mindfield Δημ. November 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Δούλεψα περισσότερο όπερα, αλλά νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια) πως είναι ανάμεσα σε στοκ και cm.. (από θέμα ταχύτητας, γιατί σπασίματα δεν παρατήρησα.) Δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα ακόμα όμως. Sent from my Galaxy (IC)S using Homing pigeon Κυρίως για σπασίματα ενδιαφέρομαι. Κατά το ζουμαρισμα και το σκρολαρισμα. Αν δεν έχει σπασίματα (χάρη στο hardware acceleration) με βλέπω να ρίχνω μαύρη πέτρα στην jvt! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Ανεβάστε και κανένα video ρε παιδιά αν σας είναι εύκολο να δούμε και οι υπόλοιποι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Προχωράνε πολύ γρήγορα πάντως οι τύποι, μπράβο τους! Ήδη το γεύομαι το παγωτάκι!! :D Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Ανεβάστε και κανένα video ρε παιδιά αν σας είναι εύκολο να δούμε και οι υπόλοιποι Δυστυχώς ο Browser τα έχει τα σπασίματά του. Ελπίζω να διορθωθεί αυτό σε επόμενες εκδόσεις. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Να κάνω μια ερώτηση? Λένε πως το 3G δε λειτουργεί γιατί το bootanimation είναι πολύ μεγάλο :confused: και πως το patch βγάζει το bootanimation. Αν αυτό είναι αλήθεια, να υποθέσω πως στην final δε θα έχουμε το bootanimation της ICS, μιας και το οτι δε χωράει είναι θέμα των partition μέσα στην ρομ σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 ]Εν συντομία.. Την φοράω από άλφα 4 και μπορώ να πω πως η 7 πετάει..! Έχει διάφορα μικροbugs ακόμα, αλλά την χρησιμοποιώ άνετα για καθημερινή χρήση. μηπως καταφερες με καποιον file explorer να δεις την external sd?το μονο που καταφερα ηταν να δει ο yπολογιστης την εσωτερικη μνημη μεσω cwm.λιγο που την εβαλα μονο αυτο ηταν το προβλημα μου.πολυ ωραια γραφικα παντως. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 ]Εν συντομία.. Την φοράω από άλφα 4 και μπορώ να πω πως η 7 πετάει..! Έχει διάφορα μικροbugs ακόμα, αλλά την χρησιμοποιώ άνετα για καθημερινή χρήση. μηπως καταφερες με καποιον file explorer να δεις την external sd?το μονο που καταφερα ηταν να δει ο yπολογιστης την εσωτερικη μνημη μεσω cwm.λιγο που την εβαλα μονο αυτο ηταν το προβλημα μου.πολυ ωραια γραφικα παντως. Ψαξε μεσω file explorer emmc= external storage Το face unlock ειναι απαικτο καθως και το GPS ( σημα σε λιγα δευτερολεπτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 atomant την έχεις φλασάρει? Αν ναι, ποια? Την Alpha 7? Αν ναι (πάλι :)) μπορείς να μου πεις αν ο browser κάνει τόσα σπασίματα όσα αυτός στο video που υπάρχει μερικά ποστ πιο πάνω (απο το 8:38 και μετά)? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 atomant την έχεις φλασάρει? Αν ναι, ποια? Την Alpha 7? Αν ναι (πάλι :)) μπορείς να μου πεις αν ο browser κάνει τόσα σπασίματα όσα αυτός στο video που υπάρχει μερικά ποστ πιο πάνω (απο το 8:38 και μετά)? Ναι αυτη εχω απο χτες . Ο browser ειναι σαν την GB stock και δεν εχω παρατηρησει σπασιματα . Για Alpha μπορω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμάσει και θα την εχω ολο το Σ/Κ για δοκιμή. Εως τωρα ειχα μονο ενα FC σε μια εφαρμογη ( exDialer) που δεν ηταν συμβατη με ICS και το κυριο προβλημα ειναι οτι αρκετες εφαρμογες δεν ειναι ακομα ετοιμες γισ ICS πχ Navigon , Sygic & το πιο βασικο Flash Player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) μηπως καταφερες με καποιον file explorer να δεις την external sd?το μονο που καταφερα ηταν να δει ο yπολογιστης την εσωτερικη μνημη μεσω cwm.λιγο που την εβαλα μονο αυτο ηταν το προβλημα μου.πολυ ωραια γραφικα παντως. δεν ειναι στο /mnt/sdcard/externalsd η εξωτερικη sd ειναι στο /emmc Να κάνω μια ερώτηση? Λένε πως το 3G δε λειτουργεί γιατί το bootanimation είναι πολύ μεγάλο :confused: και πως το patch βγάζει το bootanimation. Αν αυτό είναι αλήθεια, να υποθέσω πως στην final δε θα έχουμε το bootanimation της ICS, μιας και το οτι δε χωράει είναι θέμα των partition μέσα στην ρομ σωστά? υπαρχει fix για το 3g (απο αυτα που διαβαζω) αλλα δεν εχω περασει κατι εγω (δεν το χρειαζομαι προς το παρον ουτε το 3g ουτε data). το bootanimation που εχει ειναι του nexus s και οχι του galaxy nexus. Εως τωρα ειχα μονο ενα FC σε μια εφαρμογη ( exDialer) που δεν ηταν συμβατη με ICS και το κυριο προβλημα ειναι οτι αρκετες εφαρμογες δεν ειναι ακομα ετοιμες γισ ICS πχ Navigon , Sygic & το πιο βασικο Flash Player εμενα το μαρκετ τα ηπιε τωρα χωρις λογο (δεν κανει Update ουτε κατεβαζει τιποτα) οπως μου ειχε συμβει και πιο πριν (και ειχε φτιαξει μονο του). επισης με το swype εχω προβλημα.(διαβασε την τελευταια σελιδα στο q&a αν θελεις για να καταλαβεις ακριβως τι παιζει με αυτα τα 2 σε μενα) Edited November 25, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Ψαξε μεσω file explorer emmc= external storage Το face unlock ειναι απαικτο καθως και το GPS ( σημα σε λιγα δευτερολεπτα) Ευχαριστω ρε φιλε,τοσο απλο ηταν και την εβγαλα γι αυτο το λογο:mad: Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) υπαρχει fix για το 3g (απο αυτα που διαβαζω) αλλα δεν εχω περασει κατι εγω (δεν το χρειαζομαι προς το παρον ουτε το 3g ουτε data). το bootanimation που εχει ειναι του nexus s και οχι του galaxy nexus. ) αααχ έλεγα να περιμένω μέχρι το πρώτο beta τουλάχιστον, αλλα δε μπορώωωωωω!!! Θα την βάλω σε λίγο έστω και alpha 7 (αν και νομίζω πως μέχρι αύριο θα έχει βγει 8 ή και beta 1 αλλά οκ δε πειράζει :p) Πάντως εδώ λέει σε ένα αρχείο: Galaxy nexus bootanimation for real this time!..... (Αν και θα μου λείψει ή αυτονομία της JVT με την οποία είμαι 3 μιση μέρες και είναι στο 23% ακόμα :p) Edited November 25, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 παιδια εγω την εβαλα αλλα δεν βρισκει σημα με τπτ !καμια ιδεα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) παιδια εγω την εβαλα αλλα δεν βρισκει σημα με τπτ !καμια ιδεα ; Υποθέτω πως απενεργοποίησες τον κωδικό PIN ε? Δεν σου ζητάει να βάλεις κωδικό οπότε δεν πρόκειται να συνδεθείς στο δίκτυο αν έχεις ενεργοποιημένο το PIN. Edit: Δε μου bootarei :( μου την έχει δώσει! Βαρέθηκα να βλέπω το κωλόψαρο του fugu. Edited November 26, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 το απενεργοποιησα το pin αλλα δεν βρισκει δικτυο με τπτ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 το απενεργοποιησα το pin αλλα δεν βρισκει δικτυο με τπτ ! Για επέλεξε να έχει μόνο 2G δίκτυο... Εμένα γιατί δε μπαίνει :( Μου κολλάει στο κωλοψαρο, ούτε bootanimation δε βλέπω... Περνάω την ρομ και μετά το CM7Fugumod update i9000 σωστά δεν τα κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 εβαλες τα αρχεια σε εναν φακελο στην εσωτερικη μνημη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 εβαλες τα αρχεια σε εναν φακελο στην εσωτερικη μνημη ? Γιατί δεν θα δουλέψει αν είναι χύμα στην μνήμη? :blink: Μια χαρά περνιούνται όλα απλά μετά κολλάει στο Samsung Fugumod λογότυπο και δεν κάνει τίποτα και μετά απο 5 λεπτά και βάλε που περίμενα για να δω το bootanimation. Στην alpha 2 που είχα βάλει δεν είχα πρόβλημα, αν ειναι δυνατόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 παιδια εγω την εβαλα αλλα δεν βρισκει σημα με τπτ !καμια ιδεα ; Δοκίμασε να περάσεις άλλο modem. Θα πρότεινα το JVT. Θα βρεις το link στο πρώτο post του θέματος για την cm7. Για επέλεξε να έχει μόνο 2G δίκτυο... Εμένα γιατί δε μπαίνει :( Μου κολλάει στο κωλοψαρο, ούτε bootanimation δε βλέπω... Περνάω την ρομ και μετά το CM7Fugumod update i9000 σωστά δεν τα κάνω? Πρέπει να περάσεις την rom δύο φορές στο καπάκι. Και μετά τον kernel. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Alpha 8 με usb support & bluetooth Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Γιατί δεν θα δουλέψει αν είναι χύμα στην μνήμη? :blink: Μια χαρά περνιούνται όλα απλά μετά κολλάει στο Samsung Fugumod λογότυπο και δεν κάνει τίποτα και μετά απο 5 λεπτά και βάλε που περίμενα για να δω το bootanimation. Στην alpha 2 που είχα βάλει δεν είχα πρόβλημα, αν ειναι δυνατόν. Πρέπει να έχεις εγκαταστήσει την CyanogenMod πρώτα και μετά να κάνεις εγκατάσταση την ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Πρέπει να έχεις εγκαταστήσει την CyanogenMod πρώτα και μετά να κάνεις εγκατάσταση την ICS. Οχι απαραίτητα, φλασάρεις πρωτα kernel μετά rom και μετά ξανά kernel Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Ευχαριστώ. Πάω να ξαναδοκιμάσω την διαδικασία αν και βαριέμαι λίγο πάλι αλλά οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Οχι απαραίτητα, φλασάρεις πρωτα kernel μετά rom και μετά ξανά kernel Πάντως εγώ έτσι κατάφερα να ξεπεράσω το πρόβλημα που περιγράφει ο φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Οχι απαραίτητα, φλασάρεις πρωτα kernel μετά rom και μετά ξανά kernel Έχεις δίκιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts