Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια στην 4αρα apex launcher ή της samsung?

Apex, το TW λαγκαρει (κι ετσι κι αλλιως δεν λεει και τιποτα...) Apex με κλειστα ματια, αυτο εχω κι εγω...

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

Apex, το TW λαγκαρει (κι ετσι κι αλλιως δεν λεει και τιποτα...) Apex με κλειστα ματια, αυτο εχω κι εγω...

Eυχαριστω φιλε μου . Παρατηρησα οτι ζεσταινεται πολυ το κινητο..Το εχω στη φορτιση , κατεβαζα εφαρμογες και εφθασε και 49 βαθμους :confused: Να ανυσηχω? :P

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Eυχαριστω φιλε μου . Παρατηρησα οτι ζεσταινεται πολυ το κινητο..Το εχω στη φορτιση , κατεβαζα εφαρμογες και εφθασε και 49 βαθμους :confused: Να ανυσηχω? :P

Κι εμενα μου ζεσταινεται, ισως και περισσοτερο απότι στην gb... δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχουμε, σε πρωτη φαση δεν φαινεται να δημιουργειται προβλημα... ισως καποιος πιο εμπειρος να μπορεσει να μας κατατοπισει γι'αυτο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εμενα μου ζεσταινεται, ισως και περισσοτερο απότι στην gb... δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχουμε, σε πρωτη φαση δεν φαινεται να δημιουργειται προβλημα... ισως καποιος πιο εμπειρος να μπορεσει να μας κατατοπισει γι'αυτο....

Ψηνομαι να περασω καμια gb..Ειδες πολλα θετικα απο το παγωτο?

Ψηνομαι να περασω καμια gb..Ειδες πολλα θετικα απο το παγωτο?

Οχι... δεν με χαλασε και ιδιαιτερα, αλλα αν δεις μερικα posts μου σε καποιες προηγουμενες σελιδες θα διαπιστωσεις οτι τελικα δεν αξιζε τον κοπο... δεν εγινε και τιποτα "κακο", μια χαρα ειναι το κινητο, αλλα η gb ηταν πιο σταθερη και πιο smooth.. ειδικα ο TW χαλασε πολυ (για μενα). Με τον Apex ειναι ΟΚ, ξαναβρηκα το... χαμενο smooth(!!!), αλλα θεωρω οτι η Samsung θα μπορουσε να κανει καλυτερη δουλεια... Οι favorite επαφες εγιναν τεραστιες και δεν σκρολαρουν ομαλα, καποιες εφαρμογες δεν τρεχουν ή ψιλοκολλανε... ΠΡΟΣΟΧΗ!!! σε καμμια περιπτωση δεν εννοω οτι το τηλεφωνο επαψε να ειναι λειτουργικο!!! ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ!!! Αλλα θα μπορουσε να ηταν καλυτερη η αναβαθμηση αυτη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι... δεν με χαλασε και ιδιαιτερα, αλλα αν δεις μερικα posts μου σε καποιες προηγουμενες σελιδες θα διαπιστωσεις οτι τελικα δεν αξιζε τον κοπο... δεν εγινε και τιποτα "κακο", μια χαρα ειναι το κινητο, αλλα η gb ηταν πιο σταθερη και πιο smooth.. ειδικα ο TW χαλασε πολυ (για μενα). Με τον Apex ειναι ΟΚ, ξαναβρηκα το... χαμενο smooth(!!!), αλλα θεωρω οτι η Samsung θα μπορουσε να κανει καλυτερη δουλεια... Οι favorite επαφες εγιναν τεραστιες και δεν σκρολαρουν ομαλα, καποιες εφαρμογες δεν τρεχουν ή ψιλοκολλανε... ΠΡΟΣΟΧΗ!!! σε καμμια περιπτωση δεν εννοω οτι το τηλεφωνο επαψε να ειναι λειτουργικο!!! ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ!!! Αλλα θα μπορουσε να ηταν καλυτερη η αναβαθμηση αυτη...

Αφού αλλάξατε τον tw με τον apex γιατί δεν αλλάζετε και τον dialer της samsung με τον ex dialer;

Αφού αλλάξατε τον tw με τον apex γιατί δεν αλλάζετε και τον dialer της samsung με τον ex dialer;

Ειχα δοκιμασει καποιους dialers, αλλα δεν ειχα ικανοποιηθει ιδιαιτερα... δεν θυμαμαι αν μεσα σε αυτους ηταν και αυτος που λες... θα το τσεκαρω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά,

σκέφτομαι να αγοράσω το galaxy SII,απλά σκέφτηκα να περιμένω να βγει το SIII πρώτα μήπως πέσει η τιμή του.

Σε διάφορες ιστοσελίδες γράφουν κάποιοι οτι αν κάνεις αναβάθμιση σε ICS θα έχει προβλήματα το κινητό και τρώει γενικά κολλήματα...

Ισχύει κάτι τέτοιο ;;;

Θα πρέπει να αγοράσω και μπαταρία extra γιατί η μπαταρία του δεν κρατάει πολύ ;;

Γενικά που μπορώ να κατατοπιστώ για τυχόν αρνητικά και θετικά για το SIII ;

Ευχαριστώ πρώτα απ'όλα για τις ιδέες σας.

Μόλις έλεγξα στο κινητό ότι η μπάρα "Σύστημα" είναι μηδενισμένη σε ένταση :blink: και το πρόβλημα παραμένει. Να επισημάνω ότι παλιά που είχα την έκδοση 2.3.4 καθώς και μετά που έβαλα την 4.0.3 δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Τώρα που γύρισα πίσω σε 2.3.5 εμφανίστηκε το πρόβλημα.

Μήπως υπάρχει σχετική εφαρμογή που το κάνει αυτό;

Δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει φιλε μου.

Σε μενα δεν ακουγεται τιποτα ουτε στο αθορυβο ουτε με τον τροπο που σου ειπα.

Κι εγω παντως gb 2.3.5 εχω.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ....

Καλησπέρα παιδιά,

σκέφτομαι να αγοράσω το galaxy SII,απλά σκέφτηκα να περιμένω να βγει το SIII πρώτα μήπως πέσει η τιμή του.

Σε διάφορες ιστοσελίδες γράφουν κάποιοι οτι αν κάνεις αναβάθμιση σε ICS θα έχει προβλήματα το κινητό και τρώει γενικά κολλήματα...

Ισχύει κάτι τέτοιο ;;;

Θα πρέπει να αγοράσω και μπαταρία extra γιατί η μπαταρία του δεν κρατάει πολύ ;;

Γενικά που μπορώ να κατατοπιστώ για τυχόν αρνητικά και θετικά για το SIII ;

Και να περιμένεις δεν πρόκειται να πέσει και πολύ η τιμή του εφόσον πουλάει σαν τρελό ,γνώμη μου αν το θες και σου αρέσει πάρτο τώρα, για 20-30 ευρώ που θα πέσει σε ένα μήνα (λέω εγώ τώρα) δεν θα σωθείς.

Η αναβάθμιση στο δικό μου δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα, όλα σχετικά είναι. Κολλήματα υπάρχουν σε όλα τα κινητά και σε όλες τις αναβαθμισεις,αλλού πολύ, αλλού λίγο και αλλού καθόλου.

Η μπαταρία κρατάει με χαλαρή χρήση και 2-3 μέρες, με συχνή χρήση 1 μέρα (όπως όλα), extra μπαταρία είναι δικό σου θέμα.

Για το SIII θα πας στο forum του SIII :)

Έχω αγοράσει το κινητό εδώ και μερικές ημέρες και έβαλα από την πρώτη στιγμή Apex launcher αλλά αντιμετωπίζω το εξής με το AccuWeather Widget. Δεν μπορώ να βάλω το widget χωρίς το 5 days forecast (δείτε το 2ο widget στην εικόνα παρακάτω) ενώ στον stock γίνεται αυτόματα resize ανάλογα με το χώρο που απομένει στην οθόνη. Αν το κάνω resize στον Apex τότε επικαλύπτονται τα γράμματα (το ένα πάνω στο άλλο). Υπάρχει τρόπος ?. Επίσης πληροφοριακά σ εμένα ο Apex έχει αρκετό lang ειδικά στις οθόνες με την προεσκόπιση των widgets ενώ ο stock είναι ποιο smooth αλλά δεν μπορώ ν αλλάξω τα εικονίδια στο dock σε ics style και από ότι έχω δει δεν γίνεται να βάλεις custom icons.

Έχω αγοράσει το κινητό εδώ και μερικές ημέρες και έβαλα από την πρώτη στιγμή Apex launcher αλλά αντιμετωπίζω το εξής με το AccuWeather Widget. Δεν μπορώ να βάλω το widget χωρίς το 5 days forecast (δείτε το 2ο widget στην εικόνα παρακάτω) ενώ στον stock γίνεται αυτόματα resize ανάλογα με το χώρο που απομένει στην οθόνη. Αν το κάνω resize στον Apex τότε επικαλύπτονται τα γράμματα (το ένα πάνω στο άλλο). Υπάρχει τρόπος ?. Επίσης πληροφοριακά σ εμένα ο Apex έχει αρκετό lang ειδικά στις οθόνες με την προεσκόπιση των widgets ενώ ο stock είναι ποιο smooth αλλά δεν μπορώ ν αλλάξω τα εικονίδια στο dock σε ics style και από ότι έχω δει δεν γίνεται να βάλεις custom icons.

Πήγαινε στις επιλογές να είναι στην μνήμη ο apex. Ρυθμίσεις apex> για προχωρημένους>κράτημα στη μνήμη.

Εμένα ο tw δεν είχε καμία σχέση από όπως ήταν με gb και ήταν πολύ laggy και κωλούσε. Τώρα δεν ξέρω αν ήταν το ότι δεν είχα κάνει hard reset αλλά ο apex ήταν και τότε έτσι.

Όσο για την αλλαγή μεγέθους μάλλον πρέπει να παίξεις με το πλέγμα και τις ρυθμίσεις....Εγώ έχω βάλει sense clock και έχω εκεί τον καιρό.

Πήγαινε στις επιλογές να είναι στην μνήμη ο apex. Ρυθμίσεις apex> για προχωρημένους>κράτημα στη μνήμη.

Εμένα ο tw δεν είχε καμία σχέση από όπως ήταν με gb και ήταν πολύ laggy και κωλούσε. Τώρα δεν ξέρω αν ήταν το ότι δεν είχα κάνει hard reset αλλά ο apex ήταν και τότε έτσι.

Όσο για την αλλαγή μεγέθους μάλλον πρέπει να παίξεις με το πλέγμα και τις ρυθμίσεις....Εγώ έχω βάλει sense clock και έχω εκεί τον καιρό.

Την αναβάθμιση την σε ics 4.0.3 την έκανα μέσω kies και όντως δεν έκανα ένα hard reset...τεσπα. Όσον αφορά τον καιρό και το ρολόι έχω το Beautiful Widgets αλλά παραδόξως μου αρέσει πολύ και το stock widget αλλά θα συμβιβαστώ κι έτσι.;)

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο mod για Quickpanel 14 Widget Status bar και screen για recovery, download mode, screenshot όπως έχουν οι custom roms που να κάθεται απροβλημάτιστα πάνω στην stock. Αν υπάρχει θα ήταν ευπρόσδεκτη κάθε υπόδειξη. Είμαι με έκδοση I9100ΧΧLPS.

Edited by istrios

Και να περιμένεις δεν πρόκειται να πέσει και πολύ η τιμή του εφόσον πουλάει σαν τρελό ,γνώμη μου αν το θες και σου αρέσει πάρτο τώρα, για 20-30 ευρώ που θα πέσει σε ένα μήνα (λέω εγώ τώρα) δεν θα σωθείς.

Η αναβάθμιση στο δικό μου δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα, όλα σχετικά είναι. Κολλήματα υπάρχουν σε όλα τα κινητά και σε όλες τις αναβαθμισεις,αλλού πολύ, αλλού λίγο και αλλού καθόλου.

Η μπαταρία κρατάει με χαλαρή χρήση και 2-3 μέρες, με συχνή χρήση 1 μέρα (όπως όλα), extra μπαταρία είναι δικό σου θέμα.

Για το SIII θα πας στο forum του SIII :)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου,αρνητικά ή θετικά για το SII εννοούσα απλά μου ξέφυγε ενα I παραπάνω.

Οπότε εδώ στο forum υποθέτω θα βρω αρνητικα ή θετικα,σωστα ;

Αν έχεις βέβαια να μου προτείνεις να ρίξω γενικά και αλλού μια ματιά,πες μου.

Σε ευχαριστώ πάντως..

Μετά από δέκα μέρες χρήσης του κινητού με icecream πλέον έχω έτσι κι έτσι εντυπώσεις. Νομίζω έχουν δίκιο όσοι λένε πως είναι λίγο (ελάχιστο) πιο αργό το κινητό, σαν πιο βαρύ κάπως δηλαδή. Και στις επαφές όταν μπαίνω, κάποιες φορές και πατήσω βελάκι πίσω για να βγει κομπιάζει λίγο σαν να κολλάει, όχι τίποτα τρελά πράγματα αλλά ένα μικρό κόλλημα στιγμιαίο που όμως ΔΕΝ υπήρχε στην GB. Και αυτό με το που αλλάζεις δίκτυο από 2g σε 3g ή αντίστροφα και ενεργοποιεί μόνο του τα δεδομένα είναι κάπως ενοχλητικό... Γενικά είναι λίγο πιο βαρύ το κινητό κάτι που δεν θα έπρεπε να ισχύει... Φυσικά και υπάρχουν και θετικά κατά τη γνώμη μου όπως πιο ωραίο περιβάλλον εργασίας στο gmail και ίσως λίγο καλύτερος browser. Πάντως αν αναλογιστώ την αναμονή τόσων μηνών, τα μεγάλα λόγια του τύπου "το icecream είναι η σημαντικότερη αναβάθμιση του android από την αρχή της δημιουργίας του" και γενικά τις προσδοκίες που είχα εγώ ο ίδιος τουλάχιστον προσωπικά τότε μπορώ να πω πως είμαι 70% ικανοποιημένος μόνο. Φυσικά να αναφέρω πως το κινητό μου δεν έχει πάνω από 30 εφαρμογές και πριν την αναβάθμιση αλλά και μετά είχα κάνει Hard Reset αλλά και ότι το έστησα από την αρχή ξανά χωρίς Titanium Backup. Κλείνοντας, να πω ότι αν ήταν να διαλέξω τώρα που γνωρίζω και τα δύο λειτουργικά (icecream και Gingerbread) πως συμπεριφέρονται στο κινητό μου τότε θα διάλεγα 70-30 για να μην πω 80-20 υπέρ της GB.... :confused:

Δημήτρης

LUCAS HOOD

Eχει βγει φορτιστης να φορτιζει γρηγοροτερα την μπαταρια? Ενα xperia s ενος φιλου φορτιζει σε 1 ωρα και κατι και εμας θελει 2 και κατι.. :confused:

• Administrators
Eχει βγει φορτιστης να φορτιζει γρηγοροτερα την μπαταρια? Ενα xperia s ενος φιλου φορτιζει σε 1 ωρα και κατι και εμας θελει 2 και κατι.. :confused:

Μην τα ζηλεύεις αυτά, ο ταχυφορτιστής μειώνει μακροπρόθεσμα την απόδοση της μπαταρίας.

Modpic.gif

Σε gb τι launcher προτεινεται;

Δοκίμασα όλους τους δωρεάν launcher που βρήκα και κατέληξα κι εγώ στον go. Έχει τις περισσότερες επιλογές και ρυθμίσεις, για να τον φέρεις στα μέτρα σου, από οποιονδήποτε άλλον.

Smile...

καλησπερα παιδια ειμαι σε οφισιαλ ics και θελω να αγορασω τον Apex Launcher pro εχει καποια μεγαλη διαφορα απο τον free? αξιζει?πρεπει να κανω hard reset μολις τον κατεβασω?και καποιο καλο προγραμματακι για επαφες που να εχει την μπαρα δεξια στα ελληνικα?

καλησπερα παιδια ειμαι σε οφισιαλ ics και θελω να αγορασω τον Apex Launcher pro εχει καποια μεγαλη διαφορα απο τον free? αξιζει?πρεπει να κανω hard reset μολις τον κατεβασω?και καποιο καλο προγραμματακι για επαφες που να εχει την μπαρα δεξια στα ελληνικα?

Γνώμη μου είναι εφαρμογή που χρησιμοποιείς συνέχεια καλό είναι να την αγοράζεις. Εγώ χρησιμοποιώ για launcer τον nova, μπορείς να αγοράσεις τον apex..να δεις τι παραπάνω έχει και στο 10 λεπτο αν δεν σε ικανοποιεί να κάνεις refound. Για επαφές ex dialer & contacts.

Γνώμη μου είναι εφαρμογή που χρησιμοποιείς συνέχεια καλό είναι να την αγοράζεις. Εγώ χρησιμοποιώ για launcer τον nova, μπορείς να αγοράσεις τον apex..να δεις τι παραπάνω έχει και στο 10 λεπτο αν δεν σε ικανοποιεί να κάνεις refound. Για επαφές ex dialer & contacts.

σε ευχαριστω παρα πολυ θα δοκιμασω και τον GO και θα συγκρινω,δεν χρειαζετε ρουτ?

• Administrators
σε ευχαριστω παρα πολυ θα δοκιμασω και τον GO και θα συγκρινω,δεν χρειαζετε ρουτ?

Η χρήση εναλλακτικού launcher δεν απαιτεί root.

Modpic.gif

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)