Jump to content

Winamp 5 Alpha Version

Angeldust
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγήκε τελικά μετά απο αρκετό καιρό αναμονής η πρώτη alpha έκδοση του πολυαναμενόμενου Winamp 5. Εχει φυσικά πολλά bugs, κάτι λογικό αφού πρόκειται για alpha version, πάντως καλό είναι να την κατεβάσουμε για να πάρουμε έστω μια πρώτη γεύση. Εγώ τώρα το κατεβάζω και θα ποστάρω αύριο εντυπώσεις.

Download => http://www.crepusculum.org/winamp50superprealphaleetness2_full_noaod.exe

Phantom Of The Opera

5?εισαι καλα?ακομα δεν εχει ξεπεραστει η 3 και βγαλανε 5?ειναι customized και απλως εχει και δυνατοτητα ripping.εξαλλου μας εχει συνηθησει σε μικρα βηματα (2.7,2.71 και τα λοιπα).ασε που δεν υπαρχει σαν αναφορα καν στο site του winamp.
http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif

Εγω παντως πιστευω οτι ειναι "φτιαγμενο" απο αλλους και οχι απο την nullsoft.απο το 2.95 λεει οτι εχει τις εξης διαφορες:

* startup with hung winamp process in background fixed (opens new instance)

* CD ripping support in media library (with OGG Vorbis encoding support)

* Preliminary AAC playback support added to in_mp3.dll

* ryan fixed shuffle again

* minibrowser ctrl+l fix

* media library: lots of bugfixes

* media library: listener count in internet tv/radio

* media library: query playback mode preferences

* media library: skinnable list/treeview selection colors

* nsv: subtitle bugfixes

* nsv: more buffering options

* nsv: shoutcast metadata support

* nsv: better invalid bitstream handling

* nsv: better display options

* nsv: new ASYN aux chunk handling.

* nsv: support for new extended TOC with frame-accurate seeking

* video: overlay fixes on 556 and other unusual modes

* video: drag&drop URL to video window now works.

* video: subtitle fixes.

* video: support for alt+enter and alt+f4 to leave fullscreen

* cdda: bugfixes

* avs: evallib | and & operator fixes

* in_vorbis fixes/updated libvorbis to post-1.0 cvs

* in_midi fixes

Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει αυτό στα χρονικά. Να βγαίνει η v3.0 μιας εφαρμογής και να....συνεχίζεται η ανάπτυξη της 2.9x

Τα παλικάρια κάναν μεγάλη πατάτα. Έαν θέλαμε έναν βαρύ media player που να γονατίζει το PC μας σε resources, υπάρχουν κλάσεις ανώτερες λύσεις. Παραμένω με τον 2.9x που "σηκώνεται" σε ένα δεύτερο και WMP9 αν θέλει σωστή διαχείριση media library.

L' enfer c' est les autres

Αρχικό Μήνυμα από τον punky Παραμένω με τον 2.9x που "σηκώνεται" σε ένα δεύτερο και WMP9 αν θέλει σωστή διαχείριση media library.

τι σε χαλάει με το media library του winamp 2.9x?

εγω το κατεβασα.μην το κατεβασετε.τζαπα η αναμονη.το μονο που εχει παραπανω ειναι ripping για mp3 και ogg το οποιο εγω προσωπικα προτιμω να το κανω απο πιο αξιοπιστα προγραμματα και οχι απο ενα media player που μαλιστα δεν ειναι και η επισημη εκδοση της εταιριας.

Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος απο την νέα έκδοση και εμφανίζεται πολύ πιο γρήγορη και σταθερή απο την 3 αν και πρόκειται για alpha version. Για παράδειγμα, πάρτε το mmd3 skin απο το winamp3 και βάλτε το στην καινούργια έκδοση. Καμμιά διαφορά στην εμφάνιση, αλλα τεράστια διαφορά στην ταχύτητα. Φορτώνει πολύ πιο γρήγορα και καταναλώνει πολύ λιγότερα resources. Οσο για αυτά που λέγονται οτι η έκδοση αυτή είναι φτιαγμένη απο τρίτους, δεν ισχύουν. Είναι επίσημη alpha version που διέρευσε μέσα απο την Nullsoft. To παραδέχτηκαν άλλωστε και οι developers στα forums του winamp.com.

@ freestyler : Μην είσαι τόσο δυσκολόπιστος και ρίξε και μια ματιά και στα forums του winamp. Η έκδοση 5 έχει ανακοινωθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό και ήταν θέμα χρόνου να διαρεύσει προς τα έξω.

Απ'οτι βλέπω αφαιρέθηκε το αρχείο απο το παραπάνω link μετά απο παρέμβαση της Nullsoft. Οποιος πρόλαβε και το κατέβασε ας το ανεβάσει κάπου για να το κατεβάσουν και οι υπόλοιποι, γιατί εγώ είμαι με gprs και δεν μπορώ να ανεβάσω τόσο μεγάλο αρχείο.

Phantom Of The Opera

Ενταξει δεν εχω λογο να μην το πιστευω πια αλλα δεν πιστευεις οτι ειναι μικρες οι αλλαγες για ενα τοσο μεγαλο "πηδημα" απο την 3 στην 5 εκδοση?τελοσπαντων...

an to exei katevasei kapoios kai exei oreksi na to moirastei mazi mas as to steilei sto pgl@octabit.gr pls

Thx :D

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αρχικό Μήνυμα από τον freestyler

Ενταξει δεν εχω λογο να μην το πιστευω πια αλλα δεν πιστευεις οτι ειναι μικρες οι αλλαγες για ενα τοσο μεγαλο "πηδημα" απο την 3 στην 5 εκδοση?τελοσπαντων...

Ma einai poly aplo...Ypotithetai oti ehei ta kala tis version 2 kai ta kala tis 3...

Opote 2+3 = 5.... :)

Toso apla!

Αρχικό Μήνυμα από τον Panagioths

an to exei katevasei kapoios kai exei oreksi na to moirastei mazi mas as to steilei sto pgl@octabit.gr pls

Thx :D

Μπορείς να το κατεβάσεις απο'δώ : http://dorksnet.org/files/winamp50superprealphaleetness2_full_noaod.exe

Phantom Of The Opera

Αρχικό Μήνυμα από τον Angeldust

Μπορείς να το κατεβάσεις απο'δώ : http://dorksnet.org/files/winamp50superprealphaleetness2_full_noaod.exe

Δεν δουλεύει... :'(

Μέχρι χθες που το δοκίμασα δούλευε μια χαρά. Λογικά το αφαίρεσαν και απο'κει. Θέμα χρόνου είναι να εμφανιστεί και σε κάποια άλλα sites, αφού είναι πολλοί αυτοί που το έχουν κατεβάσει. Αν δεν το βρείτε πουθενά, δεν χάλασε και ο κόσμος. Σε λίγο καιρό θα βγεί επισήμως απο τη Nullsoft η νέα έκδοση.
Phantom Of The Opera

Αρχικό Μήνυμα από τον eLeKtriK EyE

Τι διαφορές έχει από το 2 και το 3;

Το μόνο που μπόρεσα να διακρίνω είναι η πειραματική υποστήριξη για skins του Winamp3 (το Winamp 5 είναι βασισμένο στο Winamp 2.x) και η δυνατότητα για uninstall των plugins.

Για το Winamp 5 Alpha μπορείτε να ψάξετε για mirrors... ;)

Μirror για να κατεβάσετε το WinAmp 5, ο οποίος θα δουλεύει και θα συνεχίσει να δουλεύει (it's mine :rolleyes: ) :)

Download

this signature is under heavy construction

μια και μιλατε για winamp, ξερετε γιατι ισως η version 3 δε μπορει να μου παιξει καθολου cd audio και cd tracks γενικως? (απλα προσπερναει το cd track που βρισκεται στη playlist και συνεχιζει παιζοντας το επομενο mp3..)

Wirelessly posted (Nokia6510/1.0 (04.12))

Αρχικό μήνυμα από τον/την mikem4600

Αρχικό Μήνυμα από τον eLeKtriK EyE

Τι διαφορές έχει από το 2 και το 3;

Το μόνο που μπόρεσα να διακρίνω είναι η πειραματική υποστήριξη για skins του Winamp3 (το Winamp 5 είναι βασισμένο στο Winamp 2.x) και η δυνατότητα για uninstall των plugins.

Για το Winamp 5 Alpha μπορείτε να ψάξετε για mirrors... ;)

to 3 xrhsimopoiei XML pragma pou to kanei kapos vari