virland Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 για μπαταρια φιλε μου ειναι νωρις να πουμε κατι γιατι σημερα το πρωι βγηκε η rom. Παντως δειχνει θετικα μεχρι στιγμης. Κιεγω δεν ειχα ιδεα για φλασαρισμα αλλα δεν δυσκολευτηκα, διαβασε προσεκτικα τις οδηγιες του πρωτου post και θα τα καταφερεις. Ειναι πιο ευκολο αποσο φαινεται... ρεβεκα δεν ξερουμε πως το εκανες αλλα πρεπει να μας το πεις... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Λοιπόν να διευκρινίσω κάτι....δεν είμαι εγώ δημιουργός. Ολα αυτά είναι από την ρομ του τούρκου εγώ απλά τράβηξα κάποια αρχεία από το θέμα του που μου άρεσαν για να τα χρησιμοποιήσω με την αγαπημένη omega. Το «μηλαράκι» λοιπόν δεν το έφτιαξα εγώ ήταν wallpaper στην ρομ του....σε αρχείο που είχε και αλλά μαζί αυτό ήταν απλά 1 από τα υπόλοιπα wallpaper.... Rebecca From my Galaxy to Talpatalk!!! Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Μπορεί δηλαδή να δημιουργηθεί ένα θέμα για την OMEGA βασισμένο στα αρχεία που τράβηξες; Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Μπορεί δηλαδή να δημιουργηθεί ένα θέμα για την OMEGA βασισμένο στα αρχεία που τράβηξες; Το θέμα απο ότι βλέπω έχει ήδη δημιουργηθεί.. Όμως η virland δεν μπορει έτσι απλά να το δημοσιεύσει καθώς δεν είναι αυτού καθάυτού δική της (original) δημιουργία :( Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Το θέμα απο ότι βλέπω έχει ήδη δημιουργηθεί.. Όμως η virland δεν μπορει έτσι απλά να το δημοσιεύσει καθώς δεν είναι αυτού καθάυτού δική της (original) δημιουργία :( Και αυτός ο τούρκος να μην θέλει να το δώσει χωριστά:( Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Και αυτός ο τούρκος να μην θέλει να το δώσει χωριστά:( Sent from Galaxy Εδώ που τα λέμε από αυτό εξαρτάται και η επιτυχία της ρομ του. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Οποτε ακυρον. Θα αναμεινω σε μελλοντικο port. Ευχαριστω :) ICS Domination v1.5 KJ3 by Vertumus http://www.multiupload.com/GH8BGXFFZ9 Tσιμπατο...αυτό είναι για σενα...το δοκίμασα και είναι τέλειο...υποστηρίζει πλήρως το jkey 13.1 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Εδώ που τα λέμε από αυτό εξαρτάται και η επιτυχία της ρομ του. σου ηρθαν κανονικά???τα πέρασες???? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) ICS Domination v1.5 KJ3 by Vertumus http://www.multiupload.com/GH8BGXFFZ9 Tσιμπατο...αυτό είναι για σενα...το δοκίμασα και είναι τέλειο...υποστηρίζει πλήρως το jkey 13.1 :lol: μολις το ειχα περασει και ανεβαζα screens .... δεν αντεξα να μην κανω την δοκιμη ακομα και αν εβγαζε σε bootloop. Ευχαριστω φιλος :up: http://img.tapatalk.com/b05c1600-0faa-8de5.jpg http://img.tapatalk.com/b05c1600-0f97-8531.jpg Σωστός...Ανέβασε και την μπροστινή εικόνα..είναι ολα τα λεφτά... homescreen? Edited November 27, 2011 by alx_570 Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 :lol: μολις το ειχα περασει και ανεβαζα screens .... Ευχαριστω φιλος http://img.tapatalk.com/b05c1600-0faa-8de5.jpg http://img.tapatalk.com/b05c1600-0f97-8531.jpg Σωστός...Ανέβασε και την μπροστινή εικόνα..είναι ολα τα λεφτά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 σου ηρθαν κανονικά???τα πέρασες???? Yes .Thanks:):happy:;) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 pan24, έβαλα στην omega XT 7 τον kernel σου και όταν πάω Ρυθμίσεις- Πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο-Έκδοση Kernel γράφει Unavailable Είναι σωστό αυτό; δεν σε επηρεαζει σε τιποτα.καπου θα εγφινε μποερδεμα κατα την εγκατασταση αλλα δεν επηρεαζει σε τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Εδώ που τα λέμε από αυτό εξαρτάται και η επιτυχία της ρομ του. Δεν έχεις άδικο..εγώ πάντως με το black blue της ωμέγα είμαι πλήρως ικανοποιημένος:) Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Καλημερα σε ολους και σε ολες!Εχει τεσταρει κανεις απο σας την μπαταρια του μαμισιου kernel της 7 σε σχεση με τον kernel του pan??Μου φαινεται περα απο την αυξημενη κατα ελαχιστα θερμοκρασια πολυ καλυτερος για την μπαταρια του κινητου σε σχεση με τon cf root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Το θέμα απο ότι βλέπω έχει ήδη δημιουργηθεί.. Όμως η virland δεν μπορει έτσι απλά να το δημοσιεύσει καθώς δεν είναι αυτού καθάυτού δική της (original) δημιουργία :( Απο τη στιγμη που ο τουρκος το βγαλε στο xda δηλαδη σε κοινη θεα και οποιος θελει κατεβαζει τη ρομ του αφου ο σκοπος του xda ειναι το μοιρασμα θα μπορουσε να βγαλει και το θεμα ξεχωριστα και ας μη θελει για να προωθησει τη ρομ του οποιος εχει τη γνωση μπορει ανετα να το τραβηξει και να το φορεσει στη συσκευη του αν δε το κανε η ρεμπεκα θα το κανα και γω σιγουρα. Οποτε καλα εκανε η ρεμπεκα Ο τουρκος εβγαλε μια πανεμορφη ρομ σε ενα φορουμ με σκοπο το διαμοιρασμο mods χωρις να θελει να μοιραστει το θεμα ακρως εγωιστικο πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 παιδες απο χτες που εβαλα την 7 το κινητο κανει επανεκκινήσεις, την ξαναεβαλα παλι τα ιδια , εβαλα αλλον kerne (siyah 2.2) ..τιποτα !! Εχει κανεις παρομοιο προβλημα , αν ειναι να κανω ενα hard reset να φυγουν τα παντα και να την ξαναβαλω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Απο τη στιγμη που ο τουρκος το βγαλε στο xda δηλαδη σε κοινη θεα και οποιος θελει κατεβαζει τη ρομ του αφου ο σκοπος του xda ειναι το μοιρασμα θα μπορουσε να βγαλει και το θεμα ξεχωριστα και ας μη θελει για να προωθησει τη ρομ του οποιος εχει τη γνωση μπορει ανετα να το τραβηξει και να το φορεσει στη συσκευη του αν δε το κανε η ρεμπεκα θα το κανα και γω σιγουρα. Οποτε καλα εκανε η ρεμπεκα Ο τουρκος εβγαλε μια πανεμορφη ρομ σε ενα φορουμ με σκοπο το διαμοιρασμο mods χωρις να θελει να μοιραστει το θεμα ακρως εγωιστικο πιστευω +1..για μένα η Ρεβέκκα έχει κάθε δικαίωμα να το ποσταρει ελεύθερα με μία αναφορά από που προήλθε..ελεύθερα..αυτό δεν είναι το Android ή κάνω λάθος;;) Sent from Galaxy Edited November 27, 2011 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 ICS Domination v1.5 KJ3 by Vertumus http://www.multiupload.com/GH8BGXFFZ9 Tσιμπατο...αυτό είναι για σενα...το δοκίμασα και είναι τέλειο...υποστηρίζει πλήρως το jkey 13.1 Υπαρχουν τα εικονικα πληκτρα ?? γιατι στις φωτο δεν τα βλεπω ..? Μπορουμε να το βαλουμε πανω στην black blue ? η να βαλουμε την απλη Omega και μετα το theme? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 +1..για μένα η Ρεβέκκα έχει κάθε δικαίωμα να το ποσταρει ελεύθερα..ελεύθερα..αυτό δεν είναι το Android ή κάνω λάθος;;) Κάνεις λάθος. Ο δημιουργός του οτιδήποτε στο xda έχει κάθε δικαίωμα να χειριστεί όπως θέλει τη διάθεση της δημιουργίας του. Αν δεν το σεβόμαστε αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει ο άλλος ποινική δίωξη, αλλά μπορεί να σταματήσει να παρέχει στο κοινό πράγματα έστω και με το δικό του τρόπο. Εν ολίγοις... είναι υποχρέωση μας να σεβόμαστε την όποια δουλειά του οποιουδήποτε αν θέλουμε να απολαμβάνουμε ελεύθερα όλα όσα μας παρέχονται. Ας κλείσουμε ωστόσο τo off topic εδώ και ας επικεντρώσουμε τη συζήτηση αποκλειστικά στα της Omega. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Κάνεις λάθος. Ο δημιουργός του οτιδήποτε στο xda έχει κάθε δικαίωμα να χειριστεί όπως θέλει τη διάθεση της δημιουργίας του. Αν δεν το σεβόμαστε αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει ο άλλος ποινική δίωξη, αλλά μπορεί να σταματήσει να παρέχει στο κοινό πράγματα έστω και με το δικό του τρόπο. Εν ολίγοις... είναι υποχρέωση μας να σεβόμαστε την όποια δουλειά του οποιουδήποτε αν θέλουμε να απολαμβάνουμε ελεύθερα όλα όσα μας παρέχονται. Ας κλείσουμε ωστόσο τo off topic εδώ και ας επικεντρώσουμε τη συζήτηση αποκλειστικά στα της Omega. Δεν έγραψα ακριβώς αυτό...δες το πάλι..αλλά..anyway end off topic:) Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Υπαρχουν τα εικονικα πληκτρα ?? γιατι στις φωτο δεν τα βλεπω ..? Μπορουμε να το βαλουμε πανω στην black blue ? η να βαλουμε την απλη Omega και μετα το theme? Ποια πληκτρα εννοεις? Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ποια πληκτρα εννοεις? Νομίζω ότι ο φίλος εννοεί τα εικονικά πλήκτρα του ics launcher..αυτά δεν υπάρχουν εφόσον χρησιμοποιήσει τον tw launcher του θέματος..διορθώστε με όσοι χρησιμοποιήτε το θέμα αν έχω λάθος γιατί δεν το έχω δει... Sent froom Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 παιδες απο χτες που εβαλα την 7 το κινητο κανει επανεκκινήσεις, την ξαναεβαλα παλι τα ιδια , εβαλα αλλον kerne (siyah 2.2) ..τιποτα !! Εχει κανεις παρομοιο προβλημα , αν ειναι να κανω ενα hard reset να φυγουν τα παντα και να την ξαναβαλω ... Αυτο να κανεις...μην το σκεφτεσε καθολου... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 ok θα κανω hard reset , τα εικονικα πληκτρα εννοω αυτα τα 3 που εχει το nexus. Στο original ice cream theme υπαρχουν στο domination δεν τα βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Νομίζω ότι ο φίλος εννοεί τα εικονικά πλήκτρα του ics launcher..αυτά δεν υπάρχουν εφόσον χρησιμοποιήσει τον tw launcher του θέματος..διορθώστε με όσοι χρησιμοποιήτε το θέμα αν έχω λάθος γιατί δεν το έχω δει... Sent froom Galaxy Αν εννοεις αυτα δεν υπαρχουν. Υπαρχουν τα εικονικα πληκτρα ?? γιατι στις φωτο δεν τα βλεπω ..? Μπορουμε να το βαλουμε πανω στην black blue ? η να βαλουμε την απλη Omega και μετα το theme? Μεχρι να μπει στο omega files (που σημαινει οτι εχει δωσει το οκ ο Γιαννης) για να απαντηθουν τα ερωτηματα σου θα πρεπει να κανεις δοκιμη (εκτος αν ο φιλος galanakop το περασε πανω απο την XT ηδη). Εγω το περασα πανω απο την απλη omega και δουλεψε. Ποιος θα προτεινει απο ποιον speedmod κερνελ να ξεκινησω που να ειναι stable και να εχει σχετικα καλη μπαταρια? Ψαχνω αντικαταστατη του speedfrey αλλα εχει τοσα πολλα version που μπερδευτικα :p Edited November 27, 2011 by alx_570 Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Αν εννοεις αυτα δεν υπαρχουν. Μεχρι να μπει στο omega files (που σημαινει οτι εχει δωσει το οκ ο Γιαννης) για να απαντηθουν τα ερωτηματα σου θα πρεπει να κανεις δοκιμη (εκτος αν ο φιλος galanakop το περασε πανω απο την XT ηδη). Εγω το περασα πανω απο την απλη omega και δουλεψε. Ποιος θα προτεινει απο ποιον speedmod κερνελ να ξεκινησω που να ειναι stable και να εχει σχετικα καλη μπαταρια? Ψαχνω αντικαταστατη του speedfrey αλλα εχει τοσα πολλα version που μπερδευτικα :p Και πανω απο την xt δουλευει κανονικα...δοκιμασμενο απο εμενα...Μετα το hart reset οτι και να του κανω το ακουει.... Αν αλλαξεις κερνελ και πας στον speadmod να προσεξεις να αλλαξεις και το cwm και να βαλεις το 2... Γιατι το 3 δεν ειναι συμβατο...Το cwm version2 end version3 ειναι στο file tis omegav7... Edited November 27, 2011 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts