mindfield Δημ. April 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 3 Την είχα περάσει πάνω από cm9 b15 Edit: Ορίστε http://img710.imageshack.us/img710/1045/screenshot2012040701575.png Με 3.0 δοκίμασα να λάβω .apk και απο άλλο SGS και απο galaxy tab ανεπιτυχώς. mp3 ας πούμε κανονικά. apk με τίποτα. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Περασα την slim 3. 2 μετα απο τις καλες εντυπωσεις που ειχα απο την 3. 0. Η 3. 2 ωστοσο δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο και ειναι αργη στο rendering στον browser.. το εχει διαπιστωσει κανεις αλλος? Στη 3. 0 δεν ειχα καποιο προβλημα. Μηπως μπορω να περασω τον browser απο την 3. 0 μπας και βελτιωθει το rendering? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Πέρασα την slim 3.2 και ενώ όλα λειτουργούν άψογα ΔΕΝ έχω lockscreen(αρχικά είχα κάτι έκανα εγώ και χάλασε).Έκανα wipe cache και dalvik αλλά τίποτα.Μπόρω να κάνω κάτι ή δεν το γλυτώνω το wipe data(ή και το φλασάρισμα πάλι στην χειρότερη); Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 (edited) Περασα την slim 3. 2 μετα απο τις καλες εντυπωσεις που ειχα απο την 3. 0. Η 3. 2 ωστοσο δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο και ειναι αργη στο rendering στον browser.. το εχει διαπιστωσει κανεις αλλος? Στη 3. 0 δεν ειχα καποιο προβλημα. Μηπως μπορω να περασω τον browser απο ην 3. 0 μπας και βελτιωθει το rendering? Καμια σλιμ δεν εχει Ελληνικα. Δες σελιδα 58 ποστ 870 για πληκτρολογιο. Επισης αν και δε νομιζω πως ειναι αργος ο browser λογικα αν παρεις το browser.apk της 3.0 απο το system/app και το βάλεις στην 3.2 με τα σωστα permissions πρεπει να δουλεψει Πέρασα την slim 3.2 και ενώ όλα λειτουργούν άψογα ΔΕΝ έχω lockscreen(αρχικά είχα κάτι έκανα εγώ και χάλασε).Έκανα wipe cache και dalvik αλλά τίποτα.Μπόρω να κάνω κάτι ή δεν το γλυτώνω το wipe data(ή και το φλασάρισμα πάλι στην χειρότερη); Settings> security> screen lock> slide Edited April 7, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Settings> security> screen lock> slide Είναι από τα πρώτα που δοκίμασα αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα.Έκανα wipe data και είναι όλα εντάξει τώρα(μόνο η βαρεμάρα του να ξαναστείνω της εφαρμογές με χάλασε). Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) Kαλημερα σε ολη την παρεα...:D Μαλλον ηρθε ο καιρος να δοκιμασουμε το παγωτακι μετα απο τοσο gingerbread...τωρα ειμαι με την valuepack jw4 απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος (δεν κολλαει ο tw4 οπως αναφερουν αρκετα ατομα, και γενικοτερα ειναι smooth και αρκετα γρηγορη). ΠΑρολα αυτα θελω να δοκιμασω ics και με βαση αυτα που διαβαζω για την ωρα οι best ειναι cm9 και slim... Θα ηθελα λοιπον μιας και ο χρονος μου ειναι λιγο περιορισμενος (λογω θητειας) αν μπορουσε καποιος εν ολιγοις που τις εχει δοκιμασει ποια πιστευει οτι ειναι πιο stable και ποια τα σημαντικοτερα bugs τους καθως την θελω εαν γινεται για daily use...οπως καταλαβαινεται δεν υπαρχει και πολυ χρονος για φλασαρισματα... ευχαριστω εκ των προτερων :) Edited April 8, 2012 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Kαλημερα σε ολη την παρεα...:D Μαλλον ηρθε ο καιρος να δοκιμασουμε το παγωτακι μετα απο τοσο gingerbread...τωρα ειμαι με την valuepack jw4 απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος (δεν κολλαει ο tw4 οπως αναφερουν αρκετα ατομα, και γενικοτερα ειναι smooth και αρκετα γρηγορη). ΠΑρολα αυτα θελω να δοκιμασω ics και με βαση αυτα που διαβαζω για την ωρα οι best ειναι cm9 και slim... Θα ηθελα λοιπον μιας και ο χρονος μου ειναι λιγο περιορισμενος (λογω θητειας) αν μπορουσε καποιος εν ολιγοις που τις εχει δοκιμασει ποια πιστευει οτι ειναι πιο stable και ποια τα σημαντικοτερα bugs τους καθως την θελω εαν γινεται για daily use...οπως καταλαβαινεται δεν υπαρχει και πολυ χρονος για φλασαρισματα... ευχαριστω εκ των προτερων :) εχω δοκιμασει μονο την cm9 και ειναι πολυ καλη σε καθημερινη χρηση.δεν εχω εντοπισει καποιο σημαντικο bug που να ενοχλει και γενικα μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωμισει καποιο προβλημα! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 η slim με τι ταχυτητα μεταφερει δεδομενα απο τον υπολογιστη με usb? η cm9 μεταφερει μονο με 2mb/sec :angry: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Δυστυχώς έχει αυτό το θεματάκι η CM9 αλλά πιστεύω ότι θα διορθωθεί σύντομα. Από το κινητό στον υπολογιστή πάντως μεταφέρει με ταχύτητα 10-12mb/sec. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 εχω slim 2.8 και ολα δουλευουν ρολοϊ. κοιταξα στο σιτε αλλα δεν ειδα τρομερες αλλαγες απο εκδοση σε εκδοση. απο εσας που εχετε 3.2 εχετε δει διαφορες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Δυστυχώς έχει αυτό το θεματάκι η CM9 αλλά πιστεύω ότι θα διορθωθεί σύντομα. Από το κινητό στον υπολογιστή πάντως μεταφέρει με ταχύτητα 10-12mb/sec. α ναι? δεν ειχα παρατηρησει το αντιθετο γιατι συνηθως μεταφερω αρχεια απο τον υπολογιστη στο κινητο οπως και οι περισσοτεροι φανταζομαι ειναι μ@λακια ρε γμτ στην slim υπαρχει αυτο το θεμα? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 α ναι? δεν ειχα παρατηρησει το αντιθετο γιατι συνηθως μεταφερω αρχεια απο τον υπολογιστη στο κινητο οπως και οι περισσοτεροι φανταζομαι ειναι μ@λακια ρε γμτ στην slim υπαρχει αυτο το θεμα? Είμαι με το κινητό στο χέρι για να φλασαρω και κάθε φορά που κοιτάω υπάρχει κι άλλο πρόβλημα... Μόνο 2 mb?τραγικό. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Λοιπόν, σταματήστε να αναφέρετε προβλήματα μέχρι να φλασάρει ο Alex!:p Είναι λίγο τραγικό αλλά προσωπικά δεν μεταφέρω και μεγάλο όγκο δεδομένων κάθε μέρα οπότε δεν με έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα. Θέλω να πιστεύω ότι θα λυθεί και αυτό το πρόβλημα σύντομα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Είμαι με το κινητό στο χέρι για να φλασαρω και κάθε φορά που κοιτάω υπάρχει κι άλλο πρόβλημα... Μόνο 2 mb?τραγικό. καταλαβες τωρα γιατι εχω μεινει ακομα με την απροβληματιστη froyo??? ειναι η μονη πληρες ρομ του galaxy Αλεξ εγω θα σου προτεινα να την βαλεις, εστω και μονο για να την δεις, εχει εκπληκτικη αισθηση, στο touch σε ολα αλλα απο εκει και περα εχει αρκετα μικρα προβληματακια θα πειραματιστω μεχρι το βραδακι και θα δω εν τελει αν θα την κρατησω :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Μην του λες του ανθρώπου για froyo. Κρατάει το κινητό στο χέρι λέει. Θα την φλασάρει και θα φταις εσύ. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι όλοι οι kernels με deep sleep δεν είναι σταθεροί και έχω reboot. Οι πιο σταθεροι πού έχω δοκιμάσει είναι οι midnight και μάλιστα αυτοί με τη large ram είναι εξαιρετικοί. Από τους semaphore μονό ο 0.91είναι σταθερός. Και αυτά ισχύουν σε αρκετές 4.0.3πού δοκίμασα. Στη slim με morelocale2 βάζοντάς ελληνικά μένει μονό το μενού αγγλικό και δεν ενοχλεί καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Ωραία η τελευταία slim ics αλλά τα μηνύματα είναι μικρά μπορεί να γίνουν 160 χαρακτήρων; και αν ναι πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Δοκίμασε αυτό που είναι για την CM9. Λογικά θα κάνει αλλά πάρε και ένα backup πρώτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Μην του λες του ανθρώπου για froyo. Κρατάει το κινητό στο χέρι λέει. Θα την φλασάρει και θα φταις εσύ. Έγινα κι εγώ παγωτένιος τελικά. CM9 4.0.4, stock kernel, JW4 modem. Μέχρι τώρα δε μ'αρέσουν κάποια πράγματα αλλά δεν είχα χρόνο να το δουλέψω πολύ, τώρα που θα γυρίσω σπίτι θα κάτσω να δω παραπάνω. Μπορεί να μου πει κάποιος ψαγμένος ποιος ο λόγος να βάλω semaphore? To μόνο παραπάνω που βλέπω είναι το deep sleep, είναι τόσο σημαντικό; γιατί δεν το έχω ψάξει πολύ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Έγινα κι εγώ παγωτένιος τελικά. CM9 4.0.4, stock kernel, JW4 modem. Μέχρι τώρα δε μ'αρέσουν κάποια πράγματα αλλά δεν είχα χρόνο να το δουλέψω πολύ, τώρα που θα γυρίσω σπίτι θα κάτσω να δω παραπάνω. Μπορεί να μου πει κάποιος ψαγμένος ποιος ο λόγος να βάλω semaphore? To μόνο παραπάνω που βλέπω είναι το deep sleep, είναι τόσο σημαντικό; γιατί δεν το έχω ψάξει πολύ. Γιατί στηρίζουμε τα ελληνικά προιόντα. :lol: Προσωπικά χρησιμοποιώ semaphore γιατί προσφέρει την επιλογή smartass για governor που πιστεύω ότι είναι η χρυσή τομή ανάμεσα σε ondemand και performance (που μπορείς να επιλέξεις με τον kernel του pawitp). Επίσης είναι και αυτά τα 387 MB μνήμης άτιμο πράγμα. :p Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι όλοι οι kernels με deep sleep δεν είναι σταθεροί και έχω reboot. Οι πιο σταθεροι πού έχω δοκιμάσει είναι οι midnight και μάλιστα αυτοί με τη large ram είναι εξαιρετικοί. Από τους semaphore μονό ο 0.91είναι σταθερός. Και αυτά ισχύουν σε αρκετές 4.0.3πού δοκίμασα. Στη slim με morelocale2 βάζοντάς ελληνικά μένει μονό το μενού αγγλικό και δεν ενοχλεί καθόλου Deep IDLE βρε παιδιά. Ποιος kernel δεν έχει deep sleep? :wacko: Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσει κάποιος το didle? Θα σώσεις 1-2% μπαταρία στο 24ωρο?! Αφού δεν δουλεύει καν σωστά ακόμα ;) Εγώ πάντως δεν έχω ενεργοποιημένο το didle ούτε και κάποια άλλη "power saver" επιλογή. Είμαι με ondemand,noop,120% live oc και η μπαταρία είναι στην πένα όπως πάντα! Sent from my Galaxy S using homing pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Και έχει και προβλήματά σταθερότητας το deep idle. Κρίμα πού δε βγάζει semaphore με 387mb ram χωρίς deep idle. Οπότε επιμένω ο πιο σταθερός kernel είναι midnight η semaphore 0.91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 To deep idle το απενεργοποιείς αν θες στον semaphore... Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Μπορεί να μου πει κάποιος ψαγμένος ποιος ο λόγος να βάλω semaphore? To μόνο παραπάνω που βλέπω είναι το deep sleep, είναι τόσο σημαντικό; γιατί δεν το έχω ψάξει πολύ. Εννοείς το deep idle Άλεξ. Για να καταλάβεις τι είναι και πως δουλεύει μπορείς να διαβάσεις αυτό. Επιγραμματικά, το μόνο που κερδίζεις είναι μειωμένη κατανάλωση κατά την αναπαραγωγή μουσικής με την οθόνη κλειστή. Πρέπει όμως γι' αυτό 1) να θυσιάσεις το bluetooth, 2) να ρισκάρεις αστάθεια του συστήματος. Πολύ κακό για το τίποτα κατά την άποψή μου. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Συμφωνώ με τα παραπάνω. Εγώ το είχα πάντα απενεργοποιημένο και παρόλα αυτά είχα reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts