Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά ξέρει κανένας πως μπορώ να εχω πρόσβαση των omega files στο dropbox; Γιατί κάπου διάβασα ότι η κουζίνα θα σταματήσει να ανανεώνεται... Πάντως εμένα η ρομ δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα προς το παρόν και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά τους!!!!!

φάκελο omega files δεν θα έχουμε πλέον, αυτό διάβασες, γιατί δεν χρειάζεται (για την Ιστορία στο λέω ,μιας και είσαι νέος στην omega , όχι στα android , και δεν τον πρόλαβες ) , αλλά Omega Files ( " κουζίνα ") Kitchen application πάντα θα έχουμε , και ανανεώνεται συνέχεια

Ξέρω από που εγκατέστησες την omega , μιας και τα είπαμε σε π.μ. στο άλλο site , ( όπως τα λέω και με άλλους που προτιμούν την omega )

Καλωσόρισες στην παρέα της omega

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξανά ευχαριστώ παιδιά... Ναι αυτό ήταν το άρθρο που δεν κατάλαβα τι εννοούσε ο tora. τέλος πάντων όλα καλά. Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα αν έχει παρατηρήσει κανένας αν του κρασαρει ο ics launcher σε συνδιασμό με το beutiful widgets και αν υπάρχει κάποιο fix.

Τελευταίο μισαωρο όχι..

Ναι και εμένα περίπου στο τελευταίο μισαωρο...

Edit

Τώρα είναι Οκ

Sent from Galaxy

Edited by tonysac
Αντώνης

Νέα έκδοση Omega Series v10.4

Changelog Omega Series v10.4:

Based on firmware XWKL1 Android 2.3.6 (Date: 13/12/2011)

New:

Modem: XXLPB

Omega Files Kitchen v0.3

Updated:

JKay Deluxe Settings v13.5

Omega Files v0.3

Hide It Pro v2.9.1

Tiny Flashlight + LED

NoLED v5.0.5

hosts

Theme:

JKay Deluxe Theme v13.5

(In Omega Black-Blue 5 new icons are without skin,

I am waiting lexullde to skin them and I will upload a update zip for them)

Omega Files kitchen v0.3:

Removed side scrollbar

Omega v10.4 Files

Modem: XXLPB

.. many new additions will added soon..

Η Rom είναι No full wipe

Διαβάστε με προσοχή πριν φλασσαρετε την νέα Omega v10.4

1. Η νέα κουζίνα Omega Files v0.3 μπαίνει πάνω από την παλιά χωρίς πρόβλημα, τα περιεχόμενα τις θα ανανεωθούν με νέες προσθήκες σύντομα.

2. Αν βάλετε την νέα Omega v10.4 χωρίς wipe να κάνετε backup τα settings του Deluxe Settings πρώτα (press left soft button and Backup Settings)

και μετά αφού βάλετε την Omega v10.4 κάντε restore τα settings.

Install Omega v10.4, then open jKay Deluxe Settings app > press left soft button and Restore Settings..

3.Αν δοκιμάσετε την νέα Omega v10.4 και σας αρέσει, βοηθήστε στην περαιτέρω ανάπτυξη της με το donate σας.

Πληροφορίες και Download στα πρώτα posts

(Download links θα προσθέσω σύντομα στο download center, μέχρι τότε μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ:

http://www.easybytez.com/users/indie/12815/Omega%20v10.4 )

Απολαύστε με την νέα Omega :cool:

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Ειναι cfg με ondemand

Μολις τον εβαλα (τον cfroot) και πραγματικα εχω καλυτερο scrolling. Πιο απαλη κινηση

Φίλε δεν μπορώ να πιστέψω ότι cfroot έχει καλύτερο scrolling από αλλά κερνελ που κυκλοφορούν!!!π.χ. siah.speedmod.void.n.e.a.k όλα για μένα έχουν πολύ καλύτερο scrolling από τον cfroot και πιο γρήγορα έτσι!!!!!!!

Κι εγω ετσι πιστευα, αλλα στην πραξη αλλα βλεπω.

Λετε να φταιει κατι αλλο;.

Την rom την περασα μαλιστα με full wipe και μετα εκανα κι ενα hard reset.

Ύστερα με το titanium επανεφερα τις εφαρμογες και αυτο ηταν.

Πιο clean install δεν γινεται

Μηπως χρειαζεται να κανω clean τον kernel με το γνωστο προγραμμα μετα απο καθε εγκατασταση νεου kernel;

Θα δοκιμασω και την void. Την charlie ή την echo;

Βλεπω οτι εχει βγαλει και μια phoenix

Edited by sothoms

Ο cfroot έχει πάρα πολύ καλό scrolling (και μπαταρία)

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Για πείτε μου κάτι.Ετοιμαζομαι να βάλω την 10.4 και έχω κάνει κάποιες αλλαγές με το voltage control στον siyah kernel.Μετά την εγκατάσταση της 10.4 χωρίς wipe τι γίνετε με το voltage control?Επίσης Γιάννη στο changelog δεν γράφεις με ποιον κερνελ είναι η 10.4.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Edited by stispan1
[sIGPIC][/sIGPIC]

Για πείτε μου κάτι.Ετοιμαζομαι να βάλω την 10.4 και έχω κάνει κάποιες αλλαγές με το voltage control στον siyah kernel.Μετά την εγκατάσταση της 10.4 χωρίς wipe τι γίνετε με το voltage control?Επίσης Γιάννη στο changelog δεν γράφεις με ποιον κερνελ είναι η 10.4.

Δεν έχω αλλάξει kernel γιαυτό δεν έγραψα τίποτα, ο kernel είναι ίδιος με της v10.3

Παιδιά καλησπέρα! είμαι με omega 10 κ θέλω να βάλω την τελευταία τώρα που βρήκα χρόνο! θα έχω πρόβλημα που δεν έχω περάσει καθόλου kitchen? ή απλά κάνω backup jkay settings κ είμαι κομπλέ;;

Παιδιά καλησπέρα! είμαι με omega 10 κ θέλω να βάλω την τελευταία τώρα που βρήκα χρόνο! θα έχω πρόβλημα που δεν έχω περάσει καθόλου kitchen? ή απλά κάνω backup jkay settings κ είμαι κομπλέ;;

To δεύτερο :)

Λοιπόν καταρχάς να πώ ότι όλα δουλεύουν τέλεια στην νέα έκδοση 10.4. Έπειτα πάντα στο θέμα κερνελ ο siyah δεν καθόταν ποτέ καλά στην συσκευή μου αλλά φλάσαρα κάποιον άλλο και δεν υπήρχε θέμα. Το ίδιο συνέβενε και με την 10.3 ο siyah λάγκαρε αρκετά και δεν διορθωνόταν ούτε με αλλαγή governor οπότε χρησιμοποιούσα τον neak. Όμως μόλις πέρασα την 10.4 -χωρίς καν full wipe- που χρησιμοποιεί τον ίδιο κερνελ με την 10.3 δεν έχω καθόλου lag !!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τους κερνελ αλλά με τον ίδιο στην 10.3 έχω lag ενώ στην 10.4 είναι εντελώς smooth!!!

Με την 10.4 παρατήρησα ότι υπάρχει θέμα με το WiFi direct!Δεν μπορώ να στείλω αρχεία ενώ λαμβάνω κανονικά!Πριν με την 10.3 δέν είχα τέτοιο πρόβλημα.Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο kernel;Πέρασα τον cf-root LA 2 από το omega files! Edited by dogo1970

Στο δικό μου τηλέφωνο ο siyah συμπεριφερεται ελεεινα. Παρα πολύ έντονο lag, δεν ξέρω τι γίνεται. :(:(

Πως γινεται αυτο ρε παιδια;

Σε αλλα τηλεφωνα να ειναι αψογος ο siyah και σε αλλους ο χειρότερος;

Μηπως πρεπει να γινεται clean οταν αλλαζουμε kernel;

Κανει κανεις αυτην την διαδικασια;

Λοιπόν καταρχάς να πώ ότι όλα δουλεύουν τέλεια στην νέα έκδοση 10.4. Έπειτα πάντα στο θέμα κερνελ ο siyah δεν καθόταν ποτέ καλά στην συσκευή μου αλλά φλάσαρα κάποιον άλλο και δεν υπήρχε θέμα. Το ίδιο συνέβενε και με την 10.3 ο siyah λάγκαρε αρκετά και δεν διορθωνόταν ούτε με αλλαγή governor οπότε χρησιμοποιούσα τον neak. Όμως μόλις πέρασα την 10.4 -χωρίς καν full wipe- που χρησιμοποιεί τον ίδιο κερνελ με την 10.3 δεν έχω καθόλου lag !!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τους κερνελ αλλά με τον ίδιο στην 10.3 έχω lag ενώ στην 10.4 είναι εντελώς smooth!!!

Μια από τα ίδια και εδώ με τον siyah...Τον είχα με την 10 και παλευα με το voltage control να τον κάνω να είναι smooth χωρις να το εχω καταφερει.Μόλις έβαλα την 10.4 δουλεύει τέλεια...Μηδέν lag και απίστευτα smooth.Το μόνο που μένει είναι να δούμε και την κατανάλωση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με την 10.4 παρατήρησα ότι υπάρχει θέμα με το WiFi direct!Δεν μπορώ να στείλω αρχεία ενώ λαμβάνω κανονικά!Πριν με την 10.3 δέν είχα τέτοιο πρόβλημα.Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο kernel;Πέρασα τον cf-root LA 2 από το omega files!

Δεν έχει αλλαγές η v10.3 με την v10.4 στο WiFi direct

Μήπως κάποιο άλλο είναι το πρόβλημα?

Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος με v10.4 να μας πει αν του δουλεύει?

μπορω να αλλαξω το background χρωμα καποιων εφαρμογων? πχ το μαιλ απο μαυρο φοντο θελω λευκο με μαυρα γραμματα, γινεται? εχω ομεγκα 10/3

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

μπορω να αλλαξω το background χρωμα καποιων εφαρμογων? πχ το μαιλ απο μαυρο φοντο θελω λευκο με μαυρα γραμματα, γινεται? εχω ομεγκα 10/3

Γίνεται αλλά δεν είναι εύκολο αν δεν ξέρεις γιατί πρέπει να αλλάξεις αρχεία συστήματος.

εβαλα την καινουρια 10,4 εκανα και δυο reboot αλλα εχω ενα προβλημα . Μου δειχνει πανω πανω συνεχεια το εικονιδιο σαρωσης πολυμεσων . Δλδ κανει ασταματητα σαρωση με αποτελεσμα να μην μπορω να ανοιξω την καμερα , και να ζεσταινεται το κινητο

Μετά από τόσες custom roms είχα το πρώτο μου reboot. Είχα ξεχάσει την εμπειρία να θες να πάρεις τηλ και ξαφνικά να σου κλείνει. Θέλω από κάποιον να μου δώσει το link του phoenix. To neak τον δοκίμασα, τώρα θέλω να δοκιμάσω και αυτόν.

Μετά από τόσες custom roms είχα το πρώτο μου reboot. Είχα ξεχάσει την εμπειρία να θες να πάρεις τηλ και ξαφνικά να σου κλείνει. Θέλω από κάποιον να μου δώσει το link του phoenix. To neak τον δοκίμασα, τώρα θέλω να δοκιμάσω και αυτόν.

http://www.android-hilfe.de/kernel-fuer-samsung-galaxy-s2/169655-kernel-app-phoenix-rebirth-everything.html

http://www.phoenix-kernel.com/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1357020

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

Φίλε μου δοκίμασες τον n.e.a.k 1.2.3x και δεν έμεινες ευχαριστημένος; εγώ τον έχω εδώ και καμιά βδομάδα και είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος! πολύ γρήγορος και πολύ smooth!!!!

ο phoenix σε εμένα ανέβαζε πολύ θερμοκρασία στα παιχνίδια και γενικά έτρωγε πολύ μπαταρία!!!!