kill_noob Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Ρε παιδια δεν μoυ ακoυγεται λoγικo oλo αυτo πoυ γινεται εδω.Εν oλoι εχεται τo ιδιo τηλεφωνo με τo ιδιo hardware και σε γενικες γραμμες τo ιδιo software αλλoι ειναι super και αλλoι βλαστημoυν την ωρα και την στιγμη πoυ τo αγoρασαν η πoυ εκαναν την αναβαθμηση σε 4.2.1.Kαι απλα χωρις κανενα ιχνoς ειρωνιας ρωταω ΜHΠΩΣ τo πρoβλημα πρoκυπτει απo καπoια εφαρμoγη η καπoιo πρoγραμμα πoυ ακoμα δεν ειναι 100% συμβατo με την 4.2? Προφανώς και είναι θέμα κάποιας εφαρμογής ή του οτι το update δεν περάστηκε καλά και δεν έχει γίνει factory data reset. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Προφανώς και είναι θέμα κάποιας εφαρμογής ή του οτι το update δεν περάστηκε καλά και δεν έχει γίνει factory data reset. Συνεχιζω να πιστεύω πάντως ότι με τα nexus είμαστε κάτι σαν beta testers για την Google, όσο κ να μη θέλουμε να το χωνεψουμε. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Συνεχιζω να πιστεύω πάντως ότι με τα nexus είμαστε κάτι σαν beta testers για την Google, όσο κ να μη θέλουμε να το χωνεψουμε. θα ισχυε αν ειχαμε ΟΛΟΙ τα ιδια προβληματα, ευτυχως δεν ειναι ετσι Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 (edited) Προφανώς και είναι θέμα κάποιας εφαρμογής ή του οτι το update δεν περάστηκε καλά και δεν έχει γίνει factory data reset. Μαλλον καποιας εφαρμογης γιατι την 4.2 την πηρα αρχικα με ΟΤΑ και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα αργοτερα του περασα rasbeanjelly και trinity kernel με toolkit και δεν ειδα διαφορα απο αποψη κολληματος και τα λοιπα αν και με τη rasbeanjelly και με αυτα που μπορω να κανω εχει ανεβει 2 φορες στα ματια μου το κινητο. Και ισως λεω ΙΣΩΣ να θερμαινεται λιγοτερο απο πριν (4.1.2) σε βαρια παιχνιδια. Edited December 17, 2012 by costas89m Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Συνεχιζω να πιστεύω πάντως ότι με τα nexus είμαστε κάτι σαν beta testers για την Google, όσο κ να μη θέλουμε να το χωνεψουμε. Όχι κάτι σαν, ουσιαστικά είμαστε beta testers και είναι περίπου developer συσκευές για τα updates που θα πάρουν οι "κανονικές" συσκευές μερικούς μήνες μετά. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Όχι κάτι σαν, ουσιαστικά είμαστε beta testers και είναι περίπου developer συσκευές για τα updates που θα πάρουν οι "κανονικές" συσκευές μερικούς μήνες μετά. Όχι ότι με χαλάει. Στην τελική το ήξερα πριν αγοράσω τη συσκευή,συν το ότι μου άρεσε η ιδέα να μπορώ να έχω άμεση υποστήριξη από xda. Κακά τα ψέματα, σαν το pure android δεν έχει.. Με τα υπέρ κ τα κατά του.. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Γιατι επεσε τοσο πολυ το κινητο μας ρε παιδια, 210 ευρω στα μεταχειρισμενα? τρελες ευκαιριες για οσους το θελουν Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Γιατι επεσε τοσο πολυ το κινητο μας ρε παιδια, 210 ευρω στα μεταχειρισμενα? τρελες ευκαιριες για οσους το θελουν Είναι λογικό αφού βγήκε το Nexus 4 και σε τόσο χαμηλή τιμή:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 "Βγηκε", βασικα ελαχιστοι το εχουν δει ακομη. Τεσπα καλη φαση για δευτερο λολ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Εγω παντως θα παρω τo βαπτισμα τoυ πυρoς στo android μιας και τoσα χρoνια ειμαι με windows με τo Gnex πoυ θα τo τσιμπησω μαλλoν σε 2-3 μερες.Ευχoμαι να μην πελαγωσω με τo android.Αλλα απo την αλλη και να τα βρω σκoυρα εχω εσας παληκαρια. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Μια γρήγορη ερώτηση, το κινητό υποστηρίζει το 4G που διαθέτουν πλέον οι εταιρείες κινητής, Cosmote & Vodafone ή είναι κλειδωμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Μια γρήγορη ερώτηση, το κινητό υποστηρίζει το 4G που διαθέτουν πλέον οι εταιρείες κινητής, Cosmote & Vodafone ή είναι κλειδωμένο; Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Μια γρήγορη ερώτηση, το κινητό υποστηρίζει το 4G που διαθέτουν πλέον οι εταιρείες κινητής, Cosmote & Vodafone ή είναι κλειδωμένο; Όχι, το κινητό που έχει έρθει Ευρώπη δεν έχει 4G. Μόνο στην Αμερική και μόνο για την εταιρία Verizon έχει κυκλοφορήσει 4G έκδοση. Αλλά μέχρι να πέσουν οι τιμές στην Ελλάδα για το 4G θα έχουν βγει 4-5 Nexus ακόμα... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Εγω παντως θα παρω τo βαπτισμα τoυ πυρoς στo android μιας και τoσα χρoνια ειμαι με windows με τo Gnex πoυ θα τo τσιμπησω μαλλoν σε 2-3 μερες.Ευχoμαι να μην πελαγωσω με τo android.Αλλα απo την αλλη και να τα βρω σκoυρα εχω εσας παληκαρια. Λίγο δύσκολο να πελαγωσεις ερχόμενος απο windows.Θα πάρεις ένα εργαλείο στα χέρια σου.Τώρα αν μας ακούς να γκρινιαζουμε λίγο για την 4.2 είναι γιατί η google δεν έκανε καλη δουλεια αλλά κ παλι η συσκευή παραμενει σε υψηλα επιπεδα εμπειριας χρησης. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Λίγο δύσκολο να πελαγωσεις ερχόμενος απο windows.Θα πάρεις ένα εργαλείο στα χέρια σου.Τώρα αν μας ακούς να γκρινιαζουμε λίγο για την 4.2 είναι γιατί η google δεν έκανε καλη δουλεια αλλά κ παλι η συσκευή παραμενει σε υψηλα επιπεδα εμπειριας χρησης. Πoλυ χαιρoμαι πoυ τo ακoυω αυτo και ηδη αισθανoμαι καλυτερα.Πρωσωπικα με τoσα πoυ εχω διαβασει εδω στo νημα και απo παρα πoλλα βιντεακια πoυ εχω δει στo youtube ειναι σαν να τo ξερω τo κινητo αλλα παλι η μεταβαση απo ενα λειτoυργικo σε καπoιo αλλo με τρoμαζει λιγo.Οχι oτι θα παιθανω κιoλας.Θα τo παλεψoυμε oλoι μαζι. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Πoλυ χαιρoμαι πoυ τo ακoυω αυτo και ηδη αισθανoμαι καλυτερα.Πρωσωπικα με τoσα πoυ εχω διαβασει εδω στo νημα και απo παρα πoλλα βιντεακια πoυ εχω δει στo youtube ειναι σαν να τo ξερω τo κινητo αλλα παλι η μεταβαση απo ενα λειτoυργικo σε καπoιo αλλo με τρoμαζει λιγo.Οχι oτι θα παιθανω κιoλας.Θα τo παλεψoυμε oλoι μαζι. Τι ακριβώς πιστεύεις ότι θα σε δυσκολέψει; Νομίζω ότι εφόσον έρχεσαι από smartphone, δεν έχεις να φοβηθείς τπτ. Σε 2 ώρες θα το έχεις μάθει. Συγκεκριμένα για την συσκευή θα πάρεις βοήθεια από εδώ, αλλά γενικά για το android, εφόσον είσαι πρωτάρης, καλό είναι να διαβάσεις (ότι μπορείς) και να ρωτήσεις στο αντίστοιχο thread του φόρουμ με τις απορίες αρχαρίων. (link υπάρχει στο πρώτο ποστ αυτού του thread) Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Κ για μένα η εμπειρία μου με τα smartphone κ γενικότερα με το android ξεκίνησε κατευθείαν με το nexus. Δεν μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα. Οδηγίες υπάρχουν παντού κ για τα πάντα, οπότε με λίγο ψάξιμο όλες οι απορίες λύνονται. Φυσικά κ γω είχα λιώσει στο διάβασμα κ στα βίντεο πολύ πριν πάρω τη συσκευή στα χέρια μου κ δεν προβληματίστηκα όσο περίμενα. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Τι ακριβώς πιστεύεις ότι θα σε δυσκολέψει; Νομίζω ότι εφόσον έρχεσαι από smartphone, δεν έχεις να φοβηθείς τπτ. Σε 2 ώρες θα το έχεις μάθει. Συγκεκριμένα για την συσκευή θα πάρεις βοήθεια από εδώ, αλλά γενικά για το android, εφόσον είσαι πρωτάρης, καλό είναι να διαβάσεις (ότι μπορείς) και να ρωτήσεις στο αντίστοιχο thread του φόρουμ με τις απορίες αρχαρίων. (link υπάρχει στο πρώτο ποστ αυτού του thread) Φιλε μoυ μια και βλεπω στην υπoγραφη σoυ oτι εισαι στoκ εσυ εχεις καπoιo θεμα oπως εχoυν αλλoι συμφoρoυμητες με λαγκαρισματα η κατι αλλo?Ρωταω γιατι αυριo πoυ πιθανoν θα τo αγoρασω θα μoυ ερθει ΟΤΑ η 4.2 oπoτε λoγικα τo μoνo πoυ εχω να κανω ειναι να φλασαρω την 4.2.1 αφoυ πρωτα φυσικα κανω unlock bootloader Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Φιλε μoυ μια και βλεπω στην υπoγραφη σoυ oτι εισαι στoκ εσυ εχεις καπoιo θεμα oπως εχoυν αλλoι συμφoρoυμητες με λαγκαρισματα η κατι αλλo?Ρωταω γιατι αυριo πoυ πιθανoν θα τo αγoρασω θα μoυ ερθει ΟΤΑ η 4.2 oπoτε λoγικα τo μoνo πoυ εχω να κανω ειναι να φλασαρω την 4.2.1 αφoυ πρωτα φυσικα κανω unlock bootloader Καταρχήν, αν αύριο που το πάρεις είναι yakju η συσκευή, θα σου έρθει ΟΤΑ η 4.2.1 απευθείας. Εάν έχεις σκοπό πάντως να πειράξεις το κινητό στο ελάχιστο (π.χ. root) τότε ξεκλείδωσε τον bootloader όσο το έχεις φρέσκο, γιατί χάνονται όλα με το ξεκλείδωμα. Εγώ είχα προβλήματα με στοκ 4.2 και 4.2.1 και μετά από clean install έχω πάλι λαγκαρίσματα. Δεν ξέρω αν φταίει η google, οι εφαρμογές μου, ή το κεφάλι μου, πάντως δεν είμαι ο μόνος. Το πιο λογικό είναι πάντως να φταίει κάποια εφαρμογή, αλλιώς θα τα είχαν όλοι τα προβλήματα, αλλά άντε βρες την. Εσύ βασικά μπορείς να μας βοηθήσεις περισσότερο από τον καθένα σε αυτό το θέμα. Αν όπως στήνεις το κινητό σιγά σιγά, μέρα με την μέρα, παρατηρήσεις ότι μετά από μια εγκατάσταση συγκεκριμένης εφαρμογής βλέπεις κάποιο λαγκ ή κόλλημα, να το αναφέρεις asap!, τότε θα έχουμε κάνει ένα δυνατό βήμα. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Χωρις να θελω να παιξω με τον πονο σας, το τηλεφωνο με 4.2.1 σε μενα πραγματικα πεταει και δεν εχω συναντησει κανενα κολλημα ως τωρα. Ισως οφειλεται στο γεγονος οτι μετα απο καθε αναβαθμιση "σκοτωνα" τα παντα μεσα και μετα τα κατεβαζε ξανα. Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος με την 4.2.1 αφου δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο. Αν μου παρουσιαζε, θα εκλαιγα τα λεφτα μου φυσικα. Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Λοιπόν. Έσπασαν τα νεύρα μου με το bluetooth του κινητού στην 4.2.1 και τον αποσυγχρονισμό του, δεν ήθελα να γυρίσω σε 4.1.2 και μετά από σκέψη αποφάσισα να πειραματιστώ με τις εφαρμογές μήπως και κάποια εφαρμογή "εμπόδιζε" τη σύνδεση. Χρησιμοποίησα task killer και είδα ότι το volume+ δεν έκλεινε ποτέ. Απεγκατέστησα την εφαρμογή και τώρα δουλεύουν όλα καλά, με μόνο "πρόβλημα"το λαγκάρισμα στην κάμερα που είναι δευτερεύων κατ΄εμέ. Επίσης διαπίστωσα ότι έχει βελτιωθεί ο ήχος στο ηχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Καταρχήν, αν αύριο που το πάρεις είναι yakju η συσκευή, θα σου έρθει ΟΤΑ η 4.2.1 απευθείας. Εάν έχεις σκοπό πάντως να πειράξεις το κινητό στο ελάχιστο (π.χ. root) τότε ξεκλείδωσε τον bootloader όσο το έχεις φρέσκο, γιατί χάνονται όλα με το ξεκλείδωμα. Εγώ είχα προβλήματα με στοκ 4.2 και 4.2.1 και μετά από clean install έχω πάλι λαγκαρίσματα. Δεν ξέρω αν φταίει η google, οι εφαρμογές μου, ή το κεφάλι μου, πάντως δεν είμαι ο μόνος. Το πιο λογικό είναι πάντως να φταίει κάποια εφαρμογή, αλλιώς θα τα είχαν όλοι τα προβλήματα, αλλά άντε βρες την. Εσύ βασικά μπορείς να μας βοηθήσεις περισσότερο από τον καθένα σε αυτό το θέμα. Αν όπως στήνεις το κινητό σιγά σιγά, μέρα με την μέρα, παρατηρήσεις ότι μετά από μια εγκατάσταση συγκεκριμένης εφαρμογής βλέπεις κάποιο λαγκ ή κόλλημα, να το αναφέρεις asap!, τότε θα έχουμε κάνει ένα δυνατό βήμα. Πιθανoτατα θα ειναι yakjuxw γιατι θα τo παρω απo πλαισιo και απo oτι διαβασα εδω στo νημα oσoι φιλoι τo πηραν απo εκει ηταν yakjyxw.Μακαρι να μην ειναι αλλα δεν τo βλεπω.Kαι μια ερωτηση για τo toolkit.Οταν τo κανεις εγκατασταση δημιoυργει εναν φακελo με τo oνoμα [put factory image here] και ρωταω αν κατεβασω εγω την στoκ ρoμ και την βαλω σε αυτo τo φακελo εχει διαφoρα απo τo να την φλασαρω με cwm? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Πιθανoτατα θα ειναι yakjuxw γιατι θα τo παρω απo πλαισιo και απo oτι διαβασα εδω στo νημα oσoι φιλoι τo πηραν απo εκει ηταν yakjyxw.Μακαρι να μην ειναι αλλα δεν τo βλεπω.Kαι μια ερωτηση για τo toolkit.Οταν τo κανεις εγκατασταση δημιoυργει εναν φακελo με τo oνoμα [put factory image here] και ρωταω αν κατεβασω εγω την στoκ ρoμ και την βαλω σε αυτo τo φακελo εχει διαφoρα απo τo να την φλασαρω με cwm? Αν θυμαμαι καλα την flashareis μεσω toolkit κ οχι μεσω cwm. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Λοιπόν. Έσπασαν τα νεύρα μου με το bluetooth του κινητού στην 4.2.1 και τον αποσυγχρονισμό του, δεν ήθελα να γυρίσω σε 4.1.2 και μετά από σκέψη αποφάσισα να πειραματιστώ με τις εφαρμογές μήπως και κάποια εφαρμογή "εμπόδιζε" τη σύνδεση. Χρησιμοποίησα task killer και είδα ότι το volume+ δεν έκλεινε ποτέ. Απεγκατέστησα την εφαρμογή και τώρα δουλεύουν όλα καλά, με μόνο "πρόβλημα"το λαγκάρισμα στην κάμερα που είναι δευτερεύων κατ΄εμέ. Επίσης διαπίστωσα ότι έχει βελτιωθεί ο ήχος στο ηχείο. Εκεί που εντοπιζω μερικές φορες απόσυνδέσεις είναι με το bluetooth του αυτοκινήτου.Στο ακουστικό κ τον υπολογιστή δουλεύει μια χαρά.Εύχομαι το επόμενο update να το διορθώσει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts