mantzaros Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 μπας και το επαναφερεις σωστα κανε το εξης φλασαρε και με τα 3 αρχεια με οντιν και ρεπαρτιτιον τικαρισμενο οποιαδηποτε ελληνικη ρομ κανε φορματ μετα μεσω πισι στην εσωτερικη καρτα και ξαναφλασαρε ισως εχει μεινει κατι απο παλια μοντς και τα χαλαει ολα ισως να χεις μισοχαλασει το file system που μονο με τα 3 αρχεια και πιτ ξαναφτιαχνει σωστα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 ΟΤΑΝ ΧΑΜΗΛΩΣΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΡΑΣΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.... μεσα σε δυο εβδομαδες του εκανα τα παντα (wipew,hard reset,format system,διαφορες rom) τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 μπας και το επαναφερεις σωστα κανε το εξης φλασαρε και με τα 3 αρχεια με οντιν και ρεπαρτιτιον τικαρισμενο οποιαδηποτε ελληνικη ρομ κανε φορματ μετα μεσω πισι στην εσωτερικη καρτα και ξαναφλασαρε ισως εχει μεινει κατι απο παλια μοντς και τα χαλαει ολα ισως να χεις μισοχαλασει το file system που μονο με τα 3 αρχεια και πιτ ξαναφτιαχνει σωστα!!! ΧΜΜΜ.οταν φλασαρω την 4,0,3 με odin βγαζει ena arxeio sτο pda και το τικαρω δεν βλεπω αλλα να τικαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ ..8ελω να κανω μια ερωτηση ψιλοασχετη..επειδη ειμαι και εγω λιγο ασχετος απο κινιτα προκειται να παρω ενα μεταχειρισμενο γαλαχια 2 ..και 8ελω να σβιστουν τα παντα μεσα απο τον προιγουμενο κατοχο..τι πρεπει να κανω ΄? να το γιρισω σε εργοστασιακη μορφη..! και επισης αμα το κανω 8α χα8ει ι 4.0.3 που εχει μεσα..? ι official . με hard reset σβηνονται τα παντα. εφαρμογες που ειχε περασει αυτος μεσα φωτο ,βιντεο κλπ το λογισμικο δεν παθαινει τιποτα μενει με την 4.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Ρε παιδες σημερα ετσι του ηρθε να μην συνδεεται στον υπολογιστη.Το συνδεω δηλαδη και βγαζει Unknown device με code error 43.Εγκατεστησα και το kies αλλα τιποτα.Οι drivers ειναι κανονικα εγκατεστημενοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 παιδες καλημεριζω γνωριζει κανεις υπαρχει τροπος να εγκαταστησουμε το s-voice της samsung στο galaxy s2??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 παιδες καλημεριζω γνωριζει κανεις υπαρχει τροπος να εγκαταστησουμε το s-voice της samsung στο galaxy s2??? δες εδω http://software2tech.com/2012/05/19/install-galaxy-s3-s-voice/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 δες εδω http://software2tech.com/2012/05/19/install-galaxy-s3-s-voice/ ευχαριστω πολλη φιλε μου αλλα ξεχασα να επισημανω για μη-rooted phones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) ευχαριστω πολλη φιλε μου αλλα ξεχασα να επισημανω για μη-rooted phones Πρεπει να εισαι root και με ics . Xωρις root απο όσο γνωρίζω δεν γίνεται. edit : ισως να κανω και λαθος για δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26300180#post26300180 Edited May 22, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Πρεπει να εισαι root και με ics . Xωρις root απο όσο γνωρίζω δεν γίνεται. Και πως δουλεύει ; μετά τις αρχικές ρυθμίσεις είχα FC και τώρα όταν ανοίγει κλείνει αμέσως χωρίς κάποιο μυνημα. Είμαι σε Omega..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Και πως δουλεύει ; μετά τις αρχικές ρυθμίσεις είχα FC και τώρα όταν ανοίγει κλείνει αμέσως χωρίς κάποιο μυνημα. Είμαι σε Omega..... Τα permissions τα αλλαξες ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Τα permissions τα αλλαξες ? Ναι εννοείται...... Μετά από reboot φαίνεται να δουλεύει. Για πόσο ακόμα όμως ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Mετά από hard reset και αφού ξανάστησα το κινητό, στο viber αλλά και στον τηλεφωνικό κατάλογο μου βγάζει διπλές κάποιες επαφές και ενώ έχω βάλει να εμφανίζει μόνο από gmail. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Το πρόβλημα σου ακούγεται σοβαρό όπως τα περιγραφείς. Και ο παλιός & έμπειρος Sofos = Λάζα. έχει δίκιο σε αυτο που σου λέει. Αλλά και ο αγαπητός matzaros,προτείνει εν συνέχεια κάτι, που θα έπρεπε να διορθώσει την κατασταση, σε πολύ δύσκολα προβλήματα. Χωρίς να εχω να συμπληρώσω κάτι καλύτερο, ως εσχάτη λύση θα σου πρότεινα και να κανείς downgraded σε παλιότερο επίσημο firmware και καπάκι Update μέσω Kies, σε τωρινό. Αν το προβλήμα συνεχιστεί, τότε θα σου πρότεινα και κάποιους πιο σύνθετους πειραματισμούς, αλλού τύπου. Αν τελικά δεν λειτουργήσει τιποτα, ίσως χρειαστούμε και προφορική επαφή, τρίτου τύπου...:lol: σας ευχαριστω ολους που μπηκατε στον κοπο!!! πεταχτηκα στη smartec kai μου αλλαjαν ενα screw-machine:ph,+,m1.4,l2.5,zpc ανταλλακτικο πυρηνικου αντιδραστηρα(ουτε η κοπελα στη ρεσεψιον δεν ηξερε τι ηταν) και περασε μια 4,0,3 παλι και μου το εδωσαν... η ολη διαδικασια δεν με επεισε αλλα θα δουμε.... υπο παρακολουθηση λοιπον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Ρε παιδες σημερα ετσι του ηρθε να μην συνδεεται στον υπολογιστη.Το συνδεω δηλαδη και βγαζει Unknown device με code error 43.Εγκατεστησα και το kies αλλα τιποτα.Οι drivers ειναι κανονικα εγκατεστημενοι Παιδια αν μπορειτε να βοηθησετε γιατι το εχω βαλει σε 4 υπολογιστες και δεν κανει τιποτα.Εχω δοκιμασει οτι εχω διαβασει στο νετ αλλα δεν κανει δουλεια.Την πρωτη φορα εγκαθιστα τους drivers αλλα τη δευτερη τιποτα.unknown device Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Παιδια αν μπορειτε να βοηθησετε γιατι το εχω βαλει σε 4 υπολογιστες και δεν κανει τιποτα.Εχω δοκιμασει οτι εχω διαβασει στο νετ αλλα δεν κανει δουλεια.Την πρωτη φορα εγκαθιστα τους drivers αλλα τη δευτερη τιποτα.unknown device Στο κινητο εχεις τικαρισμενες τις επιλογες Αγνωστες Πηγες και Εντοπισμος Σφαλματων? Στους υπολογιστες που το δοκιμασες καλο θα ηταν να περαστει και το Kies ισα ισα για να περαστουν οι drivers σωστα κ μετα μπορεις να το απεγκαταστησεις. Edited May 22, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEFAGATEBABESIKA Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) σας ευχαριστω ολους που μπηκατε στον κοπο!!! πεταχτηκα στη smartec kai μου αλλαjαν ενα screw-machine:ph,+,m1.4,l2.5,zpc ανταλλακτικο πυρηνικου αντιδραστηρα(ουτε η κοπελα στη ρεσεψιον δεν ηξερε τι ηταν) και περασε μια 4,0,3 παλι και μου το εδωσαν... η ολη διαδικασια δεν με επεισε αλλα θα δουμε.... υπο παρακολουθηση λοιπον.... Κάτι μου λέει ότι, ότι το πρόβλημα σου δεν θα συνεχιστει. Αυτός που μας γράφεις ως κωδικό που αναγράφεται, πάνω στο τιμολόγιο επισκευής που σου έδωσαν,δεν σχετίζεται με το πρόβλημα που μας αναφέρεις. Υπάρχει κάτι άλλο στα αναγραφόμενα η μόνο αυτο.. ? Σε ευχαριστώ πολύ φιλε kmiglis, για την απάντηση σου. Edited May 23, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pulptsars Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 πως μπορώ να διαγράψω μια εφαρμογή τελείως από το κινητό μου.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 πως μπορώ να διαγράψω μια εφαρμογή τελείως από το κινητό μου.? Πρέπει να είσαι rooted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pulptsars Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Πρέπει να είσαι rooted με μεταφέρεις σε ένα αντίστοιχο thread ώστε να καταλάβω όλη την έννοια rooted και να τη πραγματοποιήσω ? ή εκτός αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα αντίστοιχο , και μπορείς να με βοηθήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 με μεταφέρεις σε ένα αντίστοιχο thread ώστε να καταλάβω όλη την έννοια rooted και να τη πραγματοποιήσω ? ή εκτός αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα αντίστοιχο , και μπορείς να με βοηθήσεις. Ξεκίνα από εδώ σιγουρέψου ότι τα έχεις προσεκτικά διαβάσει και προχώρα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Δεν είναι τίποτα δύσκολο σαν διαδικασία αλλά προσοχή στο τι σβήνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aspondylos Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Καλησπερα θελω να περασω βιντεο πανω απο 4-5 γιγα κ δεν το δεχετε.τι να κανω? (ics 4.03 + root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Καλησπερα θελω να περασω βιντεο πανω απο 4-5 γιγα κ δεν το δεχετε.τι να κανω? (ics 4.03 + root) αν εννοείς στην microsd φόρμαρέ τη σε ntfs από windows. αν εννοείς στην εσωτερική μνήμη, νομίζω υπάρχει κάποιο πρόγραμμα "ntfs mount" ή κάτι τέτοιο για να φτιάξεις ένα μέρος της σε ntfs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 καλησπερα ξερουμε ποια θα ειναι η παρτιδα με προεγκατεστημενο το ics στα καινουρια galaxy s2 ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aspondylos Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 στην εσωτερικη μνημη. κατεβσα 2 διαφορετικα προγραματα σχετικα με ntfs mount αλα δε κανει δουλεια.κολαει στο τελευτεο 10% αυτο εκανε κ πριν. please ας βοηθησει καποιος παιδια δε περνα η ωρα στην πιατσα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts