sokos Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 μου εμφανίζονται κάτι αχνες γραμμές καθετες συνήθως σε γκρί φόντο (στο market φαινετε κάπως περισσότερο) Ειμαι τρελός ή το κάνει και σε άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Το ενδιαφέρον είναι οτι έχεις μία μίξη από τα δύο firmwares της Cosmote. Δηλαδή PDA και CSC από το πρώτο και PHONE από το δεύτερο. Πως τα καταφέρανε οι τύποι στο service είναι άγνωστο. Και πιθανόν αυτό να δημιουργεί το πρόβλημα. Έχεις έναν συνδυασμό που για τη Samsung δεν υπάρχει. Επί της ουσίας: Αν νοιώθεις άνετα να περάσεις επίσημο formware της Samsung, που δεν θα σου πειράξει ούτε flash counters ούτε κάτι άλλο, ούτε θα φαίνεται αν χρειαστεί να το πάς service, κάντο. Θα περάσεις ένα από τα δύο της Cosmote και φυσιολογικά θα είσαι εντάξει. Και αν χρειαστεί service δεν θα έχεις πρόβλημα, αφού αυτό που έχεις είναι επίσημο firmware. Αν δεν νοιώθεις άνετα (που μάλλον ισχύει και ίσως να κάνεις καλά) τότε κατευθείαν service. φίλε μου άνετα νοιώθω, απλά γιατί να βάλω cosmote. Εγώ όταν το πήρα υποτίθεται ήταν un-branded. Έχω κατεβάσει την έκδοση Cosmote aπό το link που μου έδωσες, υπάρχει όμως καμιά άλλη official. Επίσης αν μπορείς να μου πείς που δα βρώ κανά οδηγό για όλα αυτά. Η εγγύηση δεν έχει θέμα ε? Γιατί έκδοση περνάω, δεν κάνω ροοτ και τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Την υπογραφη δεν την εμφανιζει και το δικο μου tapatalk, το οποιο ειναι απο το samsung apps. Το περιεργο ειναι οτι εχω τρια φορουμ, και στο ενα εμφανιζεται κανονικα ενω στα αλλα δυο οχι... Εγώ έχω την έκδοση 1.13.5 νόμιμη αγορασμένη μέσω slideme.org και μου εμφανίζει κανονικά την υπογραφή.σε άλλο ελληνικό φόρουμ που o admin είπε ότι την απενεργοποίησε,πάλι μου την εμφανίζει Sent from my GT-I9100 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Εγώ έχω την έκδοση 1.13.5 νόμιμη αγορασμένη μέσω slideme.org και μου εμφανίζει κανονικά την υπογραφή.σε άλλο ελληνικό φόρουμ που o admin είπε ότι την απενεργοποίησε,πάλι μου την εμφανίζει Sent from my GT-I9100 και εγω αγορασμενο το εχω αλλα τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Εγω εχω της samsung αλλα δεν βλεπω φως... Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Εγώ έχω την έκδοση 1.13.5 νόμιμη αγορασμένη μέσω slideme.org Sent from my GT-I9100 Η δικια μου απο το Samsung apps ειναι η 1.12.7 Και παλι λεω οτι θα το θεωρουσα πιο "φυσιολογικο" να μην εμφανιζει πουθενα την υπογραφη για καποιο λογο η εκδοση, παρα να την εμφανιζει αλλου και αλλου οχι... Καποιος εγραψε οτι ειναι θεμα του φορουμ και οχι της εφαρμογης. Μπορει να ισχυει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Η δικια μου απο το Samsung apps ειναι η 1.12.7 Και παλι λεω οτι θα το θεωρουσα πιο "φυσιολογικο" να μην εμφανιζει πουθενα την υπογραφη για καποιο λογο η εκδοση, παρα να την εμφανιζει αλλου και αλλου οχι... Καποιος εγραψε οτι ειναι θεμα του φορουμ και οχι της εφαρμογης. Μπορει να ισχυει αυτο; επειδη βρε παιδια το μισο φορουμ και βαλε αναρωτιέται για αυτο το πραγμα καποια απαντηση απο τους mods δεν υπαρχει καπου?:) φταιει τελικα το φορουμ φταιει η εφαρμογη φταίει το κινητο? μπορουμε να εχουμε καποια ξεκαθαρη απαντηση σε αυτο η ειναι δυσκολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Είναι θέμα εφαρμογής. Από το galaxy μου την εμφανίζει από το iPad όχι. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 φίλε μου άνετα νοιώθω, απλά γιατί να βάλω cosmote. Εγώ όταν το πήρα υποτίθεται ήταν un-branded. Έχω κατεβάσει την έκδοση Cosmote aπό το link που μου έδωσες, υπάρχει όμως καμιά άλλη official. Επίσης αν μπορείς να μου πείς που δα βρώ κανά οδηγό για όλα αυτά. Η εγγύηση δεν έχει θέμα ε? Γιατί έκδοση περνάω, δεν κάνω ροοτ και τέτοια. Γιατί το firmware που έχεις είναι μίγμα firmware της Cosmote. Οπότε οι πιθανότητες είναι κάτι παρόμοιο να φόραγε. Ή έστω κάτι παρόμοιο προσπάθησαν να περάσουν Για να καταλάβεις, όταν λέμε firmware Cosmote, δεν έχει άλλα προγράμματα ή τροποποιήσεις. Απλά το CSC είναι αλλαγμένο. Οδηγό για φλασάρισμα μέσω Odin εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Η διαδικασία είναι ίδια μόνο που στο PDA τμήμα βάζεις το αρχείο που κατέβασες (κατάληξη .tar) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Παιδια απο που αλλαζουμε ηχο για τα mail που λαμβανουμε? Αν μπεις στον λογαριασμο email και μετα ρυθμισεις λογαριασμου θα βρεις την επιλογη ηχος κλησης... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Γιατί το firmware που έχεις είναι μίγμα firmware της Cosmote. Οπότε οι πιθανότητες είναι κάτι παρόμοιο να φόραγε. Ή έστω κάτι παρόμοιο προσπάθησαν να περάσουν Για να καταλάβεις, όταν λέμε firmware Cosmote, δεν έχει άλλα προγράμματα ή τροποποιήσεις. Απλά το CSC είναι αλλαγμένο. Οδηγό για φλασάρισμα μέσω Odin εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Η διαδικασία είναι ίδια μόνο που στο PDA τμήμα βάζεις το αρχείο που κατέβασες (κατάληξη .tar) ok θα το κάνω, μόνο που το αρχείο που κατέβασα είναι .exe. Το .tar τί είναι και πού το βρίσκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Πρέπει να είναι αυτοαποσυμπιεζόμενο αρχειο. Άνοιξε το με 7z ή winrar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Παιδια γεια σας επειδη ειμαι νεος στο χωρο του android μετα απο iphone που το εδωσα κακην κακως θελω να κανω μια ερωτηση υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να μπορεις να διαχειριζεσαι το τηλεφωνο μεσω pc φυσικα το galaxy ειναι root . ενοω για καποιο προγραμμα σαν αυτο που ειναι για τα iphone (ifunbox -- winspc) ευχαριστω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Δοκίμασε το airdroid (και χωρίς root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Παιδια γεια σας επειδη ειμαι νεος στο χωρο του android μετα απο iphone που το εδωσα κακην κακως θελω να κανω μια ερωτηση υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να μπορεις να διαχειριζεσαι το τηλεφωνο μεσω pc φυσικα το galaxy ειναι root . ενοω για καποιο προγραμμα σαν αυτο που ειναι για τα iphone (ifunbox -- winspc) ευχαριστω Το KIES. Με το οποίο μπορείς να διαχειρίζεσαι και να παίρνεις backup το κινητό. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Το KIES. Με το οποίο μπορείς να διαχειρίζεσαι και να παίρνεις backup το κινητό. ευχαριστω πολυ θα το κατεβασω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Και εγω εχω θεμα με το tapatalk.οπως επισης και καποιες φορες κλεινει απο μονο του... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Παιδια γεια σας επειδη ειμαι νεος στο χωρο του android μετα απο iphone που το εδωσα κακην κακως θελω να κανω μια ερωτηση υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να μπορεις να διαχειριζεσαι το τηλεφωνο μεσω pc φυσικα το galaxy ειναι root . ενοω για καποιο προγραμμα σαν αυτο που ειναι για τα iphone (ifunbox -- winspc) ευχαριστω Δοκίμασε και το myphone explorer που είναι απίστευτο στην απλότητα και ευκολία που προσφέρει,μέσω wifi φυσικά Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 τρελό πρόβλημα... είπα να το αναβαθμίσω το gs2 σε κάποια έκδοση που με ειδοποιούσε το kies. και έφαγε τρελό κόλλημα και κόλλησε σε μια μαύρη οθόνη με το πράσινο ρομποτάκι και γράφει από κάτω Downloading... Do not turn off target!! και δεν κάνει τίποτα άλλο. το ξεσύνδεσα, έκανα επανεκίνηση το πρόγραμμα ακόμα και το πισι και τίποτα... καμιά ιδέα? για πέταμα θα πάει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 καλησπερα παιδια γιατι οταν εχω εισερχομενη κληση ο ηχος χτυπα πρωτα σιγα κ μετα δυναμονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 καλησπερα παιδια γιατι οταν εχω εισερχομενη κληση ο ηχος χτυπα πρωτα σιγα κ μετα δυναμονη? Έτσι είναι η λειτουργία του τηλεφώνου στη "μαμά" ρομ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Έτσι είναι η λειτουργία του τηλεφώνου στη "μαμά" ρομ. υπαρχει τροπος να το φτιαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 υπαρχει τροπος να το φτιαξω? Μονο αν εισαι rooted φλασαροντας καποιο mod. Υπαρχει στο xda σαν no increasing ringtone. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Πρέπει να είναι αυτοαποσυμπιεζόμενο αρχειο. Άνοιξε το με 7z ή winrar αν δεν θέλω να είμαι root σταμτάω όταν τελειώσει το Odin ε? Επίσης, σαν PDA θα βάλω από το αρχείο που μου έδωσε λινκ? Γιατί το έτρεξα και όντως έγινε unrar αλλά μέσα δεν έχει αρχείο .tar. Έχει ένα "zImage" χωρίς extension. Και κατέβασα από τον οδηγό από xda-dev. αυτό για την έκδοσή μου και το αρχείο .tar αν το ξε-ζιπάρεις είναι το "zImage". Εγώ να περάσω αυτό ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 αν δεν θέλω να είμαι root σταμτάω όταν τελειώσει το Odin ε? Επίσης, σαν PDA θα βάλω από το αρχείο που μου έδωσε λινκ? Γιατί το έτρεξα και όντως έγινε unrar αλλά μέσα δεν έχει αρχείο .tar. Έχει ένα "zImage" χωρίς extension. Και κατέβασα από τον οδηγό από xda-dev. αυτό για την έκδοσή μου και το αρχείο .tar αν το ξε-ζιπάρεις είναι το "zImage". Εγώ να περάσω αυτό ε? Το αρχείο που κατέβασες πρέπει να είναι 261 ΜΒ και με unrar πρέπει να εμφανιστεί ένα αρχείο με όνομα GT-I9100_COS_I9100BOKG2_I9100BOKG1_I9100COSKF1.TAR και μέγεθος ~520 ΜΒ Μήπως κατέβασες κάτι άλλο; Σου ξαναβάζω το link http://www.multiupload.com/FHB32ZD9X7 Βάζεις το τηλ σε download mode, ανοίγεις το ODIN, επιλέγεις στο PDA το πιο πάνω tar, συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή κοκ. Μόλις τελειώσει το φλασάρισμα το τηλέφωνο θα κάνει reboot. Βάζεις το τηλέφωνο σε recovery, wipe data/factory reset, ξαναμπουτάρεις, factory format απο τον dialer (*2767*3855#), και μετά συνδεσέ το με Kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts