jonk Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 [ATTACH]22334[/ATTACH] Και το δικο μου!!!! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 οπως το εβαλα ετσι το εβγαλα....εκτος το οτι ηταν πολυ σαλιαρικο ηταν και απιστευτα κουραστικο στο ματι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 οπως το εβαλα ετσι το εβγαλα....εκτος το οτι ηταν πολυ σαλιαρικο ηταν και απιστευτα κουραστικο στο ματι... Πιο ήταν αυτό το θέμα; εμένα μου αρέσει. Πώς και δεν έβαλες τους Judas wallpaper; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Πώς μπορώ να κάνω transparent το πίσω πλαίσιο στο widget του καιρού που έχετε στα screenshots? Επίσης θέλω να ρωτήσω άν έχει δοκιμάσει καποιος το nitrality στην omega v3.Σας δουλεύει? Εν τέλει το scriptaki για mount ntfs εξακολουθεί να μήν λειτουργεί ούτε στην v3. Υπάρχει κάποιος που να το έχει μοντάρει σωστά στη συσκεύη του? Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 http://tapatalk.com/mu/2982698a-6158-110b.jpg Κι εγώ δεν είχα δει. Πέρασα ξανά την V2.0 και το βάζω τώρα για φόρτιση να συγκρίνω. EDIT Τελικα και με την 2 φθάνει τους 44. Οπότε άκυρο. Απλά το είχα ακουμπίσει στον καναπέ :-) ενώ συνήθως το έχω στο γραφείο όταν φορτίζει. http://tapatalk.com/mu/2982698a-6946-ca0c.jpg Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Κωστή γεια σου και από εμένα, με χαρά έχω δει ότι ήρθες και εσύ στην οικογένεια του s2 και γνωρίζοντας σε από το galaxy s είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσεις και εδώ με τις γνώσεις που έχεις. Τώρα αναφορικά με τον kernel του τούρκου θα σου πρότεινα αν δεν βαριέσαι να δοκιμάσεις το παρακάτω: Πρώτα από όλα ο τελευταίος kernel του τούρκου βρίσκεται εδώ: http://www.Gokhanmoral.com/ Rc1..τον περνάς και μετά με την εφαρμογή voltage control βάλτον να δουλεύει από 100-1400 ghz και μετά στα voltages βάλε τις παρακάτω τιμές: 875@100 875@200 900@500 1100@1000 1200@1200 1275@1400 Governor ondemand/scheduler sio Θα ήθελα να το δοκιμάσεις ή και όποιος άλλος χρήστης φοράει ωμέγα γιατί εγώ χρησιμοποιώντας άλλη ρομ έχω σχηματίσει άριστη εντύπωση τόσο από θέμα μπαταρίας όσο και από ταχύτητα, σταθερότητα στο κινητό και θα με ενδιέφερε να δω την συμπεριφορά του kernel με τα παραπάνω settings σε άλλη rom Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Πιο ήταν αυτό το θέμα; εμένα μου αρέσει. Πώς και δεν έβαλες τους Judas wallpaper; λοπον το θεμα το βρηκα απο το kitchen app του λεομαρ δυστιχως ομως δεν θυμαμαι το ονομα γιατι το κρατησα κανενα μισαωρο το πολυ και δουλευει μια χαρα στην ωμεγα βεβαια ειναι πολυ κουραστικο στο ματι... Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 λοπον το θεμα το βρηκα απο το kitchen app του λεομαρ δυστιχως ομως δεν θυμαμαι το ονομα γιατι το κρατησα κανενα μισαωρο το πολυ και δουλευει μια χαρα στην ωμεγα βεβαια ειναι πολυ κουραστικο στο ματι... Sent from my iphone 4 Είναι το black crome του rixsta Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 λοπον το θεμα το βρηκα απο το kitchen app του λεομαρ δυστιχως ομως δεν θυμαμαι το ονομα γιατι το κρατησα κανενα μισαωρο το πολυ και δουλευει μια χαρα στην ωμεγα βεβαια ειναι πολυ κουραστικο στο ματι... Sent from my iphone 4 Το black crome του Rixsta είναι. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Εγω προτιμω κατι πιο απλο και πιο ξεκουραστο... http://tapatalk.com/mu/5b84fcf6-92bf-c36a.jpg Sent ftom my Beast Galaxy S2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Εγω προτιμω κατι πιο απλο και πιο ξεκουραστο... http://tapatalk.com/mu/5b84fcf6-92bf-c36a.jpg Sent ftom my Beast Galaxy S2 Αν δεν σου είναι κόπος, που βρήκες το wallpaper; Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Αν δεν σου είναι κόπος, που βρήκες το wallpaper; Sent from Galaxy σε μπλε http://www.sendspace.com/file/27s6rg και σε κοκκινοπορτοκαλι :p http://www.sendspace.com/file/w4etk3 απο το zedge τα κατεβασα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 σε μπλε http://www.sendspace.com/file/27s6rg και σε κοκκινοπορτοκαλι :p http://www.sendspace.com/file/w4etk3 απο το zedge τα κατεβασα Νασαι καλά, το έψαχνα καιρό! Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Νασαι καλά, το έψαχνα καιρό! Sent from Galaxy Τιποτα φιλε μου...για πες μου λιγο επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με κερνελ αυτος του τουρκου πως τα παει απο θερμοκρασια? Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Τιποτα φιλε μου...για πες μου λιγο επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με κερνελ αυτος του τουρκου πως τα παει απο θερμοκρασια? Sent from my iphone 4 Σε εμένα σε νορμάλ επίπεδα..στο φορτισμα πάει μέχρι 41, και τώρα που για παράδειγμα είμαι με καμιά ώρα με ανοιχτό το κινητό συνέχεια είναι στους 29 βαθμούς Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Σε εμένα σε νορμάλ επίπεδα..στο φορτισμα πάει μέχρι 41, και τώρα που για παράδειγμα είμαι με καμιά ώρα με ανοιχτό το κινητό συνέχεια είναι στους 29 βαθμούς Sent from Galaxy Εχεις δοκιμασει με κανενα βαρυ παιχνιδι?γιατι τωρα που ειμαι με cfroot το μεγιστο που εχω δει με αρκετη ωρα παιχνιδιου ειναι το 36-37 και στη φορτιση δεν εχω ξεπερασει τους 35 Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 (edited) Καλημέρα σ όλους, το Omega Files post δεν έχω προλάβει να το ενημερώσω 100% ακόμα, ίσως μπορέσω σήμερα να βάλω και τα τελευταία αρχεία. Λοιπόν να το ρωτήσω κι εγώ για να είμαι 1000% σίγουρος. Έχω την Omega XT v2.1 και τώρα κατεβάζω την XT v3.0 Μπορώ να την περάσω απευθείας χωρίς να κάνω κανένα wipe? Επίσης πρέπει να πάρω backup με Titanium και να περάσω ξανά ότι είχα ή θα τα κρατήσει όλα όπως τα έχω; Αφού πάρεις τα απαραίτητα backup να υπάρχουν, περνάς την νέα v3.0 μόνο, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο :) Προσπαθω να κατεβασω το Omega close to stock Default Theme v3.0 αλλα μου βγαζει file not found. Και στο dropbox δεν μου εμφανιζει τα θεματα! Υπαρχει καποιο αλλο link? Και τα δυο είναι οκ τώρα, μπορείς να τα κατεβάσεις από οπού θέλεις. περασα την omega με φουλ φορματ κτλ πανω απο την ki8... ουαου και παλι ουαου δεν "υπαρχει" λεμε!:) πεταει το κινητο!:) και το θεμα μου αρεσει παρα πολυ! αντε καιρος να αραξω παλι μετα τους πειραματισμούς! παιδια ξερω οτι ειναι οφ τοπικ αλλα με την εφαρμογη application folder εχω βρει την υγειά μου! με την συγκεκριμένη εφαρμογη χωριζεις σε φακελους ολες τις εφαρμογες που θελεις και μετα τους βαζεις σαν συντόμευση στην επιφανεια εργασιας!(κατι σαν νοκια ας πουμε )... πχ κανεις φακελο music,χαρτες,εργαλεία κτλ κτλ κτλ... κρατας μπακ απ απο το τιτανιουμ την εφαρμογη και μετα απο φουλ φορματ(επαναφορά εφαρμογων κτλ) απλα επαναφέρεις την εφαρμογη και τα widgets στην επιφάνεια σου και σε λιγοτερο απο δεκα λεπτα εισαι ετοιμος:) το κινητο ενω ειναι μετα απο φουλ φορματ ειναι οπως το ειχες πριν..:) για να καταλαβετε εγω μεσα σε 15 λεπτα(και πολυ εβαλα) εκανα φουλ wipe κτλ περασα την ομεγκα και εφερα το κινητο και παλι ακριβως οπως το ειχα πριν.:) android power:) Συνφωνο απολυτα! android power!! Και εγώ σε 15 λεπτά κάνω το στήσιμο ή διαδικασία είναι εύκολη και την έχω ανεβάσει στο 3ο post. Πολύ κάλο το application folder! Και οσοι την περασαν έχουν δει καποια προβληματα με τον ηχο μεταξυ της επικοινωνιας. Εχουν αναφερθει καποια θεματα σε προηγουμενα Post γι αυτο το αναφερω Δεν διάβασα post με προβλήματα ήχου στην Omega, μου ξέφυγε κάτι??? Τι πρέπει να κάνω για να αφαιρέσω τα 5 εικονίδια από τοη πίνακα των εφαρμογών. Αρκεί μήπως να φλασαρω το official Touch Wiz που υπάρχει στο omega files? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Κώστα κατέβασε αυτο και βάλε το stock Touch Wiz Εδω ειναι και το RTL Fix για την νέα v3.0, αν μπορείς ενημέρωσε με αν σου δουλεύει οκ. μολις βρω λιγο χρονο θα φλασαρω κ εγω... γιαννη η αφαιρεση των bloatware γινετε παλι με το ιδιο script? Sent from my iphone 4 Ναι με τα ίδια :) Παιδιά το Rtl - fix και το sgs - csc selector τι κάνουν; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Το csc selector αλλάζει το sales code, η Omega έχει από προεπιλογή το Ελληνικό. Παιδιά πολύ καλή η rom! πολλά μπράβο! Να ρωτήσω και γω - το αρχειάκι Bloatware_scripts_backup_remove_restore τελικά αφαιρει ή προσθέτει άχρηστες εφαρμογές και αν ναι ποιές ; Το πέρασα αλλά δεν είδα καμιά διαφορά. Δεν είναι ένα script άλλα τρία, τα βάζεις στο Gscript πρόγραμμα και τα τρέχεις από εκεί. Καλύτερα να διαβάσεις λίγο την διαδικασία πριν το κάνεις και να έχεις backup. το Notification bar αλλαζει; Το backround μπορείς να το αλλάξεις, έχω κάνει επιλογή για διάφανο που ειναι το default και για μη διάφανο Κατεβάστε το απο εδω. Την πάνω μπάρα και γενικά τα πάντα μπορείς να αλλάξεις αλλά θέλει πολλές γνώσεις και τα κατάλληλα αρχεία με τα εικονίδια. @georgioskio Γιώργο σ ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το donate Edited October 29, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Εχεις δοκιμασει με κανενα βαρυ παιχνιδι?γιατι τωρα που ειμαι με cfroot το μεγιστο που εχω δει με αρκετη ωρα παιχνιδιου ειναι το 36-37 και στη φορτιση δεν εχω ξεπερασει τους 35 Sent from my iphone 4 Έχω δοκιμάσει αλλά δεν θυμάμαι..αυτό όμως που ξέρω είναι ότι μόνο στην φόρτιση πάει 41..σε καμιά αλλη περίπτωση δεν το έχω δει ποιο πάνω Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Έχω δοκιμάσει αλλά δεν θυμάμαι..αυτό όμως που ξέρω είναι ότι μόνο στην φόρτιση πάει 41..σε καμιά αλλη περίπτωση δεν το έχω δει ποιο πάνω Sent from Galaxy Οκ μαν νασαι καλα θα τον δοκιμασω να δω τι λεει... Γιαννη αψογη η v3...την ψαχουλευω αρκετη ωρα και δεν μου εχει βγαλει το παραμικρο προβλημα... Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Οκ μαν νασαι καλα θα τον δοκιμασω να δω τι λεει... Γιαννη αψογη η v3...την ψαχουλευω αρκετη ωρα και δεν μου εχει βγαλει το παραμικρο προβλημα... Sent from my iphone 4 Πολύ καλά νέα! αργήσαμε λίγο να πάμε στο XXI4 άλλα κάναμε κάλο Beta testing - πάνω από μια βδομάδα! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Πολύ καλά νέα! αργήσαμε λίγο να πάμε στο XXI4 άλλα κάναμε κάλο Beta testing - πάνω από μια βδομάδα! Μικρη σημασια εχει φιλε μου η καθυστερηση αφου πλεον οι αναβαθμισεις ειναι μονο στα χαρτια,στην πραξη δυσκολα να δεις διαφορα....απο εδω και περα πρεπει να αρχισουμε να ετοιμαζομαστε για παγωτο ;) Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Ωραία βγήκε και η ΚΙ4, την κατεβάζω άμεσα και εγώ. Να ρωτήσω κάτι τον φίλο Γιάννη, γιατί έχει τόσο μεγάλο μέγεθος η ROM ανώ οι περισσότερες είναι ~150ΜΒ μικρότερες; Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Ωραία βγήκε και η ΚΙ4, την κατεβάζω άμεσα και εγώ. Να ρωτήσω κάτι τον φίλο Γιάννη, γιατί έχει τόσο μεγάλο μέγεθος η ROM ανώ οι περισσότερες είναι ~150ΜΒ μικρότερες; Γιατί περιεχέι μέσα τον Omega Files φάκελο, που μπαίνει στην sdcard/Omega Files Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Το backround μπορείς να το αλλάξεις, έχω κάνει επιλογή για διάφανο που ειναι το default και για μη διάφανο Κατεβάστε το απο εδω. Την πάνω μπάρα και γενικά τα πάντα μπορείς να αλλάξεις αλλά θέλει πολλές γνώσεις και τα κατάλληλα αρχεία με τα εικονίδια. @georgioskio Πως βάζω ξανα αυτο που ειχε η rom; Το προτιμουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Έχει πολύ ωραία εικονίδια. Μου θυμίζει ένα θέμα με εικονίδια που είχα περάσει στο HD2 και τους είχα τρελάνει όλους. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Το backround μπορείς να το αλλάξεις, έχω κάνει επιλογή για διάφανο που ειναι το default και για μη διάφανο Κατεβάστε το απο εδω. Την πάνω μπάρα και γενικά τα πάντα μπορείς να αλλάξεις αλλά θέλει πολλές γνώσεις και τα κατάλληλα αρχεία με τα εικονίδια. Πως βάζω ξανα αυτο που ειχε η rom; Το προτιμουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts