konstantinos1977 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Παιδια καλησπερα.Σημερα εκανα αναβαθμιση στο 4.0.3 και παρατηρησα τα εξης προβληματα.Καταρχην στην ελληνικη γλωσσα οταν παω στις ρυθμισεις -ηχος-ηχοι κλησεις και ειδοποιησεις η τριτη επιλογη ειναι γραμμενη στα γερμανικα δηλαδη Vibrieren und klingeln. Δευτερον οταν παταω σε μια επαφη και καλω καποιον μετα οταν παταω στην ακυρωση ακουγεται το κουμπι με πιο χαμηλο ηχο ,οπως επισης και το κουμπι που βγαζει την κληση στο ηχειο .Το ιδιο παρατηρησα οταν δημιουργησω μια επαφη αμεσης κλησης με widget οταν παταω το εικονιδιο για να παρει απευθειας τηλεφωνο ακουγεται πιο χαμηλα ο ηχος .Εχει παρατηρησει κανεις τα ιδια προβληματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rest in peace Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Υπάρχει τρόπος να γράφεις βιντεο ασταμάτητα, χωρις να ακουμπας το κινητό; Συγνώμη που δεν έκανα αναζητηση, αλλα δουλευω. Δεν θέλω να τραβήξω γυμνο ή τιποτα 'περιεργο', το κινητο θα το κρατω διακριτικα στα χερια μου, υπόθεση έξωσης υπο καταληψη δ/σμα απο αλοδαπούς. Σε galaxy s2 αναφέρομαι. Ευχαριστώ και συγνώμη προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Ξερει κανεις τι ειναι αυτο στην LP7 στις ρυθμισεις, χρηση δεδομενων? Εχω τικαρει να φαινονται και απο wi-fi αλλα οσα που διχνει οτι εχουν τρεξει με wi-fi και μου διχνει τα KB/MB δεν σβηονται/διαγραφονται καπως? Γενικα, τι ακριβως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 @konstantinos1977 Το πρώτο που λες αν διαβάσεις 2-3 σελίδες πίσω το έχουν όλοι ανα την Ευρώπη..Χαμένοι στη μετάφραση που λέμε :P Εκανες hard reset πριν το βάλεις? Κάνε ένα , αν δεν έκανες και δες αν εχεις το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Παιδια καλησπερα.Σημερα εκανα αναβαθμιση στο 4.0.3 και παρατηρησα τα εξης προβληματα.Καταρχην στην ελληνικη γλωσσα οταν παω στις ρυθμισεις -ηχος-ηχοι κλησεις και ειδοποιησεις η τριτη επιλογη ειναι γραμμενη στα γερμανικα δηλαδη Vibrieren und klingeln. Είναι η επιλογή να έχεις μαζί δόνηση και ήχο όταν χτυπάει. Αυτό που παρατήρησα σήμερα είναι ότι αν πας να αλλάξεις την λειτουργία δικτύου απο gsm σε αυτόματο ή και αντίστροφα (ρυθμίσεις - ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα - περισσότερα - δίκτυα κινητής τηλεφωνίας) πάντα ενεργοποιεί τα δεδομένα. Μπορεί να το τσεκάρεις κάποιος με official 4.0.3 και να μου πει αν γίνεται το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Μπορεί να το τσεκάρεις κάποιος με official 4.0.3 και να μου πει αν γίνεται το ίδιο; Ναι, φίλος κι εμενα το κανει με official 4.0.3 LP7 αυτο που λες. Μηπως ξερεις τπτ για αυτο εδω? "Ξερει κανεις τι ειναι αυτο στην LP7 στις ρυθμισεις, χρηση δεδομενων? Εχω τικαρει να φαινονται και απο wi-fi αλλα οσα που διχνει οτι εχουν τρεξει με wi-fi και μου διχνει τα KB/MB δεν σβηονται/διαγραφονται καπως? Γενικα, τι ακριβως ειναι? " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefos86 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Παρεπιπτοντως εχω παρατηρησει μεγαλο battery drain στον stock browser. Θα δοκιμάσω και άλλους browsers και θα επανελθω! Δεν ξερω αν ισχυει το battery drain στον stock γιατι δεν εχω ασχοληθει, αλλα πρεπει οπωσδηποτε να δοκιμασεις τον chrome εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Ναι, φίλος κι εμενα το κανει με official 4.0.3 LP7 αυτο που λες. Μηπως ξερεις τπτ για αυτο εδω? "Ξερει κανεις τι ειναι αυτο στην LP7 στις ρυθμισεις, χρηση δεδομενων? Εχω τικαρει να φαινονται και απο wi-fi αλλα οσα που διχνει οτι εχουν τρεξει με wi-fi και μου διχνει τα KB/MB δεν σβηονται/διαγραφονται καπως? Γενικα, τι ακριβως ειναι? " Eίναι μετρητής για τα δεδομένα που κατέβασες είτε με 3g είτε με wifi. Για να μηδενίσεις πας στον κύκλο χρήσης δεδομένων και βάζεις νέα ημερομηνία. πχ αν έχεις πάγιο μπορείς να βάλεις από την ημέρα που βγαίνει ο λογαριασμός μέχρι την τελευταία μέρα. Είναι για να έχεις μια εικόνα του τι κατανάλωσες και με ποια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Eίναι μετρητής για τα δεδομένα που κατέβασες είτε με 3g είτε με wifi. Για να μηδενίσεις πας στον κύκλο χρήσης δεδομένων και βάζεις νέα ημερομηνία. πχ αν έχεις πάγιο μπορείς να βάλεις από την ημέρα που βγαίνει ο λογαριασμός μέχρι την τελευταία μέρα. Είναι για να έχεις μια εικόνα του τι κατανάλωσες και με ποια εφαρμογή. Το ιδιο μηδενιζει και στο wi-fi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos1977 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 @konstantinos1977 Το πρώτο που λες αν διαβάσεις 2-3 σελίδες πίσω το έχουν όλοι ανα την Ευρώπη..Χαμένοι στη μετάφραση που λέμε :P Εκανες hard reset πριν το βάλεις? Κάνε ένα , αν δεν έκανες και δες αν εχεις το πρόβλημα Το εκανα hard reset αφου εγκατεστησα το 4.0.3 αλλα το γερμανικο στους ηχους παραμενει .χαχαχα και γερμανικο ε? ακου να δεις .Anyway .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Το εκανα hard reset αφου εγκατεστησα το 4.0.3 αλλα το γερμανικο στους ηχους παραμενει .χαχαχα και γερμανικο ε? ακου να δεις .Anyway .. Λογικα πρεπει να το εχουμε ολοι αυτο... Μικρο το κακο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos1977 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Λογικα πρεπει να το εχουμε ολοι αυτο... Μικρο το κακο!!! Ναι οκ δεν με ενοχλει καθολου .Αυτο που θα λεγα με ενοχλει λιγο ειναι οταν κανεις κληση και μετα το κουμπι της ακυρωσης που ακουγεται χαμηλα οπως χαλημα ακουγεται και ο ηχος που τελειωνει η κληση .Δοκιμασε το να μου πεις ή οποιος αλλος θελει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Eίναι μετρητής για τα δεδομένα που κατέβασες είτε με 3g είτε με wifi. Για να μηδενίσεις πας στον κύκλο χρήσης δεδομένων και βάζεις νέα ημερομηνία. πχ αν έχεις πάγιο μπορείς να βάλεις από την ημέρα που βγαίνει ο λογαριασμός μέχρι την τελευταία μέρα. Είναι για να έχεις μια εικόνα του τι κατανάλωσες και με ποια εφαρμογή. Δεν μου βαζεις αλλη ημερομια, πως γινεται αυτο? βαζω μια αλλη και μετα μου ξαναβαζει μια μεχρι και σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Νομίζω ότι μετά την αναβάθμιση φορτίζει ποιο γρήγορα το κινητό:confused: η είναι η ιδέα μου;:worry: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 υπαρχει τροπος να βγαλω αυτη τη @%&@????Αυτη την εξυπναδα που εβγαλαν το παραθυρακι με τις επαφες απο το πληκτρολογιο για τις κλησεις,εκαναν πολυ να την σκεφτουνε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 υπαρχει τροπος να βγαλω αυτη τη @%&@????Αυτη την εξυπναδα που εβγαλαν το παραθυρακι με τις επαφες απο το πληκτρολογιο για τις κλησεις,εκαναν πολυ να την σκεφτουνε? Ελπιζω να μπει καποιος στη διαδικασια να τροποποιησει το dialer και να περασει ξανα τη καρτελα.. Χαζο η οχι ηταν ενας απ'τους λογους που γυρισα σε Gb. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) υπαρχει τροπος να βγαλω αυτη τη @%&@????Αυτη την εξυπναδα που εβγαλαν το παραθυρακι με τις επαφες απο το πληκτρολογιο για τις κλησεις,εκαναν πολυ να την σκεφτουνε? Βάλτε ρε παιδία τον exdialer με theme ics να κάνετε πιο όμορφο το κινητό. Κι εγώ μέχρι τώρα λειτουργούσα με stock καταστάσεις επειδή όλα είναι θέμα συνήθειας αλλά δοκιμάστε και κάτι άλλο. Δεν μου βαζεις αλλη ημερομια, πως γινεται αυτο? βαζω μια αλλη και μετα μου ξαναβαζει μια μεχρι και σημερα ας πούμε έχει ημερομηνία 25-24. Αν ορίσεις ημερομηνία 15 θα στο μηδενίσει στις 15 και θα μετράει ένα μήνα δηλαδή μέχρι 14. Edited April 28, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) Βάλτε ρε παιδία τον exdialer με theme ics να κάνετε πιο όμορφο το κινητό. Κι εγώ μέχρι τώρα λειτουργούσα με stock καταστάσεις επειδή όλα είναι θέμα συνήθειας αλλά δοκιμάστε και κάτι άλλο. ας πούμε έχει ημερομηνία 25-24. Αν ορίσεις ημερομηνία 15 θα στο μηδενίσει στις 15 και θα μετράει ένα μήνα δηλαδή μέχρι 14. Συγνωμη φιλε αλλα κατι τετοιο που λες δεν γινεται. Μου εχει την ημερμινεια απο 31 μαρτιου - 28 απριλιου. Ουτε αλλαζει τπτ ουτε μηδενιζει τπτ :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09. Edited April 28, 2012 by Superuser SMS Μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) Συγνωμη φιλε αλλα κατι τετοιο που λες δεν γινεται. Μου εχει την ημερμινεια απο 31 μαρτιου - 28 απριλιου. Ουτε αλλαζει τπτ ουτε μηδενιζει τπτ Πάνω από τον κύκλο χρήσης (κινητό) είναι τα δεδομ. κινητής συσκ. Για να μη σου αλλάζει είναι στο off...Bάλ'το στο οn. Edited April 28, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Πάνω από τον κύκλο χρήσης είναι τα δεδομ. κινητής συσκ. Για να μη σου αλλάζει είναι στο off...Bάλ'το στο οn. Εγινε αλλα για το 3g. Αν πατησεις μενου κ εμφανιση για wifi εκει δεν βγαζει αλλαγη κυκλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Εγινε αλλα για το 3g. Αν πατησεις μενου κ εμφανιση για wifi εκει δεν βγαζει αλλαγη κυκλου. Ναι, στο wifi δεν αλλάζει. Πιθανόν να μηδενίσει και αυτός μαζί με αυτό της κινητής. Μπορείς επίσης να μετακινήσεις τις δύο κάθετες μπάρες κ να δεις τι κατανάλωσες την περίοδο που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Στο μενου των ρυθμισεων στους Ηχους υπαρχει κανεις που να του το εμφανιζει στα γερμανικα?Κ αν ναι πως διορθωνεται?Μολις εκανα την αναβαθμιση το ειδα. Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Στο μενου των ρυθμισεων στους Ηχους υπαρχει κανεις που να του το εμφανιζει στα γερμανικα?Κ αν ναι πως διορθωνεται?Μολις εκανα την αναβαθμιση το ειδα. Ναι σε ολους ειναι αυτο. Ειναι για δονηση μαζι με ηχο και το εχουν ολοι. Τουλαχιστον η lp7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Βάλτε ρε παιδία τον exdialer με theme ics να κάνετε πιο όμορφο το κινητό. Κι εγώ μέχρι τώρα λειτουργούσα με stock καταστάσεις επειδή όλα είναι θέμα συνήθειας αλλά δοκιμάστε και κάτι άλλο. Συγγνώμη φίλε μου,αλλά την ίδια @##@$@ έχει και το exdialer.Δεν έχει εικονίδιο με τις επαφές για το αν είναι πιο όμορφο δε,είναι καθαρά θέμα γούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 καλησπερα παιδια.Διαπιστωσατε με την αναβαθμιση καμια διαφορα στις προηγουμενες βλακειες τις καμερας?ροζιλα,αθλιο ηχο σε περιβαλλον με θορυβο κτλ.....η δεν αγγιζει η αναβαθμιση το θεμα της καμερας.....::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts