galanakop Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Η v9 ειναι οντως ακομα καλυτερη απο την v8... Μπραβω ρε γιαναρε τα καταφερες για ακομα μια φορα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Η v9 ειναι οντως ακομα καλυτερη απο την v8... Μπραβω ρε γιαναρε τα καταφερες για ακομα μια φορα... Παμε για v9..:rolleyes::D Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Η v9 ειναι οντως ακομα καλυτερη απο την v8... Μπραβω ρε γιαναρε τα καταφερες για ακομα μια φορα... Φιλε σε ποια v9 αναφερεσε; Εχει ετοιμαστει v9 κ εχει δωθει για beta testing; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Απο χθες...Ο γιανναρος ειναι γρηγορος... Κοιτα την υπογραφή μου!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ευχαριστώ. Τελικά κάνει σημαντικά πράγματα. Ενεργοποιεί την κάμερα και με σχεδόν άδεια μπαταρία. - Allows use of the camera & camcorder at any battery life - Records Audio in 192kbps/44.1Khz quality (CD Quality) rather than stock (64kbps/16khz quality) - Increased Video Bitrate in 1080 and 720p modes - Optional No Sounds versions (for Standard and Highbit versions!). All of the features, None of the noise! Yes, even the autofocus noise is gone! - HyperX-'s SuperHighBit version now available σαν να μου φαινεται οτι αυτη η καμερα τελικα ηταν η καλυτερη απο ολες στο θεμα βιντεο και ηχος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα.Ειχα omega 6 και σημερα που καθομουνα ειπα να βαλω την omega 8 xt.Μπηκα σε cwm και την εκανα κανονικα Install zip αφου πρωτα εκανα full wipe.Το κινητο κολλησε στο samsung galaxy s II και δεν ανοιγε με τιποτα.Ετσι φλασαρα την official ΚΙ8 που την ειχα προχειρη και την εκανα και cf-root και ολα καλα.Τωρα ξαναμπηκα παλι σε cwm και ξαναεκανα install την Omega 8 xt και παλι ξανακολλησε στην αρχη.Σας παρακαλω ας με βοηθησει καποιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα.Ειχα omega 6 και σημερα που καθομουνα ειπα να βαλω την omega 8 xt.Μπηκα σε cwm και την εκανα κανονικα Install zip αφου πρωτα εκανα full wipe.Το κινητο κολλησε στο samsung galaxy s II και δεν ανοιγε με τιποτα.Ετσι φλασαρα την official ΚΙ8 που την ειχα προχειρη και την εκανα και cf-root και ολα καλα.Τωρα ξαναμπηκα παλι σε cwm και ξαναεκανα install την Omega 8 xt και παλι ξανακολλησε στην αρχη.Σας παρακαλω ας με βοηθησει καποιος... Κατι παρομοιο διαβαζα χθες με καποιον αλλο φορουμιτη. Εφτεγε ο κερνελ,για δες αν εχεις τον siyah.Ψαξε λιγο γιατι στο τελος τα καταφερε:) Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Κατι παρομοιο διαβαζα χθες με καποιον αλλο φορουμιτη. Εφτεγε ο κερνελ,για δες αν εχεις τον siyah.Ψαξε λιγο γιατι στο τελος τα καταφερε:) Πραγματικα εχω απελπιστει.Ειχα Omega 6 με cf-root και ειπα να περασω την 8xt.Την φλασαρα και κολλησε στην αρχη.Μετα του περασα οfficial KI8,εκανα root,ξαναφλασαρα την 8xt και ξανακολλησε στην αρχη.Μετα ειπα μηπως εφταιγε που του περασα την ΚΙ8 και βρηκα την stock ΚΚ2 την εβαλα,την εκανα root και τωρα που ξαναφλασαρα την omega 8xt παλι κολλησε στην αρχη.Δεν ξερω τι να κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Πραγματικα εχω απελπιστει.Ειχα Omega 6 με cf-root και ειπα να περασω την 8xt.Την φλασαρα και κολλησε στην αρχη.Μετα του περασα οfficial KI8,εκανα root,ξαναφλασαρα την 8xt και ξανακολλησε στην αρχη.Μετα ειπα μηπως εφταιγε που του περασα την ΚΙ8 και βρηκα την stock ΚΚ2 την εβαλα,την εκανα root και τωρα που ξαναφλασαρα την omega 8xt παλι κολλησε στην αρχη.Δεν ξερω τι να κανω... Δες σελιδα 66 post 2616 Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Πιστεύετε ότι το modem neki2 είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Δες σελιδα 66 post 2616 Ολα πηγαν τελεια.Σε ευχαριστω πολυ. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Πιστεύετε ότι το modem neki2 είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δεν ξερω αν είνα το καλυτερο αλλά στο σήμα του τηλεφώνου(cosmote το δικό μου) υπάρχει τρομερη διαφορά...και οχι μονο στις γραμμες αλλά και στην απόδοση... Απο την άλλη στο wifi δεν είδα καμία διαφορά,ουτε στις γραμμες ουτε και στην απόδοση... Αυτά απο εμένα στην ερωτησή σου.... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Πιστεύετε ότι το modem neki2 είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Με wind από την άλλη, καμιά διάφορα.... Rebecca From my Galaxy to Talpatalk!!! Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Oπως και με Vodafone καμια διαφορα επισης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 παιδια βρηκα ενα κολπο ωστε η καμερα να μην τραβαει βιντεο καρε καρε και θολωνει συχνα! το βρηκα σε ενα φορουμ και λειτουργει αψογα χωρις lags.. πηγαινετε στην καμερα βιντεο/τιμη εκθεσης και σεταρετε το στο -2..!δεν κολλαει καθολου με αυτην την ρυθμιση!! το κακο ειναι οτι πρεπει να κανετε αυτη τη ρυθμιση χειροκινητα καθε φορα που θα τραβατε καινουρια ληψη μιας και δεν αποθηκευει την ρυθμιση να μενει στο -2.... και αν εχει ειπωθει και προηγουμενως για αυτο το κολπακι συγνωμμη τοτε απο την μερια μου..!καλο ειναι να προστεθει για οσους εχουν απορια στην kk2/kk5 για προβληματα στην βιντεο ληψη Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 παιδια βρηκα ενα κολπο ωστε η καμερα να μην τραβαει βιντεο καρε καρε και θολωνει συχνα! το βρηκα σε ενα φορουμ και λειτουργει αψογα χωρις lags.. πηγαινετε στην καμερα βιντεο/τιμη εκθεσης και σεταρετε το στο -2..!δεν κολλαει καθολου με αυτην την ρυθμιση!! το κακο ειναι οτι πρεπει να κανετε αυτη τη ρυθμιση χειροκινητα καθε φορα που θα τραβατε καινουρια ληψη μιας και δεν αποθηκευει την ρυθμιση να μενει στο -2.... και αν εχει ειπωθει και προηγουμενως για αυτο το κολπακι συγνωμμη τοτε απο την μερια μου..!καλο ειναι να προστεθει για οσους εχουν απορια στην kk2/kk5 για προβληματα στην βιντεο ληψη το κολπο αφορα την kk2/κκ5 η γενικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 το κολπο αφορα την kk2/κκ5 η γενικα? γενικα βασικα ;) Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Δεν ξερω αν είνα το καλυτερο αλλά στο σήμα του τηλεφώνου(cosmote το δικό μου) υπάρχει τρομερη διαφορά...και οχι μονο στις γραμμες αλλά και στην απόδοση... Απο την άλλη στο wifi δεν είδα καμία διαφορά,ουτε στις γραμμες ουτε και στην απόδοση... Αυτά απο εμένα στην ερωτησή σου.... με cosmote Οντως η διαφορα ειναι απιστευτη!!! εγω εχω παθει σοκ μιλαμε! εχω πλεον 3g σε μερη που δεν ειχα ποτε! οσοι εχετε cosmote ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ να το βαλετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 με cosmote Οντως η διαφορα ειναι απιστευτη!!! εγω εχω παθει σοκ μιλαμε! εχω πλεον 3g σε μερη που δεν ειχα ποτε! οσοι εχετε cosmote ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ να το βαλετε... εγω εχω whatsup (cosmote) και χθες ειχα το neki5 modem..δεν μου εκανε εντυπωση σε κατι..το ιδιο μου φαινοταν με την xxki4..!σημερα ομως πηγα σε ενα υπογειο..και το neki5 modem δεν επιανε τιποτα στην κυριολεξια..νεκρο τελειως το σημα..φλασαρα λοιπον την xxki4 στο υπογειο και επιανα 1 γραμμη σε σημα με 2 γραμμες το πολυ και να τρεμοπαιζει..οποτε κραταω για μενα προσωπικα την xxki4! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 εγω εχω whatsup (cosmote) και χθες ειχα το neki5 modem..δεν μου εκανε εντυπωση σε κατι..το ιδιο μου φαινοταν με την xxki4..!σημερα ομως πηγα σε ενα υπογειο..και το neki5 modem δεν επιανε τιποτα στην κυριολεξια..νεκρο τελειως το σημα..φλασαρα λοιπον την xxki4 στο υπογειο και επιανα 1 γραμμη σε σημα με 2 γραμμες το πολυ και να τρεμοπαιζει..οποτε κραταω για μενα προσωπικα την xxki4! τι να πεις !εγω παλι το αντιθετο ακριβως!!! σπιτι μου μηδεν 3g με ki4 3 γραμμες με neki5 :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 τι να πεις !εγω παλι το αντιθετο ακριβως!!! σπιτι μου μηδεν 3g με ki4 3 γραμμες με neki5 :blink: μηπως διαφερουν οι περιοχες..θεσσαλονικη,αθηνα,αλεξανδρεια etc :) Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 μηπως διαφερουν οι περιοχες..θεσσαλονικη,αθηνα,αλεξανδρεια etc :) Αλεξανδρούπολη θες να πεις...:lol::p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Αλεξανδρούπολη θες να πεις...:lol::p:lol: lol τωρα ειδα το αβαταρ και απο ποια περιοχη εισαι... :p:p:p δεν ηθελα να σε προσβαλω :p:p xD Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 εγω εχω whatsup (cosmote) και χθες ειχα το neki5 modem..δεν μου εκανε εντυπωση σε κατι..το ιδιο μου φαινοταν με την xxki4..!σημερα ομως πηγα σε ενα υπογειο..και το neki5 modem δεν επιανε τιποτα στην κυριολεξια..νεκρο τελειως το σημα..φλασαρα λοιπον την xxki4 στο υπογειο και επιανα 1 γραμμη σε σημα με 2 γραμμες το πολυ και να τρεμοπαιζει..οποτε κραταω για μενα προσωπικα την xxki4! δεν υπαρχει περιπτωση στα 1800Mhz να δουλευει καλυτερα το ΚΙ4:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 δεν υπαρχει περιπτωση στα 1800Mhz να δουλευει καλυτερα το ΚΙ4:rolleyes: απτην στιγμη που δοκιμασα το modem που προτεινες και δεν μου φανηκε μεγαλη διαφορα απο την xxki4 και πως ειναι η ιδια ακριβως για μενα στα μερη που ειμαι και ποσο που σε ενα υπογειο που παω σχεδον καθε μερα και ξερω το σημα που εχει κατω γιατι δεν πιανει τιποτα..(οχι μονο σε galaxy s2 αλλα ακομα και σε αλλα κινητα) και δουλευει καλυτερα το xxki4 φυσιολογικο ειναι να κρατησω αυτην..!γιατι πραγματικα με το neki5 δεν επιανα τιποτα και προσπαθουσα ωρες :lol: επισης εχω καλυτερη αποδοση στην μπαταρια με την xxki4.. αυτα ειναι προσωπικη μου εμπειρια χρησης ετσι..χωρις να θελω να μεταπεισω κανεναν..! :) Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts