dion86 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 πλεον εχω κανονικα τηλεφωνο ..... σε περιπτωση downgrade πρεπει να χρησιμοποιηθει τη μεθοδο με goldcard οπως στα andoid kai official rom για να ξαναδημιουργησει bootloader απο την αρχη....η απ οτι σκεφτομαι στην επομενη αναβαθμιση θα ξεμπλοκαρη για θα αναβαθμιστη και το bootloader....:happy: ισως τελικα τι γλιτωσα φτηνα.... Παράθεση HTC 7 trophy 16GB Memory upgrade :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 πλεον εχω κανονικα τηλεφωνο ..... σε περιπτωση downgrade πρεπει να χρησιμοποιηθει τη μεθοδο με goldcard οπως στα andoid kai official rom για να ξαναδημιουργησει bootloader απο την αρχη....η απ οτι σκεφτομαι στην επομενη αναβαθμιση θα ξεμπλοκαρη για θα αναβαθμιστη και το bootloader....:happy: ισως τελικα τι γλιτωσα φτηνα.... Στα αληθεια τυχερος Η ομαδα DFT (xda) λεει οτι μπρικάρει και δεν επανερχεται .. Ισως να ηταν κατι αλλο το δικο σου. Με το καλωδιο Υ usb το εκανες ??? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dion86 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Στα αληθεια τυχερος Η ομαδα DFT (xda) λεει οτι μπρικάρει και δεν επανερχεται .. Ισως να ηταν κατι αλλο το δικο σου. Με το καλωδιο Υ usb το εκανες ??? οχι κανονικα εφοσον ειχα λογισμικο ακομα στο τηλεφωνο εκανα restore με το παλιο zune και εβαλα ενα παλιο μ backup που ειχα κρατησει μετα απο καμια 10αρια φορες το εκανα "ΕΥΤΗΧΩΣ" κ μετα το εκανα update στην τελευταια εκδοση mango κανονικα απλα πλεον το τηλεφωνο ειναι ξανα κλειδωμενο οπως το εργοστασιακα....Εχεις ασχοληθει καθολου με το Υ usb restore bootloader & rom & drivers.... εχεις οδηγιες για τι διαδικασια .....???? Παράθεση HTC 7 trophy 16GB Memory upgrade :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 οχι κανονικα εφοσον ειχα λογισμικο ακομα στο τηλεφωνο εκανα restore με το παλιο zune και εβαλα ενα παλιο μ backup που ειχα κρατησει μετα απο καμια 10αρια φορες το εκανα "ΕΥΤΗΧΩΣ" κ μετα το εκανα update στην τελευταια εκδοση mango κανονικα απλα πλεον το τηλεφωνο ειναι ξανα κλειδωμενο οπως το εργοστασιακα....Εχεις ασχοληθει καθολου με το Υ usb restore bootloader & rom & drivers.... εχεις οδηγιες για τι διαδικασια .....???? Nαι ..και δουλευει σωστα ...Δες εδω για οδηγιες ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dion86 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.....! ! ! Παράθεση HTC 7 trophy 16GB Memory upgrade :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Να σας πω εχω ενα htc trophy 7 με περασμενο το mangο 7. κατι και το μονο που θελω ειναι να εχω ελληνκο μενου καθοτι απο το επισημο zune το τελευταιο update που ειχα κανει απλα ειχε προσθεσει το marketplace & ελληνικα μυνηματα αλλα ΟΧΙ ελληνικο μενου. Υπαρχει κανενας ΕΥΚΟΛΟΣ τροπος να του περασω και το ελληνικο μενου χωρις να χρειαζετε να του περασω καποιο custom rom κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Εγκατάσταση ενημέρωσης ΛΣ Windows Phone 7.10.8773.98 σε ξεκλείδωτη DFT ξανακλειδώνει το τηλέφωνο? (HTC Trophy) Σόρι αν δεν ρωτάω στο σωστό thread... Edited September 5, 2012 by matthiasscorp Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts