν ξέρω να σε βοηθήσω στο πρόβλημά σου άλλα επειδή είχα και εγώ πολλά προβλήματά με την ics πάσης φυσεως.πήρα την απόφασή το rootara και πέρασα custom rom συγκεκριμένα την cm9 και το κινητό άπλα φυσάει. Σκέψου το.και γενικά όση έχουν προβλήματά

Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)