Jump to content

[Galaxy S] Ice Cream Sandwich

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

My suggestion would be a compromise of sorts: Offer a stock version of Android 4.0 for these devices with the customer understanding and accepting the fact that the TouchWiz interface will no longer be available after the upgrade.

Ίσως η καλύτερη ανακοίνωση που διάβασα ποτέ! ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ Μαρέσει που λένε ότι οι πελάτες πρέπει να κατανοήσουν ότι μπορεί να μην έχει tw... Σόρρυ κιόλας αλλά στα ^%$*@ μας αν δεν έχει....

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν βλέπουν καλά τα μάτια μου, η Samsung με τα καμώματά της,

θα χάσει περίπου 10.000 πελάτες.

Αν λάβω υπ' όψιν πως αυτοί οι πελάτες ως πιθανοί αγοραστές μιας επόμενης Galaxy συσκευής θα έδιναν κατά ΜΟ 300€,

προκύπτει το νούμερο των 3.000.000€ συν η δυσφήμιση που θα παράγουν για την Samsung.

Το οποίο άθροισμα έχει αρνητικό πρόσημο για την Samsung.

Αν στο άθροισμα αυτό συνυπολογίσουμε πως ορισμένοι από αυτούς τους 10.000 δεν θα προτιμήσουν ούτε οικιακές κλπ συσκευές

της Samsung, τότε ΟΚ, πιστεύω δεν έχει άλλη επιλογή από το να είναι συνεπής.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Edited by nikoskon

Το πρόβλημα αυτό υπάρχει και στην official ICS του Nexus S.

γιατί τα άλλα δύο προβλήματα που αναφέρω (battery drain και slow browser) δεν υπάρχουν στην official?

Edited by mindfield
Κώστας

• Administrators
γιατί τα άλλα δύο προβλήματα που αναφέρω (battery drain και slow browser) δεν υπάρχουν στην official?

Όχι δεν υπάρχουν.

Modpic.gif

Περίεργο ο browser να είναι μια χαρά στο Nexus S. Αφού υποτίθεται πως ίδια έκδοση android είναι :worry:

Για battery drain θεωρητικά μπορεί να υπάρχει αφού δεν έχουμε όλους τους drivers για τον γαλαξία.

Όχι δεν υπάρχουν.

Στο επίσημο thread του nexus πάντως έχω διαβάσει τουλάχιστον 2 μέλη που περιγράφουν ακριβώς το θέμα που έχει ο browser στην RC1 του onecosmic.

Με γρήγορο search βρήκα αυτά:

Τελικά μέρα το hard reset έστρωσε αρκετά,μόνο λιγο ο Browser κολάει, αργεί να εστιασει όταν κάνω ζουμ στις σελίδες,και αργεί να γεμίσει τις σελιδες όταν τις ανοίγω,άλλα εντάξει θα δειξει

Και σε μένα αργεί να εστιάσει. Η ταχύτητα είναι μια χαρά αν το αφήσεις να φορτώσει πριν κάνεις ζούμ.

Επίσης όσον αφορά την μπαταρία, νόμιζα ότι ήταν δεδομένο πως η 4.0.3 έχει battery drain. Είναι γεμάτο το ίντερνετ με αναφορές κατόχων του nexus s που στη 4.0.3 παρατηρούν το android OS να καταναλώνει 20-30% της μπαταρίας τους. (Ακριβώς ότι συμβαίνει και στο port του onecosmic δλδ)

Edited by mindfield
Κώστας

Αυτό με την μπαταρία το έχει αναφέρει και ο Νίκος (523) αλλά λέει πως μάλλον είναι εικονικό αυτό το ποσοστό γιατί η μπαταρία κρατάει πολύ καλά.

Αυτό με την μπαταρία το έχει αναφέρει και ο Νίκος (523) αλλά λέει πως μάλλον είναι εικονικό αυτό το ποσοστό γιατί η μπαταρία κρατάει πολύ καλά.

Αν σου ανεβάσω screenshot θα δεις τι καλά που κρατάει :)

13 ώρες απο 90% στο 2%.

Με μπόλικη χρήση βέβαια (GPS, Browsing και πολύ ψάξιμο στα μενού)

Μου έκανε και ένα απότομο drop απο το 25% στο 10% περίπου σε μια φάση που χρησιμοποίησα 3G.

Θα δοκιμάσω να την καλιμπράρω πάντως γιατί βλέπω άτομα που τους βγάζει πάνω απο 24ωρο.

Κώστας

• Administrators
Στο επίσημο thread του nexus πάντως έχω διαβάσει τουλάχιστον 2 μέλη που περιγράφουν ακριβώς το θέμα που έχει ο browser στην RC1 του onecosmic.

Απόψεις που διίστανται θα βρεις για τα πάντα. Η πλειοψηφία δεν έχει πρόβλημα.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Απόψεις που διίστανται θα βρεις για τα πάντα. Η πλειοψηφία δεν έχει πρόβλημα.

Δεν είναι απόψεις, είναι παρατηρήσεις και ταιριάζουν αρκετά με αυτό που παρατηρώ και εγώ. Το θέμα με τον browser ανακύπτει σε ζορικα sites μονο όπως πχ στο in.gr. Αν κάποιος δεν επισκέπτεται αυτά τα sites, δεν θα έχει πρόβλημα. Στο myphone πχ ή στο gsmarena όλα είναι καλά. Αν θες κάνε ένα πείραμα που θα με βοηθήσει πολύ να καταλάβω αν το θέμα που παρατηρώ είναι ιδιαιτερότητα της 4.0.3 ή του port που έχει γίνει για την ώρα στο i9000. Δοκίμασε να μπεις στο in.gr, και αφού φορτώσει κάνε ένα απότομο ζουμάρισμα. Τα γράμματα ξεκαθαρίζουν αμέσως? Θέλουν μήπως 2-3 δευτερόλεπτα?

Για την μπαταρία δεν μου απάντησες οπότε να υποθέσω ότι το πρόβλημα τελικά υπάρχει και στο nexus s?

Να ξεκαθαρίσω εδώ ότι απλά προσπαθώ να βγάλω συμπεράσματα για το port που δοκιμάζω στη συσκευή μου. Δεν με ενδιαφέρει να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σου.

Κώστας

Προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα...

Αν σου ανεβάσω screenshot θα δεις τι καλά που κρατάει :)

13 ώρες απο 90% στο 2%.

Με μπόλικη χρήση βέβαια (GPS, Browsing και πολύ ψάξιμο στα μενού)

Μου έκανε και ένα απότομο drop απο το 25% στο 10% περίπου σε μια φάση που χρησιμοποίησα 3G.

Θα δοκιμάσω να την καλιμπράρω πάντως γιατί βλέπω άτομα που τους βγάζει πάνω απο 24ωρο.

οκ..

1.Πόση φωτεινότητα έχεις συνήθως;

2.3g ποσό δουλεύεις;

3.παιχνίδια;

4. Αυτόματο συγχρονισμό και ιστορίες;

5. Πόσες ώρες browsing;

6. Πόσες ώρες προβολή έχεις;

Εγώ μπορώ να τελειώσω την μπαταρία σε στοκ ρομ με underclock στα 800, σε 5 ώρες (το πολύ)!

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κρατάει η μπαταρία :)

5-7 ώρες προβολής+wifi/3g είναι το υπέρτατο για το κινητό

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

οκ..

1.Πόση φωτεινότητα έχεις συνήθως;

2.3g ποσό δουλεύεις;

3.παιχνίδια;

4. Αυτόματο συγχρονισμό και ιστορίες;

5. Πόσες ώρες browsing;

6. Πόσες ώρες προβολή έχεις;

Εγώ μπορώ να τελειώσω την μπαταρία σε στοκ ρομ με underclock στα 800, σε 5 ώρες (το πολύ)!

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κρατάει η μπαταρία :)

5-7 ώρες προβολής+wifi/3g είναι το υπέρτατο για το κινητό

Στις 13 ώρες που χρειάστηκε η μπαταρία για να πάει απο το 90% σε άδεια.

1. Φωτεινότητα 20% το πολύ

2. Το 3G το άφησα ανοιχτό ένα τέταρτο και μου έριξε την μπαταρία 15+ % (Ε αυτό δεν γίνεται σε στοκ με την καμία!!!)

3. Δεν έπαιξα κανένα παιχνίδι

5. 20-30 λεπτά Browsing με Opera

6. Ωρες προβολής δεν μπορώ να σου πω γιατί έκανα reset battery stats πριν το βάλω να φορτίζει. Σίγουρα πάντως όχι πολλές.

Νίκο δεν είμαι καινούργιος με το κινητό... Ξέρω πότε η συσκευή "βιάζεται" να αδειάσει και πότε όχι...

Κώστας

Στις 13 ώρες που χρειάστηκε η μπαταρία για να πάει απο το 90% σε άδεια.

1. Φωτεινότητα 20% το πολύ

2. Το 3G το άφησα ανοιχτό ένα τέταρτο και μου έριξε την μπαταρία 15+ % (Ε αυτό δεν γίνεται σε στοκ με την καμία!!!)

3. Δεν έπαιξα κανένα παιχνίδι

5. 20-30 λεπτά Browsing με Opera

6. Ωρες προβολής δεν μπορώ να σου πω γιατί έκανα reset battery stats πριν το βάλω να φορτίζει. Σίγουρα πάντως όχι πολλές.

Νίκο είμαι καινούργιος με το κινητό... Δεν ξέρω πότε η συσκευή "βιάζεται" να αδειάσει και πότε όχι...

:lol:

Αφού δεν έκανες calibrate ακόμα φίλε. Τώρα που έκανες κάνε 3 κύκλους φόρτιση-αποφόρτιση και θα καταλάβεις την διαφορά.

Μόντεμ άλλαξες? (είδα τέτοια κατανάλωση με το 3g με jvr ρομ/μοντεμ)

Επίσης αν είχες κάποτε simply honey 3.x (όχι μόνο σε αυτήν βέβαια), μολις την περνουσες το κινητό δεν κρατούσε ούτε το 1/3 σε σχέση με στοκ..!

Calibrate και 1η φόρτιση έβγαζες το διπλάσιο.. 4 κύκλους και ήταν καλύτερα και από στοκ! ;)

:lol:

Αφού δεν έκανες calibrate ακόμα φίλε. Τώρα που έκανες κάνε 3 κύκλους φόρτιση-αποφόρτιση και θα καταλάβεις την διαφορά.

Μόντεμ άλλαξες? (είδα τέτοια κατανάλωση με το 3g με jvr ρομ/μοντεμ)

Επίσης αν είχες κάποτε simply honey 3.x (όχι μόνο σε αυτήν βέβαια), μολις την περνουσες το κινητό δεν κρατούσε ούτε το 1/3 σε σχέση με στοκ..!

Calibrate και 1η φόρτιση έβγαζες το διπλάσιο.. 4 κύκλους και ήταν καλύτερα και από στοκ! ;)

Μα εγώ ο ίδιος αναφέρω πιο πάνω ότι δεν έχω καλιμπράρει ακόμα την μπαταρία ρε μούτρο!

Το λέω στο ίδιο ποστ που αναφέρω την γρήγορη αποφόρτιση, ωστε αυτός που θα διαβάσει την παρατήρησή μου να το λάβει υπόψη. Πάντως για να είμαι ειλικρινής, εφόσον αυτή η έκδοση που φοράμε "πατάει" πάνω στην έκδοση του nexus s που κατηγορείται για battery drain, μια πτώση της διάρκειας ζωής (σε σχέση πάντα με στοκ gb) την περιμένω.

Μόντεμ δεν άλλαξα, όχι. Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο απο gb?

Κώστας

Μα εγώ ο ίδιος αναφέρω πιο πάνω ότι δεν έχω καλιμπράρει ακόμα την μπαταρία ρε μούτρο!

Το λέω στο ίδιο ποστ που αναφέρω την γρήγορη αποφόρτιση, ωστε αυτός που θα διαβάσει την παρατήρησή μου να το λάβει υπόψη. Πάντως για να είμαι ειλικρινής, εφόσον αυτή η έκδοση που φοράμε "πατάει" πάνω στην έκδοση του nexus s που κατηγορείται για battery drain, μια πτώση της διάρκειας ζωής (σε σχέση πάντα με στοκ gb) την περιμένω.

Μόντεμ δεν άλλαξα, όχι. Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο απο gb?

Εσύ το έγραψες, εγώ το διάβασα? :lol:

Οποιο θέλεις απο τα μόντεμ που είναι για cm7 μπορεις να βάλεις. Με jvt είμαι εγώ. Αυτο της jvk είναι καταστροφα.

Εγώ πάντως βγάζω 5 ώρες προβολής ενω πριν έβγαζα 6. Πολύ καλά από θέμα μπαταρίας ως τώρα.

Εσύ το έγραψες, εγώ το διάβασα? :lol:

Οποιο θέλεις απο τα μόντεμ που είναι για cm7 μπορεις να βάλεις. Με jvt είμαι εγώ. Αυτο της jvk είναι καταστροφα.

Εγώ πάντως βγάζω 5 ώρες προβολής ενω πριν έβγαζα 6. Πολύ καλά από θέμα μπαταρίας ως τώρα.

Αμα παρατηρήσω ξανά μη ομαλή αποφόρτιση στο 3G θα δοκιμάσω το JVT. Thank you!

Κώστας

Αμα παρατηρήσω ξανά μη ομαλή αποφόρτιση στο 3G θα δοκιμάσω το JVT. Thank you!

Δεν χρειάζεται να παρατηρήσεις κάτι!

Το jvk είναι παμπαλαιο-μαπα μόντεμ! Πέρνα jvt να βρεις την υγεία σου :)

Άντε καληνύχτα :p

http://sammyhub.com/2011/12/28/galaxy-s-may-get-a-value-pack-upgrade-instead-of-android-4-0/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+samsunghub+%28Sammy+Hub%29 :mad:

Νίκο523 σου έχει τύχει να κάνεις κλήση, το κινητό του άλλου να χτυπάει κανονικά, να σε ακούει και εσύ να μην ακούς τίποτα?

(ούτε απο ακουστικό ούτε απο μεγάφωνο)

Μου το έχει κάνει 2 φορές στο τριήμερο που την χρησιμοποιώ. Μόνος τρόπος να επανέλθει ο ήχος το reboot.

Κώστας

http://sammyhub.com/2011/12/28/galaxy-s-may-get-a-value-pack-upgrade-instead-of-android-4-0/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+samsunghub+%28Sammy+Hub%29 :mad:

Νίκο523 σου έχει τύχει να κάνεις κλήση, το κινητό του άλλου να χτυπάει κανονικά, να σε ακούει και εσύ να μην ακούς τίποτα?

(ούτε απο ακουστικό ούτε απο μεγάφωνο)

Μου το έχει κάνει 2 φορές στο τριήμερο που την χρησιμοποιώ. Μόνος τρόπος να επανέλθει ο ήχος το reboot.

Όχι αλλά έκανα ελάχιστα τηλέφωνα με το s

Οκ. Θέλω να μάθω αν είναι common isue ή δικό μου θέμα.

Κάποιος μου είπε να δοκιμάσω άλλα modem αλλά απο τη στιγμή που πραγματοποιείται η κλήση, δεν βλέπω πως μπορεί να φταίει το modem. Οπως και να έχει πέρασα το JVT όπως με είχες συμβουλέψει και θα δω αν το ξανακάνει.

Κώστας

Μια μικρή ερώτηση: Μπορώ να περάσω πάνω από την onecosmic ICS, με modem JVK το JVT;

ο Νίκος στην προηγούμενη σελίδα λέει πως κάνουν τα modem της cm7.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1158783

ο Νίκος στην προηγούμενη σελίδα λέει πως κάνουν τα modem της cm7.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1158783

Tο περναμε απο cwm ή κανω λαθος;Θα χασουμε δεδομενα;Πρεπει να κανουμε καποιο wipe;

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Tο περναμε απο cwm ή κανω λαθος;Θα χασουμε δεδομενα;Πρεπει να κανουμε καποιο wipe;

Δεδομένα δεν χάνεις με την αλλαγή modem.

Τα modems είναι flashable μέσω CWM.

Επομένως η διαδικασία είναι γνωστή/κλασική.

• The title was changed to [Galaxy S] Ice Cream Sandwich