Jump to content

[Galaxy S] Ice Cream Sandwich

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με μια απλη αναζητηση ισως σε βοηθουσε αυτο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292830&page=274

εκτος κι αν ειναι προβλημα της ρομ :rolleyes:

περασα και αλλη ρομ την milestone 5, αλλα εχω το ιδιο προβλημα. αν μπορει να βοηθησει καποιος... ευχαριστω

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

περασα και αλλη ρομ την milestone 5, αλλα εχω το ιδιο προβλημα. αν μπορει να βοηθησει καποιος... ευχαριστω

Κάτι με τις ρυθμίσεις των ΜΜΣ θα παίζει, δεν εξηγείται αλλιώς :worry: (εκτός αν είναι κάτι από την cosmote που δε νομίζω, αν δεν είχες ποτέ πρόβλημα γιατί να παρουσιάστηκε τώρα...)

Είδες εδώ και εδώ μήπως τα έχεις περασμένα λάθος?

Tελικα βρεθηκε καμια λυση για το εξαφανισμα του recovery μετα απο bootloop?

Tελικα βρεθηκε καμια λυση για το εξαφανισμα του recovery μετα απο bootloop?

Ψηνεσαι ακομη φιλε μου ε..;:D

Απο οσο γνωριζω μεχρι στιγμης, (οταν θα μου συμβει θα μαθω περισσοτερα:lol:) φλασαρεις τον νεο semaphore 1.2.0 μεσω odin και εισαι οκ.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Απο οσο γνωριζω μεχρι στιγμης, (οταν θα μου συμβει θα μαθω περισσοτερα:lol:) φλασαρεις τον νεο semaphore 1.2.0 μεσω odin και εισαι οκ.

Εγώ σε ένα bootloop που είχα φλάσαρα το FixRecovery.tar.md5 μέσω odin, μου έβγαλε ένα νέο recovery, απο εκεί φλάσαρα semaphore (το CWM αρχείο) και όλα ήταν ok, χωρίς να έχει χαθεί τίποτα. 3 λεπτά υπόθεση. Δεν το φοβάμαι το bootloop πλεον λέμε! :)

Κώστας

Εγώ σε ένα bootloop που είχα φλάσαρα το FixRecovery.tar.md5 μέσω odin, μου έβγαλε ένα νέο recovery, απο εκεί φλάσαρα semaphore (το CWM αρχείο) και όλα ήταν ok, χωρίς να έχει χαθεί τίποτα. 3 λεπτά υπόθεση. Δεν το φοβάμαι το bootloop πλεον λέμε! :)

Σε μένα έμπαινε σε cwm με το fixRecovery αλλά μετά τίποτα.

Ούτε ρομ ούτε κερνελ μπορούσα να φλασαρω.

Edit:

By the way,

Σήμερα ανακάλυψα κάτι (στην slim τουλάχιστον).

Αν κάνεις force stop στο system ui (settings-all) επανέρχεται το stock wallpaper της ρομ!

Δοκιμάστε αν γίνεται και σε άλλες ρομ (και σε gb, δεν πειράζει :p)

Edited by nikos523

By the way,

Σήμερα ανακάλυψα κάτι (στην slim τουλάχιστον).

Αν κάνεις force stop στο system ui (settings-all) επανέρχεται το stock wallpaper της ρομ!

Ναι έχεις δίκιο το έχω κάνει κι εγώ καταλάθος αλλά μου ήταν τόσο ανούσιο που ούτε που το συγκράτησα στο μυαλό μου σαν χρήσιμη πληροφορία :lol:

Να σου πω την αληθεια..απο την μια αργει λιγο ακομη να ερθει το s3 για να το δω και να αποφασισω τι θα παρω τελικα ωστε να πεσω με τα μουτρα εκει και απο την αλλη αυτη η αναθεματισμενη jw5 δεν μου κανει ουτε κιχ,δουλευει απροβληματιστα η ατιμη και μου εχουν σπασει τα νευρα,δεν ξερω τι αλλο να της κανω (θα γινω καλα γιατρε??:lol::lol:).Ε και ξερεις τωρα,με γαργαλαει λιγο το χερι μου :p Edited by truckman

Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα,

αφησα χθες το κινητο να τελειωσει τελειως η μπαταρια του, και το βρηκα κλειστο το πρωϊ, και δεν ανοιγε με τιποτα. Επρεπε πρωτα να μπω στην Recovery και απο εκει να επιλεξω reboot. Υπαρχει θεμα με την SLIM ή τον Kernel οσο αφορα αυτο το θεμα?

Ευχαριστω

Samsung Galaxy J5 (2016)

Να σου πω την αληθεια..απο την μια αργει λιγο ακομη να ερθει το s3 για να το δω και να αποφασισω τι θα παρω τελικα ωστε να πεσω με τα μουτρα εκει και απο την αλλη αυτη η αναθεματισμενη jw5 δεν μου κανει ουτε κιχ,δουλευει απροβληματιστα η ατιμη και μου εχουν σπασει τα νευρα,δεν ξερω τι αλλο να της κανω (θα γινω καλα γιατρε??:lol::lol:).Ε και ξερεις τωρα,με γαργαλαει λιγο το χερι μου :p

Καταλαβαινω...καταλαβαινω:D

Βαλε καμια cm9 να πεσεις σε κανενα bootloop να εχεις κατι να κανεις βρε αδερφε :lol:

Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα,

αφησα χθες το κινητο να τελειωσει τελειως η μπαταρια του, και το βρηκα κλειστο το πρωϊ, και δεν ανοιγε με τιποτα. Επρεπε πρωτα να μπω στην Recovery και απο εκει να επιλεξω reboot. Υπαρχει θεμα με την SLIM ή τον Kernel οσο αφορα αυτο το θεμα?

Ευχαριστω

Αφου εξαντληθηκε η μπαταρια φυσικο ειναι να το βρηκες κλειστο...πως μπηκες σε recovery..;:wacko:

Ηρακλής!

Καταλαβαινω...καταλαβαινω:D

Βαλε καμια cm9 να πεσεις σε κανενα bootloop να εχεις κατι να κανεις βρε αδερφε :lol:

Αφου εξαντληθηκε η μπαταρια φυσικο ειναι να το βρηκες κλειστο...πως μπηκες σε recovery..;:wacko:

Δεν με πειραξε οτι εκλεισε τελειως, αυτο ειναι και το φυσιολογικο. Μετα που φορτωσε λιγο η μπαταρια και μπορουσε να ανοιξει, δεν ανοιγε, και μονο με το συνδυασμο των κουμπιων για την recovery μπηκα σε αυτην και απο εκει εκανα reboot για να ενεργοποιηθει το κινητο παλι.

Δηλαδη Power On πατωντας το πλαϊνο δεξι κουμπι δεν γινοταν.

Αρκετες Custom Rom εχουν τετοιο θεμα, και με HTC κινητο πριν και Custom ROM ηταν γνωστο προβλημα και δεν αφηνα να εξαντληθει η μπαταρια τελειως και να κλεινει το κινητο.

Edited by km1121

Samsung Galaxy J5 (2016)

Όσο το είχες στην πρίζα δεν σου ανοιγε; Γιατί αυτό ναι συμβαίνει για κάποιο λόγο, κάποιοι λένε για πρόβλημα με τον devil αλλά κάποιος με CM9 και devil είπε πως δεν έχει πρόβλημα και αν πατήσεις μια φορά το power και μετά το πατήσεις συνεχόμενα θα ανοίξει.

Όσο το είχες στην πρίζα δεν σου ανοιγε; Γιατί αυτό ναι συμβαίνει για κάποιο λόγο, κάποιοι λένε για πρόβλημα με τον devil αλλά κάποιος με CM9 και devil είπε πως δεν έχει πρόβλημα και αν πατήσεις μια φορά το power και μετά το πατήσεις συνεχόμενα θα ανοίξει.

Ναι στην πριζα οσο ηταν, και παταγα με διαρκεια το Power On.

Και τωρα που το εκανα με μπαταρια στο 80% το ιδιο κανει, οσο ειναι κλειστο και στην πριζα να φορτιζει δεν ανοιγει με το Power On κουμπι. Μολις το βγαλω απο την πριζα και φυγει απο την οθονη το εικονιδιο της μπαταριας, τοτε πατωντας το Power On κουμπι ανοιγει κανονικα.

Edited by km1121

Samsung Galaxy J5 (2016)

έχει δοκιμάσει κανείς την ics 333?? έχω διαβάσει καλά λόγια

η τη gummy?

και δη το tv out αν δουλευει με hw decode (αν και φαντάζομαι μιας και όλες έχουν την ίδια βάση δεν θα δουλεύει... :( )

Edited by suspect21
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Ρε παιδια το Samsung Weather Widget του S II δουλευει σε ICS ? Το περναω με root explorer στο system - app , του φτιαχνω τα permisions , κανω reboot , αλλα δεν εμφανιζεται στα widgets. Θελει να του κανω κατι αλλο ?

Φοραω την ICS Gummy 1.2.0

Edited by potokis
ΓΙΑΝΝΗΣ

Υπάρχει τρόπος να κάνουμε backup τον stock kernel σε .zip? To sgs kernel flasher δε δουλεύει σε ics

Πάρε το boot.img από το zip της ρομ και το περνάς με heimdall όποτε θέλεις

Ρε παιδια το Samsung Weather Widget του S II δουλευει σε ICS ? Το περναω με root explorer στο system - app , του φτιαχνω τα permisions , κανω reboot , αλλα δεν εμφανιζεται στα widgets. Θελει να του κανω κατι αλλο ?

Φοραω την ICS Gummy 1.2.0

νομιζω θελει να εχεις samsung ρομ,αλλα και παλι για καποιο λογο στο κινητο μας δεν εχει την ιδια εμφανιση οπως στο s2

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

νομιζω θελει να εχεις samsung ρομ,αλλα και παλι για καποιο λογο στο κινητο μας δεν εχει την ιδια εμφανιση οπως στο s2

Ναι τελικα θελει Samsung Launcher για να δουλεψει.

ΓΙΑΝΝΗΣ

Τον τελευταιο καιρο δοκιμαζα συνεχεια διαφορετικους kernels.

Τελικα πριν λιγο επεστρεψα στον semaphore 1.2.0s και ειμαι χαρουμενος παλι! :D

Σε ολους κατι δεν μου καθοταν καλα.. lags,spikes,ασταθεια,μπαταρια και αλλα περιεργα πραγματα.

Semaphore και ξερο ψωμι! :)

Εγώ τελικά θεωρώ τον Devil2 0.79 τον καλύτερο.

Ο 0.94 δε μου άρεσε που τον δοκίμασα έκανε το τηλέφωνο αισθητά πιο laggy, ενώ στον semaphore κάτι δε μου κάθεται καλά, χωρίς να καταλαβαίνω πάντως τι είναι αυτό :)

Τον τελευταιο καιρο δοκιμαζα συνεχεια διαφορετικους kernels.

Τελικα πριν λιγο επεστρεψα στον semaphore 1.2.0s και ειμαι χαρουμενος παλι! :D

Σε ολους κατι δεν μου καθοταν καλα.. lags,spikes,ασταθεια,μπαταρια και αλλα περιεργα πραγματα.

Semaphore και ξερο ψωμι! :)

Εγώ τελικά θεωρώ τον Devil2 0.79 τον καλύτερο.

Ο 0.94 δε μου άρεσε που τον δοκίμασα έκανε το τηλέφωνο αισθητά πιο laggy, ενώ στον semaphore κάτι δε μου κάθεται καλά, χωρίς να καταλαβαίνω πάντως τι είναι αυτό :)

Ακριβως.Αυτοι οι δυο ειναι οι κορυφαιοι για μενα, με μια ελαφρια προτιμηση στον devil λογω μικροτερης

καταναλωσης!!

Ηρακλής!

Ακριβως.Αυτοι οι δυο ειναι οι κορυφαιοι για μενα, με μια ελαφρια προτιμηση στον devil λογω μικροτερης

καταναλωσης!!

Ναι μπορώ να πω ότι μετά τον sema ο devil 0.79 ήταν ο επόμενος καλύτερος.

Δεν άντεχα να έχω όσο oc θέλω όμως :p

Στα 1400-1500 έχανα το 1/3 της μπαταρίας..

Και στα 1200 πάλι μου έβγαζε λιγότερο η μπαταρία σε σχέση με τον sema.

να κανω μια χαζη ερωτηση? :D

θελω να κατεβασω τον Devil2 0.79 συγκεκριμενα την εκδοση XL!!

ποιο απο αυτα κατεβαζω?? :p

καταρχας το CMC και το VC τι ειναι?? :p και το sha256sum?

Devil2_0.79_i9000_CFS_BLN_CMC_XL_bm_20120501.sha256sum

Devil2_0.79_i9000_CFS_BLN_CMC_XL_bm_20120501.zip

Devil2_0.79_i9000_CFS_BLN_VC_XL_bm_20120501.sha256sum

Devil2_0.79_i9000_CFS_BLN_VC_XL_bm_20120501.zip

να κανω μια χαζη ερωτηση? :D

θελω να κατεβασω τον Devil2 0.79 συγκεκριμενα την εκδοση XL!!

ποιο απο αυτα κατεβαζω?? :p

καταρχας το CMC και το VC τι ειναι?? :p και το sha256sum?

Devil2_0.79_i9000_CFS_BLN_CMC_XL_bm_20120501.sha256sum

Devil2_0.79_i9000_CFS_BLN_CMC_XL_bm_20120501.zip

Devil2_0.79_i9000_CFS_BLN_VC_XL_bm_20120501.sha256sum

Devil2_0.79_i9000_CFS_BLN_VC_XL_bm_20120501.zip

Καλυτερα να ποστερνες στο thread του ics...

Θελεις να βαλεις την xl που σου δινει 391mb ram ή την xl bm που σου δινει 403mb..;:wacko:

Ηρακλής!

• The title was changed to [Galaxy S] Ice Cream Sandwich