thePRODIGY Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Δεν ειναι συνηθισμενη συμπεριφορα του GN αυτη. Να κανει τριωρο για 2-3 gb; Φυσικα και οχι. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_vitz Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Δεν ειναι συνηθισμενη συμπεριφορα του GN αυτη. Να κανει τριωρο για 2-3 gb; Φυσικα και οχι. Αυτο πιστευω και εγω...συμπεριφερετε λες και κολλαει ο σκληρος του pc μου...αλλα το κανει μονο με το GN .... αν βαλω πανω απο 20-30 φωτο 85% θα κολησει κατα την μεταφορα...και πρεπει να βγαλω το καλωδιο, να ξεκολησει το pc και μετα...αλλα αυτο συμβαινει μονο με το nexus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μήπως θέλει καθαρή εγκατάσταση απο την αρχη την 4.3 στο GN; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ευχαριστω για την απαντηση...Δηλαδη ολοι εχετε προβλημα με αργη μεταφορα αρχειων???για να περασω 2000 φωτο τις περναω 30 30 και μια στις 2 κολλαει η μεταφορα και ολος ο υπολογιστης...αν μεταφερω και τις 2000 μαζι σε αρχαιο φλασακι usb δεν κολαει τιποτα! Για να είμαι σαφής και σε αυτό: Όχι, σίγουρα δεν κάνει τόσο πολλή ώρα για τόσο μέγεθος αρχείων. Σχολίαζα τη μεθοδολογία μεταφοράς και όχι την ταχύτητα. Σε κάθε περίπτωση μια αναμενόμενη ταχύτητα είναι λίγα MegaBytes / s. Εάν σου διακόπτονται μεταφορές στη μέση, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και αλλαγή καλωδίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Για να είμαι σαφής και σε αυτό: Όχι, σίγουρα δεν κάνει τόσο πολλή ώρα για τόσο μέγεθος αρχείων. Σχολίαζα τη μεθοδολογία μεταφοράς και όχι την ταχύτητα. Σε κάθε περίπτωση μια αναμενόμενη ταχύτητα είναι λίγα MegaBytes / s. Εάν σου διακόπτονται μεταφορές στη μέση, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και αλλαγή καλωδίου. Δοκίμασε αλλαγή θύρας του υπολογιστή, καλωδίου, και στην χειρότερη αν το πρόβλημα επιμένει κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πέρασε την επίσημη 4.3 και φλάσαρε μετά την 4.4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_k Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μήπως μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου απο το gmail σε στικάκι??????????GN i9250 η συσκευή μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_k Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Πως μεταφέρω τις επαφές μου απο το gmail σε στικάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Πως μεταφέρω τις επαφές μου απο το gmail σε στικάκι Μην το πάρεις στραβά, αλλά είσαι σε λάθος θέμα :) Πάντως από εκεί που λέει Gmail διαλέγεις Contacts και μετά More->Export. Τα αντίστοιχα στα Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_k Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ευχαριστώ.Ηταν πολύ εύκολο με τις οδηγίες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Δεν ξερω αν ειναι το σωστο θεμα που ρωταω αλλα απο screen protector τι προτεινεται? Σχετιικα οικονομικο αν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω ανάκτηση φωτογραφιών που έχω διαγράψει κατά λάθος; Ότι δοκίμασα δεν έπιασε ( coolmuster ,remo recover, stellar phoenix ). Δεν βρίσκουν καν το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω ανάκτηση φωτογραφιών που έχω διαγράψει κατά λάθος; Ότι δοκίμασα δεν έπιασε ( coolmuster ,remo recover, stellar phoenix ). Δεν βρίσκουν καν το τηλέφωνο. Δοκίμασε το diskdigger από το playstore το επάθα πριν λίγο καιρο και με έσωσε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Δοκίμασε το diskdigger από το playstore το επάθα πριν λίγο καιρο και με έσωσε.... Αυτό μιλάει για root και δεν γνωρίζω τί σημαίνει. Εγώ το έχω απείραχτο- εργοστασιακό με 4.2.1. Πρέπει να το κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Αυτό μιλάει για root και δεν γνωρίζω τί σημαίνει. Εγώ το έχω απείραχτο- εργοστασιακό με 4.2.1. Πρέπει να το κάνω κάτι; Ναι θέλει root οπότε δεν σου κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Αυτό μιλάει για root και δεν γνωρίζω τί σημαίνει. Εγώ το έχω απείραχτο- εργοστασιακό με 4.2.1. Πρέπει να το κάνω κάτι; Πως και δεν έχεις αναβαθμίσει σε 4.3; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Πως και δεν έχεις αναβαθμίσει σε 4.3; Δεν έχει κάνει το κινητό του Google branded.. Αυτό σημαίνει ότι τις αναβαθμίσεις τις δίνει η Samsung και όχι η Google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Σωστα, 4.3 μονο τα yakju. Παντως αξιζει η 4.3. Είναι αέρινη στο GN! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASK Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Καταρχήν καλησπέρα στην παρέα του myphone ... Όπως λέει και ο τίτλος έχω σπασμένη οθόνη από πέσιμο ( κάτι σαν τους γέρους ή απο πέσιμο ή απο χσμ θα παν :lol: ) , αν και το κινητό δουλεύει εντάξη σε όλα του , το εξωτερικό τζάμι θα έσπασε , ψάχνω λύση . Η τιμή που μου είπαν στα καταστήματα που ρώτησα είναι σχεδόν απαγορευτική 150 γιούρο ( πολλά , πάρα πολλά) Έψαξα στο ebay για οθόνη και η τιμή εκεί είναι σχετικά καλή ( από 50 - 100 ) , ενώ το εξωτερικό τζάμι πάει μέχρι 20 γιούρο . Ερώτηση : Καλύτερα ολόκληρη την οθόνη ή να μπω στην διαδικασία να αγοράσω μόνο το εξωτερικό τζάμι . Άκουσα οτι κάποιοι που έβαλαν εξωτερικό τζάμι δεν δούλευε το touch στο κινητό . Αν αγοράσω οθόνη θα είναι σαν την αρχική του κινητού ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Καταρχήν καλησπέρα στην παρέα του myphone ... Όπως λέει και ο τίτλος έχω σπασμένη οθόνη από πέσιμο ( κάτι σαν τους γέρους ή απο πέσιμο ή απο χσμ θα παν :lol: ) , αν και το κινητό δουλεύει εντάξη σε όλα του , το εξωτερικό τζάμι θα έσπασε , ψάχνω λύση . Η τιμή που μου είπαν στα καταστήματα που ρώτησα είναι σχεδόν απαγορευτική 150 γιούρο ( πολλά , πάρα πολλά) Έψαξα στο ebay για οθόνη και η τιμή εκεί είναι σχετικά καλή ( από 50 - 100 ) , ενώ το εξωτερικό τζάμι πάει μέχρι 20 γιούρο . Ερώτηση : Καλύτερα ολόκληρη την οθόνη ή να μπω στην διαδικασία να αγοράσω μόνο το εξωτερικό τζάμι . Άκουσα οτι κάποιοι που έβαλαν εξωτερικό τζάμι δεν δούλευε το touch στο κινητό . Αν αγοράσω οθόνη θα είναι σαν την αρχική του κινητού ? Ευχαριστώ Αν έχεις εμπειρία και βασικά εργαλεία τότε μπορείς χωρίς κανένα πρόβλημα... Αν δεν έχεις εμπειρία τότε άλλαξε απλά το πακέτο κρύσταλλο, digitizer και οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Εχει κανεις εμπειρια με burn in? Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση ειδα κατι που πρεπει να το αφησεις ωρες για να στρωση αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο που πρεπει να κανουμε. Το καλυπτει η εγγυηση? Καπως ετσι ειναι αλλα το παρατηρησα κυριως σε λευκο φοντο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskos54 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Παιδια να ρωτησω κατι και εγω. Οι πανοραμικες φωτο που τραβαει το κινητο ειναι εξαιρετικες, αλλα πως μπορουμε να τις δουμε στο pc ετσι πανοραμικα οπως τις βλεπουμε στο κινητο??? Ξερει κανεις κανα προγραμμα η κατι τετοιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Παιδια να ρωτησω κατι και εγω. Οι πανοραμικες φωτο που τραβαει το κινητο ειναι εξαιρετικες, αλλα πως μπορουμε να τις δουμε στο pc ετσι πανοραμικα οπως τις βλεπουμε στο κινητο??? Ξερει κανεις κανα προγραμμα η κατι τετοιο??? Μόνο μέσω του Google + λογαριασμού σου μπορείς να τις δεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskos54 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Χαχα! Βρηκα ενα καλο προγραμμα την 1η μερα που ψαχνω και λεγεται panorado 4.0 Ειναι εξαιρετικο απλα δυστηχως ειναι ελευθερο για 1 μηνα, μετα πρεπει να πληρωσεις. Πολυ καλο, πρεπει να το κοιταξετε... Συνεχιζω το ψαξιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Πώς γίνεται ο υπολογιστής να δει το κινητό μας σαν εξωτερικό δίσκο; Θέλω να το σκανάρω για φωτογραφίες που έχω σβήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Πώς γίνεται ο υπολογιστής να δει το κινητό μας σαν εξωτερικό δίσκο; Θέλω να το σκανάρω για φωτογραφίες που έχω σβήσει. Δεν γίνεται.. Κατέβασε το diskdigger απο το playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts