GnF Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Λιγο πριν φυγω απο ics εντυσα λιγακι το αγαπημενο μου πληκτρολογιο (Htc ime mod) και το εκανα συμβατο με το παγωτακι... Το εχω ανεβασει εδω για οποιον ενδιαφερεται... άψογος ρε μαν. Υπάρχει τρόπος να εμφανίσουμε μπλε λεπτές γραμμές για διαχωριστικό ανάμεσα στα γράμματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 άψογος ρε μαν. Υπάρχει τρόπος να εμφανίσουμε μπλε λεπτές γραμμές για διαχωριστικό ανάμεσα στα γράμματα? Οχι δεν υπαρχει ευκολος τροπος. Πρεπει να τροποποιησεις το apk. Του εβαλα μπλε γραμμες εγω. Δεν το δοκιμασα γιατι ειμαι σε jw4 αλλα λογικα θα δουλεψει. Αν θες βαλε και screenshots μετα για να δω πως βρηκε. :P Μπορεις να το κατεβασεις απο εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Ωραίο είναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 για το θεμα του browser στην slim 3.3 , μπορειτε να βαλετε το αρχειο libwebcore.so απο την slim 3.0 για να το διορθωσετε. το δοκιμασα στο δικο μου και οντως διορθωνει το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 για το θεμα του browser στην slim 3.3 , μπορειτε να βαλετε το αρχειο libwebcore.so απο την slim 3.0 για να το διορθωσετε. το δοκιμασα στο δικο μου και οντως διορθωνει το προβλημα. εισαι θεος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Ναι όντως το διορθώνει, το λέγαμε χτες με τον mindfield αλλά ξεχάσαμε να το πούμε εδώ στο φόρουμ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Όντως τώρα πάει σφαίρα o browser. Slim 3.3 με semaphore και noble black theme είναι τέλειος συνδυασμός. Με morelocale 2 λύνεται και το θέμα της γλώσσας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 απο τα addons/mods τις Slim το Removed_Apps_Addon και το DSP Manager τι ειναι? http://www.slimroms.com/addonsmods.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) απο τα addons/mods τις Slim το Removed_Apps_Addon και το DSP Manager τι ειναι? http://www.slimroms.com/addonsmods.htm Δεν έχω βάλει κανένα από αυτά που λες αλλά το removed apps από ότι βλέπω στο zip περιέχει εφαρμογές που προφανώς έχουν αφαιρεθεί από την rom. Το DSP manager έχει εφέ για τον ήχο κλπ κλπ (σαν το voodoo sound) αλλά εγώ χωρίς να περάσω το zip από εκεί που λες, το είχε μέσα στην ρομ όταν την φλάσαρα. (υπάρχει σαν εφαρμογή στο μενού) Edit: Αν μπορεί κάποιος ας μου πει παρακαλώ τη δηλώνει το γράμμα "s" στον semaphore για ICS? Είναι o semaphore που δίνει επιπλέον ραμ αν έχεις περασμένο το patch στην ρομ? :O Edited April 17, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Είμαι σε δήλημα [ROM][iCS][4.0.4][AOKP]INFINITUM-v2.1 η Slim 3.3 ???:confused: Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Το s δηλώνει ότι είναι φτιαγμένος για τη slim για να έχει 387mb ram αλλά δουλεύει και σε patched roms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 για το θεμα του browser στην slim 3.3 , μπορειτε να βαλετε το αρχειο libwebcore.so απο την slim 3.0 για να το διορθωσετε. το δοκιμασα στο δικο μου και οντως διορθωνει το προβλημα.Που ακριβως βρισκεται αυτο το αρχειο? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 system/lib Για να το πάρεις απο την 3.0 ψάξε system/lib στο base αρχείο. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Το s δηλώνει ότι είναι φτιαγμένος για τη slim για να έχει 387mb ram αλλά δουλεύει και σε patched roms Ευχαριστώ! Μόλις έβαλα semaphore έφαγα και ένα ωραίο άκυρο reboot... :rolleyes: Που ακριβως βρισκεται αυτο το αρχειο? /system/lib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 για το θεμα του browser στην slim 3.3 , μπορειτε να βαλετε το αρχειο libwebcore.so απο την slim 3.0 για να το διορθωσετε. το δοκιμασα στο δικο μου και οντως διορθωνει το προβλημα. Ναι όντως το διορθώνει, το λέγαμε χτες με τον mindfield αλλά ξεχάσαμε να το πούμε εδώ στο φόρουμ :p system/lib Για να το πάρεις απο την 3.0 ψάξε system/lib στο base αρχείο. Δε λέτε και στον den της Slim πως φτιάχνεται το πρόβλημα του browser γιατί από μόνος του δε νομίζω να κάνει κάτι!:lol: Όλο και περισσότερο πιστεύω ότι μερικά του έχουν βγει στην τύχη! Ακούς εκεί den και να μην ξέρει να διαβάζει τα logcat. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) system/lib Για να το πάρεις απο την 3.0 ψάξε system/lib στο base αρχείο. /system/libΣας ευχαριστω παιδια. Δε λέτε και στον den της Slim πως φτιάχνεται το πρόβλημα του browser γιατί από μόνος του δε νομίζω να κάνει κάτι!:lol: Όλο και περισσότερο πιστεύω ότι μερικά του έχουν βγει στην τύχη! Ακούς εκεί den και να μην ξέρει να διαβάζει τα logcat.Παντως Νικο,για να λεμε και αληθειες,επειδη ειχα και την cm9 και ημουν αρκετα διστακτικος στο να περασω αυτην,τελικα ειναι πολυ καλη η slim και αντικειμενικα,ταχυτερη Edited April 17, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukvlav Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Το πόσταρα και στο thread της Slim Rom στο XDA αλλά το βάζω και εδώ μήπως και βοηθήσει κάποιον με παρόμοιο πρόβλημα. Δοκίμασα να βάλω το V6 Supercharger και μου παραπονιόταν ότι το busybox μου είχε προβλήματα. Κοίταξα στο path /system/xbin και είδα ότι δεν είχαν δημιουργηθεί symlinks για τα applets του busybox κατά το φλασάρισμα της ρομ!!! Δηλ. δεν είχα ούτε grep, ούτε diff ούτε τα υπόλοιπα συνήθη utilities που προσφέρει το busybox και που είναι απαραίτητα για όλα τα σκριπτάκια για να τρέξουν... Δοκίμασα να τρέξω το busybox με --install flag αλλά ούτε αυτό δούλεψε. Το πρόβλημα λύθηκε με adb shell και τις εντολές for i in $(busybox --list) do ln -s busybox $i done μέσα στο path /system/xbin. Έτσι δημιουργήθηκαν τα links και τα σκριπτάκια τρέχουν μια χαρά. Τσεκάρετε το /system/xbin folder και αν σας λείπουν τα busybox applets, τρέξτε το παραπάνω και θα δημιουργηθούν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) Παντως Νικο,για να λεμε και αληθειες,επειδη ειχα και την cm9 και ημουν αρκετα διστακτικος στο να περασω αυτην,τελικα ειναι πολυ καλη η slim και αντικειμενικα,ταχυτερη Δε λέω όχι! Είναι αρκετά καλή, την είδα από τον mindfield. Απλά λέω ότι κάνει λάθη και δε μπορεί να λύσει προβλήματα που είναι απλά. Βρέθηκε εδώ η λύση για τον browser και εκείνος δεν είχε ιδέα τι μπορεί να φταίει. Επίσης δεν μπορεί να διαβάσει logcat. Πως θα λύσει προβλήματα χωρίς αυτό; Τέλος ας μην ξεχνάμε ότι η CM9 είναι 120MB ROM (χωρίς τα gapps) ενώ η Slim είναι 70ΜΒ. Προφανώς την έχει αδειάσει από εφαρμογές και φαντάζομαι ότι αυτό βοηθάει στην ταχύτητα της. Είναι αυτό που λέει το όνομα της δηλαδή... Slim. Edited April 17, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Το πόσταρα και στο thread της Slim Rom στο XDA αλλά το βάζω και εδώ μήπως και βοηθήσει κάποιον με παρόμοιο πρόβλημα. Δοκίμασα να βάλω το V6 Supercharger και μου παραπονιόταν ότι το busybox μου είχε προβλήματα. Κοίταξα στο path /system/xbin και είδα ότι δεν είχαν δημιουργηθεί symlinks για τα applets του busybox κατά το φλασάρισμα της ρομ!!! Δηλ. δεν είχα ούτε grep, ούτε diff ούτε τα υπόλοιπα συνήθη utilities που προσφέρει το busybox και που είναι απαραίτητα για όλα τα σκριπτάκια για να τρέξουν... Δοκίμασα να τρέξω το busybox με --install flag αλλά ούτε αυτό δούλεψε. Το πρόβλημα λύθηκε με adb shell και τις εντολές for i in $(busybox --list) do ln -s busybox $i done μέσα στο path /system/xbin. Έτσι δημιουργήθηκαν τα links και τα σκριπτάκια τρέχουν μια χαρά. Τσεκάρετε το /system/xbin folder και αν σας λείπουν τα busybox applets, τρέξτε το παραπάνω και θα δημιουργηθούν :)Επειδη ειχα κι εγω το ιδιο θεμα με το busybox σε καποιες εφαρμογες,περασα το busybox του stericson και τελειωσα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) Δε λέτε και στον den της Slim πως φτιάχνεται το πρόβλημα του browser γιατί από μόνος του δε νομίζω να κάνει κάτι!:lol: Όλο και περισσότερο πιστεύω ότι μερικά του έχουν βγει στην τύχη! Ακούς εκεί den και να μην ξέρει να διαβάζει τα logcat. Δε λέω όχι! Είναι αρκετά καλή, την είδα από τον mindfield. Απλά λέω ότι κάνει λάθη και δε μπορεί να λύσει προβλήματα που είναι απλά. Βρέθηκε εδώ η λύση για τον browser και εκείνος δεν είχε ιδέα τι μπορεί να φταίει. Επίσης δεν μπορεί να διαβάσει logcat. Πως θα λύσει προβλήματα χωρίς αυτό; Τέλος ας μην ξεχνάμε ότι η CM9 είναι 120MB ROM (χωρίς τα gapps) ενώ η Slim είναι 70ΜΒ. Προφανώς την έχει αδειάσει από εφαρμογές και φαντάζομαι ότι αυτό βοηθάει στην ταχύτητα της. Είναι αυτό που λέει το όνομα της δηλαδή... Slim. Για να είμαστε δίκαιοι Νίκο, αυτός μας είπε τι πρέπει να πειράξουμε για να στρώσει ο Browser :) Εχω την αίσθηση ότι δεν είναι όσο ικανός είναι ο Pawitp, παρόλα αυτά η rom του είναι πιο γρήγορη και πιο σταθερή (δεν θα βρεις στο νήμα του στο xda αναφορές για random reboots ή clock freeze όπως βλέπεις συχνά στης CM9) και τελικά αυτό μετράει. Η αλήθεια είναι ότι πολλά fixes τα παίρνει απο τον pawitp αλλά η rom του γενικά σε αφήνει πιο ικανοποιημένο απο την CM9. Επειδη ειχα κι εγω το ιδιο θεμα με το busybox σε καποιες εφαρμογες,περασα το busybox του stericson και τελειωσα. Ετσι είναι παιδιά, όποιος έχει πρόβλημα με το busybox (πχ στο titanium) ας κατεβάσει απο το market αυτό του stericson και ξεμπερδεύει. Edited April 17, 2012 by Superuser Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 system/lib<br /> <br /> Για να το πάρεις απο την 3.0 ψάξε system/lib στο base αρχείο. Ας το επισυναψει καποιος εαν μπορει να μην την κατεβαζουνε αδικα...:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) Για να είμαστε δίκαιοι Νίκο, αυτός μας είπε τι πρέπει να πειράξουμε για να στρώσει ο Browser :) Εχω την αίσθηση ότι δεν είναι όσο ικανός είναι ο Pawitp, παρόλα αυτά η rom του είναι πιο γρήγορη και πιο σταθερή (δεν θα βρεις στο νήμα του στο xda αναφορές για random reboots ή clock freeze όπως βλέπεις συχνά στης CM9) και τελικά αυτό μετράει. Η αλήθεια είναι ότι πολλά fixes τα παίρνει απο τον pawitp αλλά η rom του γενικά σε αφήνει πιο ικανοποιημένο απο την CM9. Μακάρι να παραμείνει καλή και χωρίς προβλήματα ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός και να βγούμε εμείς κερδισμένοι! Ας το επισυναψει καποιος εαν μπορει να μην την κατεβαζουνε αδικα...:rolleyes: Αν το ανεβάσει κάποιος θα μπει και στην πρώτη σελίδα μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα με τον browser στην Slim. Edited April 17, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis132 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Ορίστε το libwebcore.so (σε .rar), το πήρα από το base 3.0: http://www.mediafire.com/download.php?uzn4oej7qrtstfd Πάντως είναι κρίμα να συγκρίνετε τη δουλειά του pawitp (και της υπόλοιπης teamhacksung) με τη δουλειά του krarvind. Αν δεν ήταν οι πρώτοι, όλες οι ICS ROMs (αν υπήρχαν τόσες) θα μισο-δούλευαν. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Ορίστε το libwebcore.so (σε .rar), το πήρα από το base 3.0: http://www.mediafire.com/download.php?uzn4oej7qrtstfd Πάντως είναι κρίμα να συγκρίνετε τη δουλειά του pawitp (και της υπόλοιπης teamhacksung) με τη δουλειά του krarvind. Αν δεν ήταν οι πρώτοι, όλες οι ICS ROMs (αν υπήρχαν τόσες) θα μισο-δούλευαν. ;) Thanks :) Λογικα το ιδιο αρχειο και απο την τελευταια nightly 16/04/2012 θα κανει χωρις προβλημα... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) Μια ερωτηση για την slim.Tα προγραμματα πλοηγησης (ιgo8,navigon, sygic) δουλευουν ή θελουν συμβατη εκδοση με ics; Εχει τεσταρει κανεις καποιο; ουπς σε λαθος νημα ποσταρα ! Edited April 17, 2012 by piros61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts