Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλημερα. Θα το εχω το κινητο σε 2 3 μερες.το αγορασα μεταχειρησμενο. Μπορω να φλασαρω με προγραμμα το επισημο λογισμικο της samsung ωστε να ειναι σα να το πηρα απο το κουτι? Με τα sony γινοταν :) Ευχαριστω
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια καλημερα. Θα το εχω το κινητο σε 2 3 μερες.το αγορασα μεταχειρησμενο. Μπορω να φλασαρω με προγραμμα το επισημο λογισμικο της samsung ωστε να ειναι σα να το πηρα απο το κουτι? Με τα sony γινοταν :) Ευχαριστω

Και εδω γινεται, διαλεξε ποιο λογισμικο θες απο τα επισημα της Samsung και περασε το μεσω Odin. Κανε και μια διαμορφωση sdcard (εσωτερικη μνημη) για να μην σου μεινουν αχρηστα αρχεια κ εισαι full stock.

Για περισσοτερες πληροφοριες ψαξε στο φορουμ στο αναλογο τοπικ για επισημα firmwares, εχει αναλυτικοτερες οδηγιες.

Και εδω γινεται, διαλεξε ποιο λογισμικο θες απο τα επισημα της Samsung και περασε το μεσω Odin. Κανε και μια διαμορφωση sdcard (εσωτερικη μνημη) για να μην σου μεινουν αχρηστα αρχεια κ εισαι full stock.

Για περισσοτερες πληροφοριες ψαξε στο φορουμ στο αναλογο τοπικ για επισημα firmwares, εχει αναλυτικοτερες οδηγιες.

Σ ευχαριστω πολυ :) 2 ερωτησουλες ακομα εχω.. Να περασω 2.3 ή παγωτο?? Τι προτεινεται τελικα ?? Και τελος , ποσο κοστιζει η αυθεντικη μπαταρια και πχ μπορω να την αγορασω απο γερμανο ή πλαισιο κτλ? Ευχαριστω :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδια καλημερα αν μπορει καποιος να βοηθησει,θελω να ξεκινησω root σε S2 με 2.3.6 και αριθμο κατασκευης ΧXLB1 αλλα στον οδηγο που υπαρχει στην πρωτη σελιδα του τοπικ και λεει να βρουμε το σωστο κερνελ,το δικο μου δεν υπαρχει,τι κανω?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851

Φιλε μου στην πρωτη σελιδα γραφει αναλυτικα πως θα βαλεις το επισημο firmware/rom/kernel.

Οπως ειπε και το παλικαρι πιο πανω,κανε διαμορφωση την sd και εισαι ετοιμος.

Edited by stakhs

Ρε φίλε αν ψάξεις έχει ήδη αναφερθεί αρκετές φορές, οπότε μην γίνεσαι επιτακτικός στις 01:29 να σου πουν. O ένας τρόπος είναι με τα πλήκτρα που για έναν περίεργο λόγο μόνο επανεκκίνηση μου έκανε, ο άλλος είναι να πληκτρολογήσεις *2767*3855#

δεν γινομαι επιτακτικος φιλε μου, απλα το ξαναγραψει μηπως το δει καποιος.. εψαξα πιο πισω αλλα δεν μπορεσα να βρω ακριβως τα πληκτρα..

ο κωδικος που λες κανει ακριβως οτι και hard reset με τα πληκτρα; και αυτα τα 2 εχουν διαφορά απο την "Επαναφορα εργοστασιακών δεδομενων" στις "Ρυθμισεις";;;

αυτο με ενδιαφερει αν εχουν καποια διαφορα αυτα τα 3 και πιο να προτιμησω για καλυτερη διαγραφη των παντων..

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

δεν γινομαι επιτακτικος φιλε μου, απλα το ξαναγραψει μηπως το δει καποιος.. εψαξα πιο πισω αλλα δεν μπορεσα να βρω ακριβως τα πληκτρα..

ο κωδικος που λες κανει ακριβως οτι και hard reset με τα πληκτρα; και αυτα τα 2 εχουν διαφορά απο την "Επαναφορα εργοστασιακών δεδομενων" στις "Ρυθμισεις";;;

αυτο με ενδιαφερει αν εχουν καποια διαφορα αυτα τα 3 και πιο να προτιμησω για καλυτερη διαγραφη των παντων..

H μόνη διάφορα είναι ότι η επαναφορά εργοστασίου δε σου σβήνει τα δεδομένα στην κάρτα. Που μπορείς να την κάνεις διαμόρφωση μόνος σου έτσι κι αλλιώς.

- Alex

Μasterx στην ίδια σελίδα ήταν και οι 2 δημοσιεύσεις. Όποιος το έβλεπε και ήθελε να απαντήσει θα το έβλεπε από την 1η. Χώρια ότι η ώρα που ρώτησες είναι λίγο αργά και πολλοί εκείνη την ώρα δεν είναι μέσα στο forum. Που να ταν και Παρασκευή δηλαδή...:lol:

Tώρα σχετικά με τον προτιμότερο τρόπο και την διαφοροποίηση από την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, σου απάντησαν .

Σ ευχαριστω πολυ :) 2 ερωτησουλες ακομα εχω.. Να περασω 2.3 ή παγωτο?? Τι προτεινεται τελικα ?? Και τελος , ποσο κοστιζει η αυθεντικη μπαταρια και πχ μπορω να την αγορασω απο γερμανο ή πλαισιο κτλ? Ευχαριστω :)

Για το θεμα της version, προσωπικα προτιμω gb... Το παγωτο εχει καποια "θεματακια", τα οποια δεν δημιουργουν κανενα τεραστιο προβλημα, αλλα σε καμμια περιπτωση δεν μπορει να φτασει την gb σε σταθεροτητα... θελει δουλεια ακομη! Επαναλαμβανω, καθαρα προσωπικη αποψη... παγωτο εχω, αλλα την gb την προτιμουσα... αν εχεις ορεξη για φλασαρισματα και στησιματα απο την αρχη, δοκιμασε τα και τα 2...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια το βρισκετε φυσιολογικο αυτο?[/img] θα πρεπει να μπλεξω με το σερβις? Edited by nikos1986

παιδια το βρισκετε φυσιολογικο αυτο?[/img] θα πρεπει να μπλεξω με το σερβις?

Αν αναλογιστεις οτι αυτο το προβλημα το εχουν σχεδον ολοι και ειναι εργοστασιακη πατατα της samsung,

ναι ειναι φυσιολογικο εν μερη.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Στις επαφες, τι ειναι η επιλογη "Συγχωνευση με λογαριασμο Google"?

Το βλεπω αλλα δεν το εχω επιλεξει ακομα, μην κανω καμμια "γκαφα" και διαλυσω τις επαφες μου...!!!:p

Τι ακριβως συγχωνευει? :confused::confused::confused: Γνωριζω οτι κατα τον συγχρονισμο, οτι εχεις στο κινητο παει και στο Gmail, οτι εχεις και στο Gmail παει και στο κινητο... Αυτο τι ειναι?

Και κατ'επεκταση αυτης της ερωτησης: με ποιο τροπο μπορω (αν μπορω!) να κραταω τις επαφες του Gmail "απειραχτες", ωστε αν σβησω κατι κατα λαθος απο την συσκευη, τουλαχιστον να το ξαναβρω απο το Gmail? Καταλαβαινω οτι αυτο που ρωταω, ουσιαστικα ακυρωνει την εννοια του συγχρονισμου, αλλα ισως δεν εχω καταλαβει καλα καποια πραγματα...

Π.χ. αν διαγραψω ΟΛΕΣ τις επαφες απο το κινητο μου & στην συνεχεια κανω συγχρονισμο, θα "γυρισουν" ολες στο τηλεφωνο, σωστα? Γιατι δεν θα χαθουν απο το Gmail?

Το postαρω μια φορα ακομη μια και η προηγουμενη ηταν αργα χθες και μαλλον "χαθηκε".......!!!! Αν καποιος ξερει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το postαρω μια φορα ακομη μια και η προηγουμενη ηταν αργα χθες και μαλλον "χαθηκε".......!!!! Αν καποιος ξερει...

Όταν κάνεις συγχώνευση με το google τις επαφές, τότε συγχρονίζει. Εάν δεν το έχεις κάνει δεν ανεβαίνει τίποτα (μπες στο gmail και δες, δεν υπάρχει καμία επαφή που δεν είναι google contact.)

Καλού κακού πήγαινε στις επαφές και πάτα μενου και export to sd για να αποκτήσεις ένα vfc card όλων των επαφών σου. ;)

Ναι. Δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Το έχω κι εγώ εδώ και 2 ημέρες στα χέρια μου καινούριο με ανταλλαγή το plus. Μέχρι τώρα απόλυτη ικανοποίηση.

καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση οσον αφορα την συσκευη στο παλιο μου μοκια εχει μια λειτοθργια που ονομαζεται εκτοσ συνδεσης και δεν προσπαθει να ψαξει σημα η συσκευη υπαρχει κατι παρομοιο στο galaxy επειδή στην εργασια μου ειμαι πολλες ωρες εκτος δικτυου αλλα δεν θελω να το εχω κλειστο το κινητο , οπως τωρα εχω το νοκια εκτος συνδεσης και το τηλεφωμο ειναι ανοικτο .υπαρχει καποια τετοια λειτουργια ?και ποια ειναι ?
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Υπαρχει και ειναι η λειτουργια πτησης.Πατα το κουμπι power για να εμφανιστει το μενου

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Μόλις χθες εγκατέλειψα την νοκια μετα απο μια σχέση πολλών ετων και συσκευών και πήρα το galaxy.

Εχω λοιπόν κάποιες απορίες αλλα η κυριότερη είναι αυτη για τα sms, τι παίζεται στα sms ενα μπάχαλο, ουτε εισερχόμενα, ουτε εξερχόμενα, ουτε ειδοποιήσεις, ολα σε ενα φάκελο! Δεν ξερω ποιο είναι ποιο.

σε αυτα τα τηλεφωνα τα SMS ειναι πλεον οργανωμενα σε "Συζητήσεις" ανά επαφη... κατι το οποιο ειναι πολυ πιο βολικο απο τον παλιο τροπο.. οποτε οτι μηνυματα ανταλλασεις με ενα ατομο τα βλεπεις ολα μαζι (εισερχομενα-εξερχομενα) με τη σειρα που συνεβησαν.

Μολις ανταλλαξεις μερικα μηνυματα θα καταλαβεις την πολυ απλη λογικη του..

να ρωτησω κατι αν το ξερει κανεις:

δοκιμασα να επαναφερω τα μηνυματα μου με το "Super Backup" που ειχα κρατησει αντιγραφο. Το αντιγραφο που ειχε δημιουργησει ειναι τυπου .xml και περιεχει 3500 SMS.. ενω αν το ανοιξω στον υπολογιστη φαινονται τα μηνυματα, οταν προσπαθω να κανω Restore στο τηλεφωνο, λεει "Please wait" και περιμενω χωρις αποτελεσμα..

μα πως δεν εχει ειδοποιηση;; την αναφορα δεν εννοεις;; εχει... και ειναι πιο συγκεντρωμενα ετσι,οχι να σκρολαααααρεις και να σκρολαααρεις...

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

δοκιμασα να επαναφερω τα μηνυματα μου με το "Super Backup" που ειχα κρατησει αντιγραφο. Το αντιγραφο που ειχε δημιουργησει ειναι τυπου .xml και περιεχει 3500 SMS.. ενω αν το ανοιξω στον υπολογιστη φαινονται τα μηνυματα, οταν προσπαθω να κανω Restore στο τηλεφωνο, λεει "Please wait" και περιμενω χωρις αποτελεσμα..

Και εγω μια φορα που πηγα να επαναφερω με GoSms 2000+ μηνυματα εκανε κανενα 5λεπτο στο νερο.. επισης παρατηρησα πως κολλησε καποιες φορες που εκλεισε η οθονη με αποτελεσμα να πρεπει να ξεκινησω ξανα απο την αρχη. Οποτε δοκιμασε να βαλεις το χρον. οριο στα 10λεπτα πχ κ μετα βαλε του να κανει επαναφορα.

εχω μια απορια εδω και καιρο ρε παιδια και θα την πω. Τοσα sms τι τα φυλατε και τα κανετε και backup ? 3500 sms??? να κρατησεις ενα backup στο pc 10-20 sms λογο δουλειας ας πουμε ενταξει. αλλα 3500?? τα διαβαζεις καθε μερα και αναπολεις τις πρωην???

χαχαχαχα.. οχι, αλλα τα γραπτα μενουν... μερικες φορες που δεν μπορεις να θυμηθεις κατι, θα το βρεις εκει

τελικα τα επανεφερε μετα απο αρκετη ωρα (ισως 15-20 λεπτα)..

Υπαρχει καποιο προγραμμα για τον υπολογιστη που να μπορει να ανοιξει αυτο το αρχειο .xml και να βλεπω τα SMS οπως στο κινητο, οργανωμενα σε threads (συζητηση ανα επαφη); Γιατι αν το ανοιξω κανονικα σε καποιο browser θα δειχνει τα μυνηματα μεταξυ καποιου κωδικα και με χρονολογικη σειρα..

καλησπερα μια ερωτηση για τους χρηστες της συσκευης ...συνηθηζω να συνδεομαι μεσω 3g cosmote απο το νοκια που εχω το οποιω δεν καταναλωνει μεγαλο data και ετσι το ελεγχω απο οτι φανταζομαι αν κανω το ιδιο με ενα android κινητο δεν ειναι ιδια τα πραγματα καθως απο οτι καταλαβα θα τραβανε data και αλλες εφαρμογες εκτος apo τον browser σωστα ? για αποφυγη μεγαλων χρεοσεων υπαρχει καποιο προγραμμα που να μου λεει με ακριβεια ποσο data καταναλωνει καθε προγραμμα live ωστε να το κλείνω και να εχω μονο τον browser ? και αυτο γιατι στο νοκια δεν εχω αλλες εφαρμογες να τραβανε δεδομενα και ασχολουμαι μονο με το σερφαρισμα ....ευχαριστω περιμενω της απαντησης σας
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)