Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για μπαταρια φιλε μου ειναι νωρις να πουμε κατι γιατι σημερα το πρωι βγηκε η rom. Παντως δειχνει θετικα μεχρι στιγμης. Κιεγω δεν ειχα ιδεα για φλασαρισμα αλλα δεν δυσκολευτηκα, διαβασε προσεκτικα τις οδηγιες του πρωτου post και θα τα καταφερεις. Ειναι πιο ευκολο αποσο φαινεται...

ρεβεκα δεν ξερουμε πως το εκανες αλλα πρεπει να μας το πεις...

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Λοιπόν να διευκρινίσω κάτι....δεν είμαι εγώ δημιουργός.

Ολα αυτά είναι από την ρομ του τούρκου εγώ απλά τράβηξα κάποια αρχεία από το θέμα του που μου άρεσαν για να τα χρησιμοποιήσω με την αγαπημένη omega.

Το «μηλαράκι» λοιπόν δεν το έφτιαξα εγώ ήταν wallpaper στην ρομ του....σε αρχείο που είχε και αλλά μαζί αυτό ήταν απλά 1 από τα υπόλοιπα wallpaper....

Rebecca

From my Galaxy to Talpatalk!!!

Xiaomi Mi5 White 32GB

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί δηλαδή να δημιουργηθεί ένα θέμα για την OMEGA βασισμένο στα αρχεία που τράβηξες;

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Μπορεί δηλαδή να δημιουργηθεί ένα θέμα για την OMEGA βασισμένο στα αρχεία που τράβηξες;

Το θέμα απο ότι βλέπω έχει ήδη δημιουργηθεί.. Όμως η virland δεν μπορει έτσι απλά να το δημοσιεύσει καθώς δεν είναι αυτού καθάυτού δική της (original) δημιουργία :(

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το θέμα απο ότι βλέπω έχει ήδη δημιουργηθεί.. Όμως η virland δεν μπορει έτσι απλά να το δημοσιεύσει καθώς δεν είναι αυτού καθάυτού δική της (original) δημιουργία :(

Και αυτός ο τούρκος να μην θέλει να το δώσει χωριστά:(

Sent from Galaxy

Αντώνης

Και αυτός ο τούρκος να μην θέλει να το δώσει χωριστά:(

Sent from Galaxy

Εδώ που τα λέμε από αυτό εξαρτάται και η επιτυχία της ρομ του.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Οποτε ακυρον. Θα αναμεινω σε μελλοντικο port.

Ευχαριστω :)

ICS Domination v1.5 KJ3 by Vertumus

http://www.multiupload.com/GH8BGXFFZ9

Tσιμπατο...αυτό είναι για σενα...το δοκίμασα και είναι τέλειο...υποστηρίζει πλήρως το jkey 13.1

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

σου ηρθαν κανονικά???τα πέρασες????

Tσιμπατο...αυτό είναι για σενα...το δοκίμασα και είναι τέλειο...υποστηρίζει πλήρως το jkey 13.1

:lol: μολις το ειχα περασει και ανεβαζα screens .... δεν αντεξα να μην κανω την δοκιμη ακομα και αν εβγαζε σε bootloop.

Ευχαριστω φιλος :up:

http://img.tapatalk.com/b05c1600-0faa-8de5.jpg

http://img.tapatalk.com/b05c1600-0f97-8531.jpg

Σωστός...Ανέβασε και την μπροστινή εικόνα..είναι ολα τα λεφτά...

homescreen?

Edited by alx_570
Αλέξανδρος

:lol: μολις το ειχα περασει και ανεβαζα screens ....

Ευχαριστω φιλος

http://img.tapatalk.com/b05c1600-0faa-8de5.jpg

http://img.tapatalk.com/b05c1600-0f97-8531.jpg

Σωστός...Ανέβασε και την μπροστινή εικόνα..είναι ολα τα λεφτά...

σου ηρθαν κανονικά???τα πέρασες????

Yes .Thanks:):happy:;)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

pan24, έβαλα στην omega XT 7 τον kernel σου και όταν πάω Ρυθμίσεις- Πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο-Έκδοση Kernel γράφει Unavailable

Είναι σωστό αυτό;

δεν σε επηρεαζει σε τιποτα.καπου θα εγφινε μποερδεμα κατα την εγκατασταση αλλα δεν επηρεαζει σε τιποτα

Δεν έχεις άδικο..εγώ πάντως με το black blue της ωμέγα είμαι πλήρως ικανοποιημένος:)

Sent from Galaxy

Αντώνης

Καλημερα σε ολους και σε ολες!Εχει τεσταρει κανεις απο σας την μπαταρια του μαμισιου kernel της 7 σε σχεση με τον kernel του pan??Μου φαινεται περα απο την αυξημενη κατα ελαχιστα θερμοκρασια πολυ καλυτερος για την μπαταρια του κινητου σε σχεση με τon cf root...

Απο τη στιγμη που ο τουρκος το βγαλε στο xda δηλαδη σε κοινη θεα και οποιος θελει κατεβαζει τη ρομ του αφου ο σκοπος του xda ειναι το μοιρασμα θα μπορουσε να βγαλει και το θεμα ξεχωριστα και ας μη θελει για να προωθησει τη ρομ του οποιος εχει τη γνωση μπορει ανετα να το τραβηξει και να το φορεσει στη συσκευη του αν δε το κανε η ρεμπεκα θα το κανα και γω σιγουρα.

Οποτε καλα εκανε η ρεμπεκα

Ο τουρκος εβγαλε μια πανεμορφη ρομ σε ενα φορουμ με σκοπο το διαμοιρασμο mods χωρις να θελει να μοιραστει το θεμα ακρως εγωιστικο πιστευω

παιδες απο χτες που εβαλα την 7 το κινητο κανει επανεκκινήσεις, την ξαναεβαλα παλι τα ιδια , εβαλα αλλον kerne (siyah 2.2) ..τιποτα !!

Εχει κανεις παρομοιο προβλημα , αν ειναι να κανω ενα hard reset να φυγουν τα παντα και να την ξαναβαλω ...

Απο τη στιγμη που ο τουρκος το βγαλε στο xda δηλαδη σε κοινη θεα και οποιος θελει κατεβαζει τη ρομ του αφου ο σκοπος του xda ειναι το μοιρασμα θα μπορουσε να βγαλει και το θεμα ξεχωριστα και ας μη θελει για να προωθησει τη ρομ του οποιος εχει τη γνωση μπορει ανετα να το τραβηξει και να το φορεσει στη συσκευη του αν δε το κανε η ρεμπεκα θα το κανα και γω σιγουρα.

Οποτε καλα εκανε η ρεμπεκα

Ο τουρκος εβγαλε μια πανεμορφη ρομ σε ενα φορουμ με σκοπο το διαμοιρασμο mods χωρις να θελει να μοιραστει το θεμα ακρως εγωιστικο πιστευω

+1..για μένα η Ρεβέκκα έχει κάθε δικαίωμα να το ποσταρει ελεύθερα με μία αναφορά από που προήλθε..ελεύθερα..αυτό δεν είναι το Android ή κάνω λάθος;;)

Sent from Galaxy

Edited by tonysac
Αντώνης

Υπαρχουν τα εικονικα πληκτρα ?? γιατι στις φωτο δεν τα βλεπω ..? Μπορουμε να το βαλουμε πανω στην black blue ? η να βαλουμε την απλη Omega και μετα το theme?

• Administrators
+1..για μένα η Ρεβέκκα έχει κάθε δικαίωμα να το ποσταρει ελεύθερα..ελεύθερα..αυτό δεν είναι το Android ή κάνω λάθος;;)

Κάνεις λάθος. Ο δημιουργός του οτιδήποτε στο xda έχει κάθε δικαίωμα να χειριστεί όπως θέλει τη διάθεση της δημιουργίας του. Αν δεν το σεβόμαστε αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει ο άλλος ποινική δίωξη, αλλά μπορεί να σταματήσει να παρέχει στο κοινό πράγματα έστω και με το δικό του τρόπο. Εν ολίγοις... είναι υποχρέωση μας να σεβόμαστε την όποια δουλειά του οποιουδήποτε αν θέλουμε να απολαμβάνουμε ελεύθερα όλα όσα μας παρέχονται.

Ας κλείσουμε ωστόσο τo off topic εδώ και ας επικεντρώσουμε τη συζήτηση αποκλειστικά στα της Omega.

Modpic.gif

Κάνεις λάθος. Ο δημιουργός του οτιδήποτε στο xda έχει κάθε δικαίωμα να χειριστεί όπως θέλει τη διάθεση της δημιουργίας του. Αν δεν το σεβόμαστε αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει ο άλλος ποινική δίωξη, αλλά μπορεί να σταματήσει να παρέχει στο κοινό πράγματα έστω και με το δικό του τρόπο. Εν ολίγοις... είναι υποχρέωση μας να σεβόμαστε την όποια δουλειά του οποιουδήποτε αν θέλουμε να απολαμβάνουμε ελεύθερα όλα όσα μας παρέχονται.

Ας κλείσουμε ωστόσο τo off topic εδώ και ας επικεντρώσουμε τη συζήτηση αποκλειστικά στα της Omega.

Δεν έγραψα ακριβώς αυτό...δες το πάλι..αλλά..anyway end off topic:)

Sent from Galaxy

Αντώνης

Υπαρχουν τα εικονικα πληκτρα ?? γιατι στις φωτο δεν τα βλεπω ..? Μπορουμε να το βαλουμε πανω στην black blue ? η να βαλουμε την απλη Omega και μετα το theme?

Ποια πληκτρα εννοεις?

Αλέξανδρος

Ποια πληκτρα εννοεις?

Νομίζω ότι ο φίλος εννοεί τα εικονικά πλήκτρα του ics launcher..αυτά δεν υπάρχουν εφόσον χρησιμοποιήσει τον tw launcher του θέματος..διορθώστε με όσοι χρησιμοποιήτε το θέμα αν έχω λάθος γιατί δεν το έχω δει...

Sent froom Galaxy

Αντώνης

παιδες απο χτες που εβαλα την 7 το κινητο κανει επανεκκινήσεις, την ξαναεβαλα παλι τα ιδια , εβαλα αλλον kerne (siyah 2.2) ..τιποτα !!

Εχει κανεις παρομοιο προβλημα , αν ειναι να κανω ενα hard reset να φυγουν τα παντα και να την ξαναβαλω ...

Αυτο να κανεις...μην το σκεφτεσε καθολου...

ok θα κανω hard reset , τα εικονικα πληκτρα εννοω αυτα τα 3 που εχει το nexus. Στο original ice cream theme υπαρχουν στο domination δεν τα βλεπω.

Νομίζω ότι ο φίλος εννοεί τα εικονικά πλήκτρα του ics launcher..αυτά δεν υπάρχουν εφόσον χρησιμοποιήσει τον tw launcher του θέματος..διορθώστε με όσοι χρησιμοποιήτε το θέμα αν έχω λάθος γιατί δεν το έχω δει...

Sent froom Galaxy

Αν εννοεις αυτα δεν υπαρχουν.

Μεχρι να μπει στο omega files (που σημαινει οτι εχει δωσει το οκ ο Γιαννης) για να απαντηθουν τα ερωτηματα σου θα πρεπει να κανεις δοκιμη (εκτος αν ο φιλος galanakop το περασε πανω απο την XT ηδη). Εγω το περασα πανω απο την απλη omega και δουλεψε.

Ποιος θα προτεινει απο ποιον speedmod κερνελ να ξεκινησω που να ειναι stable και να εχει σχετικα καλη μπαταρια? Ψαχνω αντικαταστατη του speedfrey αλλα εχει τοσα πολλα version που μπερδευτικα :p

Edited by alx_570
Αλέξανδρος

Αν εννοεις αυτα δεν υπαρχουν.

Μεχρι να μπει στο omega files (που σημαινει οτι εχει δωσει το οκ ο Γιαννης) για να απαντηθουν τα ερωτηματα σου θα πρεπει να κανεις δοκιμη (εκτος αν ο φιλος galanakop το περασε πανω απο την XT ηδη). Εγω το περασα πανω απο την απλη omega και δουλεψε.

Ποιος θα προτεινει απο ποιον speedmod κερνελ να ξεκινησω που να ειναι stable και να εχει σχετικα καλη μπαταρια? Ψαχνω αντικαταστατη του speedfrey αλλα εχει τοσα πολλα version που μπερδευτικα :p

Και πανω απο την xt δουλευει κανονικα...δοκιμασμενο απο εμενα...Μετα το hart reset οτι και να του κανω το ακουει....

Αν αλλαξεις κερνελ και πας στον speadmod να προσεξεις να αλλαξεις και το cwm και να βαλεις το 2... Γιατι το 3 δεν ειναι συμβατο...Το cwm version2 end version3 ειναι στο file tis omegav7...

Edited by galanakop